Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Καλυτερα οχι. Με SEUS ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος. Δηλ μέσω υπολογιστή να κάνω καλύτερα? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δηλ μέσω υπολογιστή να κάνω καλύτερα? Yeap!:happy: Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Yeap!:happy: Σε ευχαρστω πολυ, είδα μέσα ότι έχει την 2.1 update 1 γράφει θα κοιτάξω μήπως υπάρχει ποιο νέα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Οχι δεν μου το ξανακανε!!! Βεβαια οπως διαβασες ουτε εγω καταλαβα πως εγινε και επειδη δεν ειχα καποια απαντηση το εκανα μαλλον στην τυχη καθως εψαχνα το κινητο. Μην με ευχαριστεις, χαρηκα που βοηθησα:happy: Τι λες τωρα τα καλυτερα πραγματα τα πετυχαινεις στην τυχη:lol: Απλα θελω να το βαλω παλι για φορτισμα γτ δν το χω βαλει απο τοτε π το παρουσιασε το προβλημα για να σιγουρευτω οτι δν το ξανακανει.Παντως σημερα το πρωι που το ανοιξα τσεκαρα προεπιλογη το launcher κ ευελπιστω να μην εχουμε προβληματα!:D Edited March 11, 2011 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Πως μπορω να δημιουργήσω λογαριασμό στο marketplace? παταω πάνω στην εφαρμογή και μου λέει δημιουργία νέου λογαριασμού βάζω όνομα email,μετα κωδικό και μετα μου βγάζει δημιουργία αλλα δεν πετιέται. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 SOS ξαφνικα δεν μου αναβει η οθονη και δεν μπορω να κανω κατι,ενω με καλουν δε μπορω να κανω τιποτα οτι και να παταω δεν αναβει η οθονη ουτε να το κλεισω μπορω ουτε τιποτα καμμια ιδεα??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 μπορείς να τον δημιουργήσει και μέσω υπολογιστή και όχι αναγκαστικά από το κινητό...απλά μπες στην ιστοσελίδα....https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=androidmarket&passive=86400&continue=https://market.android.com/&followup=https://market.android.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) SOS ξαφνικα δεν μου αναβει η οθονη και δεν μπορω να κανω κατι,ενω με καλουν δε μπορω να κανω τιποτα οτι και να παταω δεν αναβει η οθονη ουτε να το κλεισω μπορω ουτε τιποτα καμμια ιδεα??:confused: μηπως ναβγαζα την μπαταρια χαχαχαχαχα:lol::lol::lol: μαλλον θα θελει κανα softreset πως γινετε με κλειστη οθονη να το κανω?? Edited March 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Email έχω, στο market δεν μπορω να μπω. Και κάτι άλλο, δεν μπορω να στείλω μήνυμα δεν πηγαίνει στον άλλων, μόνο έρχονται. Edited March 11, 2011 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Με ποιο πρόγραμμα πρέπει να κάνουμε ενημερώσεις το κινητό μας; Με SEUS ή με το PC Companion; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Επίσης θα έπρεπε να απαιτήσεις αντικατάσταση σε κινητό 1 ημέρας και όχι επισκευή.. Αντε να γυρίσει να το χαρει!Καλημέρα! Τελικα το κινητο δεν καταφεραν να το επισκευασουν και μου καναν αντικατασταση συσκευης.Τελος καλο ολα καλα.....για να δουμε. Α!Ξεχασα να προσθεσω οτι την ημερα που ειχα παει την συσκευη στο service μπροστα μου ηταν και καποιος αλλος που πηγε το δικο του X10 mini και ειπε οτι το ειχε 1 βδομαδα...τυχαιο δεν νομιζω:O...τελοσπαντων... Απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα στο internet παντως,δεν ηταν και λιγες οι συσκευες που παρουσιασαν προβλημα και δεν μιλαω μονο για την Ελλαδα. Μια μικρη αναζητηση και θα καταλαβετε τι εννοω Edited March 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 μηπως ναβγαζα την μπαταρια χαχαχαχαχα:lol::lol::lol: μαλλον θα θελει κανα softreset πως γινετε με κλειστη οθονη να το κανω?? Δες το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ, ερωτήσεις 47 και 49. Να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι chat room οπότε καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν ποστάρουμε για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους χρήστες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Μήπως ξέρετε γατί δεν μπορω να στείλω μήνυμα δεν πηγαίνουν τα SMS. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 παιδιά ποιά είναι η τελευταία έκδοση για vodafone branded?? έχω την 2.0.Α.0.504 και πριν λίγο τσέκαρα και με τους 3 τρόπους (seus, ota, pc comp) και μου λέει έχω το τελευταίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δες το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ, ερωτήσεις 47 και 49. Να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι chat room οπότε καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν ποστάρουμε για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους χρήστες. :) οκ thanks :up: ε να γελασουμε και λιγο ενταξει:whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ρε παιδια εχω το μινι με 2.1 ειναι λογικο που το φορτιζω καθε μερα? η μπαταρια δεν μου κραταει παραπανω απο μια ημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Ολα τα smartphone ετσι ειναι... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo28 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 καλησπερα σε ολους!!!!!ειμαι καινουριος στο σαιτ αλλα και κατοχος του χ10 μινι εδο και μια εβδομαδα!πολυ οραιο κινητο αλλα για μενα που ειμαι ασχετος απο ανδροιντ λιγο δυσκολο!!!δεν μπορω να στηλω και να λαβω με μπλου τουθ και δεν μπορω να αποθηκευσω στην καρτα μνημης!τα προβληματα αυτα τα γραφετε παραπανω αλλα ρε παιδια επιδη ειμαι ασχετος δεν καταλαβενο τιποτα!!!!!!!!τι ροοτ κτλ.........:(:( υπαρχει καποιος στη λαρισα οπου μενω να μου διξει 5 πραγματα?(επιπληρωμης βεβαια!) σας ευχαριστω προκαταβοληκα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ρε παιδια εχω το μινι με 2.1 ειναι λογικο που το φορτιζω καθε μερα? η μπαταρια δεν μου κραταει παραπανω απο μια ημερα! Bluetooth; 3G; Wi-Fi; Τα έχεις κλειστά όταν δεν τα χρησιμοποιείς; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 SOS... εχω το mini pro με 2.1 την εκδοση 504. ειχα κανει app2sd με το "MiniTool Partition Wizard Home Edition" και μετα το link2sd εδω και 10 μερες, σημερα στα καλα καθουμενα χαθηκαν ολες οι εφαρμογες και ειχα ηταν σαν να ηταν αδειο το κινητο, εκανα επαναφορα απο εργοστασιακες ρυθμισεις, root εγκατασταση titanium και linh2sd παλι. οταν ομως βαζω να τρεξει το link2sd οτι επιλογη και να βαλω (ext2 η FAT32/FAT16) δεν ανταποκρινετε, εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω?? SOS και παλι αν ξερει καποιος ας μου πει... Eίχα το ίδιο πρόβλημα μονο που εχω το appsd.Παντως οταν εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις επανηλθε κανονικα.Δν χρειαστηκε να τα ξαναβαλω .Εσενα οι εφαρμογες υπηρχαν στη διαχειριση εφαρμογων?Το κοιταξες? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 υπηρχαν αλλα δεν δουλευαν, εκανα επαναφορα μετα οπως ειπα αλλα εχω προβλημα με το link2sd. εκανα τωρα και μια μα...ια με το MiniTool Partition Wizard Home Edition και μαλλον πρεπει να κατεστρεψα την καρτα γιατι πλεον δεν την βλεπει το pc και το συγκεκριμενο προγαμα (MiniTool Partition Wizard Home Edition) μου την αναφερει σαν bad card.. αν γνωριζει καποιος πως να φτιαξω τη καρτα μνημης τουλαχιστον ??? Αφου υπηρχαν οι εφαρμογες μετα την επαναφορα ισως δν επρεπε να τα ξαναπερασεις τα προγραμματα,γτ σε μενα δν χρειαστηκε.Για την καρτα καντης κανα φορμαρισμα γενικο και ξανα περασε τα υπολοιπα με το mini tool Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Bluetooth; 3G; Wi-Fi; Τα έχεις κλειστά όταν δεν τα χρησιμοποιείς; ναι κλειστα τα εχχω το 3g μονο δεν ξερω απο που κλεινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ναι κλειστα τα εχχω το 3g μονο δεν ξερω απο που κλεινει! Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> ξε-τσέκαρε την κίνηση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> ξε-τσέκαρε την κίνηση δεδομένων το εκανα και μου εβγαλε ενα εικονιδιο πανω αρριστερα και μου λεει απενεργοποιηση κινηση δεδομενων. θα μπορω να κατεβαζω απο το μαρκετ με wifi ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 το εκανα και μου εβγαλε ενα εικονιδιο πανω αρριστερα και μου λεει απενεργοποιηση κινηση δεδομενων. θα μπορω να κατεβαζω απο το μαρκετ με wifi ετσι? Ναι φιλε θα μπορεις ..Απλα αν θες να κατεβασεις με το mobile internet , ενεργοποιεις την κινηση δεδομενων.. Μπορεις να κατεβασεις και ενα widget οπως APN on/off που κανει αυτη την δουλεια ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts