BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) δεν μπορεις να κανεις αφου λες δεν μπαινεις στο μενου... :) κάνω χειροκίνητα μέσω pc ;) ooo ρεεε... εσείς κάνετε Overclocking, αλλάζετε λογισμικά, RAM και εγώ παλεύω να το ξεκολλήσω... -.- Edited May 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ooo ρεεε... εσείς κάνετε Overclocking, αλλάζετε λογισμικά, RAM και εγώ παλεύω να το ξεκολλήσω... εε ρε π***η....... -.- Θα τα μαθεις με τον καιρο :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Θα τα μαθεις με τον καιρο :P μωρέ τα ξέρω κάνω overclock στο pc... Ας ξεκολλήσει μια το κινητό :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfn78 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γεία σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Χ10 mini μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Κατέβασα καποιες εφαρμογες απο το market και κάποια στιγμή εκτέλεσα τις ενημερώσεις που μου παρουσιάστηκαν για κάποιες απο αυτες. Μετά τις ενημερώσεις μου παρουσιαστηκε το πρόβλημα με την αρχική οθόνη. ''Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Αρχική Οθονη(διαδικασια com.sonyericsson.homescreen) Προσπαθήστε ξανά!'' Επιλέγω αναγκαστικό κλείσιμο και εμφανίζεται ξανά κ ξανά το ίδιο μηνυμα..!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Σταυρώστε τα δάχτυλα και ευχηθείτε μου καλή τύχη... Ξεκινάω την Επανεγκατάσταση :luck::luck::luck::luck: Πφ.. :( δε δούλεψε.... ελεος ρε ****το γιατί σ μένα? :cry::cry: Edited May 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πφ.. :( δε δούλεψε.... ελεος ρε ****το γιατί σ μένα? :cry::cry: Δυστυχώς έπεσες σε πρόβληματικο.... ΕΠΊΣΗΣ, παιδιά έκανα κάποιες playlists με τον astro file manager κ δεν ξέρω πως διαγράφονται.... Μήπως δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosotos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Μετά απο πολύ δουλειά οι ΧDA κατάφεραν επιτέλους να φτιάξουν τον Driver και μπορούμε να έχουμε Dual Touch στο μικρό καμάρι μας. Είναι επανάσταση !!!! Η διαδικασία να το βάλουμε βέβαια δεν είναι ούτε δύσκολη αλλα ούτε και πανεύκολη μιας και θέλει 2-3 εντολές. Σας βάζω απο κάτω το link απο τους XDA. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064558 Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τον Dark και όλα τα καμάρια μας εδώ , αν μπορούν να φτιάξουν έναν καλό οδηγό για εμάς τους μή ψαγμένους και τοσο. Edited May 6, 2011 by theosotos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 OFFTOPIC παιδιά η υποπεριοχή Sony Ericsson Android Guides γιατί είναι άδεια? Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε εμένα? Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Γεία σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Χ10 mini μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Κατέβασα καποιες εφαρμογες απο το market και κάποια στιγμή εκτέλεσα τις ενημερώσεις που μου παρουσιάστηκαν για κάποιες απο αυτες. Μετά τις ενημερώσεις μου παρουσιαστηκε το πρόβλημα με την αρχική οθόνη. ''Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Αρχική Οθονη(διαδικασια com.sonyericsson.homescreen) Προσπαθήστε ξανά!'' Επιλέγω αναγκαστικό κλείσιμο και εμφανίζεται ξανά κ ξανά το ίδιο μηνυμα..!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. το ιδιο μηνυμα εδω και μερες στην αναζητηση νεων εφαρμογων στο μαρκετ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 OFFTOPIC παιδιά η υποπεριοχή Sony Ericsson Android Guides γιατί είναι άδεια? Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε εμένα? Συμβαίνει σε όλους! Όλοι οι οδηγοί έχουν μεταφερθεί στη νέα και ξεχωριστή ενότητα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την οργάνωση του όλου εγχειρήματος για αυτό και δεν έχετε ενημερωθεί επίσημα. Λίγη υπομονή! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μετά απο πολύ δουλειά οι ΧDA κατάφεραν επιτέλους να φτιάξουν τον Driver και μπορούμε να έχουμε Dual Touch στο μικρό καμάρι μας. Είναι επανάσταση !!!! Η διαδικασία να το βάλουμε βέβεα δεν είναι ούτε δύσκολη αλλα ούτε και πανεύκολη μιας και θέλει 2-3 εντολές. Σας βάζω απο κάτω το link απο τους XDA. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064558 Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τον Dark και όλα τα καμάρια μας εδώ , είναι να φτιάξουν έναν καλό οδηγό για εμάς τους μή ψαγμένους και τοσο. ναι αν ειναι ευκολο μια εξηγηση στα ελληνικα (μιας και τα αγγλικα μας ειναι χαλια) θα ηταν οτι καλυτερο καθως και διευκρηνησεις αν μπορει να πει σε stock rom η πρεπει να βαλουμε καποια αλλη και ποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 ναι αν ειναι ευκολο μια εξηγηση στα ελληνικα (μιας και τα αγγλικα μας ειναι χαλια) θα ηταν οτι καλυτερο καθως και διευκρηνησεις αν μπορει να πει σε stock rom η πρεπει να βαλουμε καποια αλλη και ποια Καταρχας, εισαι rooted με xRecovery εγκατεστημενο?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καταρχας, εισαι rooted με xRecovery εγκατεστημενο?:D ναι και με ap2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) ναι και με ap2sd Α ενταξει ευκολα τα πραγματα τοτε.Με βαση αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034585 αν κατεβεις λιγο πιο κατω λεει Multitouch for all roms Easy, install this .zip through xRecovery: http://www.multiupload.com/IUQSHHTE63 - MD5 - 8A024A4A35DFCCABDF93ECD776067150 And add this lines to your hw_config.sh (Manually ) Code: #Multitouch insmod /system/lib/modules/mt.ko Αρα μπαινει σε ολες τις ROM,stock ή custom.Πρεπει ομως αφου το κανεις install μεσω xrecovery, να μπεις στον root explorer /etc/hw_config.sh και να βαλεις/γραψεις αυτα που λεει καπου μεσα στο αρχειο(στο τελος του μαλλον).Καλου κακου κρατα ενα backup μεσω xrec παλι.ΜΟΝΟ για το mini pro αυτα!Δεν πιστευω να εχεις mini?:p Edited May 6, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Α ενταξει ευκολα τα πραγματα τοτε.Με βαση αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034585 αν κατεβεις λιγο πιο κατω λεει Multitouch for all roms Easy, install this .zip through xRecovery: http://www.multiupload.com/IUQSHHTE63 - MD5 - 8A024A4A35DFCCABDF93ECD776067150 And add this lines to your hw_config.sh (Manually ) Code: #Multitouch insmod /system/lib/modules/mt.ko Αρα μπαινει σε ολες τις ROM,stock ή custom.Πρεπει ομως αφου το κανεις install μεσω xrecovery, να μπεις στον root explorer /etc/hw_config.sh και να βαλεις/γραψεις αυτα που λεει καπου μεσα στο αρχειο(στο τελος του μαλλον).Καλου κακου κρατα ενα backup μεσω xrec παλι.ΜΟΝΟ για το mini pro αυτα!Δεν πιστευω να εχεις mini?:p οχι το pro εχω και τελευταια ερωτηση πριν την δοκιμη στο xrecovery install update zip η install costom zip? πιστευω το δευτερο αλλα για να ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 οχι το pro εχω και τελευταια ερωτηση πριν την δοκιμη στο xrecovery install update zip η install costom zip? πιστευω το δευτερο αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι θες κανεις... αν το ονομασεις update.zip, μπορεις να κανεις κ install update.zip... αμα το αφησεις ετσι, θα πατησεις install custom κ θα το βρεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 οτι θες κανεις... αν το ονομασεις update.zip, μπορεις να κανεις κ install update.zip... αμα το αφησεις ετσι, θα πατησεις install custom κ θα το βρεις... :) μπα καμια τυχη :( 4 προσπαθειες για να ειμαι σιγουρος για το κειμενο που πρεπει να προσθεσεις, 4 reboot αλλα multitouch δεν ειδα :wacko: θα περιμενω να βγει καποια rom σταθερη για to pro και θα ξαναδοκιμασω (οποιες δοκιμασα ειχαν προβλημα με το ραδιο και λογο οτι δουλευω μονος ειναι καλη παρεα και χωρις αυτο .............) οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα είμαι το παιδί με το προβληματικό Xperia mini pro :/ Ακολούθησα τα βήματα του DarkDog αλλα και πάλι τίποτα... κολλάει-ξεκολλάει συνέχεια.. μίλησα με αντιπροσωπεία SE και μου είπανε να το στήλω κάτω. Τώρα μου ζήτησε η Vodafone (το κατάστημα που το πήρα) να του δώσω τα στοιχεία μου να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αμα δεν βγάλω άκρη ουτε με αυτους θα το στείλω κάτω... Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κάνουν περίπου ? :// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 λογικα περιπου 2 βδομαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) μπα καμια τυχη :( 4 προσπαθειες για να ειμαι σιγουρος για το κειμενο που πρεπει να προσθεσεις, 4 reboot αλλα multitouch δεν ειδα :wacko: θα περιμενω να βγει καποια rom σταθερη για to pro και θα ξαναδοκιμασω (οποιες δοκιμασα ειχαν προβλημα με το ραδιο και λογο οτι δουλευω μονος ειναι καλη παρεα και χωρις αυτο .............) οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σου :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 αυτη εδω φιλε δεν εχει το παραμικρο προβλημα(και το ραδιο που λες δουλευει κανονικοτατα)!Την εχω απο τοτε που βγηκε,και απο χθες εχω την v2 και ολα λειτουργουν ρολοι.Ειναι και παρα πολυ γρηγορη.Το μονο προβλημα που θα σου παρουσιασει οταν την βαλεις ειναι το κλεισιμο του browser,αλλα διορθωνεται με το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω.Και το multitouch ειναι ενσωματωμενο στην ROM βεβαιως βεβαιως καιι ολα μπαινουν με το xrecovery οποτε ειναι παιχνιδακι. Edited May 6, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς που πήγαν όλα τα θέματα από το Sony Ericsson Android Guides; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς που πήγαν όλα τα θέματα από το Sony Ericsson Android Guides; ειπαμε βρε φιλε μου... εδω ειναι --> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=158 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 λογικα περιπου 2 βδομαδες... ποο ρε ****το... να σε ρωτήσω.. αν θέλω να το αλλάξω να μου δώσουν άλλη συσκευή. αλλα απο το κατάστημα που το πήρα μου είναι σχεδόν αδύνατο να παω... Υπάρχει καμια λύση? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkgas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 αυτη εδω φιλε δεν εχει το παραμικρο προβλημα(και το ραδιο που λες δουλευει κανονικοτατα)!Την εχω απο τοτε που βγηκε,και απο χθες εχω την v2 και ολα λειτουργουν ρολοι.Ειναι και παρα πολυ γρηγορη.Το μονο προβλημα που θα σου παρουσιασει οταν την βαλεις ειναι το κλεισιμο του browser,αλλα διορθωνεται με το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω.Και το multitouch ειναι ενσωματωμενο στην ROM βεβαιως βεβαιως καιι ολα μπαινουν με το xrecovery οποτε ειναι παιχνιδακι. οποτε παιρνω λες το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω(εχει και την ρομ και τα βαζω με το recovery?) η ειναι αλλη η rom και μετα βαζω το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω? (αρε ατιμα αγγλικα :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamampampas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει από πια σελίδα και μετά τα θέματα για το x10 mini είναι πιο επίκαιρα για να τα διαβάσω. Θα κέρδιζα πολύτιμο χρόνο για να χαρώ το καινούργιο μου κινητό. Ευχαριστώ…!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts