Antonio21 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φιλε Μανο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου!!!;) Μόλις πάρω το κινητακι (περιμένω να πληρωθώ) αν δεν εχεις πρόβλημα θα σου στείλω ένα πμ για τα περαιτέρω και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Κερνάω σουβλάκια στα Λιοντάρια!!!:p Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ναι με SEUS ή με το PC companion Root στο κινητο = π.χ ( administrator σε windows xp) Με το να κανεις root θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα θα σου πω τα δυο ποιο γνωστα: 1ον ειναι το app2sd ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 ) για να αποθηκευονται οι εφαρμογες σου στην memory card και οχι στην εσωτερικη μνημη του κινητου γιατι απο μονο του τις αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη και δεν εχει επιλογη ρυθμισης 2ον το xrecovery ειναι ενα ας το πουμε προγραμμα που σου επιτρεπει να κανεις τα παντα backup και σε οτι δηποτε βλακεια κανεις στο κινητο σου να το γυρισεις οπως το ειχες "γιατι αν το κανεις root ολο και κατι θα πειραξεις" ΥΓ Αν δεν εισαι root το app2sd και το xrecovery δεν μπενουν οπως και παρα πολλα αλλα θα τα μαθεις στην πορεια ΥΓ2 Εμεις οι πλεον παλιοι χρηστες ας βοηθησουμε λιγο τους καινουργιους γιατι ειναι πολοι λογο της προσφορας του κινητου μας :) Χρήσιμα τα ανωτέρω...νέος κάτοχος και εγώ απο χτες και έκανα αναβαθμιση σε 2.1 και ολα καλά...απο εκεί και πέρα το θέμα που κολάω είναι η αποθύκευση των επαφών μου απο το SE YARI στο mini...Χτες έκανα προσπάθεια με το SE PC SUITE αλλά δεν αναγώριζε το Mini μετά έκανα download to my plone explorer και στο Pc και πέρασα από το YARI τις επαφές μετά έκανα το ίδιο και στο mini κατέβασα απο το market το ίδιο πρόγραμμα αλλά όταν πήγα να πάρω τις επαφες....μετά από χίλια ζόρια τις μετέφερε με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες (ελληνικές επαφές) ενω οι αγγλικές είναι κανονικές.....!!! Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας καθώς και για το επόμενο βήμα σχετικά με το σετάρισμα το mini Που θα πρέπει να κάνω ....Ποιο θα είναι? Edited January 26, 2011 by axilleaslarisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φιλε Μανο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου!!!;) Μόλις πάρω το κινητακι (περιμένω να πληρωθώ) αν δεν εχεις πρόβλημα θα σου στείλω ένα πμ για τα περαιτέρω και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Κερνάω σουβλάκια στα Λιοντάρια!!!:p χεχεχε οκ :) Χρήσιμα τα ανωτέρω...νέος κάτοχος και εγώ απο χτες και έκανα αναβαθμιση σε 2.1 και ολα καλά...απο εκεί και πέρα το θέμα που κολάω είναι η αποθύκευση των επαφών μου απο το SE YARI στο mini...Χτες έκανα προσπάθεια με το SE PC SUITE αλλά δεν αναγώριζε το Mini μετά έκανα download to my plone explorer και στο Pc και πέρασα από το YARI τις επαφές μετά έκανα το ίδιο και στο mini κατέβασα απο το market το ίδιο πρόγραμμα αλλά όταν πήγα να πάρω τις επαφες....μετά από χίλια ζόρια τις μετέφερε με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες (ελληνικές επαφές) ενω οι αγγλικές είναι κανονικές.....!!! Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας καθώς και για το επόμενο βήμα σχετικά με το σετάρισμα το mini Που θα πρέπει να κάνω ....Ποιο θα είναι? Οσο για τις επαφες πως τις περασα εγω... στο παλιο μου κινητο LG τις αντεγραψα ολες μου τις επαφες στην καρτα SIM μετα βαζοντας την SIM στο x10mini/pro μου ανοιξε ενας οδηγος οπου ελεγε αντιγραφη απο SIM και πατησα επομενο και ολα ηταν μια χαρα.! αντεγραψε τις στην SIM σου πηγενε στον τηλεφωνικο καταλογο του x10mini/pro,πατησε το αριστερο κουμπι διπλα απο το μεσαιο (menu), πατα εισαγωγη/εξαγωγη και μετα εισαγωγη επαφων SIM.Εμενα τα παραπανω προγραμματα μου φενοντε περιτα. Σεταρισμα τι ενοεις ρυθμισεις? αυτο θα το ρυθμισεις εσυ οπως θελεις! Αν ενοεις για εφορμογες πριν κανεις οτιδηποτε κανε το root ,περνα το xrecovery οπως και το app2sd (λεω λιγο παραπανω την δουλεια που κανουν και τα τρεια) για αρχη βαλε ενα προγραμμα διαχειρισης αρχειων για την memory card οπου ενας απο αυτους ειναι ο Astro file manager τον οποιο θα τον κατεβασεις απο το market Για root εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054 Για app2sd εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 Επειδη θα εχεις πολλες απορειες για αρχη τρεξε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 χεχεχε οκ :) Οσο για τις επαφες πως τις περασα εγω... στο παλιο μου κινητο LG τις αντεγραψα ολες μου τις επαφες στην καρτα SIM μετα βαζοντας την SIM στο x10mini/pro μου ανοιξε ενας οδηγος οπου ελεγε αντιγραφη απο SIM και πατησα επομενο και ολα ηταν μια χαρα.! αντεγραψε τις στην SIM σου πηγενε στον τηλεφωνικο καταλογο του x10mini/pro,πατησε το αριστερο κουμπι διπλα απο το μεσαιο (menu), πατα εισαγωγη/εξαγωγη και μετα εισαγωγη επαφων SIM.Εμενα τα παραπανω προγραμματα μου φενοντε περιτα. Σεταρισμα τι ενοεις ρυθμισεις? αυτο θα το ρυθμισεις εσυ οπως θελεις! Αν ενοεις για εφορμογες πριν κανεις οτιδηποτε κανε το root ,περνα το xrecovery οπως και το app2sd (λεω λιγο παραπανω την δουλεια που κανουν και τα τρεια) για αρχη βαλε ενα προγραμμα διαχειρισης αρχειων για την memory card οπου ενας απο αυτους ειναι ο Astro file manager τον οποιο θα τον κατεβασεις απο το market Για root εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054 Για app2sd εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 Επειδη θα εχεις πολλες απορειες για αρχη τρεξε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 To θέμα τις επαφές είναι ότι η κάρτα sim χωράει λίγες....άρα τι κάνω ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 To θέμα τις επαφές είναι ότι η κάρτα sim χωράει λίγες....άρα τι κάνω ...? χαρτι και μολυβι..οπως εκανα και γω...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lailai Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Γειά σας παιδιά, ήθελα να ρωτίσω αν είναι ασφαλές να σβήσω καποια apk που μου εχουν μείνει... -Οδηγός ρύθμησης -Talk -Sync -Music player - Latitude (street view ??) Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Γειά σας παιδιά, ήθελα να ρωτίσω αν είναι ασφαλές να σβήσω καποια apk που μου εχουν μείνει... -Οδηγός ρύθμησης -Talk -Sync -Music player - Latitude (street view ??) Ευχαριστώ :) το Talk μη το πειραζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 To θέμα τις επαφές είναι ότι η κάρτα sim χωράει λίγες....άρα τι κάνω ...? MyPhoneExplorer ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lailai Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 το Talk μη το πειραζεις Τα άλλα σβήνονται όλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 άσε και το sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 MyPhoneExplorer ;) To έχω κατεβάσει..... σε παρακαλώ πολύ πες μου ολη την διδικασία ...χτες δεν τα κατάφερα να τα κάνω απο την αρχή.... (είναι πολλές οι επαφές να τις γράψω με μολύβι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foykos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) To έχω κατεβάσει..... σε παρακαλώ πολύ πες μου ολη την διδικασία ...χτες δεν τα κατάφερα να τα κάνω απο την αρχή.... (είναι πολλές οι επαφές να τις γράψω με μολύβι) Ρε παιδια και εγω εχω το εξης προβλημα!!Εκανα το Back up μεσο του my phone explorer αλλα μου τα βγαζει κινεζικα τα γραμματα!!Πιο πρι ειχα το κ800ι οπου εγινε και το Back up! Συγνωμη για πριν που εγραψα κατω απο το μυνημα του φιλου!!!Θα ηθελα να ρωτησω κ παλι αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε μετα την επαναφορα του Back up να μην δειχνει τις επφαες με κινεζικα γραμματα!!Το κακο ειναι οτι τωρα και μεσα στο my phone explorer μου τις δειχνει μς κινεζικα!!Τι να κανω!!Σας παρακαλω βοηθειστε με αν ξερε τε κατι!! Edited January 26, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulenstein Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ρε παιδιά,πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με μια σημαντική λεπτομέρεια στο x10 mini..Έχω καλή σχέση με την τεχνολογία και θεωρώ ότι το να βάλω μια εικόνα φόντο στο κινητό είναι τουλάχιστον γελοίο..Σας γραφω αναλυτικά το πρόβλημα (έχω κάνει root στο κινητό): Το πρόβλημα λοιπόν το εξής: πάω στο άλμπου,επιλέγω το εικονίδιο κάτω αριστερά και επιλέγω "φόντο" και μετά μου βγάζει το παράθυρο που "μεγαλώνει" για να επιλέξω το κομμάτι της εικόνας που θέλω να γίνει φόντο..Καταρχάς αυτό το παράθυρο ποτέ(!) δεν μεγαλώνει σε όλη την εικόνα!Δηλαδή δεν γίνεται να βάλω φόντο εντελώς ολοκληρη την εικόνα!!!Αφού λοιπόν το μεγαλώνω με τα βελάκια όσο μπορώ και επιλέγω αποθήκευση, σαν φόντο μου εμφανίζει μεγενθυμένο ένα κομμάτι της φωτογραφίας και όχι όλο το κομμάτι που επέλεξα(με το croping)!!Πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα και το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο να μην μπορώ να βάλω φόντο μια φωτογραφία και πραγματικά δεν κάνω κάτι λάθος.. Επίσης προσπάθησα και κάτι άλλο: πάτησα αλλαγή ταπετσαρίας στην αρχική οθόνη και πήγα να βάλω φόντο μια φωτογραφία μέσω του astro manager αλλά και εκεί είχα πρόβλημα:με το που επιλέγω την φωτογραφία βγαίνει μια κενή μπλε οθόνη που απλά πάνω αριστερά βγάζει φωτογραφίες... Πραγματικά τι να πω...Ελπίζω να με βοηθήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Συγνωμη για πριν που εγραψα κατω απο το μυνημα του φιλου!!!Θα ηθελα να ρωτησω κ παλι αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε μετα την επαναφορα του Back up να μην δειχνει τις επφαες με κινεζικα γραμματα!!Το κακο ειναι οτι τωρα και μεσα στο my phone explorer μου τις δειχνει μς κινεζικα!!Τι να κανω!!Σας παρακαλω βοηθειστε με αν ξερε τε κατι!! Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω...στο πρόγραμμα στον χρήστη Μινι όλα είναι κινέζικα (επαφές) σας παρακαλώ βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) ρε τσακαλια μου να ρωτησω..ο launcher pro που την εχει (αν εχει) την επιλογη για lock της home screen ?γιατι ο ADW την ειχε και η αληθεια ειναι οτι βολευει παρα πολυ... Edited January 26, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ρε τσακαλια μου να ρωτησω..ο launcher pro που την εχει (αν εχει) την επιλογη για lock της home screen ?γιατι ο ADW την ειχε και η αληθεια ειναι οτι βολευει παρα πολυ... Preferences\Behavior Settings\Enable auto rotation Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Preferences\Behavior Settings\Enable auto rotation δεν θελω να κανει rotation.θελω οταν πχ παταω παρατεταμενα να μην κανει τιποτα..ουτε να μπορω να μεταφερω τα εικονιδια μου ουτε τιποτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) παιδιά καλησπέρα.έχει η γυναίκα μου το Xperia X10 mini και προσπάθησα να απενεργοποιήσω το vodafone internet και να δουλεύει μόνο με wifi.Πάνω αριστερά βγάζει ένα εικονίδιο το οποίο λέει απενεργοποίηση δεδομένων.κάνω εκκαθάριση και εξαφανίζεται,αλλά μετά από επανεκκίνηση νομίζω,ξαναεμφανίζεται. Πως θα το εξαφανίσω τελείως? Αν έχω μόνο wifi θα έχω mms?πως θα το πετύχω αυτό? και άλλη μία ερώτηση.Σε ποιά σελίδα αναφέρει για το πως γίνεται αναβάθμιση από 1,6 σε 2,1 ? Edited January 26, 2011 by iammysterious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 To έχω κατεβάσει..... σε παρακαλώ πολύ πες μου ολη την διδικασία ...χτες δεν τα κατάφερα να τα κάνω απο την αρχή.... (είναι πολλές οι επαφές να τις γράψω με μολύβι) Λοιπον κατεβασε το στο pc και καντο εγκατασταση, επισης κατεβασε το και απο το κινητο (market) και πατα ανοιγμα, ανοιξε το ρουτερ σου για wifi για να συνδεθει με το κινητο, μετα ανοιξε απο το pc το προγραμμα πατα πανω αριστερα αρχειο - επιλογες και μαρκαρισε το πρωτο αν ειναι τηλ εκτος android και το δευτερο με λειτουργικο android, πιο κατω το wifi και το 1ο και τριτο μαρκαρισε απο τα τελευταια κουτακια και πατα οκ, εισαι ετοιμος, αν οι επαφες σου ειναι στην καρτα sim μπες στις επαφες πατα αριστερο κουμπι και μετα εισαγωγη εξαγωγη στο τηλ, δουλευει αψογα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foykos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Λοιπον κατεβασε το στο pc και καντο εγκατασταση, επισης κατεβασε το και απο το κινητο (market) και πατα ανοιγμα, ανοιξε το ρουτερ σου για wifi για να συνδεθει με το κινητο, μετα ανοιξε απο το pc το προγραμμα πατα πανω αριστερα αρχειο - επιλογες και μαρκαρισε το πρωτο αν ειναι τηλ εκτος android και το δευτερο με λειτουργικο android, πιο κατω το wifi και το 1ο και τριτο μαρκαρισε απο τα τελευταια κουτακια και πατα οκ, εισαι ετοιμος, αν οι επαφες σου ειναι στην καρτα sim μπες στις επαφες πατα αριστερο κουμπι και μετα εισαγωγη εξαγωγη στο τηλ, δουλευει αψογα ;) Και με τα κινεζικα τι γινετε??Συγνωμη για το πριξιμο αλλα ειναι προβλημα ρε γμτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Και με τα κινεζικα τι γινετε??Συγνωμη για το πριξιμο αλλα ειναι προβλημα ρε γμτ!! ποια κινεζικα ????????? δεν ξερω ισως να φταιει το παλιο σου κινητο (δεν ειναι συμβατο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foykos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ποια κινεζικα ????????? δεν ξερω ισως να φταιει το παλιο σου κινητο (δεν ειναι συμβατο) Ειχα το κ800ι!!Λογικα δεν θα ειναι συμβατο αλλα η γλωσσα ητανε ελληνικα κανονικα!!Δηλαδη δεν γινετε με καποιον τροπο να τις δειχνει κανονικα??Εχω απελπιστει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ειχα το κ800ι!!Λογικα δεν θα ειναι συμβατο αλλα η γλωσσα ητανε ελληνικα κανονικα!!Δηλαδη δεν γινετε με καποιον τροπο να τις δειχνει κανονικα??Εχω απελπιστει!! το προγραμμα λεει οτι το κ800ι ειναι συμβατο, τωρα γιατι δεν τα βγαζει ελληνικα παραξενο μου φαινετε, περιμενε μηπως ξερει κατι αλλο κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 το προγραμμα λεει οτι το κ800ι ειναι συμβατο, τωρα γιατι δεν τα βγαζει ελληνικα παραξενο μου φαινετε, περιμενε μηπως ξερει κατι αλλο κανεις και εμένα το ίδιο έκανε.... γιατί ..με SE YARI....ας βοηθήσει κάποιος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 παιδιά καλησπέρα.έχει η γυναίκα μου το Xperia X10 mini και προσπάθησα να απενεργοποιήσω το vodafone internet και να δουλεύει μόνο με wifi.Πάνω αριστερά βγάζει ένα εικονίδιο το οποίο λέει απενεργοποίηση δεδομένων.κάνω εκκαθάριση και εξαφανίζεται,αλλά μετά από επανεκκίνηση νομίζω,ξαναεμφανίζεται. Πως θα το εξαφανίσω τελείως? Αν έχω μόνο wifi θα έχω mms?πως θα το πετύχω αυτό? και άλλη μία ερώτηση.Σε ποιά σελίδα αναφέρει για το πως γίνεται αναβάθμιση από 1,6 σε 2,1 ? συνδεσε το κινητο με το pc και πατα απο το κινητο εγκατασταση pc companion, οταν γινει εγκτασταση πατα εκει που λεει για ενημερωση και ακολουθα τα βηματα που σου λεει ειναι ευκολο, οσο αφορα για την κινηση δεδομενων στην 2.1 για να σε χρεωνει θελει ενεργοποιηση και το 3g, διαφορετικα δεν χρεωνει (το 3g στην 2.1 ενεργοποιειτε με αλλο τροπο, μονο κινηση δεδομενων ενεργο μην φοβασαι δεν χρεωνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts