vassaki Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Το market έχει πλέον και επίσημο site.... https://market.android.com/ Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Το market έχει πλέον και επίσημο site.... https://market.android.com/ Ναι αλλα τι σκαλωμα εχει παθει;παντου ερρορ λεει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ναι αλλα τι σκαλωμα εχει παθει;παντου ερρορ λεει Σήμερα πρέπει να άνοιξε οπότε μάλλον έχει προβλήματα ακόμα. Πάντως σε ένα παιχνιδάκι που έχει στην αρχική οθόνη πάτησα το install και μου το πέρασε αυτόματα στο κινητό. Sent from my E10i using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaiko Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) περασα το vplayer στο χ10 μινι αλλα δεν μπορει να το εγκαταστισει..:( απ'οτι διαβασα στο λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=808776 θελει 2.1 (το εχουμε) και NEON <--αυτο παλι τι ειναι,πως βλεπω αν εχω,που το βρισκω και εμπασι περιπτοση εχετε κατα νου κανα apllication που να παιζει movies και να ιποστιριζει .srt? Edited February 3, 2011 by xaiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ρε παιδια ΗΕLP!!:( εκανα φορματ κ δεν μπορω να κανω με τπτ ροοτ παλι!τι μπορει να φταιει??εκανα κ την μεθοδο με σουπερ1κλικ αλλα κ ζ4ροοτ!σταματαει κ στα 2!πρεπει να κανω κατι αλλο πριν?πριν κανω φορματ μου ειχε πετυχει με τη μια!πειτε καμια ιδεα!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:O Σου πέρασε την .24 έκδοση; Αν ναι, πρέπει να βρεις το πειραγμένο Superoneclick για .24 στους xda. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) ρε παιδια ΗΕLP!!:( εκανα φορματ κ δεν μπορω να κανω με τπτ ροοτ παλι!τι μπορει να φταιει??εκανα κ την μεθοδο με σουπερ1κλικ αλλα κ ζ4ροοτ!σταματαει κ στα 2!πρεπει να κανω κατι αλλο πριν?πριν κανω φορματ μου ειχε πετυχει με τη μια!πειτε καμια ιδεα!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:O εγω έκανα με το Zroot χωρις προβλημα, πρέπει να πας στις ρυθμισεις εφαρμογών και να ενεργοποιησεις τον εντοπισμο σφαλμάτων Παιδια αυτα τα minimal theme που εχουν γίνει μοδα στο xda με adw launcher ειναι? το theme πως το λενε? Δοκίμασα αρκετους launchers αλλα ειχα προβλημα με το μεγεθος των εικονιδίων, ηταν πολυ μικρα υπάρχει τρόπος ή καποια ρύθμιση να μεγαλώσουν με καποιον launcher? Edited February 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptwsi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ SMS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ? :wacko: :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 3, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Μαγκες για xrecovery δινω ολα τα permisions ?Kαι τι πρεπει να κανω με το Mount R/w ? ΕDIT : το εκανα.. :P Edited February 3, 2011 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Προσοχή στις SD σας παιδιά!! Εγώ έχω μία 8Giga HC τι κλάση δέ ξέρω που το γράφει..και σήμερα ξαφνικά μου έβγαλε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα και θέλει φτιάξιμο και ότι θα σβηστούν όλα τα δεδομένα..ΠΡΟΣΟΧΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Προσοχή στις SD σας παιδιά!! Εγώ έχω μία 8Giga HC τι κλάση δέ ξέρω που το γράφει..και σήμερα ξαφνικά μου έβγαλε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα και θέλει φτιάξιμο και ότι θα σβηστούν όλα τα δεδομένα..ΠΡΟΣΟΧΗ Μηπως αποσυνδεεις το κινητο απο τον υπολογιστη χωρις να κανεις "ασφαλη καταργηση?" . Εγω μια φορα που μου το εβγαλε εκανα επανεκκινηση και εστρωσε, τωρα αν σου το βγαζει συνεχεια κανε format στην καρτα. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steadakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 θελω μια μια βοηθεια γιατι δεν μπορω να αγορασω εφαρμογες απο το android market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αν γινεται καποιος να δωσει ενα link η οδηγειες για το πως κανεις sign ενα apk....Θελω να κανω ενα mod και δεν μπορω να το εγκαταστησω στο κινητο μου... Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 θελω μια μια βοηθεια γιατι δεν μπορω να αγορασω εφαρμογες απο το android market Πρέπει να έχεις root, και το market enabler για να δεις και τις paid εφαρμογές στην Ελλάδα. Αν γινεται καποιος να δωσει ενα link η οδηγειες για το πως κανεις sign ενα apk....Θελω να κανω ενα mod και δεν μπορω να το εγκαταστησω στο κινητο μου... Apk Manager. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο topic αλλά ίσως είναι το πιο σχετικό. Σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου (C510) και είμαι σε δίλλημα. Vivaz pro ή X10 mini pro? Τώρα ξέρω ότι θα μου πείτε ανάλογα με τις απαιτήσεις μου πρέπει να διαλέξω. Βασικά θέλω πρώτα από όλα να είναι τηλέφωνο (όχι σαν κάτι iphone :nagger: ). Έπειτα θέλω να μπορώ να μπαίνω Internet με το wi-fi και να το χρησιμοποιώ σαν mp3 player. Πάντως διάλεξα αυτά τα δύο καθώς έχουν πληκτρολόγιο καθώς μου την σπάει να γράφω πατώντας την οθόνη αφής. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας αλλά κυρίως ποια θεωρείται ώς πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και των δύο. 1) Μπορεις να δημιουργησεις ενα θεμα εδω ετσι ωστε να παρεις περισσοτερες απαντησεις. 2) Εγω σου προτεινω το μινι, εκτος και θες video hd. Σε ολα τα υπολοιπα κυριαρχει το μινι, επισης εχεις και περιπου 100.000 δωρεαν εφαρμογες και ολο αυτο το community που θα σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Επειδη και εγω ειχα παρομοιο προβληματισμο, το μινι προ ειναι κατι σαν το αηφον, ουσιαστικα το πληκτρολογιο του ειναι αχρηστο, φανταζομαι οτι θα σε βολευει το βιβαζ (πχ εχει βελακια στο πληκρολογια και μπορεις να διαλεγεις στο μενου) Αλλα το μινι προ ειναι ενας τελειως νεος κοσμος που αμα τον συνηθησεις θα ειναι καλυτερα. Αν δεν εχεις ορεξη να το παλεψεις καλυτερα παρε βιβαζ. Edited February 3, 2011 by TIM-RANGER Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδια μου βγαζει νεα αναβαθμιση..Την εκανε κανενας ?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδια μου βγαζει νεα αναβαθμιση..Την εκανε κανενας ?? Την ανεφεραν στους xda, δεν υπαρχει καποια εμφανης αλλαγη και επισης το superoneclick δουλευει οποτε γινεται και ροοτ. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Περασα την iridium rom αλλα εχασα ολες τις εφαρμογες μου και γενικοτερα τους ηχους , εικονες και βιντεο που ειχα...Εκανα backup με το xrecovery...Μπορω να τα επαναφερω ? Επισης μουσικη βιντεο κτλ τα περναω απο την sd μεσω usb ? ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Περασα την iridium rom αλλα εχασα ολες τις εφαρμογες μου και γενικοτερα τους ηχους , εικονες και βιντεο που ειχα...Εκανα backup με το xrecovery...Μπορω να τα επαναφερω ? Επισης μουσικη βιντεο κτλ τα περναω απο την sd μεσω usb ? ευχαριστω Είχες κάνει backup με το xrecovery πριν περάσεις την Iridium; Επίσης, είχες περάσει πριν την Iridium app2sd; Τα αρχεία μουσικής/video κ.λπ της SD μπορείς να τα περάσεις στο PC μέσω πολλών τρόπων, ένας από αυτούς είναι και η usb μεταφορά, ναι.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 η αναβαθμιση ειναι η .390 που ελεγαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaaki Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδια εχω προβλημα, αγορασα το xperia pro mini και παρατηρω οτι η οθονη αλλαζει φωτεινοτητα ξαφνικα απο μονη της. εψαξα σε σαιτ γι αυτο και λενε οτι το βρισκεις στις ρυθμισεις για την εξοικονομηση ενεργειας και τετοια ομως στις δικες μου ρυθμισεις δε βρηκα τιποτα:( ξερει κανεις τιποτα και πως το φτιαχνω????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε ορισμένες καλές εφαρμογές για το mini? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ρε παιδια μια ερωτηση: βλεπω καποιοι γραφουν στο φορουμ κατευθειαν απο το κινητο τους μεσω tapatalk (υπογραφεται το ποστ τους με το κειμενο "Sent from my E10i using Tapatalk"). εχω το pro και εψαξα να βρω το προγραμματακι αυτο στο market αλλα δεν υπαρχει. τι παιζει μ'αυτο? που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Μηπως αποσυνδεεις το κινητο απο τον υπολογιστη χωρις να κανεις "ασφαλη καταργηση?" . Εγω μια φορα που μου το εβγαλε εκανα επανεκκινηση και εστρωσε, τωρα αν σου το βγαζει συνεχεια κανε format στην καρτα. Μπαααααα.....δίπλα μου το είχα και κοιμόμουν...:D δέ πειράζει...βρήκα ευκαιρία και έκανα και το app2d...... 152 MB internal μνήμη τωρα!!!!:p ρε παιδια μια ερωτηση: βλεπω καποιοι γραφουν στο φορουμ κατευθειαν απο το κινητο τους μεσω tapatalk (υπογραφεται το ποστ τους με το κειμενο "Sent from my E10i using Tapatalk"). εχω το pro και εψαξα να βρω το προγραμματακι αυτο στο market αλλα δεν υπαρχει. τι παιζει μ'αυτο? που το βρισκουμε? Στείλε μου το mail σου.. Edited February 4, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε ορισμένες καλές εφαρμογές για το mini? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts