zxr Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μήπως έχεις το go locker; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Mήπως χρησιμοποιείς το Go Locker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 τι είναι το GO LOCKER? δεν νομίζω να το έχω αυτό.... νομίζω αυτά τα συμπτώματα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα αναβάθμιση με το PC COMPANION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εφαρμογή του Go Launcher που προσφέρει νέες οθόνες κλειδώματος.. Άρα δε φταίει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εχω ενα χ10μινι προ και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες. Σκέφτομαι να βάλω κάποια costumer rom αλλα δεν ξέρω ποια να βάλω . Τώρα το κινητό εχει την τελευταία επίσημη 2.1, είναι rooted και εχω titanium pro αγοραστή, εχει link2sd γιατί εχω αρκετές εφαρμογές και τα εχω στην sd κάρτα . Ο λόγος που σκέφτομαι για άλλο rom είναι οτι μου την δίνει που δεν εχω flash και οτι κάποιες εφαρμογές ζητάνε απο 2.2 η 2.3 και πάνω, αλλιώς θα ήμουν οκ. Διαβάζω διάφορα για κάποια roms αλλα δεν το εχω επιχείρησή ποτέ διότι διαβάζω αναφορές για διάφορα bugs και δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει κάποια ρομ που να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα και ας μην είναι η τελευταία έκδοση ? ( 4.0 κτλ ), ούτος η άλλος το flash δουλεύει απο 2.2 και μετά. Διαβάζω οτι αρκετοί θέλουν να επιστρέφουν κάποιες φορές σε official rom. Θα χάσω επαφές και μηνύματα και εφαρμογές ? Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMMYS10 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πήρα back-up kαι μετα hard reset. Φαίνεται να εχει στρώσει. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εχω ενα χ10μινι προ και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες. Σκέφτομαι να βάλω κάποια costumer rom αλλα δεν ξέρω ποια να βάλω . Τώρα το κινητό εχει την τελευταία επίσημη 2.1, είναι rooted και εχω titanium pro αγοραστή, εχει link2sd γιατί εχω αρκετές εφαρμογές και τα εχω στην sd κάρτα . Ο λόγος που σκέφτομαι για άλλο rom είναι οτι μου την δίνει που δεν εχω flash και οτι κάποιες εφαρμογές ζητάνε απο 2.2 η 2.3 και πάνω, αλλιώς θα ήμουν οκ. Διαβάζω διάφορα για κάποια roms αλλα δεν το εχω επιχείρησή ποτέ διότι διαβάζω αναφορές για διάφορα bugs και δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει κάποια ρομ που να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα και ας μην είναι η τελευταία έκδοση ? ( 4.0 κτλ ), ούτος η άλλος το flash δουλεύει απο 2.2 και μετά. Διαβάζω οτι αρκετοί θέλουν να επιστρέφουν κάποιες φορές σε official rom. Θα χάσω επαφές και μηνύματα και εφαρμογές ? Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk Δες αυτό για flash κι αυτό για roms Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 παίδες ένα θεματάκι έχω τις τελευταίες μέρες με την συσκευή , αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.... ανά 10λεπτο περίπου αναβοσβήνει η οθόνη 4-5 φορές για 2 δευτερόλεπτα.... δοκίμασα να αλλάξω την ζωντανή ταπετσαρία μήπως έφταιγε αυτό αλλά όχι.... δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά ούτε αυτό έκανε κάτι.... καμμία ιδέα ??? καμια άλλη ιδέα κανείς??? γιατι ειναι λίγο εκνευριστικό και ειναι κρίμα να φύγει από το παράθυρο το κινητάκι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Δοκίμασε μια επαναφορά μέσω SUS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Δοκίμασε μια επαναφορά μέσω SUS! πως γίνεται αυτό φίλε Αλκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Κατεβάζεις από εδώ το SUS (Sony Update Service) και ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Κατεβάζεις από εδώ το SUS (Sony Update Service) και ακολουθείς τις οδηγίες. ευχαριστώ , θα το δοκιμάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Δες αυτό για flash κι αυτό για roms δοκιμασα το flash αλλα δεν εγινε τιποτα. το ανεφερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332467 . Οσο για rom , υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για το CM7,1 που ειναι και stable ? ( απο αυτα που διαβαζω ) :worry: Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros566 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Λοιπον ειμαι καινουργιος στο forum κ θα ηθελα να με βοηθησετε με το sony ericson xperia x10mini...Το εχω περιπου εναμιση χρονο κ χθεσ το απογευμα που το εβαλα να φορτισει ξαφνικα εκλεισε κ μετα δν ανοιγε...ουτε το πορτοκαλι φωτακι το εχει οταν το συνδεω με τν φορτιστη,αλλα ουτε καν φορτιζει...:( ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...???ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δες αν γίνεται επαναφορά μέσω SUS. Αν δεν γίνεται (που λογικά δε θα γίνεται), έχεις κάψει πλακέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros566 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Η αλλαγη πλακετας ειναι ακριβη εε..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αν δεν σε καλύπτει η εγγύηση, στο service είμαι 99% σίγουρος ότι πάει πάνω από 100σταρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros566 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Οχι ρε ****το....σε ευχαριστω πολυ φιλε παντως...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Οχι ρε ****το....σε ευχαριστω πολυ φιλε παντως...!!! Αν δεν διορθώνεται με SUS, δε συμφέρει να πας για αλλαγή. Καλύτερα για καινούργιο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 παιδια αγορασε ο αδεφος μου ενα x10 mini μεταχειρισμενο το οποιο δεν τον αφηνει να κατεβασει εφαρμογες απο το market λεγοντας του οτι δεν υποστηριζετε απο την εκδοση η κατι τετοιο..ποια ειναι η τελευταια official εκδοση του x10 mini..?γιατι του αδερφου μου πρεπει να εχει ακομα 2.1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 H 2.1 είναι η τελευταία official.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 H 2.1 είναι η τελευταία official.. και η πιο σταθερη custom και χωρις προβληματα ποια ειναι.? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πιστεύω η MiniCM7 με custom kernel φυσικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριος σε αυτό το Thread και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ένας φίλος μου μού έδωσε το Mini Pro του για να το ρουτάρω διότι "λαγκάρει" ανελέητα. Και πώς να μη "λαγκάρει" αφού ακόμα φοράει την 2.1!!!:wacko: Λοιπόν, ξεκίνησα να διαβάζω αυτά τα λινκ Xperia Μini st15i / Xperia Mini Pro sk17i κ.α. : One Click Root Xperia : Ξεκλείδωμα bootloader στα XPERIA χωρίς καλώδια. (SONY WAY) Είμαι σε καλό δρόμο??? Παρακαλώ αν έχετε να προτείνετε άλλον ή επιπλέον οδηγό πείτε μου. Και από XDA απευθείας να είναι δεν έχω πρόβλημα. Είμαι αρκετά εξοικειωμένος με rooting process κτλ διότι έχω ασχοληθεί με αρκετά Android phones. Απλά στο συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται μπάχαλο στο XDA και θα ήθελα μια κατεύθυνση αν μπορείτε. Τέλος, αν δεν σας κάνει κόπος:p προτείνετε μου και μια εντελώς σταθερή και γρήγορη ROM. Θα προτιμούσα ICS αλλά αν κάποια 2.3 είναι πιο σταθερή αυτή τη στιγμή τότε πάω με 2.3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.:) Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Είσαι σε λάθος δρόμο!:p Εδώ ο σωστός οδηγός! Προτείνω MiniCM7 (υπάρχει οδηγός στους οδηγούς των SE για το πέρασμα της) μιας και οι ICS roms είναι ακόμα σε alpha στάδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts