Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8910 & 8910i

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 8910i έχει bluetooth. Γιατί να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο handsfree; Έχω το HDW-2 της Nokia εδώ και ένα χρόνο, έχει πολλά προβλήματα, αλλά την κάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι τα καινούργια που έχει βγάλει η Nokia θα είναι καλύτερα.

• Απαντήσεις 447
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία του είναι κάτω του μετρίου, πολλές φορές αποσυνδέεται στα καλά καθούμενα και διάφορα άλλα ενοχλητικά. Περισσότερο το πήρα επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του κινητού και γι'αυτό. Τώρα υπάρχουν δύο νέα μοντέλα από τη Nokia και ακόμα περισσότερες επιλογές.

Σας χαιρετώ,

ένας φίλος μου μου είπε για το site αυτό...πράγματι πολύ καλό! Χρειαζότανε στην Ελλάδα.

Όπως καταλάβατε έχω ένα 8910i, το έχω περίπου 9 μήνες και το πήρα απο την Σιγκαπούρη, όταν δούλευα εκεί. Δεν έχει Ελληνικά, αλλά μάλλον θα του βάλω σύντομα. Έχει FW v. 4.46.

Καποιος ρώτησε αν γίνεται να κλείσεις το καπάκι, χωρίς να ταρματιστεί η κλήση....ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Όταν συνδεθεί η κλήση πατάμε: Options > Lock Keypad . Έτσι κλειδώνει το πλήκτρολόγιο και μαζί και ο μηχανισμός του καλλύματος, οπότε όταν κλείσουμε το καπάκι η κλήση ΔΕΝ τερματίζεται . :)

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μετά μένει κλειδωμένο το πληκτρολόγιο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά και είναι, κατ την γνώμη μου, το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Δεν με ενδιαφέρουνε κάμερες κλπ. gadgets, θέλω να μιλάω, να στέλνω sms και να είναι τηλέφωνο που αντέχει....μετά απο πάνω απο 20 πτώσεις (οι μισές με ανοιχτό καπάκι!!) δεν έχω κανένα πρόβλημα :cool:

Καλησπέρα,

Το 8910i δυστυχώς δεν έχει το μαγνητόφωνο που είχε το 8910.

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα - μαγνητόφωνο - για να το περάσω ;

Ευχαριστώ

http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg

JGS

Γενικά οι εφαρμογές σε Java που έχω βρει για το κινητό αυτό είναι ελάχιστες και πάντως δέν έχω δει κάποια που να κάνει αυτό που θέλεις. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να μην είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, αφού δεν το υποστηρίζει το κινητό από μόνο του.

Ξέρεις, είναι πρόβλημα γιατί το είχα συνηθίσει στο 8910 και μου "κόβει"λίγο τα χέρια.

Οσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάτι ούτε και εγώ σε java που να τρέχει στο 8910i.

Το γέλιο είναι ότι παρα πολλά αφιερώματα στο εξωτερικό λένε ότι το τηλέφωνο έχει voice recorder!! Ηθελα να ήξερα που το είδανε ... τα αφιερώματα τους μαράνανε κατα τα άλλα!

http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg

JGS

Αυτή η έλλειψη μαζί με την ανυπαρξία (αν θυμάμαι καλά) voice commands με απέτρεψε από την αγορά του (καλό το τιτάνιο και το sliding case αλλά μετά το 8850 δεν την ξανά πατάω, πρώτα πλούσιες δυνατότητες και ύστερα όλα τα άλλα).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (26 Ιούν. 2004 , 07:53)

Αυτή η έλλειψη μαζί με την ανυπαρξία (αν θυμάμαι καλά) voice commands με απέτρεψε από την αγορά του (καλό το τιτάνιο και το sliding case αλλά μετά το 8850 δεν την ξανά πατάω, πρώτα πλούσιες δυνατότητες και ύστερα όλα τα άλλα).

φυσικά αν έχεις πρώτα τις δυνατότητες, δεν μπορείς να κοιτάς κανένα κινητό της σειράς 88/89. Αν με το voice commands εννοείς αυτό που παλια λέγαμε φωνητική πληκτρολόγηση, τότε το 8910ι έχει.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ως Voice Commands ενώ την δυνατότητα να ορίσεις την εκτέλεση ορισμένων εντολών με την φωνή σου (φωνητική ετικέτα), αυτό που ανέφερες είναι το Voice Dialing, δηλαδή κλήση αριθμών με φωνητική ετικέτα.

Κοίταξε, εντάξει το prestige άλλα αυτές οι δυο μικρές λειτουργίες θα μπορούσαν να μπουν και είναι χρήσιμες υπό συνθήκες, δεν ζητούσα τίποτε το εξωτικό (έστω ας υπήρχε το Voice Recording) ~ και οι δυο υπήρχαν ως και στο 8310, κρίμα..

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

paidia eixa to kosmhmataki gia ena xrono, ekana to tragiko lathos na to alaxw me ena samsung e700

exw toylaxistwn xenerwsei kai perimenw ton antikatastath xerei kanenas kati

exw perasei polles syskeyes gia mena einai makran to kalytero kinhto sthn agora

.................................................!

• 2 weeks later...
Πάνω κάτω μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, μια λογική τιμή είναι 260-280 ευρώ... εννοώ βέβαια το ΜΑΥΡΟ (όχι το έγχρωμο)... το σαμπανιζέ γύρω στα 200.
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Δεν έχω ακούσει τίποτα για αντικαταστάτη του Ν8910i. Ο αντικαταστάτης του 8910 είναι το 8910i.

Μακάρι να βγεί κάτι στο στύλ του 8910i, σε πιο σύγχρονο, γιατί για εμένα (τις ανάγκες μου δηλαδή) είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ και δεν το αλλάζω με κανένα απόσα κυκλοφορούν τώρα. :happy:

• 1 month later...
Ξέρει κανείς πόσο έχει το 8910i? Με σύνδεση και σαν σκέτη συσκεύη...

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soiramk (13 Σεπ. 2004 , 18:25)

Ξέρει κανείς πόσο έχει το 8910i? Με σύνδεση και σαν σκέτη συσκεύη...

Το πλαισιο το εχει € 588.14 χωρις φπα.

Δες εδω τα υπολοιπα

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=113298&Merchant_Id=1&sts_cid=3

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• 2 weeks later...

Καλημερα σε ολους, προσπαθω να μεταφερω καποιες photo απο το p900 στο 8910i για wallpaper...ε λοιπον το 8910i εχει "μουλαρωσει" και δεν γινεται με τιποτα (ουτε με irda ουτε με bluetooth) Βασικα στην περιπτωση των irda το p900 βγαζει μηνυμα οτι η μεταφορα ειναι αδυνατη...ενω με το bluetooth ενω το βλεπει σαν συσκευη βγαζει ξανα το ιδιο...Help!!!!!!

Ευχαριστω

D.T

ε, σε όλο το θέμα δεν λέμε ότι το 8910ι είναι κλειδωμένο σε αυτά;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 ( 4 Οκτ. 2004 , 22:13)

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση software για το 8910i? Που μπορώ να βάλω ελληνικά στο 8910ι (δεν έχει από μόνο του)

Διαβασα οτι ειναι η

8910i new

NHM-4NX V 5.31

Αναβαθμιση μπορεις να κανεις σε Nokia Club/Shop.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 4 Οκτ. 2004 , 23:37)

Διαβασα οτι ειναι η

8910i new

NHM-4NX V 5.31

Αναβαθμιση μπορεις να κανεις σε Nokia Club/Shop.

αυτό μου είπαν και απο το 9volto. To κινητό το πήρα από το ebay.co.uk. Υπάρχει περίπτωση να μη μου κάνουν update στο club nokia? Ελληνικά θα μου βάλουν στο club nokia? Να το πάω στο 9volto? Άλλο μαγαζί προς ΒΠ ξέρει κανένας?