nek46 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Οταν θα βγει στο europe site η στο ελληνικο της htc θα κανει για μας , αφου κυκλοφορησε εκει πιθανων να δωσουν και σε αλλες χωρες. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Το παράξενο είναι ότι η branded έκδοση κυκλοφόρησε πρώτη! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 στους xda βγήκε cooked rom ελληνική για το mini . για να την περάσεις χρειάζεται να κάνεις hspl ? είναι η ίδια διαδικασία με το HD 2 ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 στους xda βγήκε cooked rom ελληνική για το mini . για να την περάσεις χρειάζεται να κάνεις hspl ? είναι η ίδια διαδικασία με το HD 2 ? Φίλε καλημέρα. Οδηγίες για το flash της cooked rom by me • Κατεβάζουμε το Download the SSPL_RUU.exe και το τοποθετούμε σε ένα κενό φάκελο (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=694409) • Βάζεις το αρχείο με την rom στον φάκελο • Συνδέεις το τηλέφωνο μέσω activesync • Απαραίτητο να έχεις μπαταρία πάνω από 50%. • τρέχεις το αρχείο SSPL_RUU.exe • Μετά θα σου βγάλει να τικάρεις δύο σελίδες που λέει ότι εχεις φορτίσει την μπαταρία και ότι έχεις συνδέσει το τηλέφωνό σου. • Τικάρεις και πατάς next και next και μετά στο τέλος update. • Την πρώτη φορά θα σου κάνει εγκατάσταση καποιων driver για το τηλέφωνο και θα βάλει το τηλέφωνο στην φάση του bootloader. Εκεί θα σου πει ότι δεν κατάφερε να πετύχει την εγκατάσταση. Αυτό δεν είναι τίποτα ούτε πείραξε την rom που είχε ήδη μέσα. • Θα ξανατρέξεις το αρχείο sspl_ruu.exe Και μετά θα ακολουθήσεις την διαδικασία και μόλις πατήσεις update όλα θα είναι οκ. Εάν θέλεις βοήθεια μου λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 είναι η ίδια διαδικασία με το HD 2 ? Κάθε συσκευή απαιτεί τις δικές της διαδικασίες και τα δικά της εργαλεία. Ποτέ δεν δοκιμάζουμε πράγματα που προορίζονται για άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλησπερα, μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη για ελληνικο εορτολογιο? Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλησπερα, μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη για ελληνικο εορτολογιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Μηπως υπαρχει κανα νεο για προσθηκη android rom στο mini ? :( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Όχι κάτι το αξιοσημείωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους ο φιλος nsourm εφτιαξε 2 νεες εκδοσεις rom για το mini , οι οποιες ειναι φανταστικες , η μια ειναι εκδοση με CHT και η αλλη χωρις το cht ,προτεινω να κανετε την αλλαγη και να περασετε μια εκδοση ,πραγματικα αλλο mini εγινε παει σφαιρα εχει ελευθερη περισσοτερη μνημη ,και αλλα πραγματακια , πραγματικα αξιζει τον κοπο δοκιμαστε.:clap::respect::thanks::bow: imobile.gr Edited November 27, 2010 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Γιατί δεν γράφει και εδώ ο nsourm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Γιατί δεν γράφει και εδώ ο nsourm; Καλημέρα φίλε. Έγγραφα μέσω ενός φίλου που δεν το χρησιμοποιούσε. Άνοιξα και το δικό μου τώρα ως nsourm. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στο θέμα με την rom που ανέφερε ο φίλος nek46. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Οταν θα βγει στο europe site η στο ελληνικο της htc θα κανει για μας , αφου κυκλοφορησε εκει πιθανων να δωσουν και σε αλλες χωρες. άντε επιτέλους να βγεί μια νέα ROM μπάς και διορθώσει τα 2 εκνευριστικά προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Kαλησπερα και απο μενα, φιλε st08 , εγω δεν ξαναγυριζω σε official rom ,και να υπαρξει νεα οfficial rom , ο φιλος nsrourm θα την μαγειρεψει και θα την δοκιμασουμε , πρωτεινω ανεπιφυλακτα να δοκιμασεις\ σετε την δουλεια που εχει κανει ο nsrourm στις rom .TO προβλημα με το πλαινο πληκτρο της εντασης το ελυσα με τον τροπο που σου ειχα πει παλιοτερα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangerusgas Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 καλησπερα σε ολους εδω και καποιες μερες ειμαι κατοχος του hd mini και θα ηθελα αν γινετε να μου πει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο navi για το mini.εχω το destinator 7 με αρκετα skins αλλα δεν με πολυ εντιποσιαζει κολλαει και γενικα η αναλιση του δεν με εντιπωσιαζει.υπαρχει καποιο αλλο και αν ναι που το βρησκω? ευχαρηστω πολυ.βρικα το core player τελευτεα εκδωση free.επιτελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 η ρομ παντως του nsourm κανει το κινητο σφαιρα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ευχαρηστω πολυ.βρικα το core player τελευτεα εκδωση free.επιτελους. Το core player δεν είναι free, εννοείς το βρήκες σπασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangerusgas Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ναι φιλε μου σπασμενο ηθελα να πω.εχει τρομερη αναλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εχω προβλημα με το office mobile 2010 kai με to excel οταν θελω να ανοιξω ενα αρχειο μου λεει οτι παρουσιαστιηκε σφαλμα !!!!!!! δεν ειχα τετοιο προβλημα με το office mobile 2009 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ποιο office 2010 πέρασες; Με τα υπόλοιπα (word κτλ) δεν έχεις πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εχω βαλει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Ο 2010 και δεν μου δουλευει μονο το excel!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 υπάρχει προγραμματακι στο στυλ trackid?χωρις να ειναι συνδεδεμενο με το ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdtgr Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 'Εχω σε μια επαφή δύο κινητά τηλέφωνα και θέλω να στέλνω πάντα sms στο δεύτερο. Παρά το γεγονός ότι από την επεξεργασία της επαφής έχω ορίσει το δεύτερο ως το νούμερο για sms το mini επιμένει να τα στέλνει στο πρώτο. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Καμιά ιδέα για το πως να λυθεί; Παράθεση SAMSUNG OMNIA 16GB DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114 iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 © Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source © NIMA VMAP0 [080812] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 υπάρχει προγραμματακι στο στυλ trackid?χωρις να ειναι συνδεδεμενο με το ιντερνετ? Όχι φυσικά. Μόνο μέσω internet και είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και πρέπει να ψάξει σε κάποια database που δεν χωράει ούτε κατά διάνοια στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 καλημέρα, υπάρχει car mode για το HTC MINI? Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts