Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8910 & 8910i

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι πολλά τηλέφωνα έχουν πρόβλημα με τις καταχωρήσεις στη sim. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, ίσως βρεις τι το προκαλεί όμως.

• Απαντήσεις 447
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι πολλά τηλέφωνα έχουν πρόβλημα με τις καταχωρήσεις στη sim. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, ίσως βρεις τι το προκαλεί όμως.

ma afou den diabazei apo tin sim!!

telos pantwn... den me enoxlei

• 3 weeks later...

To pc suite του 6600 δουλεύει με το 8910ι?

Απο ποιά έκδοση και μετά το oxygen phone manager υποστηρίζει το 8910i?Απο πού μπορώ να το κατεβάσω full?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Το Oxygen phone manager 2.1.5 νομίζω ότι το υποστηρίζει σωστά.

Νεώτερα για το Τ9... η alphacopy έχει επιτέλους την 4.46 με το ελληνικό Τ9.

wow! Θα τους επισκεφτώ τα χριστούγεννα για να πάρω το δώρο μου :p

mcde αν περάσεις την έκδοση πες μα αν παρατήρησες τίποτε άλλες αλλαγές. Ειδικά στην εκίνηση του τηλεφώνου που το δικό μου έχει γίνει αργό λες και έχει windows. (αν και παίζει ρόλο η αγγλική κάρτα)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ναι αλλαγή καπάκια, κάποιος είχε πει για €300 περίπου..

Αχ τι ωραία.. ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Βέβαια υπάρχει και η λύση να το πας για βαφή φούρνου.. Πιο φθηνά θα σου έρθει :p

Αρχικό Μήνυμα από τον konstantinos

Eyxaristw.Ama einai na dwsw 300 euro protimw na to xiliogratsounisw na ginei kai pio art.elpizw na bgei syntoma o antikatastaths tou 8910i na bgazoume kai kamia foto.Polu mapa kinhto pantws

αν δεν σου αρέσει σου συνιστώ να το πουλήσεις. Παίρνεις άνετα ένα 6600 αν το ανταλάξεις, μην σου πω ότι σου μένουν και λεφτά ;)

elpizw na bgei syntoma o antikatastaths tou 8910i na bgazoume kai kamia foto.

Δύσκολο, αφού η Nokia ανακοίνωσε τόσα κινητά τον προηγούμενο μήνα και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

Polu mapa kinhto pantws

Γνώμη σου. Ίσως έπρεπε να πάρεις κάποιο άλλο.

EPETREPSE MOY NA EXW AYTHN THN GNWMH WS KATOXOS KAI TOY 8850.KANE MIA SYGRISH...TO 8850 OTAN BGHKE HTAN TO APOLYTO KINHTO:SXEDIASMOS POU DEN XWROUSE KRITIKES KAI SUPER EKSOPLISMENO TEXNOLOGIKA(GIA THN EPOXH TOY).TO 8910i APO THN ALLH HTAN H EYKOLH LUSH.MIA EGXRWMH O8ONH THS KAKIAS WRAS ENA PALIO KINHTO(8910) KAI TO SOFTWARE THS SEIRAS 30.BEBAIA DEN PAUEI NA EINAI ENA KINHTO POU DEN PERNA APARATHRHTO.APLA SKEPSOU.AN EIXE MIA TIMH PIO PROSITH KAI TO EBLEPES STO XERI TOY KA8ENWS...8A TO AGORAZES??

Πρώτον μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.

Επειδή λες για το 8850, να σου πω ότι το είχα για 2 χρόνια και έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεσαι που το έδωσα. Εκτός από πανέμορφο ήταν ένα πολύ καλό κινητό. Τώρα για το 8910i, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε βγει αντί για το αρχικό 8910. Από εκεί και πέρα όμως, είναι ένα πολύ καλό και όμορφο κινητό το οποίο ποιοτικά πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Τα μειονεκτήματα του τα ξέρω και τα έχω αναφέρει άπειρες φορές. Δυστυχώς, τα posts που είχα τα είχα γράψει όλα αυτά -και μάλιστα πριν το αγοράσω- ήταν στο unwired και επομένως δεν υπάρχουν πια. Το θέμα όμως είναι τι θέλει ο καθένας από τις συσκευές που αγοράζει. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ούτε για κάμερες, ούτε για πολυφωνικούς ήχους, ούτε για διάφορα άλλα τέτοια. Αυτό που θέλω από ένα κινητό είναι να τα πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα σε άλλους τομείς: ποιότητα κατασκευής, τηλεφωνικό κατάλογο, μπαταρία, ποιότητα ήχου. Ναι, ωραία, θέλω και αν τύχει καμιά φορά να μπορεί να μου στείλει κάποιος MMS και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το gprs. Πάρα πολύ σπάνια όμως. Πριν το αγοράσω λοιπόν, σκέφτηκα ποιά ακριβώς χρήση κάνω στο κινητό και είδα ότι με καλύπτει. Σημειωτέον ότι πριν είχα ένα t68i του οποίου τις δυνατότητες, μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό, δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου. Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Ότι για μένα και ίσως για μερικούς ακόμα, το 8910i είναι ένα πολύ καλό κινητό. Πιο σημαντικό όμως είναι πως για άλλους μπορεί να είναι απαράδεκτό. Ε, ας μην το αγοράσουν τότε!

Το θέμα είναι να αγοράζεις το 8910i ενημρωμένος για το τι είδους κινητό είναι. Και είναι αυτό που περιέγραψε ο mcde.

Εγώ το ξερα και παράπονο δεν έχω. Μάλιστα κάποια πράγματα όπως η μπαταρία που δεν ήξερα αν θα ήταν καλή, αποδείχθηκαν επιπλέον καλά.

Αν με ρωτήσετε αν αξίζει τα λεφτά του, η απάντηση είναι φυσικά όχι.

Αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Όσο για το 8910 εγώ θεωρώ ότι δεν βγήκε ποτέ..

Re paidia(grafw me mikra opws blepeis gia na mhn exeis parapono) den apaithsa to 8910i na mou pshnei kafe...kai xairomai idiaitera pou den exei polufwnikous hxous.Apla 8a se xalouse na katalabaineis ti apeikonizei to mms pou sou steilan xwris na xrhsimopoieis thn fantasia sou?

Σου είπα... τα μειονεκτήματα του -μεταξύ αυτών και η οθόνη- τα έχω αναφέρει πολλές φορές. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, το αντίθετο μάλιστα. Απλά δεν με ενοχλούν γιατί η χρήση που κάνω στο κινητό είναι τέτοια που δεν τα βρίσκω μπροστά μου. Αν ήξερα ότι θα μου στέλνουν πολλά MMS δεν θα το έπαιρνα. Να φανταστείς ότι από τον Φεβρουάριο που το έχω δεν έχω λάβει πάνω από 5-6...

Συμφωνώ ότι το 8910i είναι μια πολύ αξιόπιστη, εμφανίσιμη και μικρή τηλεφωνική συσκευή. Και ως έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζει κάποιος. Ως τηλεφωνική συσκευή. Αλλιώς, δεν θα τον ικανοποιήσει! Η τιμή του βέβαια είναι λίγο ... ψηλή!

• 3 weeks later...

Πήγα σήμερα Club nokia να περάσω τη νέα έκδοση και μου λένε δεν περνάει, κολάει και πρέπει να στο στείλουμε στα κεντρικά...

Ουφ.. σιγά μην το δώσω για δεκα μέρες.. Λεω να πάρω στο nokia careline αύριο και να κάνω τον πολυ δυσαρεστημένο εταιρικό πελάτη :whistle: :p

Αμάν! Πριν από μία βδομάδα ακριβώς συνέβη και σε μένα το ίδιο. Το πήγα σε ένα club nokia και δεν μπορούσαν να του κάνουν αναβάθμιση γιατί λέει κάτι δεν πήγαινε καλά, κόλλαγε, κάτι δεν ενεργοποιούσε, δεν ξέρω ακριβώς. Αρχικά το είχα πάει στο κεντρικό στη Συγγρού αλλά ενώ ήταν 11:30 μου είπαν ότι θα το έπαιρνα την επόμενη. Και νόμιζα ότι φταίει το δικό μου...

Ναι όλα χάνονται, χρησιμοποίησε το PC Suite (συγκεκριμένα το content copier) για να κάνεις πλήρες backup πριν πας για αναβάθμιση.

Τελικά το πήγα στη Nokia στη Συγγρού χτες και το πήρα σήμερα με την νέα έκδοση περασμένη. Πέρα από το Τ9 ήταν αισθητά πιο γρήγορο (ειδικά στο "login") και νομίζω έχει αυξηθεί η μνήμη του. Είχε κάτω από 500ΚΒ πριν και τώρα έχει 500+

Πόση ώρα έκαναν να στο δώσουν; Γιατί όταν είχαν πάει πριν δύο βδομάδες μου είχαν πει ότι θα το πάρω την άλλη μέρα και φυσικά δεν το άφησα.

Το πήγα αργά οπότε έπρεπε να το αφήσω.

Δεν πειράζει, για μια μέρα δεν είναι τίποτε.

Και φαίνονται πολύ επαγγελματίες. (είδα λίγο το εργαστήριο στο πίσω μέρος και δουλεύουν με μάσκες και ποδιές σε πάγκους λες και είναι ιατρικό εργαστήριο!