dreamercon Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 παιδια εχω ΕΣΤΑ μολις γυρισα απο Αμερικη μετα απο 90 ημερες. Ξερετε αν υπαρχει καποιο διαστημα που πρεπει να περασει μεχρι να ξανα παω? Θα εχω προβλημα αν ξανα παω σε 3 μηνες? Χμμ. Την ίδια ερώτηση με ρωτάνε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Η απάντηση στην ερώτηση είναι εδώ Έχω παρατηρήσει ότι ο κόσμος ρωτάει πολλές φορές την ίδια ερώτηση όταν η απάντηση δεν του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, μέχρις ότου κάποιος του πει αυτό που θέλει να ακούσει. =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 καλησπερα εκανα αιτηση για esta δεν πηρα κατευθειαν απαντηση ειμαι σε αναμονη για 72 ωρες. ειμαι 49 ελευθερος επαγγελματιας και παω πρωτη φορα στις ΗΠΑ λετε να υπαρχει καποιο προβλημα? συνηθως ποτε απαντανε ? κανενας αλλος που ειχε παρομοια περιπτωση? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, νομίζω κάνουν 1-2 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts