Jump to content

Πρόβλημα με Σκληρό Δίσκο!!!!

supernet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω έναν γνωστό και έχει πάθει το εξής: Είχε 2 ξεχωριστούς σκληρούς. C & D. ΝΤFS file system και στους δύο. Στον C είχε το λειτουργικό. Στον D όλα τα αρχεία του, Mp3, εργασίες κλπ.

Ξεκινάει λοιπόν να κάνει format στον C, και από κεκτημένη ταχύτητα.... πάταγε Enter, enter, enter :p με αποτέλεσμα να του ξεκινήσει το format στον D.

To παίρνει χαμπάρι στο 3% και κόβει το format. *$#!@=+"^% Συνέπεια? Αυτή τη στιγμή βλέπει τον σκληρό αυτό δίσκο, σαν unformated. Όπως δηλαδή όταν αγοράζουμε έναν καινούργιο.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??? Κανένα tool υπάρχει? Κάποιος τρόπος, ώστε να ανακτήσει τα δεδομένα αυτά του D?

Ευχαριστώ.

Don't criticize... what you can't understand...!

easyrecovery pro , βρισκει για παντα , θα το βρεις στο μαγαζι του FOSI
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Hunter

easyrecovery pro , βρισκει για παντα , θα το βρεις στο μαγαζι του FOSI

kai pou einai auto kai poso paei to "malli" giati endiaferomai

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (24 Φεβ. 2004 , 09:45)

Wirelessly posted (SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

kai pou einai auto kai poso paei to "malli" giati endiaferomai

εχεις PM ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

RE! Εμένα μου χάλασε ο D που ήταν σε δυο partition D,M είχα μέσα όλα τα ΜΡ3 βιντεάκια Flash, Vice City και άλλα προγραμματάκια συν τα αρχεία εγκατάστασης των περισσοτέρων προγραμμάτων που έχω στον υπολογιστή. Ήταν ένας WD 6GB :P οποίος άρχισε σε μια στιγμή να κάνει τακ τακ τακ και το σύστημα μετά απο reboot, δεν έκανε boot. Αφαρόντας τον δίσκο κάνει boot αλλά τι να το κάνω το Κουτι τώρα??? Δεν νομίζω να γίνετε κάτι, αν γίντε πέστε μου please!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (26 Φεβ. 2004 , 19:45)

RE! Εμένα μου χάλασε ο D που ήταν σε δυο partition D,M είχα μέσα όλα τα ΜΡ3 βιντεάκια Flash, Vice City και άλλα προγραμματάκια συν τα αρχεία εγκατάστασης των περισσοτέρων προγραμμάτων που έχω στον υπολογιστή. Ήταν ένας WD 6GB :P οποίος άρχισε σε μια στιγμή να κάνει τακ τακ τακ και το σύστημα μετά απο reboot, δεν έκανε boot. Αφαρόντας τον δίσκο κάνει boot αλλά τι να το κάνω το Κουτι τώρα??? Δεν νομίζω να γίνετε κάτι, αν γίντε πέστε μου please!

Exei fygei ikefali apo tin thesi tis...To 'xw pathei me enan WD400BB...Akoma ekei einai kai skonizetai...Exo akousei oti yparxei tropos na pareis ta dedomena sou.Ton pigaineis se etairies eksoterikou, sou ton anoigoun kai ton diavazoun me dika tous systhmata, alla paei para polla....

Watch When You Stray My Friend...

Παιδιά να σας πω και εγώ το πρόβλημά μου.

Έχω 2 σκληρούς, 20Gb στον οποίο είναι τα windows και έναν 80Gb τον οποίο το αγόρασα πρόσφατα. Τον 20αρη τον primary master και τον 80αρη secondary slave. Λοιπόν συμβαίνει το εξής περίεργο: Κάθε φορά-μα κάθε φορά-που ανοίγω το pc, ο 80αρης ξεκινάει κάτι τακ τακ τακ ασταμάτητα, ωστόσο το μηχάνημα μπουτάρει(με καθυστέρηση) χωρίς φυσικά να αναγνωρίζει τον 2ο σκληρό. Kάνοντας restart τώρα, τον αναγνωρίζει πάντα!!!!! Υπόψιν πως έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές εναλλακτικές θέσεις (Primary, slave master etc) γιατί έχω και 2 cd drives. Ξέρει κανείς σας τίποτα να βοηθήσει?

takareas

Επίσης πολύ καλό είναι και το Ontrack Easy Recovery Professional.

Με μια αναζήτηση στο καζά της γειτονιάς σας θα το βρείτε. :)

(Αλλιώς try WinMX)

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: