Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αυτό εξαρτάται καθαρά από σένα. Τα ζυγίζεις και βλέπεις αν αξίζει ή όχι για να δώσεις το παραπάνω που απαιτείται από το επίσημο service. Επίσης πρέπει να τονίσουμε πως ότι αλλαχθεί από την αντιπροσωπεία έχει εκ νέου 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispanathas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 καλημέρα παιδιά αναβάθμισα το τηλέφωνο στην καινούργια rom 1.36 και ενώ ξαναπέρασα τις επαφές μου στο τηλέφωνο, όταν με καλούν δεν μου εμφανίζει το όνομα παρά μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου του.Παρατήρησα οτι στην SIM δεν υπήρχε κανένα τηλέφωνο, πέρασα δοκιμαστικά 2-3 και είδα οτι όταν με καλούσαν αυτά μου εμφάνιζε τα ονόματα των καλούντων, μια λύση θα ήταν να τα πέρναγα όλα στη SIM αλλά επειδή δεν εμφανίζει ολόκληρο το όνομα δεν βολεύει..... έχετε να προτείνετε καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Γιατί ξαναπέρασες τις επαφές από την αρχή και δεν πήρες ένα backup με το PIM Backup να τις επαναφέρεις μετά το upgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispanathas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Γιατί ξαναπέρασες τις επαφές από την αρχή και δεν πήρες ένα backup με το PIM Backup να τις επαναφέρεις μετά το upgrade; Πήρα backup με το sprite backup και τις επανέφερα με το ίδιο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μόνο τις επαφές επανέφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispanathas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 και κάτι φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Υπαρχει τροπος να βαλεις ελληνικο swype στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Η έκδοση των wm δε νομίζω να υποστηρίζει τα ελληνικά. Εναλλακτικά υπάρχει το SlideIT... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Υπαρχει τροπος να βαλεις ελληνικο swype στο κινητο? Φίλε καλημέρα.Υπάρχει τρόπος. Κοίταξε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9090187&postcount=35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια. Δουλεψε τελικα το swype! απλα εχει ενα θεματακι με το "υ", δε γραφει λεξεις που να τελειωνουν σε "υ". Πατας και δε το βγαζει... Κατα τα αλλα μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Προφανώς πρόκειται για απαγορευτικό για τη χρήση του bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Προφανώς πρόκειται για απαγορευτικό για τη χρήση του bug. καλησπερα athanaso77 προβλεπεται κατι για τα windows 7 στο HTC mini? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Εξαιρετικά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εξαιρετικά δύσκολο. καλημερα, προφανως λογω specs των windows 7? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ναι, είναι θέμα hardware limitation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASLOU Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 γεια χαρα σε ολους.. μηπως εχει τυχει σε κανενα να του κολησει ο αισθητηρας φωτος οταν μιλατε κ να παραμενει μαυρη η οθονη μετα? help.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Μετα βγαζεις μπαταρια και την ξαναβαζεις , αν καταλαβα καλα . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 γεια χαρα σε ολους.. μηπως εχει τυχει σε κανενα να του κολησει ο αισθητηρας φωτος οταν μιλατε κ να παραμενει μαυρη η οθονη μετα? help.... Δεν είναι φυσιολογικό, στο κάνει συχνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Δεν είναι φυσιολογικό, στο κάνει συχνά; Το έχει κάνει και σε εμένα 2-3 φορές στους τόσους μήνες που το έχω....νομίζω μετά το πρώτο update tis htc βελτιώθηκε.πάντως η μόνη λύση είναι να βγάλεις την μπαταρία,θυμάμαι οτι το είχα αφήσει μήπως και επανερχόταν μόνο του αλλα είχε κολλήσει , δεν δεχόταν κλείσεις και γενικά τίποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αν είναι software θέμα ok, αλλά αν μιλάμε για hardware θέλει προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 To προβλημα ειναι γνωστο λεγετε Black screen during call, η καπως ετσι οπως με ενημερωσε και ο φιλος fighter, εχει αναφερθει και στους xda ευχαριστω δασκαλε για την ενημερωση και εχει να κανει με την ευαισθησία του proximity sensor ή τη δυσλειτουργία του κατά τη διάρκεια κλήσης , το εχω ξανα αναφερει στο post # 564 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Η συγκεκριμενη εφαρμογη με τα χρωματα στης αναπαντητες κλησεις δεν εχει δουλεψη στο δικο μου mini , και δυστυχως δεν το εχω μπροστα μου να σου πω τι εχω βαλει . Ελπίζω με την πρώτη ευκαιρία να μου πεις,Ευχαριστώ Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Οταν με το καλο ξαναπαρω το mini στα χερια μου πολυ ευχαριστως να βρουμε κατι. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 καλήμερα σας, Μετά το update παρατήρησα ότι στις αναπάντητες κλήσεις βγαίνει στην οθόνη ( όταν το τηλέφωνο είναι ανενεργό)το όνομα του προηγούμενου αριθμού που είχε κάνει αναπάντητη κλήση,είναι φυσιολογικό αυτό? και εάν κάποιος φίλος έχει λύση ώστε να έχουμε χρώματα στο ιστορικό των κλίσεων θα ήμουν υπόχρεος. ευχαριστώ Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλημερα το προβλημα με τις αναπαντητες ειναι γνωστο ,και προς το παρον δεν υπαρχει λυση , δοκιμασε αυτην την εφαρμογη http://www.imobile.gr/showthread.php?17845-xda-market υπαρχει ενα πολυ καλο θεμα, νομιζω οτι αλλαζε και τα χρωματα , πιθανων να χρειαστει και το netcfv35 messages για να δουλεψη κανε μια αναζητηση στο google και θα το βρεις ,εγκατασταση στην κεντρικη μνημη. Μετα το update εκανες hard reset; Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts