progressive Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ναι γνωρίζω,με τις custom δυσκολεύομαι! έχω κάνει root , και link2sd . App2sd δεν κατάφερα , ούτε να περάσω custom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDeViLZ Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδια μολις πανε να με καλεσουν λεει ο αριθμος που καλεσατε ειναι κατηλημενος και δεν χτυπαει,μηνυματα δεχομαι κανονικα,τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Βγάλε κάρτα sim, κάνε restart και δες αν λύθηκε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDeViLZ Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Βγάλε κάρτα sim, κάνε restart και δες αν λύθηκε. τελικα πηρα αντιγραφο ασφαλειας και εκανα επαναφορα ρυθμισεων και λυθηκε,ουτε η κοσμοτε δεν μπορεσε να μου δωσει λυση στο προβλημα μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 μια ερωτηση... εχω βαλει custom rom 2.3 cyanogenMod, το προβλημα μου ειναι πως μολις η οθονη πεσει σε sleep mode τα wifi παυουν να λειτουργουν.πατωντας ομως ενα κουμπι ξανασυνδεεται αυτοματα.Ειναι απο τη μανα του ετσι το κινητο ή υπαρχει προβλημα? σε αλλα κινητα ( samsung π.χ ) δε συμβαινει κατι τετοιο το δικτυο εχει ασφαλεια WPA , αν εχει καμια σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpao Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλησπέρα εχω το xperia x10 mini θα μπορούσα να προσθέσω το google play αντι του android? γιατι εχω παρατηρησει οτι ενας φίλος μου που έχει google play μπορει να κατεβάσει το zynga poker γιατί παίζω συνέχεια poker...έαν μπορέσει κανεις να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..επίσης να αναφέρω οτι έχω την εκδοση 2.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μία ερωτηση προς αυτούς που έχουν περάσει κάποια έκδοση 2.3: Βλέπετε το instagram στο google play του mini με Gingerbread; Ίσως πέσει στα χέρια μου ένα σε λίγες μέρες, και το θέλω για instagram. Αν δεν υποστηρίζεται ούτε με την miniCM7, ας μην μπω στον κόπο για kernels κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigra Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΑ SMS ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ SONY ERICSSON XPERIA 10 MINI; :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited August 10, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia7 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 να ρωτησω κατι , πως μπορω να βαλω φοντο στο xperia x10 μινι χωρις να μεγενθυνετε η φωτογραφια που βαζω? αυτο γινεται καθε φορα απο μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 παιδεια καλησπερα.ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το xperia x10 mini pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μόλις έγινε από τον nobodyAtall το release της MiniCM10 για X10mini. Όσοι θέλετε να τσεκάρετε την rom, μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Χθες ειχα μπαταρια στο 50%. αλλαζω σιμ και δειχνει ποσοστο 67%. μετα που ξαναεβαλα την προηγουμενη γυρισε παλι στο 50. Ειναι λογικο κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest filippos13 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 καλησπερα παιδια.. Θελω βοηθεια σχετικα με την custom rom απο τους xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553.. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει στα ελληνικα για την διαδικασια αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_th Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλημέρα σας! Έχω το sony ericsson Ε10i με SI 1236-7378. Η έκδοση firmaware είναι 2.1 - update 1, με έκδοση kernel 2.6.29 και έκδοση 2.1.1.Α.0.6. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αναβάθμιση σε παγωτό; Έχετε να προτείνετε ίσως και αλλαγή kernel; Με root δεν έχω ασχοληθεί καθόλου σ'αυτήν την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest filippos13 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδια sos εκανα unroot και οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μαυρη οθονη.. τι να κανω????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislggt505 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπέρα σας, Μια φίλη μου έχει το se xperia x10 mini χθες εκει που ηταν ανοιχτο εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν αναβει καθολου δοκιμασα για hard reset αλλα δεν βρηκα καποια λυση που να λειτουργει απο το internet το κινητο επισης δεν το διαβαζει στον Η/Υ εχετε καποια λυση να μου δωσετε? επισης μπορειτε να μου πειτε πως γινετε hard reset οταν ειναι σβηστο το κινητο ? Ευχαριστω πολύ Παράθεση http://mylivetechnews.blogspot.com/ Όλα τα τεχνολογικά νέα της ημέρας βρίσκονται εδώ!!! Καθημερινή ενημέρωση με θέματα από όλες τις εταιρείες και όλα τα λειτουργικά για pc και smartphones! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 να ρωτησω κατι , πως μπορω να βαλω φοντο στο xperia x10 μινι χωρις να μεγενθυνετε η φωτογραφια που βαζω? αυτο γινεται καθε φορα απο μονο του... Πρέπει να έχει η φωτό τις κατάλληλες διαστάσεις ανάλογες με αυτές της οθόνης. Χθες ειχα μπαταρια στο 50%. αλλαζω σιμ και δειχνει ποσοστο 67%. μετα που ξαναεβαλα την προηγουμενη γυρισε παλι στο 50. Ειναι λογικο κατι τετοιο; Αν υποθέσουμε ότι συμβαίνει εξαιτίας της λειτουργίας του επεξεργαστή τότε είναι. Καλημέρα σας! Έχω το sony ericsson Ε10i με SI 1236-7378. Η έκδοση firmaware είναι 2.1 - update 1, με έκδοση kernel 2.6.29 και έκδοση 2.1.1.Α.0.6. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αναβάθμιση σε παγωτό; Έχετε να προτείνετε ίσως και αλλαγή kernel; Με root δεν έχω ασχοληθεί καθόλου σ'αυτήν την συσκευή. Μόνο με custom rom. παιδια sos εκανα unroot και οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μαυρη οθονη.. τι να κανω????????? SEUS Καλησπέρα σας, Μια φίλη μου έχει το se xperia x10 mini χθες εκει που ηταν ανοιχτο εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν αναβει καθολου δοκιμασα για hard reset αλλα δεν βρηκα καποια λυση που να λειτουργει απο το internet το κινητο επισης δεν το διαβαζει στον Η/Υ εχετε καποια λυση να μου δωσετε? επισης μπορειτε να μου πειτε πως γινετε hard reset οταν ειναι σβηστο το κινητο ? Ευχαριστω πολύ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3289130#post3289130 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_th Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Μόνο με custom rom. Να εγκαταστήσω το MiniCM10, το MiniCM9, το MiniCM8; Η 10 σαν τελευταία έκδοση είναι η καλύτερη ή η κάθε έκδοση έχει διαφορετικές δυνατότητες; Και επίσης διαβάζω ότι σε πολλούς ζήτησε network pin. Που το βρίσκω για να μην το βάλω λάθος και κλειδωθεί η sim όπως στους υπόλοιπους; Edited August 26, 2012 by Chris_th Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_cassells Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 προσφατα πηρα το κινητο αυτο και ειδα οτι το usb καλωδιο δεν λειτουργει σωστα. Δηλαδη συνδεω το κινητο μου με τον υπολογιστη δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν μου δειχνει στο "Υπολογιστής μου" οτι ειναι συνδεδεμενο με αποτελεσμα να μην μπορω να μεταφερω αρχεια (μοουσικη, εικονες κλπ.) τι μπορω να κανω για να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δεν νομίζω ότι φταίει το καλώδιο αφού φορτίζει. Δοκίμασε σε έναν άλλο υπολογιστή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_cassells Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δεν νομίζω ότι φταίει το καλώδιο αφού φορτίζει. Δοκίμασε σε έναν άλλο υπολογιστή. ναι αλλα αν εχει οντως προβλημα ο υπολογιστης τι πρεπει να κανω για να λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrialena_Obse Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Λοιπόν, προσπαθώ να κάνω root στο κινητο μου Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Θέλω ν κατεβάσω το SuperOneClick. Χρησιμοποιώ τον Mozzila Firefox. Την ώρα που ολοκληρώνεται η λήψη βγαίνει αυτό το μήνημα : Το C:\Users\ΣΤΑΥΡΙΑΛΕΝΑ\Documents\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας. τι να κάνω??? χωρίς αυτό δεν θα μπορέσω να κάνω root το κινητό μου. ακολουθώ τις οδηγείες απο εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054&page=26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο με κάποιον άλλον browser κι αν το πρόβλημα παραμείνει το βλέπουμε πάλι. :) Καλώς ήρθες στο forum! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 γεια σας παιδια,υπαρχει καποιο προγραμμα να καταγραφω τηλεφωνικες συνομιλιες,για το xperia mini x10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidakoss Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Γεια σας παιδια! ενω φορτιζω κανονικα τη μπαταρια, μολις παω να ανοιξω μια εφαρμογη η συσκευη κλεινει και οταν την ξανανοιγω η μπαταρια εχει τελειωσει! Θελει αντικατασταση η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts