Alexcxvtr Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Είσαι σε λάθος δρόμο!:p Εδώ ο σωστός οδηγός! Προτείνω MiniCM7 (υπάρχει οδηγός στους οδηγούς των SE για το πέρασμα της) μιας και οι ICS roms είναι ακόμα σε alpha στάδιο! Τα λινκ που πόσταρα για ποιο λόγο είναι??? Ναι, είδα τον οδηγό για MiniCM7. Μπήκε στους σελιδοδείκτες. Με το SuperOneClick 2.3.3 γίνεται κανονικά, σωστά??? Διότι με αυτό ρούταρα το Ideos X5. Πρέπει οπωσδήποτε να έχω την 1.5.1? Δλδ δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader? EDIT:Άκυρο για το SuperOneClick. Μόλις είδα ότι γίνεται κανονικά με 2.3.3. Παράβλεψη μου. Για τον bootloader τι λες? Τελευταίο. Ένας φίλος από XDA μου συνέστησε την HybRom. Εσύ προτείνεις την ανεπιφύλακτα την CM7? Edited May 28, 2012 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ να συγχρονίσω τις επαφές και το ημερολόγιό μου με το gmail αλλά παρατήρησα ότι δε γίνεται. Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα δεδομένα του gmail με την έννοια ότι διαγράφηκαν κάποιες επαφές που είχα σβήσει αλλά δεν έγιναν αλλαγές με αποτέλεσμα να έχω 7 στο μέιλ και 250+ στο κινητό...Προτάσεις; Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Θα κάνεις εξαγωγή των επαφών στην κάρτα sd και μετά εισαγωγή από την κάρτα με τύπο gmail. Αφου το κάνεις και συγχρονιστουν με το gmail μπορείς να τις σβήσεις από το τηλέφωνο ή να ρυθμίσεισ να μην φαίνονται στην προβολή των επαφών. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Αυτό έκανα απλά έψαχνα κάτι αυτόματο. Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Τα λινκ που πόσταρα για ποιο λόγο είναι??? Ναι, είδα τον οδηγό για MiniCM7. Μπήκε στους σελιδοδείκτες. Με το SuperOneClick 2.3.3 γίνεται κανονικά, σωστά??? Διότι με αυτό ρούταρα το Ideos X5. Πρέπει οπωσδήποτε να έχω την 1.5.1? Δλδ δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader? EDIT:Άκυρο για το SuperOneClick. Μόλις είδα ότι γίνεται κανονικά με 2.3.3. Παράβλεψη μου. Για τον bootloader τι λες? Τελευταίο. Ένας φίλος από XDA μου συνέστησε την HybRom. Εσύ προτείνεις την ανεπιφύλακτα την CM7? Χίλια συγγνώμη που άργησα να απαντήσω! Προτείνω τη MiniCM7 γιατί ξέρω ότι ο developer έχει κάνει καλή δουλειά! Εσύ δοκίμασε και τις 2 και κράτα όποια σε βολεύει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Χίλια συγγνώμη που άργησα να απαντήσω! Προτείνω τη MiniCM7 γιατί ξέρω ότι ο developer έχει κάνει καλή δουλειά! Εσύ δοκίμασε και τις 2 και κράτα όποια σε βολεύει!! Οκ, ευχαριστώ. Απλά επειδή δεν γνωρίζω τη συσκευή καλά, τελικά αυτές οι 2 ROM είναι οι πιο αξιόπιστες? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Οκ, ευχαριστώ. Απλά επειδή δεν γνωρίζω τη συσκευή καλά, τελικά αυτές οι 2 ROM είναι οι πιο αξιόπιστες? Για τη MiniCM7 που ξέρω, πιστεύω είναι από τις καλύτερες και φυσικά είναι αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Για τη MiniCM7 που ξέρω, πιστεύω είναι από τις καλύτερες και φυσικά είναι αξιόπιστη. Εντάξει λοιπόν. Θα δοκιμάσω και τις 2 όμως για να δω τι αρέσει και στον πελάτη.:lol: Ευχαριστώ και πάλι.:) Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητακι η οθονη αναβει μονη της και αμα δε τη κλεισω δε κλεινει καν μονη της και οποτε τη κλεινω μετα απο λιγο θα ξανανοιξει υπαρχει περιπτωση να φταιει το κουμπι η κατι συμβαινει στο software ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Είσαι σε λάθος δρόμο!:p Εδώ ο σωστός οδηγός! Προτείνω MiniCM7 (υπάρχει οδηγός στους οδηγούς των SE για το πέρασμα της) μιας και οι ICS roms είναι ακόμα σε alpha στάδιο! η διαδικασία είναι τόσο απλή?γιατί σκέφτομαι και εγώ να το ροοταρο μιας και είμαι ακόμα στην 2.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 η διαδικασία είναι τόσο απλή?γιατί σκέφτομαι και εγώ να το ροοταρο μιας και είμαι ακόμα στην 2.1! Είσαι ακόμα σε 2.1 Unroot;:confused: Μη το σκέφτεσαι καν. Μη σου πω να βάλεις απευθείας 2.3 με custom kernel.. Mια και καλή να τελειώνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Είσαι ακόμα σε 2.1 Unroot;:confused: Μη το σκέφτεσαι καν. Μη σου πω να βάλεις απευθείας 2.3 με custom kernel.. Mια και καλή να τελειώνεις.. alkis_7 ναι δυστυχώς απλά μιας και δεν έχω ξανά κάνει την διαδικασία έχω μπερδευτεί!μια μια ματιά κατάλαβα πως πρέπει πρώτα αρχικά να κάνω αυτά στο λινκ που έδωσες και μετά να βάλω custom kernel?τα έχω λίγο χαμένα για αρχή! απλά τόσο καιρό φοβόμουνα μην χάσω την εγγύηση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 alkis_7 ναι δυστυχώς απλά μιας και δεν έχω ξανά κάνει την διαδικασία έχω μπερδευτεί!μια μια ματιά κατάλαβα πως πρέπει πρώτα αρχικά να κάνω αυτά στο λινκ που έδωσες και μετά να βάλω custom kernel?τα έχω λίγο χαμένα για αρχή! απλά τόσο καιρό φοβόμουνα μην χάσω την εγγύηση:p Πρώτα απ όλα πρέπει να κάνεις root όπως σωστά κατάλαβες! Έπειτα ακολουθεί recovery, custom kernel και custom rom. Αν ακολουθείς τα βήματα, θα καταλάβεις ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο. Κάνε το root όποτε θες και όταν είσαι έτοιμος μπορώ να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες για τα επόμενα βήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ωραία!η σε λίγο η αύριο λέω να ξεκινήσω αν το κάνω ροοτ μένω από κινητό μετά?:lol: μέχρι να μου πεις τι κάνω?ο τρόπος για να το ξανά επαναφέρω είναι εύκολος?λέμε αν χρειαστώ ποτέ την εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ωραία!η σε λίγο η αύριο λέω να ξεκινήσω αν το κάνω ροοτ μένω από κινητό μετά?:lol: μέχρι να μου πεις τι κάνω?ο τρόπος για να το ξανά επαναφέρω είναι εύκολος?λέμε αν χρειαστώ ποτέ την εγγύηση! Φυσικά και δε μένεις από κινητό! Όταν το τελειώσεις, ενημερώνεις και θα σου πω τι θα κάνεις στη συνέχεια για να περάσεις custom kernel/rom αν θες. Ο τρόπος για να το επαναφέρεις είναι πολύ εύκολος. Όταν κατεβάσεις το πρόγραμμα, θα δεις κάποιες επιλογές πάνω πάνω με πρώτη το root και τρίτη το unroot. Πατάς το unroot όταν χρειαστείς την εγγύηση και είσαι πάλι stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) πολύ ωραία!λέω να αρχίσω και να πάω να κάνω αρχικά αυτά που λέει στο λινκ που έδωσες!καλή μου επιτυχία:p EDIT: ok!το εκανα:) παμε στο επομενο βημα! Edited June 4, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Kατεβάζεις την εφαρμογή ROM Manager από το market, την ανοίγεις και πατάς Flash ClockWorkMod Recovery για να το περάσει.. Χρειάζεται για ολικό Backup της συσκευής, για εγκατάσταση custom rom, για εγκατάσταση διάφορων skripts, καθαρισμό στατιστικών μπαταρίας κλπ.. Χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 αυτα απο το κινητο σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ακριβώς. Από το Play Store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 μιας και στο παρκετ εχει πολλα θυμασαι ποιο απ ολα? rom manager janitor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ROM Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δεν με αφηνει να το κατεβασω!στο μαρκετ δεν το βρηκα μονο στο σιτε που μ εδωσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Tότε μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 για να εγκαταστησω το xrecovery μπορω με τον αστρο φιλε μαντζερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 για να εγκαταστησω το xrecovery μπορω με τον αστρο φιλε μαντζερ? Όχι. Θέλει root explorer. Εγώ προτείνω να προχωρήσεις χειροκίνητα στην εγκατάσταση CWM για το κινητό σου. Να φανταστώ στις εφαρμογές εμφανίστηκε ένα εικονίδιο superuser έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts