Stl08 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Με το fingerkeyboard δεν στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms; Με την Ελληνικη ROM δεν είχα πρόβλημα΄με το κανονικό keyboard της HTC. To fingerkeyboard δουλεύει στο Mini ? Δεν βλέπω να έχει την ανάλυση αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Με την Ελληνικη ROM δεν είχα πρόβλημα΄με το κανονικό keyboard της HTC. To fingerkeyboard δουλεύει στο Mini ? Δεν βλέπω να έχει την ανάλυση αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Εχει και την αναλυσή μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Με την Ελληνικη ROM δεν είχα πρόβλημα΄με το κανονικό keyboard της HTC. Δοκίμασε και να αλλάξεις και την επιλογή για 'Unicode' στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 έλεγα εαν υπήρχε τρόπος να μπορώ να γράψω SMS 160, και να μην αλλάξω keyboard. Το fingerkeyboard δουλεύει, αλλά προτημώ το Default της HTC.. Ίσως να το έχω συνηθίσει αλλά μου φένεται πιο πρακτίκο και σίγουρα με μεγαλύτερα κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 έλεγα εαν υπήρχε τρόπος να μπορώ να γράψω SMS 160, και να μην αλλάξω keyboard. Αφού η αγγλική rom που φοράς δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο της htc έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αφού η αγγλική rom που φοράς δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο της htc έτσι δεν είναι; Οχι εχει Ελληνικά. Απλά στα SMS μπορώ να γράψω μέχρι 70 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 To πληκτρολογιο που σου προτεινε ο φιλος zalaros το δοκιμασες? συνεργαζετε αψογα με το οficial πληκτρολογιο ,και στελνει κανονικα sms 160 χαρακτηρων . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Οχι εχει Ελληνικά. Απλά στα SMS μπορώ να γράψω μέχρι 70 χαρακτήρες Πήγες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να αλλάξεις το "Unicode" όπως σου είπα πριν; To πληκτρολογιο που σου προτεινε ο φιλος zalaros το δοκιμασες? συνεργαζετε αψογα με το οficial πληκτρολογιο ,και στελνει κανονικα sms 160 χαρακτηρων . Προσωπική μου άποψη είναι ότι η χρήση third-party εφαρμογής για κάτι τέτοιο εν έτη 2011 είναι αν μη τι άλλο... πισωγύρισμα. Γνώμη μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Πήγες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να αλλάξεις το "Unicode" όπως σου είπα πριν; Που βρίσκεται αυτή η επιλογή ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Mηνυματα περισσοτερα μενου ρυθμισεις επιλογες χρηση unicode οταν χρειαζετε . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Που βρίσκεται αυτή η επιλογή ? :cry: Μηνύματα (tab) / Περισσότερα / Μενού / Ρυθμίσεις / Επιλογές / Χρήση Unicode όταν χρειάζεται. (Αν έχεις αγγλικό μενού κάνε τη μετάφραση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μηνύματα (tab) / Περισσότερα / Μενού / Ρυθμίσεις / Επιλογές / Χρήση Unicode όταν χρειάζεται. (Αν έχεις αγγλικό μενού κάνε τη μετάφραση) Είναι τσεκαρισμενο, αλλα καμια τυχη.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Είναι τσεκαρισμενο, αλλα καμια τυχη.... :( Δεν σου είπα να το τσεκάρεις. Σου είπα να το αλλάξεις, δηλαδή αν είναι τσεκαρισμένο, να το ξε-τσεκάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δεν σου είπα να το τσεκάρεις. Σου είπα να το αλλάξεις, δηλαδή αν είναι τσεκαρισμένο, να το ξε-τσεκάρεις. Κατά την γνώμη μου αυτό πρέπει να είναι Checked, διαφορετικά τα γράμματα στα μηνύματα φαίνονται κινεζίκα σε αυτόν που θα παραλάβει το SMS .. Έστειλα και ένα στον εαυτό μου και όντος, τα γράμματα ήταν με το σύμβολο του "?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Κατά την γνώμη μου αυτό πρέπει να είναι Checked, διαφορετικά τα γράμματα στα μηνύματα φαίνονται κινεζίκα σε αυτόν που θα παραλάβει το SMS .. Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό, έχει να κάνει με την κωδικοποίηση του προγράμματος σύνταξης των sms. Σε αυτή την περίπτωση... το fingerkeyboard είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα παιδες. Αφου εκανα ενα καλο τεστ ντραιβ στο κινητο, ηρθε η ωρα να του βαλω και την ρομ του. Εχει πανω ιταλικη γνησια, τι μου προτεινετε να βαλω?? 2 βασικα πραγματα για μενα 1) θελω αγγλικα, οχι ελληνικα 2) θα υπαρχει συμβατοτητα με τα προγραμματα που ηδη χρησιμοποιω?? spb shell, no data etc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Εχει πανω ιταλικη γνησια, τι μου προτεινετε να βαλω?? 2 βασικα πραγματα για μενα 1) θελω αγγλικα, οχι ελληνικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122 2) θα υπαρχει συμβατοτητα με τα προγραμματα που ηδη χρησιμοποιω?? spb shell, no data etc?? Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) καλησπερα παιδες. Αφου εκανα ενα καλο τεστ ντραιβ στο κινητο, ηρθε η ωρα να του βαλω και την ρομ του. Εχει πανω ιταλικη γνησια, τι μου προτεινετε να βαλω?? 2 βασικα πραγματα για μενα 1) θελω αγγλικα, οχι ελληνικα 2) θα υπαρχει συμβατοτητα με τα προγραμματα που ηδη χρησιμοποιω?? spb shell, no data etc?? Θα σου ελεγα να περασεις την 2.60 version ειναι οτι καλυτερο εχει φτιαξει ο φιλος nsrourm , η να περιμενεις λιγες μερες ετοιμαζει νεα εκδοση ,προβλημα συμβατοτητας δεν υπαρχει http://www.filefactory.com/f/a845a073ed4fa541/ 0C0A = Spanish rom 040C = French rom 0406 = Danish rom 0407 = German rom 0408 = Greek rom 0409 = WWE rom 0410 = Italian rom 0413 = Dutch rom 0419 = Russian rom Edited April 7, 2011 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ευχαριστως να περιμενω, αρκει οι μερες να ειναι λιγες :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ευχαριστως να περιμενω, αρκει οι μερες να ειναι λιγες :-D Αν δεν μπορείς να περιμένεις, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις μια από τις υπάρχουσες (έχοντας πάρει τα σχετικά backup φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εχεις δικιο, θα προσπαθησω αν βρω χρονο να βαλω σημερα και θα δω.. εχω μεγαλη περιεργεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 μολις την εβαλα και δεν εχω καταλαβει τπτ.. Στην αρχη με βαζει να διαλεξω μεταξυ του windows/android, αλλαζει μονο το theme ?? Ποιο νομιζετε οτι ειναι καλυτερο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Πατα να κανει boot τα win mobile, αυτη η εκδοση φτιαχτηκε για την περιπτωση που θα ειχε προχωρηση το android για το mini ,και ετσι θα υπηρχε η δυνατοτητα να κανεις boot απο την αρχικη οθονη ενα απο τα δυο λειτουργικα . ps'' για να τρεξει το android θα πρεπει να το εχεις στην καρτα σου δεν εχει συμπεριληφθη στην rom ps 2 μετα την εγκατασταση της rom πρεπει να ξανακανεις hard reset για να ολοκληρωθη η εγκατασταση . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) αν καταφερω να το βρω... :( edit: εκανα το hard reset. ειμαι τελειος απογοητευμενος, το κινητο απλα σερνεται. για να εκτελεσει οποιαδηποτε εντολη περνανε 2-3 δευτερολεπτα!!! Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει??? εβαλα την 2.60 wwe Edited April 10, 2011 by vlachaquito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) Πολλη παραξενο αυτο που αναφερεις την εκδοση αυτη την εχω δοκιμασει ,τετοιο θεμα δεν ειχα αντιμετωπιση , δοκιμασε αυτο ,ανοιξε τον file explorer στην συσκευη μου ,υπαρχει ενας φακελος δεν θυμαμαι την διαδρομη. Gmz android νομιζω πως λεγετε και διαγραψε τον να κανει boot κανονικα κα ιαυτοματα οπως παλια ,και ξανα τσεκαρισε την αποκριση ps αν κανεις soft reset την στιγμη που σου ζηταει boot σου εμφανιζει την ονομασια του φακελου που σου λεω να διαγραψεις . Edited April 10, 2011 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts