nek46 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 . Το βρήκα. Μήπως ξέρεις και πως απενεργοποιείται το T9 κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης;. Εχω μπλεχτεί με αυτό το τηλέφωνο. Είχα το Diamond2 και όλα δούλευαν ρολόι (εκτός από την ταχύτητα). Ευχαριστώ ρυθμισεις τοπικες ρυθμισεις και κειμενο 2η επιλογη εισαγωγη κειμενου , και κανεις της ρυθμισεις που θελεις Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Σχετικά με την αλλαγή της ώρας... αυτό το έχετε δοκιμάσει; Το δοκιμασα χθες αφου εψαξα και στο αλλο topic και οντως ηταν αυτο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangerusgas Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 καλησπερα ξερει καποιος σε τι μορφη μπορω να δω ταινια στο htc hd mini? ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 καλησπερα ξερει καποιος σε τι μορφη μπορω να δω ταινια στο htc hd mini? Μπορείς να βάλεις στη συσκευή σου το Core Player που υποστηρίζει τα περισσότερα video formats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Ολη η διαδικασια μεσα στο κινητο με file η resco explorer διοτι (τουλαχιστον σε μενα) ο φακελος windows του mini ειναι αορατος απο το pc μου. Παμε:unzip το αρχειο.προκυπτει ενας φακελος με ακατανοητο ελληνικο ονομα.μεσα στον φακελο υπαρχουν τρια αρχεια με αριθμους,γραμματα και _manila. αντιγραφη και επικολληση αυτων των 3 αρχειων στο ROOT(χυμα) του φακελου windows του μινι. κατα την επικολληση με ρωτησε "επειδη το αρχειο ειναι στην rom να το αντικαταστησω?" ειπα ναι και λειτουργησε οπως περιμενα δηλ colour icons στο "ιστορικο". καλημερα ειχα εγκαταστησει το color_callhistory και πραγματικα ειναι υπεροχο , αλλα μετα την χθεσινη επισημη αναβαθμηση που εκανα δεν δεχετε τα 3 αρχεια μεσα στο root . Μηπως υπαρχει καπιος υπραχει καπιος τροπος να το εγκαταστησω? Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangerusgas Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 το Core Player ειναι δωρεαν η το αγοραζω? ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 η καμερα του τι λεει? μπορει καποιος να ανεβασει καμια φωτο να δω? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 καλησπερα,μηπως υπαρχουν πιο λειτουργικα θεματα για τιν επιφανεια εργασιας του μινι? Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Υπαρχει μια λιστα με θεματα και εφαρμογες απο το φιλο nsourm και απο εμενα στο http://www.imobile.gr/forumdisplay.php?67-HTC Ριξε μια ματια. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Πως αλλάζουμε την ζώνη ώρας στην συσκευή; (πάει μια ώρα πίσω). Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Μια σελιδα πισω post#850 για την αλλαγη της ωρας. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Υπαρχει μια λιστα με θεματα και εφαρμογες απο το φιλο nsourm και απο εμενα στο http://www.imobile.gr/forumdisplay.php?67-HTC Ριξε μια ματια. Ευχαριστώ πολύ . Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις με τα χρώματα στις εισερχόμενες,αναπάντητες.κ.τ.λ. ? color_callhistory Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Ευχαριστώ πολύ . Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις με τα χρώματα στις εισερχόμενες,αναπάντητες.κ.τ.λ. ? color_callhistory Η συγκεκριμενη εφαρμογη με τα χρωματα στης αναπαντητες κλησεις δεν εχει δουλεψη στο δικο μου mini , και δυστυχως δεν το εχω μπροστα μου να σου πω τι εχω βαλει . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 το Core Player ειναι δωρεαν η το αγοραζω? Δεν είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Έχει πέσει το κινητό και έχει σπάσει το μπροστά τζαμάκι της πρόσοψης από την συσκευή, η οθόνη όμως λειτουργεί κανονικά, δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλάζει η μπροστά όψη από το κινητό; Αν ναι, πόσο κοστίζει; http://img139.imageshack.us/i/07112010229.jpg/ Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Έχει πέσει το κινητό και έχει σπάσει το μπροστά τζαμάκι της πρόσοψης από την συσκευή, η οθόνη όμως λειτουργεί κανονικά, δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλάζει η μπροστά όψη από το κινητό; Αν ναι, πόσο κοστίζει; http://img139.imageshack.us/i/07112010229.jpg/ προχτες το πηρε ο ξαδερφος μου απο το σερβις στην αγ.παρασκευη για αλλαγη στο τζαμι της οθονης.κοστος 126 ευρω.... Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Βέβαια με αγορά από ebay θα σου βγει αρκετά φθηνότερο αλλά μετά θα χρειαστεί να βρεις κάποιον να κάνει την εγχείρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Έχει πέσει το κινητό και έχει σπάσει το μπροστά τζαμάκι της πρόσοψης από την συσκευή, η οθόνη όμως λειτουργεί κανονικά, δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλάζει η μπροστά όψη από το κινητό; Αν ναι, πόσο κοστίζει; http://img139.imageshack.us/i/07112010229.jpg/ Ακριβως την ιδια ζημια επαθα την προηγουμενη κυριακη , εχω παραγγειλη{ digitizer τζαμι} απο ebay μου βγηκε περιπου 38 ευρω ,εν γνωση μου χανω την εγγυηση, ειναι πολλα τα χρηματα που ζηταει η ace γιατι αλλαζει και την οθονη εκτως απο το τζαμι,για την συγκεκριμενη ζημια . Στο post #827 O φιλος zalaros εχει ενα link αντικαταστασης digitizer. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :) Ο οδηγός που υπάρχει στο link που παρέθεσε ο φίλος zalaros είναι πολύ καλός και πραγματικά φαίνεται εύκολη η αλλαγή. Θα ψάξω στο ebay για την πρόσοψη. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 εγω εχω αλλαξει μονος το digitizer στο ομνια που ειχα και ηταν σχετικα απλο,τωρα αυτες οι capasitive μου φαινονται λιγο πολυπλοκες και οχι τοσο απλο οσο φαινεται στον οδηγο.Ειδα την αλλαγη και σε hd2 και με επιασε το στομαχι μου :cry: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Και εγω μολις ειδα τον οδηγο μου κοπηκαν τα ποδια :dash: Η θα το φτιαξουμε η θα το κανουμε κουδουνιστρα θα δειξει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Συστήνω η δουλειά να γίνει από κάποιον που έχει σχετικές γνώσεις ή γενικότερα "πιάνει το χέρι του". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Σε περίπτωση που κάνω εγώ την αλλαγή, αν αργότερα πάω στην Htc για κάποιο άλλο πρόβλημα της συσκευής, κατά τον έλεγχο που θα γίνει μπορούν να καταλάβουν αν έκανα εγώ κάτι στο κινητό; Γιατί έτσι πιστεύω ότι χάνω και την εγγύηση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ναι... χάνεις εγγύηση σίγουρα αν βάλεις χέρι στα ενδότερα της συσκευής. Υπάρχει ένα αυτοκολλητάκι σε μία από τις βίδες το οποίο πρέπει να παραβιαστεί για να ανοίξει η συσκευή κάτι που την καθιστά εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Άρα καλύτερα να το στείλω στο σέρβις. Ευχαριστώ!:) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts