automan2 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 καλημερα παιδια.υπαρχει καποιος τροπος να βγαινει το τηλεφωνο απο την κατασταση αναμονης χωρις να πατας το ον/οφ κουμπι?:blink: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 καλημερα παιδια.υπαρχει καποιος τροπος να βγαινει το τηλεφωνο απο την κατασταση αναμονης χωρις να πατας το ον/οφ κουμπι?:blink: Και πως να βγαίνει, μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUVARAS Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Με hard reset δεν λύθηκε το πρόβλημα της διακοπής της συνομιλίας , σκέπτομαι να κάνω αυτή την αναβάθμιση από το support της htc την έχει κάνει κάποιος, είναι save? Λύνεται το πρόβλημα; http://www.htc.com/www/SupportViewNews.aspx?dl_id=1024&news_id=749 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπερα αφου δεν λυθηκε το προβλημα , περνα την νεα rom πιθανων μετα να εισαι οκ , εχει αναφερθει στο imobile το προβλημα σου , σε καποιους φιλους λυθηκε με hard reset ,μαλλον εσυ χρειαζετε να περασεις την νεα rom , Στο τελος της εγκαταστασης της rom hard reset ,και παρακολουθησε πως θα παει . Αν το προβλημα παραμεινη και με την νεα rom θα πρεπει να μιλησεις με το service ace hellas. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Με hard reset δεν λύθηκε το πρόβλημα της διακοπής της συνομιλίας , σκέπτομαι να κάνω αυτή την αναβάθμιση από το support της htc την έχει κάνει κάποιος, είναι save? Λύνεται το πρόβλημα; http://www.htc.com/www/SupportViewNews.aspx?dl_id=1024&news_id=749 Φυσικά και είναι safe να κάνεις την επίσημη αναβάθμιση της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλημέρα,γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει πιο εμφανή με φωτισμό η ενεργοποιηση της οθόνης,οταν ερχονται μηνυματα?θέλω να το εχω αθόρυβο,η δόνηση με εκνευρίζει γιατι τρίζει ολοκληρο το τραπέζι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλησπέρα, επειδή το Power button του mini είναι αρκετά εκνευριστικό, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να "ξυπνάω" το τηλέφωνο απο τα κάτω κουμπια ? Το power button ήδη έχει αρχίσει και φένεται να μην ανταπόκρινεται κιολας. Πρέπει να το πατήσω με αρκέτη πιέση για να πάρει μπροστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Καλημέρα,γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει πιο εμφανή με φωτισμό η ενεργοποιηση της οθόνης,οταν ερχονται μηνυματα?θέλω να το εχω αθόρυβο,η δόνηση με εκνευρίζει γιατι τρίζει ολοκληρο το τραπέζι :) Καλησπερα νομιζω πως δεν υπαρχει κατι τετοιο δεν δοκιμαζεις να ανεβασεις τον φωτισμο της οθονης να δεις αν υπαρξει αλλαγη. Καλησπέρα, επειδή το Power button του mini είναι αρκετά εκνευριστικό, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να "ξυπνάω" το τηλέφωνο απο τα κάτω κουμπια ? Το power button ήδη έχει αρχίσει και φένεται να μην ανταπόκρινεται κιολας. Πρέπει να το πατήσω με αρκέτη πιέση για να πάρει μπροστά... Δεν υπαρχει αλλος τροπος θα σου προτεινα να περασεις μια εφαρμογη soft reset και power off και να χρησιμοποιης λιγοτερο το button on\ off Edited September 27, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλησπερα νομιζω πως δεν υπαρχει κατι τετοιο δεν δοκιμαζεις να ανεβασεις τον φωτισμο της οθονης να δεις αν υπαρξει αλλαγη. τα κάνει πιο φωτεινά...το θέμα είναι πως όταν έρχεται μήνυμα , το πράσινο φωτάκι που αναβοσβήνει ειναι πολυ ανεπαισθητο,κάτι να το κάνει να αναβοσβήνει πιο έντονα ή γρηγορα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Δεν υπαρχει αλλος τροπος θα σου προτεινα να περασεις μια εφαρμογη soft reset και power off και να χρησιμοποιης λιγοτερο το button on\ off nek46 έχεις να μου προτείνεις κάποιο προγράμμα ? Τέλος αντιμετοπίζεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) nek46 έχεις να μου προτείνεις κάποιο προγράμμα ? Τέλος αντιμετοπίζεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα ? ριξε μια ματια εδω http://www.imobile.gr/showthread.php?17615-%C5%F6%E1%F1%EC%EF%E3%E5%F2-%E3%E9%E1-%F4%EF-htc-mini. εγω και ο nsourm εχουμε φτιαξει μια λιστα με εφαρμογες που δουλεουν στο mini ,οχι προβλημα προς το παρον δεν εχω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=641755 post 6# τα κάνει πιο φωτεινά...το θέμα είναι πως όταν έρχεται μήνυμα , το πράσινο φωτάκι που αναβοσβήνει ειναι πολυ ανεπαισθητο,κάτι να το κάνει να αναβοσβήνει πιο έντονα ή γρηγορα..... Μονο αν ασχοληθει καποιος με registry editor θα μπορουσε να γινει αυτο, σε εφαρμογη δεν νομιζω να υπαρχει κατι. Edited September 27, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλημέρα,γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει πιο εμφανή με φωτισμό η ενεργοποιηση της οθόνης,οταν ερχονται μηνυματα?θέλω να το εχω αθόρυβο,η δόνηση με εκνευρίζει γιατι τρίζει ολοκληρο το τραπέζι :) Επειδή δεν μπορώ να ανεβάσω αρχείο στείλε μου pm με το email σου να σου στείλω το extended notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Επειδή δεν μπορώ να ανεβάσω αρχείο στείλε μου pm με το email σου να σου στείλω το extended notifications Γιατί δεν το ανεβάζεις σε κάποιον server τύπου rapidshare και να βάλεις εδώ το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Γιατί δεν το ανεβάζεις σε κάποιον server τύπου rapidshare και να βάλεις εδώ το link; Ειμαι στην δουλειά και δεν εχω την δυνατότητα αυτή. Μόλις επιστρέψω σπίτι θα το κάνω. το Link που σας υποσχέθηκα. http://www.mediafire.com/?2s0cijljymp4z εκεί θα βρείτε και άλλα δωρεάν προγράμματα για το Mini μας Edited September 27, 2010 by loulou_loulou link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ειμαι στην δουλειά και δεν εχω την δυνατότητα αυτή. Μόλις επιστρέψω σπίτι θα το κάνω. το Link που σας υποσχέθηκα. http://www.mediafire.com/?2s0cijljymp4z εκεί θα βρείτε και άλλα δωρεάν προγράμματα για το Mini μας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.πέρασα την εφαρμογή αλλά δεν έχει καμία διαφορά....καμία ειδοποίηση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.πέρασα την εφαρμογή αλλά δεν έχει καμία διαφορά....καμία ειδοποίηση:( Με την εφαρμογή αυτή αναβοσβήνουν τα κουμπιά κάτω από την οθόνη. Σε εμένα σίγουρα το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Με την εφαρμογή αυτή αναβοσβήνουν τα κουμπιά κάτω από την οθόνη. Σε εμένα σίγουρα το κανει. για να ειναι ενεργο πρεπει να γραφει notify is active.....σωστα? δεν κανει τιποτα .... εκανα και restart,τιποτα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 για να ειναι ενεργο πρεπει να γραφει notify is active.....σωστα? δεν κανει τιποτα .... εκανα και restart,τιποτα :cry: τρέχεις το config πρώτα. Μετά μόλις επιλέξεις done αυτό ξεκινάει να τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δουλεύει και σε εμένα η εφαρμόγη αυτή, χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) τρέχεις το config πρώτα. Μετά μόλις επιλέξεις done αυτό ξεκινάει να τρέχει. δεν εχει done.....μονο τέλος....μπορει αυτο να φταιει? ακυρο παιδια,μετα απο 2-3 προσπαθειες δουλεψε.....ευχαριστω! Edited September 28, 2010 by nancykon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δεν εχει done.....μονο τέλος....μπορει αυτο να φταιει? Μπορεί να εχει τελος.Εχω Αγγλικη rom.Η επιλογή που σου έχει κάτω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν και σε εσάς συμβαίνει το ίδιο με εμένα.Όταν είμαι μέσα σε χώρο δωματίου και κάνω κλήση η οθόνη μαυρίζει τελείως( προφανώς ο αισθητήρας αναγνωρίζει την αλλαγή ) , στον εξωτερικό χώρο όταν το απομακρύνω απο το μέρος του αυτιού ξανά ενεργοποιήται η οθόνη, αλλά δεν γίνεται το ίδιο στο δωμάτιο. πχ εγώ που έχω καρτοπρόγραμμα και καλώ στο 1252 δεν μπορώ να επιλέξω το πληκτρολόγιο να πατήσω τις επιλογές που μου δίνει η υπηρεσία αυτή.Οι ρυθμίσεις οπίσθιου φωτισμού είτε τις εχω αυτόματα είτε οχι παραμένει το ίδιο. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να πειράξουμε τον αισθητήρα απο το registry και να ανεβασουμε τις τιμες? Οποιαδήποτε πρόταση-βοήθεια είναι πάντα αποδεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν και σε εσάς συμβαίνει το ίδιο με εμένα.Όταν είμαι μέσα σε χώρο δωματίου και κάνω κλήση η οθόνη μαυρίζει τελείως( προφανώς ο αισθητήρας αναγνωρίζει την αλλαγή ) , στον εξωτερικό χώρο όταν το απομακρύνω απο το μέρος του αυτιού ξανά ενεργοποιήται η οθόνη, αλλά δεν γίνεται το ίδιο στο δωμάτιο. πχ εγώ που έχω καρτοπρόγραμμα και καλώ στο 1252 δεν μπορώ να επιλέξω το πληκτρολόγιο να πατήσω τις επιλογές που μου δίνει η υπηρεσία αυτή.Οι ρυθμίσεις οπίσθιου φωτισμού είτε τις εχω αυτόματα είτε οχι παραμένει το ίδιο. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να πειράξουμε τον αισθητήρα απο το registry και να ανεβασουμε τις τιμες? Οποιαδήποτε πρόταση-βοήθεια είναι πάντα αποδεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Φίλε αν και δεν το εχω δοκιμάσει νομίζω ότι με αυτό το πρόγραμμα θα κάνεις την δουλειά σου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=548402 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Σε ευχαριστω αλλα παλι τα ιδια.Οταν παω να κανω κληση σε κλειστο χωρο απενεργοποιειται η οθονη Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το backlight αλλα με τον αισθητηρα φωτος.Μηπως να αλλαζαμε τιποτα στην registry? Edited September 30, 2010 by georgelaros ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σε ευχαριστω αλλα παλι τα ιδια.Οταν παω να κανω κληση σε κλειστο χωρο απενεργοποιειται η οθονη Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το backlight αλλα με τον αισθητηρα φωτος.Μηπως να αλλαζαμε τιποτα στην registry? Φίλε για δοκίμασε να αλλάξεις HKEY_CURRENT_USER\controlpanel\backlight\batterytimeout\και βαλε τουλάχιστον 60(δευτερολεπτα) Λογικά θα σου δουλέψει. Εάν δεν δοκίμασε και στο HKEY_CURRENT_USER\controlpanel\backlight\και στο batlocksupspendtimeout βάλε ένα μεγαλύτερο νούμερο.πχ. 60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts