VeCo Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ξέρει κανένας τη χρειάζεται για να ανοίξω έναν λογαριασμό απλό ταμιευτηρίου στην alphabank? επειδή δεν δουλέβω δεν εχω και εκκαθαριστικό. Πιστωτικές Κάρτες/Τράπεζες Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του αμερικανικού CBP, όσοι θα κάνουν αίτηση για ταξιδιωτική εξουσιοδότηση για ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς βίζα από τις 8 Σεπτεμβρίου και μετά, θα χρειαστεί να πληρώσουν $14. Οπότε καλό θα είναι όλοι να πάρετε ηλεκτρονική ταξιδιωτική εξουσιοδότηση (ESTA) άμεσα (http://www.cbp.gov/esta) ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ - η εξουσιοδότηση ισχύει για δύο χρόνια ή μέχρι την λήξη του διαβατηρίου σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του αμερικανικού CBP, όσοι θα κάνουν αίτηση για ταξιδιωτική εξουσιοδότηση για ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς βίζα από τις 8 Σεπτεμβρίου και μετά, θα χρειαστεί να πληρώσουν $14. Οπότε καλό θα είναι όλοι να πάρετε ηλεκτρονική ταξιδιωτική εξουσιοδότηση (ESTA) άμεσα (http://www.cbp.gov/esta) ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ - η εξουσιοδότηση ισχύει για δύο χρόνια ή μέχρι την λήξη του διαβατηρίου σας. μα δε χρειαζεται να δηλωσεις διαμονη για να τη βγαλεις? Εγω θα ταξιδεψω σιγουρα τον επομενο χρονο αλλα δε ξερω ακομα ποτε και πως. Γινεται να τη βγαλω? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Να δηλώσεις διεύθυνση διαμονής ή στοιχεία πτήσης είναι προαιρετικό - βεβαίως μπορείς να βγάλεις την ESTA από τώρα, και στο μέλλον να κάνεις update αν θες να προσθέσεις διεύθυνση παραμονής, που και πάλι δεν χρειάζεται αφού θα τα δηλώσεις στο αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 την εβγαλα δηάδη τωρα πετας αμερικη ετσι απλα ε? καλη φαση Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 mplip πες αν θες με λίγα λόγια τι στοιχεία ζητάει..γιατί και εγώ για του χρόνου με βλέπω προς την άλλη πλευρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Στοιχειώδη βιογραφικά στοιχεία όπως ημερομηνία γέννησης και αριθμό διαβατηρίου καθώς και ορισμένες φαινομενικά απλές ερωτήσεις με ναι/όχι για συλλήψεις ή καταδίκες - που στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά περίπλοκες για κάποιον που έχει στο παρελθόν συλληφθεί ή καταδικαστεί για αδικήματα. mplip πες αν θες με λίγα λόγια τι στοιχεία ζητάει..γιατί και εγώ για του χρόνου με βλέπω προς την άλλη πλευρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arme72 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Παιδια γεια σας και απο μενα , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..μολις εκανα εγραφη για να βοηθησω και εγω αλλα και να βοηθηθω καθως απο εδω οι πληροφοριες ειναι ανεκτιμητες...Για τη βιζα στην Αμερικη ισχυει το εξης..Εγω εχω ληξη βιζα το 2011 ,ανανεωσα το διαβατηριο μου το 2008 με καινουριο ...Στο παλιο εχω την βιζα οχι ομως στο καινουριο,θα μπορουσα να πεταξω Αμερικη???? Η απαντηση που μου εδωσε το προξενιο ειναι αυτη Αγαπητέ κύριε Αρμένη, Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι έφ’όσον η βίζα σας είναι σε ισχύ μπορείτε να ταξιδέψετε με το παλιό και το καινούργιο διαβατήριο με την προϋπόθεση ότι ο τρόπος γραφής του ονοματεπωνύμου σας είναι πανομοιότυπος και στα δύο διαβατήρια και η ημερομηνία γέννησης είναι ίδια. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η σελίδα που περιέχει τη βίζα δεν έχει υποστεί την οποιαδήποτε φθορά και η βίζα είναι σε άριστή κατάσταση. Εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή διαφορά στον τρόπο γραφής του ονοματεπωνύμου σας ή η ημερομηνία γεννησής σας έχει αλλάξει θα πρέπει ή να εκδώσετε καινούργια βίζα ή να ταξιδέψετε με το πρόγραμμα απαλλαγής από βίζα εφ’όσον πληρείτε τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου προγράμματος. Πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βρείτε στο σύνδεσμο https://esta.cbp.dhs.gov/, επίσης περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση βίζας μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://athens.usembassy.gov. Ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Είναι γνωστό αυτό. Λ.χ. εγώ έχω βίζα που λήγει με το καλό σε 9 χρόνια, δεν χρειάζεται να βγάλω καινούργια του χρόνου που θα βγάλω νέο διαβατήριο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Να πω και εγω κατι καινουργιο μιας και γυρισα απο εκει μολις εχθες . οποιοι θυμαστε μετα την esta visa , ή και το προγραμμα Visa Waiver , οταν εφτανες στην Αμερικη , στο αεροπλανο η πριν τον ελεγχο επρεπε να συμπληρωσεις τα 2 μαγικα χαρτακια , το πρασινο για αυτους που εχουν διαβατηρια χωρας που ειναι στο προγραμμα Visa Waiver και αλλο ενα λευκο , που νομιζω ειναι για το τελωνειο κτλ . Οι αλλοι που ειχαν Βιζα συμπληρωναν τα 2 λευκα , το αντιστοιχο πρασινο των αλλων που γι αυτους ειναι λευκο και την δηλωση του τελωνειου. Απο εδω και μπρος το χαρτι που πρεπει να συμπληρωσουν ολοι ειναι μονο το λευκο του τελωνειου και thats all, ( αυτο με την μπλε μπορντουρα επανω ) . αρα ενα χαρτι λιγοτερο για συμπληρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 good news alexasso...:) έχω ήδη βγάλει την ηλεκτρονική βίζα και απλά θα την κάνω ένα update με τα στοιχεία της πτήσης και του ξενοδοχείου...την εκτυπώνω και είμαι οκ , έτσι? ή δε χρειάζεται και καθόλου (είναι ήδη ενημερωμένοι ηλεκτρονικά για την πιθανή άφιξή μου?) thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) εγώ που πήγα τον Αυγουστο τζάμπα αγχωνόμουν! πολύ εύκολος ο έλεγχος και γρήγορος! μάλιστα ένας μαύρος securitas στον έλεγχο τον διαβατηρίων μου είπε στα Ελληνικά για σου τι κάνεις....λοοοολ πάνε τα παλιά,πλέον πας Αμερική όπως πας Ευρώπη....στους Ελληνες τουλάχιστον δεν τα πρήζουν στους ελέγχους την ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να την έχεις τιπωμένη,την ζητάνε και στον έλεγχο των εισητηρίων εδώ στην Ελλάδα,και στην Αμερική όταν φτάνεις μαζί με το χαρτί του Τελωνίου που σου δίνουν μέσα στο αεροπλάνο. Εμένα τουλάχιστον μου τα ζήτησαν. Αν και επειδή περνάνε το διαβατήριο από scanner φαίνεται αυτό,αλλά άμα θέλουν στο ζητάνε.οπότε διαβατήριο+ηλεκτρονική αίτηση+εισητήρια+το χαρτί του ξενοδοχείου(σε ρωτάνε πριν φύγεις από Ελλάδα που θα μείνεις οπότε να έχεις την διεύθυνση έτοιμη είτε είναι ξενοδοχείο, είτε είναι σπιτιού) αυτά και είσαι οκ.δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.εγώ μόνος ταξίδεψα κιόλας και αυτά που λένε ότι σου παίρνουν αποτυπώματα και σε βγάζουν φωτογραφία δεν είναι τίποτα στην ουσία.10 δευτερόλεπτα υπόθεση στην Αμερική.Εγώ είχα και φαγητό μαζί μου και το είχα δηλώσει στο τελωνείο(το ρωτάει το χαρτί) και απλά με ρωτήσανε αν έχω φαγητό μαζί μου επειδή το είδα στο χαρτί του τελωνείου,τους είπα έχω,και κάνω να ανοίξω την τσάντα μου και μου κάνουν νόημα να φύγω.... να σημειώσω τέλος(πάντα από την εμπειρία μου μιλάω) ότι αν έχεις πτήση μέσω άλλης χώρας για Αμερική,το λιγότερο 2 ώρες αναμονή να υπάρχει.εγώ μέσω Ρώμης,έκανα μισή ώρα τουλάχιστον περπάτημα να φτάσω στην έξοδο που πάνε τα αεροπλάνα για Αμερική όταν πήγαινα,και όταν γυρνούσα πάλι το ίδιο με την διαφορά όμως ότι είχε κίνηση εκεί που κάνουν έλεγχο χειραποσκευών όταν πας για μεταβίβαση(αλλαγή) πτήσης δηλαδή.εκεί πρόλαβα ίσα ίσα να μπω στο αεροπλάνο,και μάλιστα έκλεψα τις θέσεις τον μπροστινών(στην μεγάλη μπροστινή ουρά μου στον έλεγχο)για να προλάβω!!! αλλά η εμπειρία μου στην Νέα Υόρκη απλά αξέχαστη.... Edited September 27, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 να σημειώσω τέλος(πάντα από την εμπειρία μου μιλάω) ότι αν έχεις πτήση μέσω άλλης χώρας για Αμερική,το λιγότερο 2 ώρες αναμονή να υπάρχει. Αυτό το αναφέρουν συνήθως και οι ίδιες οι αερογραμμές. Προσωπικά, η KLM με ενημέρωσε να είμαι στην έξοδο τουλάχιστον δυόμιση ώρες πριν την πτήση. Είχε αρκετή κίνηση, όπως και έλεγχο (πήγα πέρσι που δεν είχε ακόμη επεκταθεί το Visa Waiver Programme), αλλά ήμασταν right on time. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arme72 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 εγώ που πήγα τον Αυγουστο τζάμπα αγχωνόμουν! πολύ εύκολος ο έλεγχος και γρήγορος! μάλιστα ένας μαύρος securitas στον έλεγχο τον διαβατηρίων μου είπε στα Ελληνικά για σου τι κάνεις....λοοοολ πάνε τα παλιά,πλέον πας Αμερική όπως πας Ευρώπη....στους Ελληνες τουλάχιστον δεν τα πρήζουν στους ελέγχους την ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να την έχεις τιπωμένη,την ζητάνε και στον έλεγχο των εισητηρίων εδώ στην Ελλάδα,και στην Αμερική όταν φτάνεις μαζί με το χαρτί του Τελωνίου που σου δίνουν μέσα στο αεροπλάνο. Εμένα τουλάχιστον μου τα ζήτησαν. Αν και επειδή περνάνε το διαβατήριο από scanner φαίνεται αυτό,αλλά άμα θέλουν στο ζητάνε.οπότε διαβατήριο+ηλεκτρονική αίτηση+εισητήρια+το χαρτί του ξενοδοχείου(σε ρωτάνε πριν φύγεις από Ελλάδα που θα μείνεις οπότε να έχεις την διεύθυνση έτοιμη είτε είναι ξενοδοχείο, είτε είναι σπιτιού) αυτά και είσαι οκ.δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.εγώ μόνος ταξίδεψα κιόλας και αυτά που λένε ότι σου παίρνουν αποτυπώματα και σε βγάζουν φωτογραφία δεν είναι τίποτα στην ουσία.10 δευτερόλεπτα υπόθεση στην Αμερική.Εγώ είχα και φαγητό μαζί μου και το είχα δηλώσει στο τελωνείο(το ρωτάει το χαρτί) και απλά με ρωτήσανε αν έχω φαγητό μαζί μου επειδή το είδα στο χαρτί του τελωνείου,τους είπα έχω,και κάνω να ανοίξω την τσάντα μου και μου κάνουν νόημα να φύγω.... να σημειώσω τέλος(πάντα από την εμπειρία μου μιλάω) ότι αν έχεις πτήση μέσω άλλης χώρας για Αμερική,το λιγότερο 2 ώρες αναμονή να υπάρχει.εγώ μέσω Ρώμης,έκανα μισή ώρα τουλάχιστον περπάτημα να φτάσω στην έξοδο που πάνε τα αεροπλάνα για Αμερική όταν πήγαινα,και όταν γυρνούσα πάλι το ίδιο με την διαφορά όμως ότι είχε κίνηση εκεί που κάνουν έλεγχο χειραποσκευών όταν πας για μεταβίβαση(αλλαγή) πτήσης δηλαδή.εκεί πρόλαβα ίσα ίσα να μπω στο αεροπλάνο,και μάλιστα έκλεψα τις θέσεις τον μπροστινών(στην μεγάλη μπροστινή ουρά μου στον έλεγχο)για να προλάβω!!! αλλά η εμπειρία μου στην Νέα Υόρκη απλά αξέχαστη.... φιλε μου γεια σου!!! Πες μου σε πασρακαλω τι περιγραφεις στην ηλεκτρονικη αιτηση και μπως θα την εχω στα χερια μου και εγω? Αυτη την αιτηση την στελνω στην πρεσβεια? κραταει αντιτυπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) good news alexasso...:) έχω ήδη βγάλει την ηλεκτρονική βίζα και απλά θα την κάνω ένα update με τα στοιχεία της πτήσης και του ξενοδοχείου...την εκτυπώνω και είμαι οκ , έτσι? ή δε χρειάζεται και καθόλου (είναι ήδη ενημερωμένοι ηλεκτρονικά για την πιθανή άφιξή μου?) thanks..;) Αν θες την εκτυπωνεις , αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ , δεν ειναι απαραιτητο ΟΥΤΕ ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε μαζι την εκτυπωση της εγκρισης για να ταξιδεψουμε προς Αμερικη , και ουτε χρειαζετε να ενημερωνεις καθε φορα τον τοπο διαμονης σου στην αιτηση για οποια φορα πας ταξιδι , ακομη και να χασεις των αριθμο της αιτησης δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι ακριβως για τον λογο οτι δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια update τον τοπο διαμονης. αν ψαξετε στα επισημο site τους θα δειτε στα questions οτι απαντανε ακριβως αυτα που λεω, 4 φορες σε check in στην Ελλαδα μου κανανε κολπα οι τυπισσες και τους ειπα οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να την εχω μαζι μου την αιτηση και οτι αν κοιταξουν καλυτερα στο συστημα κρατησης φαινεται ηλεκτρονικα αν εχω κανει και αν ειναι οκ η εγκριση,εχω τυπωση και την αντιστοιχη σελιδα που το λεει , βεβαια οταν την εκανα εγω την αιτηση ισως ισχυε αυτο που λεω γιατι δεν υπηρχε τροποσ να βρεις τον αριθμο την αιτησης σου αν τον ειχες χασει , οποτε και ελεγαν οτι αν χασεις τον αριθμο εγκρισης no problem , αλλα απο οτι ειδα τωρα εχουν βαλει στο συστημα τους και πεδιο οπου μπορεις να βρεις τον αριθμο εγκρισης σου και αν το εχεις χασει συμπληρωνοντας καποια προσωπικα στοιχεια , βεβαια ξαναλεω οτι ποτε δεν μου την ζητησε κανεις, και δεν εχω παει μονο μια φορα.Οπως επισης ειδα τωρα οτι βαλανε και ΠΛΗΡΩΜΗ !!! ημαρτον εγω την ειχα βγαλει δεν και πληρωσα μια , το step με το payment δεν υπηρχε.. 6 φορες στην Αμερικη αυτο το χρονο ποτε μα ποτε δεν μου ζητησε κανεις την αιτηση , εκτος απο της μουτρωμενες κοπελες στα check in του Αεροδρομιου στο Βενιζελος , που τους απανταγα οπως σου ειπα πιο πανω. Και να συμπληρωσω και κατι αλλο που ξεχασα πριν , οποιος θυμαται παλια πριν μπεις στην πτηση ( στο gate ) για αμερικη απο το αεροδρομιο που εισαι ειχε μια μινι συνεντευξη που εδινες με ερωτησεις του τυπου , ποσο θα κατσετε στην Αμερικη , για πιο λογο πατε , αν εχετε συγγενεις εκει κτλ κτλ , που μετα αν ησουν οκ σου εβαζε ενα αυτοκολητακι στο διαβατηριο.Την συνεντευξη την ειχα κανει σε ολα αεροδρομιο , και στης Αθηνας και Λονδινο-Ζυριχη - Αμστερνταμ. Τωρα πια κοπηκε και αυτη. και παντα μετα απο ενα λεπτο μουτρας μου λενε οκ οκ κυριε περαστε Edited September 28, 2010 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 άντε η ηλεκτρονική έγκριση έγινε με πληρωμή τώρα; εγώ δεν είχα πληρώσει τίποτα! θα πρέπει να πληρώσω αν ξαναπάω η απότι θυμάμαι ισχύει μέχρι την λήξη του διαβατηρίου; α, και όσον αφορά την συνέντευξη εμένα το μόνο που με ρώτησε ένας ήταν για ποιο λόγω ήρθα και πόσο θα κάτσω εντελώς τυπικά. για το φίλο που ρώτησε για την ηλεκτρονική έγκριση ας διαβάσει τις πρώτες σελίδες, λέει που ακριβώς κάνεις online την αίτηση, και δεν την στέλνεις πουθενά απλά ελέγχεις πάλι σε 2 μέρες online να δεις αν εγκρίθηκε και την κάνεις φωτοτυπία Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 άντε η ηλεκτρονική έγκριση έγινε με πληρωμή τώρα; εγώ δεν είχα πληρώσει τίποτα! θα πρέπει να πληρώσω αν ξαναπάω η απότι θυμάμαι ισχύει μέχρι την λήξη του διαβατηρίου; α, και όσον αφορά την συνέντευξη εμένα το μόνο που με ρώτησε ένας ήταν για ποιο λόγω ήρθα και πόσο θα κάτσω εντελώς τυπικά. για το φίλο που ρώτησε για την ηλεκτρονική έγκριση ας διαβάσει τις πρώτες σελίδες, λέει που ακριβώς κάνεις online την αίτηση, και δεν την στέλνεις πουθενά απλά ελέγχεις πάλι σε 2 μέρες online να δεις αν εγκρίθηκε και την κάνεις φωτοτυπία Οχι δεν ισχυει μεχρι την ληξη του διαβατηριου , ισχυει για 2 χρονια νομιζω , αν εχεις την αιτηση καπου τυπωμενη θα δεις οτι λεει καπου εχει expire date , πρεπει να ειναι για 2 χρονια νομιζω,, τσεκαρε την λιγο για να εισαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arme72 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...Εμενα μου ειπαν οτι μονο με το παλιο διαβατηριο που εχει την βιζα και με το καινουριο θα περασω,ετσι μου ειπαν απο την πρεσβεια κατι που το λεει και στο side..Χρειαζεται κατι αλλο ? ,Απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω κ την ηλεκτρονικη αιτηση .Αν εχετε την καλοσυνη πειτε μου πως θα την βρω,πως ονομαζεται !!! Ευχαριστω πολυ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) Αν έχεις έγγυρη βίζα, ΔΕΝ χρειάζεσαι ηλεκτρονική εξουσιοδότηση. παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...Εμενα μου ειπαν οτι μονο με το παλιο διαβατηριο που εχει την βιζα και με το καινουριο θα περασω,ετσι μου ειπαν απο την πρεσβεια κατι που το λεει και στο side..Χρειαζεται κατι αλλο ? ,Απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω κ την ηλεκτρονικη αιτηση .Αν εχετε την καλοσυνη πειτε μου πως θα την βρω,πως ονομαζεται !!! Ευχαριστω πολυ πολυ Ισχύει μέχρι την λήξη του διαβατηρίου, αν αυτή είναι σε λιγότερο από δυο χρόνια, αλλιώς για δυο χρόνια. Οχι δεν ισχυει μεχρι την ληξη του διαβατηριου , ισχυει για 2 χρονια νομιζω , αν εχεις την αιτηση καπου τυπωμενη θα δεις οτι λεει καπου εχει expire date , πρεπει να ειναι για 2 χρονια νομιζω,, τσεκαρε την λιγο για να εισαι σιγουρος. Edited September 28, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ρε παιδιά με αυτήν την ''κάρτα'' ισχύει οτι μπορείς να κάτσεις μόνο για 90 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Δεν ξέρω για ποια "κάρτα" μιλάς, αλλά με το visa waiver μπορείς να μείνεις μόνο μέχρι 90 μέρες. Μια μέρα παραπάνω να μείνεις και δεν θα μπορείς ποτέ πια να ξαναπας στις ΗΠΑ χωρίς βίζα. ρε παιδιά με αυτήν την ''κάρτα'' ισχύει οτι μπορείς να κάτσεις μόνο για 90 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αν έχεις έγγυρη βίζα, ΔΕΝ χρειάζεσαι ηλεκτρονική εξουσιοδότηση. Ισχύει μέχρι την λήξη του διαβατηρίου, αν αυτή είναι σε λιγότερο από δυο χρόνια, αλλιώς για δυο χρόνια. Αγαπητε dreamercon εισαι 100% sure about that ? γιατι ειχα και εγω την ιδια αποψη στην αρχη και ρωτησα εναν τυπο εκει στον ελεγχο στην Αμερικη και μου ειπε οτι ισχυει 2 χρονια in all ways.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Είμαι απόλυτα σίγουρος. Εκτός του ότι ασχολούμαι με θέματα μετανάστευσης ΗΠΑ επαγγελματικά, έβγαλα ESTA για κάποιους συγγενείς σε διαβατήριο που λήγει σε λιγότερο από δυο χρόνια, και το ESTA έβγαλε λήξη ταυτόχρονη με το διαβατήριο. Οι διάφοροι τύπου που εργάζονται στις υπηρεσίες μετανάστευσης της ΗΠΑ είναι στις περισσότερες περιπτώσεις πανάσχετοι. Αγαπητε dreamercon εισαι 100% sure about that ? γιατι ειχα και εγω την ιδια αποψη στην αρχη και ρωτησα εναν τυπο εκει στον ελεγχο στην Αμερικη και μου ειπε οτι ισχυει 2 χρονια in all ways.:confused: Edited September 29, 2010 by dreamercon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arme72 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Αρα λοιπον το παλιο το διαβατηριο με την βιζα και το καινουριο ,απλα οι λατινικοι χαρακτηρες να ειναι ιδοι στα προσωπικα στοιχεια του καθενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mama_xina Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ΠΑΙΔΙΑ sos δεν εκτυπωσα την εγκριση του esta! τι κανω τωρα?πως την επαναφερω για εκτυπωση? πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts