Jump to content

[Επίσημο] HTC HD mini

zalaros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αυτό που βλέπεις είναι το αναλογικό ρολόι. Με παρατεταμένο πάτημα στο σημείο εκείνο θα σου βγάλει την επιλογή για το ψηφιακό.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά πατάω πάνω εκεί και δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή που λες. Μόνο μου ανοίγει τις τρεις επιλογές, του σήματος, της μπαταρίας και του τέλους εργασιών.

Μετα το update της ΡΟΜ σβηνονται τα registry edit που εχω κανει?

Ναι σβηνονται ολα. αφου περασες το update της ρομ κανε hard reset για να ολοκληρωθει η εγκατασταση της νεας ρομ

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Administrators
Μετα το update της ΡΟΜ σβηνονται τα registry edit που εχω κανει?

Και όχι μόνο. Η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση.

Modpic.gif

Εχω ενα προβλημα στο registry. Οταν παταω new key στο GDI και γραφω ClearType δεν μου το εμφανιζει μετα στην λιστα. Εχει μονο ενα Cleartypesettings το οποιο το ειχε και πριν κανω καποιο edit εγω. Επισης ηθελα να ρωτησω, ενα παλικαρι δεν θυμαμαι ποιος, ειχε δωσει καποιο official link της HTC για καποιες διορθωσεις sms, προβληματα ηχου στην συνομιλια κτλπ, αυτα πρεπει να τα ξαναπερασω μετα το update?

• Administrators
Μιλάς για τα hotfix που βγάζει κατά καιρούς η HTC; Για το καθένα από αυτά αναφέρεται σε ποια rom είναι valid.

Modpic.gif

Εχω ενα προβλημα στο registry. Οταν παταω new key στο GDI και γραφω ClearType δεν μου το εμφανιζει μετα στην λιστα. Εχει μονο ενα Cleartypesettings το οποιο το ειχε και πριν κανω καποιο edit εγω. Επισης ηθελα να ρωτησω, ενα παλικαρι δεν θυμαμαι ποιος, ειχε δωσει καποιο official link της HTC για καποιες διορθωσεις sms, προβληματα ηχου στην συνομιλια κτλπ, αυτα πρεπει να τα ξαναπερασω μετα το update?

οχι δεν χρειαζετε να τα περασεις εχουν ενσωματωθει στην rom που μολις περασες .Εγω ειχα δωσει το link για το update της official rom

• Administrators
A ok ευχαριστω. Με το θεμα του registry τι γινεται ρε παιδια? γιατι οταν παταω new key cleartype δεν μου το εμφανιζει στην λιστα ?

Ποιον registry editor χρησιμοποιείς;

Modpic.gif

Απιστευτη συσκευη παιδια. Πριν απο αυτο ειχα το diamond 1 που κι αυτο το θεωρουσα πολυ καλο κινητο για το μεγεθος του. Σιγουρα κινητα οπως HD2 κτλπ ειναι πιο γρηγορα εχουν καλυτερες επιδοσεις κτλπ αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι και παντοφλες. Τελος παντων, ασχετα με τις συγκρισεις εμενα μου αρεσε παρα πολυ και αισθητικα και λειτουργικα. Γνωριζουμε ολοι οτι δεν υπαρχει τελειο κινητο, ολα εχουν μικροπροβληματα-κοληματα οποτε μην κολατε σε αυτο. Παντως μετα το update που εκανα στο συγκεκριμενο και με λιγο ψαξιμο σε καποια πραγματα που στην αρχη φαινοντουσαν δυσκολα και αβολα πλεον μπορω να πω οτι ειναι μια φανταστικη συσκευη αν υπολογισει κανεις τι προσφερει και τι μεγεθος εχει.

Απιστευτη συσκευη παιδια. Πριν απο αυτο ειχα το diamond 1 που κι αυτο το θεωρουσα πολυ καλο κινητο για το μεγεθος του. Σιγουρα κινητα οπως HD2 κτλπ ειναι πιο γρηγορα εχουν καλυτερες επιδοσεις κτλπ αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι και παντοφλες. Τελος παντων, ασχετα με τις συγκρισεις εμενα μου αρεσε παρα πολυ και αισθητικα και λειτουργικα. Γνωριζουμε ολοι οτι δεν υπαρχει τελειο κινητο, ολα εχουν μικροπροβληματα-κοληματα οποτε μην κολατε σε αυτο. Παντως μετα το update που εκανα στο συγκεκριμενο και με λιγο ψαξιμο σε καποια πραγματα που στην αρχη φαινοντουσαν δυσκολα και αβολα πλεον μπορω να πω οτι ειναι μια φανταστικη συσκευη αν υπολογισει κανεις τι προσφερει και τι μεγεθος εχει.

χε χε αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι και παντοφλες καλο καλο..

Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος, μου ξεχειλωσε το καπακι απο την μερια που βρισκετε το led ειδοποιησης με αποτελεσμα να μην κουμπωνει σωστα, και το mini απο την μερια του led ειδοποιησης να πλεει κανονικα { τωρα το καπακι βγαινει αμεσως} Υπαρχει ενα θεμα με το καπακι του mini βγαινει αρκετα δυσκολα οταν ειναι λειτουργικα σωστο ,αν σου κολησει για καποιο λογο κουμπακι soft reset δεν υπαρχει το on\ off δεν υπακουει τι κανεις βγαζεις καπακι μπαταρια τα ξαναβαζεις και ξανα ανοιγεις . 2 Εχει ενα θεματακι με τους ηχους κλησεις , το παω στην ace πριν 12 μερες μπλα μπλα καπακι ηχοι το αφηνω , ελατε να το παραλαβετε ειναι ετοιμο. Παω και εγω σημερα καλημερα σας το mini παρακαλω, σας αλλαξαμε το ηχειο για τους ηχους προληπτικα ειναι στην εγγυηση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ To καπακι παιδια?:cry: εγω το χαβα μου . Μου φερνουν αλλο καπακι με αυτο κολυμπαγε κανονικα το mini ξαναβαζω το δικο μου, απο οτι καταλαβα και απο την κουβεντα με τα παιδια μαλλον τα καπακια ειναι λιγο κουκουρουκου το πηρα και εφυγα. Αυτα .

• Administrators

@nek46: Το καπάκι ξεχείλωσε από μόνο του; Μήπως έκανες κάτι εσύ; Δεν έχουν όλοι πρόβλημα με αυτό βλέπεις.

Επίσης μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Για το λόγο αυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης" και της "Πολλαπλής παράθεσης".

Modpic.gif

@nek46: Το καπάκι ξεχείλωσε από μόνο του; Μήπως έκανες κάτι εσύ; Δεν έχουν όλοι πρόβλημα με αυτό βλέπεις.

Επίσης μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Για το λόγο αυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης" και της "Πολλαπλής παράθεσης".

Πιθανον να φταιω και εγω αλλα το καπακι το ανοιγα καθε φορα που κολουσε για να βγαλω την μπαταρια το προβλημα εχει αναφερθει και στους xda και η λυση ειναι χαρτακι . και οπως ειπα στην ace υπηρχε και αλλο Σκεφτομαι και το αλλο ,εγω το δουλευω πολλες ωρες σαν GPS οσο ειναι στον φορτιστη αυτοκινητου ολο το mini ειναι ζεστο εως καυτο θα ελεγα . Εγω αναφερα το δικο μου προβλημα

• Administrators
Είναι φυσιολογικό φαινόμενο σε αυτές τις συσκευές να ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία τους όταν βρίσκονται στον φορτιστή και παράλληλα δουλεύει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης.

Modpic.gif

παιδιά ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν φωτογραφίες ή άλλα αρχεία από την μνήμη του κινητού απευθείας στην κάρτα αποθήκευσης χωρίς να μεσολαβήσει το pc? Όταν πάντως το συνδέω ως εξωτερικό δίσκο σε win xp δεν μπορεί να τα ανοίξει αφού τα βλέπει ως archive... τι μπορεί να φταίει?

παιδιά ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν φωτογραφίες ή άλλα αρχεία από την μνήμη του κινητού απευθείας στην κάρτα αποθήκευσης χωρίς να μεσολαβήσει το pc? Όταν πάντως το συνδέω ως εξωτερικό δίσκο σε win xp δεν μπορεί να τα ανοίξει αφού τα βλέπει ως archive... τι μπορεί να φταίει?

Εαν πας στις φωτογραφίες μπορείς να κάνεις αποκοπή και μετά επικόλληση στην κάρτα αποθήκευσης.έχει και επιλογή πολλών μαζί.βασικά δουλεύει στη λογική του pc.

• Administrators
και το file explorer που εχει μια χαρα ειναι.....

Δεν ξέρω εάν έχεις δουλέψει τον resco explorer αλλά είναι μακράν ανώτερος του default.

Modpic.gif

εχετε να μου πειτε πως μπορω (και αν) να περασω HSPL και να βαλω cooked rom? εχετε να μου δωσετε λινκς. Ευχαριστω.