Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SEUS. Κατεβάζεις, συνδέεις, επαναφέρεις.

με αυτο το ξεμπλοκαρα και ανοιξε αλλα ανοιξε οπως το ειχα πριν κοληση

εκανα εργοστασιακες ρυθμισης και βγεικαν ολα

δεν υπαρχει πλεον CWM το δοκιμασα και δεν μπαινει

αλλα τωρα εχει μεινη το root ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το εκανα pisons.Εκλεισε ανοιξε και ξανακολησε στο ιδιο σημειο

του έχεις περασμένη rom;;; έχεις πάρει buckup;;;

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ναι αλλά με πρόγραμμα κρατάει μέχρι και 5-6

οσο και να θελω δε μπορω να σε πιστεψω sorry (θες να με τρελανεις????????? :lol:)

[QUOTΕ]

οκ φιλε ευχαριστω και κατι αλλο πως ειναι καλυτερα να γινω root με το προγραμμα που το κανει αυτοματα η εκεινο απο το pc η ειναι το ιδιο ευχαριστω...

το ιδιο ειναι οπως σε βολευει :)

δεν ειχα περασμενη rom..Τελικα εκανα επαναφορα.

Backup εκανα

1)ποιος ο λογος που κολησε.Τι εκανα λαθος

2)πως επαναφερω τα backup που εκανα

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

με αυτο το ξεμπλοκαρα και ανοιξε αλλα ανοιξε οπως το ειχα πριν κοληση

εκανα εργοστασιακες ρυθμισης και βγεικαν ολα

δεν υπαρχει πλεον CWM το δοκιμασα και δεν μπαινει

αλλα τωρα εχει μεινη το root ;

Όχι δεν έχεις root.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

δεν ειχα περασμενη rom..Τελικα εκανα επαναφορα.

Backup εκανα

1)ποιος ο λογος που κολησε.Τι εκανα λαθος

2)πως επαναφερω τα backup που εκανα

1) χωρίς rom είναι σαν υπολογιστής χωρίς λειτουργικό

2) κάνε επανεκκίνηση με τον τρόπο που είπαμε ποιο πάνω και μόλις βγάλει το λογότυπο της SE πάτα επανειλημμένα το πλήκτρο buck για να μπεις στο recovery και κάνε του restore

Edited by pisons

Ναι αλλά με πρόγραμμα κρατάει μέχρι και 5-6

με το PowerMax μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας στις 3-4 ανάλογα τη χρήση αλλά 5-6 μέρες είναι λίγο απίθανο

δηλαδη το root μεχρι ποσο κραταει ;

Δεν εχει ημερομηνια λήξης το root. Αφού του πέρασες ξανά το update από το SEUS ειναι λογικό να χάθηκε το root και να επανήλθε το τηλ στις εργοστασιακές του.

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

3) Αν έρχεστε από άλλη rom επιλέγετε wipe data/factory reset

5) Βρίσκετε το αρχείο slade87_GinTonicSE_v2.4.6.zip το επιλέγετε και ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης. Αν δεν έχετε βάλει custom kernel εγκαταστήστε και τα modules (προαιρετικά).

δεν καταλαβα αυτο το βημα τι ειναι custom kernel ??

και πως θα καταλαβω αν εχω??

και στο 3 οταν λεει αν ερχεστε απο αλλη rom δλδ τι εννοει?

3) Αν έρχεστε από άλλη rom επιλέγετε wipe data/factory reset

5) Βρίσκετε το αρχείο slade87_GinTonicSE_v2.4.6.zip το επιλέγετε και ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης. Αν δεν έχετε βάλει custom kernel εγκαταστήστε και τα modules (προαιρετικά).

δεν καταλαβα αυτο το βημα τι ειναι custom kernel ??

και πως θα καταλαβω αν εχω??

και στο 3 οταν λεει αν ερχεστε απο αλλη rom δλδ τι εννοει?

και εγω θελω να ρωτησω αυτο

εγω εχω την stock

και δεν πειραξα το επιλογη 3

μηπως αυτο φταιει που κολησε το κινητο και δεν ανοιγε ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

λογικα ναι.

καλο ειναι να κανετε wipe σε κάθε αλλαγή ρομ

@thanos89010

καθε φορα που αλλάζεις ρομ να κανεις wipe data/factory reset

και εγω θελω να ρωτησω αυτο

εγω εχω την stock

και δεν πειραξα το επιλογη 3

μηπως αυτο φταιει που κολησε το κινητο και δεν ανοιγε ;

to custom kernel ομως τι ειναι ?

οταν λες εχω την stock ?

to custom kernel ομως τι ειναι ?

οταν λες εχω την stock ?

Αφού δεν ξέρεις τι είναι, τότε δεν το έχεις αλλάξει!!:Ρ

Απλά αφού δεν το έχεις αλλάξει, μετά το wipe και το flashάρισμα της rom, με τον ίδιο τρόπο flashάρεις και τα modules.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αφού δεν ξέρεις τι είναι, τότε δεν το έχεις αλλάξει!!:Ρ

Απλά αφού δεν το έχεις αλλάξει, μετά το wipe και το flashάρισμα της rom, με τον ίδιο τρόπο flashάρεις και τα modules.

βασικα δεν πολυ καταλαβα τ εννοεις λπν εγω θελω να βαλω τωρα 2.3 και λεει αν δεν εχετε βαλει custom kernel εγκαταστηστε τους modules εγω τ να κανω να τους εγκαταστησω η να παω κατευθειαν στο 6 βσκ τ μονο μου προβλιμα ειναι οτι δν εχω καταλαβει τ 5 βημα

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

οσο και να θελω δε μπορω να σε πιστεψω sorry (θες να με τρελανεις?????????

αλήθεια εντάξει όχι με τρελή χρήση αλλά είχε γράψει από το τελευταία απενεργοποιήση πάνων από 100 ώρες..εκείνο το application είχε κλείσει τα πάντα...μαζί και το ξυπνητήρι όπου έχασα για 2 μέρες εργαστήρια στο καπάκι οπότε δημιουργήθηκε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα

Καλησπέρα παιδιά.Έχω κάνει root το κινητό x10imini και θέλω να του βάλω custom rom.Αλλά δεν ξέρω πως.

Και ποιά να βάλω;

Επίσης ,αν ξαναπεράσω τώρα το 2.1 για επιδιόρθωση παίζει πρόβλημα που είναι rooted ;

Ευχαριστώ

http://forum.cyanogenmod.com/topic/32778-cyanogenmod-7-for-the-xperia-x10-mini-v710-11-oct-2011/

Edited by xtrmsnpr

- - - -

βασικα δεν πολυ καταλαβα τ εννοεις λπν εγω θελω να βαλω τωρα 2.3 και λεει αν δεν εχετε βαλει custom kernel εγκαταστηστε τους modules εγω τ να κανω να τους εγκαταστησω η να παω κατευθειαν στο 6 βσκ τ μονο μου προβλιμα ειναι οτι δν εχω καταλαβει τ 5 βημα

Γιατί δε γράφετε στο αντίστοιχο νήμα δεν καταλαβαίνω...

Modules είναι ένα πακέτο με κάποια έξτρα χαρακτηριστικά όπως να έχεις αφή με δύο δάχτυλα (zoom in σε εικόνες), να μπορείς να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή του κινητού κλπ κλπ. Αν σε ενδιαφέρουν τα βάζεις, αν όχι βάζεις μόνο τη ρομ. Τώρα για τον custom kernel, από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι είναι αυτό τότε δεν το έχεις βάλει σίγουρα.

Modules είναι ένα πακέτο με κάποια έξτρα χαρακτηριστικά όπως να έχεις αφή με δύο δάχτυλα (zoom in σε εικόνες), να μπορείς να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή του κινητού κλπ κλπ. Αν σε ενδιαφέρουν τα βάζεις, αν όχι βάζεις μόνο τη ρομ. Τώρα για τον custom kernel, από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι είναι αυτό τότε δεν το έχεις βάλει σίγουρα.

οκ kissmyarch καταλαβα ευχαριστω :)

kissmyarch στην GinTonic εγώ με stock kernel χωρίς τα modules είχα μικροθεματάκια στην αφή. Όπως το να μην κάνει scroll up η notification bar με το δάχτυλο αλλά μόνο με back key. Γι' αυτό η γνώμη μου είναι να φλασάρει και το .zip με τα modules μετά το φλασάρισμα της ρομ.

γεια σας μια απορια εχω προβλιμα με το φοντο δεν μπορω να τ βαλω σε ολοκλιρη την οθονη... καμια λυση για αφτο ?

Wallpaper Wizardrii στο market: https://market.android.com/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ..

Μπορείς να κάνεις ό,τι crop χρειάζεσαι να επίσης να ρυθμίσεις αν θα κάνει κύλιση ή όχι η φωτό.

eltsele τηχ :)

και κατι αλλο να ρωτήσω αν θέλω να αλλάξω android πως μπορώ να κάνω ενα back up για να μπορώ να το απαναφερω αν καποια στιγμή θελω στιν 2,1 η αν υπαρχει κανενα προγραμμα που το κανει χωρις back up

eltsele τηχ :)

και κατι αλλο να ρωτήσω αν θέλω να αλλάξω android πως μπορώ να κάνω ενα back up για να μπορώ να το απαναφερω αν καποια στιγμή θελω στιν 2,1 η αν υπαρχει κανενα προγραμμα που το κανει χωρις back up

Να επανέλεθεις στην εργοστασιακή μπορείς μέσω SEUS (προγράμματος από τη Sony Ericsson). Αν και δεν νομίζω πως αν αλλάξεις ρομ θα θες ξανά Eclair!

Καθαρά προσωπική γνώμη - το έχω ξαναπεί και ξέρω ότι ίσως ακούγεται σπαστικό - αλλά πριν ξεκινήσετε διαδικασίες για root/flashing etc, ειδικά όσοι δεν έχετε ξαναμπλέξει, δείτε 5 πράγματα, διαβάστε faq και προσπαθείστε να κατανοήσετε βασικές έννοιες. Υπάρχουν τα ανάλογα threads και εδώ και στο xda. Έτσι θα ξέρετε τι κάνετε, θα αποφύγετε άσκοπες ταλαιπωρίες και προβλήματα και θα κάνετε ευκολότερα και χωρίς άγχος τη διαδικασία. Μην πάτε από το unboxing στο φλασάρισμα χωρίς στοιχειώδη εξοικείωση.

κατεβασα το ζ4ροοτ εγινα ροοτ πιγα να κανω απεγκατασταση το peggle αλλα μου εγραφε " η καταργηση εγκαταστασης δεν ηταν επιτυχης " βσκ ειδα στ youtube κατι βιντεακια οτι μολις γίνεις ροοτ κανει επανακινιση σε εμενα δεν εκανε καν rebooting Που λεει απλος επεστρεψε πισο Edited by thanos89010

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro