kostakiss Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 premium contact 2 η sport contact 3?(~400€ και τα 2) @nrg υπαρχει αφου αυτο φοραω :p http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/themes/pcar/summer/cpc_2/contipremiumcontact2_en.html http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/themes/pcar/summer/conti_sport_contact3/contisportcontact3_en.html ΥΣ. λεει να αλλαξω μονο τα μπροστα που ειναι φαγωμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 premium contact 2 η sport contact 3?(~400€ και τα 2) @nrg υπαρχει αφου αυτο φοραω :p http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/themes/pcar/summer/cpc_2/contipremiumcontact2_en.html http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/themes/pcar/summer/conti_sport_contact3/contisportcontact3_en.html ΥΣ. λεει να αλλαξω μονο τα μπροστα που ειναι φαγωμένα? Νομιζα ειχες 15αρες :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ενδιαφέρομαι να αλλάξω τα λάστιχα μου ,φοράω τώρα τα sport contact 3.Προτάσεις και τιμές για 225Χ45Χ17 και 245Χ40Χ17 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 για χιονι ποια ειναι καλυτερα σε τζιπ?all terain η all weather?σε βρεγμενη ασφαλτο ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notis88 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Εγω εχω continental το sportcοntact 2 σε διασταση 195/45R15 σε nissan micra Κ11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Μόλις έβαλα τα michelin pilot sport 3 σε διασταση 225Χ45Χ17 και 245Χ40Χ17 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπερα εχω ενα fiat punto (2003) τωρα φοραω τα dunlop sp fastresponse σε 185/60/14 πηγα να δω σημερα αλλα (εχουν ηδη 50,000χιλιομετρα) με προτεινε το παλικαρι uniroyal, vredestein , toyo continental η 4αδα στα 230 περιπου ... (θα βαλω και σε ενα seat ibiza (2003) τι λετε? για καθημερινη χρηση Θεσσαλονικη-Πελλα-Ημαθια... λακουβες... Εγνατια οδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εβαλα χτες τα contιnental sport contact 3 225/45/17 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 continental sport contact 3(400€) η dunlop sp sport fast response(450€)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 continental sport contact 3(400€) η dunlop sp sport fast response(450€)? Dunlop SP Sport τα είχα στο αμάξι μου σε 235/45 17''. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστήμενος. Στο βρεγμένο δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Και στα φρένα τα αποτόμα δεν ήταν όπως είναι τα bridestone RE050 A. Για Continental δε γνωρίζω. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εγώ είχα (και έχω ακόμα εν μέρει) τα dunlop sp sport 01 και δεν ήμουν ευχαριστημένος όσον αφορά στο κράτημα αλλά και σε ένα ατύχημα που είχα και δεν λειτούργησε ως run flat που είναι. Δεν θα τα ξαναβάλω. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 continental sport contact 3(400€) η dunlop sp sport fast response(450€)? pirelli p zero, dunlop sport max το καινουργιο ττ το λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 τελικα εβαλα τα michelin pilot exalto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 τελικα εβαλα τα michelin pilot exalto Πόσο σου κόστισε? Σε βρεγμένο οδόστρωμα πως το είδες απο συμπεριφορά? Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Έχει 4-5 μήνες που έβαλα michelin pilot exalto, πολύ καλό ελαστικό... Πόσο σου κόστισε? Σε βρεγμένο οδόστρωμα πως το είδες απο συμπεριφορά? Φίλε μου εμένα μου βγήκαν 450€, διαστάσεις 205/55 R16! Στη βροχή δεν είχα κανένα πρόβλημα πολύ καλό κράτημα(φυσικά όταν βρέχει δεν το φτάνω και στα όρια...!!)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 pirelli p zero 205/55/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosat_patra Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 χρησιμοποιω της continental sport contact2 225/40/18 σε αυτοκινητο ττ 1,8 του '06.ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως το συγκεκτιμενο ελαστικο εχει την ιδιοτητα να ζεσταινεται πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με τα υπολοιπα ελαστικα.κ προσφερει πολυ καλο κρατημα.το αρνητικο ειναι οτι φθειρεται πιο γρηγορα απο τα αλλα(φυσικα παιζει ρολο κ η χρηση που κανουμε ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Toyo T1R 215/40/17 σε ενα Toyota Corolla του 2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss42ss Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 MICHELIN M45 στο παπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 continental κ μου ειχε σκασει το ενα στη μεση της εθνικης οδου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 TOYO T1R ειναι το 3 σετ που βάζω στο αμάξι......πολύ καλό λάστιχο μαλακό με πολύ καλό κράτημα άλλα δεν κρατάνε για πολλά Κμ....λογικό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Καλησπέρα! Έφτασε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο αμαξάκι μου (Fiat Panda 100HP) μια και τα Goodyear Eagle F1 που φοράει τώρα έχουν γίνει ημισλίκ :D Σε διάσταση 195/45/15 έχω υπόψη μου τα Conti SportContact 2..Ένας γνωστός μας μου είπε για τα Matador MP42 την οποία εταιρία προσωπικά δε γνωρίζω ωστόσο είναι θυγατρική της Continental. Το καλό με τα Matador είναι πως τα βρίσκω αισθητά πιο οικονομικά (320€ περίπου αντί για τα 400€ των SC2..) αλλά τα Continental είναι Continental :p .. Η γνώμη σας?Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο λάστιχο που να μπορώ να κοιτάξω? :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Για continental θα σου ελεγα να κοιταξεις. Δεν το εχω φορεσει ποτε, αλλα ολους τους εχω ακουσει υπερεχαριστημενους. Η bridgestone τι καλο μοντελο εχω σε αυτη την διασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Η Bridgestone έχει τα Potenza RE720... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Η Bridgestone έχει τα Potenza RE720... :) Αυτα πρεπει να εχουν καταργηθει εδω και καποια χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts