Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 official ελληνικη rom δεν γινετε να περασεις ,μονο μαγειρεμενη δες τις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει καποιες rom απο xda... Με SSPL δεν μπορεί να βάλει επίσημη rom, μόνο cooked; Τι είναι αυτό που δημιουργεί τον εν λόγω περιορισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Παίδες μου έπεσε χθες από τα χέρια και έγινε θρύψαλα το Touch της οθόνης.Ευτυχώς η οθόνη έμεινε άθικτη.Πόσο λέτε να κοστίσει το "μαλλί"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Για επίσημη αντιπροσωπία δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Δες καλύτερα τις λύσεις του ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) official ελληνικη rom δεν γινετε να περασεις ,μονο μαγειρεμενη δες τις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει καποιες rom απο xda... Την κατεβάσες και στο έγραψε οταν πήγες να αναβαθμήσεις το τηλέφωνο ή στο εγράψε στο Site της HTC εκεί που εβαλες το SN του κινήτου ; Θεωριτικά πιστεύω οτι μπόρεις να περάσεις όποια Official γλώσσα ROM θέλεις, αρκεί να βρείς να το αρχείο βεβαία δίοτι στο Site της HTC διαβάζει το IP και κατεβάζεις το αρχείο ανάλογα με την χώρα που είσαι.. Εάν ισχύει το πρώτο ρίξε μια ματιά εδώ και τουλάχιστον πέρνα την Αγγλική http://shipped-roms.com/shipped/Photon/ Edited July 12, 2010 by Stl08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 καλημέρα σας, έβαλα κι εγώ την επίσημη καινούρια rom αλλά δεν μπορώ να πω πως πρόσεξα καμία διαφορά....τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζει το κινητό συνεχίζονται....θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να ρυθμίσω απο κάπου την οθόνη του κινητού,ώστε όταν μιλάω στο τηλέφωνο να μην κλείνει,να γίνεται δηλαδή μαυρη και να παραμένει φωτεινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αυτό είναι χαρακτηριστικό της συσκευής και το κάνει για να μην πατάς άθελά σου την οθόνη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Πίστεψε με δεν θέλεις να το απενεργοποιήσεις αυτό. Σε τι άλλα προβλήματα αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Αν υπάρχει τρόπος να το απενργεποιήσω μπορείς σε παρακαλώ να μου τον πείς?με εκενυρίζει αφάνταστα....έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και δεν έχει ήχο ειδοποίησης για τα μηνύματα και μερικές φορές εισερχόμενησ κλησης...έχει πλάκα γιατί κάποιεσ φορές χτυπάει κανονικά κ κάποιεσ άλλεσ μέσα απο τα ακουστικά,όπως τουρθει....όταν στέλνω μηνύματα μπορεί να κάνει landscape απο μόνο του,πάλι οπως τουρθει....όταν έχω αναπάντητη κλήση μου δείχνει πάντα την προυηγούμενη αναπάντητη :) χαχαχα....το έχω μάθει πλέον....διαφορετικά θα έπερνα άλλαντάλων.....χαχαχχαχα Edited July 12, 2010 by nancykon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αν υπάρχει τρόπος να το απενργεποιήσω μπορείς σε παρακαλώ να μου τον πείς?με εκενυρίζει αφάνταστα....έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και δεν έχει ήχο ειδοποίησης για τα μηνύματα και μερικές φορές εισερχόμενησ κλησης...έχει πλάκα γιατί κάποιεσ φορές χτυπάει κανονικά κ κάποιεσ άλλεσ μέσα απο τα ακουστικά,όπως τουρθει....όταν στέλνω μηνύματα μπορεί να κάνει landscape απο μόνο του,πάλι οπως τουρθει....όταν έχω αναπάντητη κλήση μου δείχνει πάντα την προυηγούμενη αναπάντητη :) χαχαχα....το έχω μάθει πλέον....διαφορετικά θα έπερνα άλλαντάλων.....χαχαχχαχα Kαλησπερα αυτο με της αναπαντητες κλησεις το εκανε και σε μενα μια φορα μεχρι στιγμης αλλος με καλουσε και αλλο μου εδειξε οταν το ειδα , εχει αναφερθει και στους xda . Για τους ηχους τσεκαρισε οταν βαζεις τα ακουστικα μηπως μπαινει σε stereo λειτουργεια τοτε ολοι η ηχοι ακουγονται μονο απο τα ακουστικα, για το φωτισμο κοιτα τις ρυθμισεις αλλα πιστευω πως αν το πειραξεις θα σου ρουφαει την μπαταρια πολυ γρηγορα. Αν μιλας με ακουστικα κουνα το ξανα αναβει Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Kαλησπερα αυτο με της αναπαντητες κλησεις το εκανε και σε μενα μια φορα μεχρι στιγμης αλλος με καλουσε και αλλο μου εδειξε οταν το ειδα , εχει αναφερθει και στους xda . Για τους ηχους τσεκαρισε οταν βαζεις τα ακουστικα μηπως μπαινει σε stereo λειτουργεια τοτε ολοι η ηχοι ακουγονται μονο απο τα ακουστικα, για το φωτισμο κοιτα τις ρυθμισεις αλλα πιστευω πως αν το πειραξεις θα σου ρουφαει την μπαταρια πολυ γρηγορα. Αν μιλας με ακουστικα κουνα το ξανα αναβει σε ευχαριστώ πολυ για την λύση με την οθόνη,όντως οταν κουνάω τα ακουστικά ανάβει:D δεν βρίσκω ρυθμισεις σχετικές με τα ακουστικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Την κατεβάσες και στο έγραψε οταν πήγες να αναβαθμήσεις το τηλέφωνο ή στο εγράψε στο Site της HTC εκεί που εβαλες το SN του κινήτου ; Θεωριτικά πιστεύω οτι μπόρεις να περάσεις όποια Official γλώσσα ROM θέλεις, αρκεί να βρείς να το αρχείο βεβαία δίοτι στο Site της HTC διαβάζει το IP και κατεβάζεις το αρχείο ανάλογα με την χώρα που είσαι.. Εάν ισχύει το πρώτο ρίξε μια ματιά εδώ και τουλάχιστον πέρνα την Αγγλική http://shipped-roms.com/shipped/Photon/ Τελικά έχει δοκιμάσεις κανένας παιδιά να αλλάξει Γλώσσα στο HTC.. Έχω ακουσεί οτι ακόμα και να κατεβάσεις official Rom, σου βγάζει μύνημα λάθους και οτι θα πρέπει να ξεκληδώσεις το ppl, ή να κάνεις κάτι με "Cold Card" το οποίο δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι.. Εαν γνώριζεις κάποιος ας μας διαφωτήσει και εμάς τους "Ασχετούς" :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Για επίσημη αντιπροσωπία δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Δες καλύτερα τις λύσεις του ebay. Σε ευχαριστω Athanaso77 δεν ειδα το ποστ σου ρε φιλε.Το πηγα δυστυχως στην Θεσσαλονίκη: Μηχανογραφική ΕΠΕ Κύπρου 26 55133 Καλαμαρία - Θεσσαλονίκη Προπληρωσα και 10 ευρω για τον ελεγχο.Θα με ειδοποιησουν μεσα σε μια εβδομαδα ποιο θα ειναι το κοστος και αν θελω να το φτιαξω... Αν μου πουν κανα τρελο ποσο θα προσπαθησω να το κανω μονος μου. Βρηκα στο e-bay που μου εστειλες αυτο http://cgi.ebay.com/HTC-HD-Mini-T5555-LCD-Digitizer-Touch-Screen-Tools-/300442411141?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item45f3c36085.45 ευρω θα μου βγει αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να τα καταφερω μονος μου... Εχεις κατα νου κανενα οδηγο κανα βιντεακι στο youtube πως αλλαζουμε το Touch? Παιδια οποιος μπορει ασ βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχθες αγορασα ενα HTC Screen Protector για το mini.. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στην δεξια πανω γωνια ειναι ενα μικρο μερος κενο, οποτε και ενα μικρο μερος της οθονης ειναι "θεωριτικα" αφυλακτο... Γνωριζει κανενας τιποτα ή επεσα σε ελατωματικη συσκευασια, γιατι τα 2 που ειχε μεσα ηταν ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 σε ευχαριστώ πολυ για την λύση με την οθόνη,όντως οταν κουνάω τα ακουστικά ανάβει:D δεν βρίσκω ρυθμισεις σχετικές με τα ακουστικά.... Το mini να κουνας οχι τα ακουστικα , ρυθμισεις για τα ακουστικα δεν εχει μην ψαχνεις δεν ειχα δει οτι ειναι stereo δεν τα ειχα χρησημοποιηση ποτε. Ολα τα htc εχουν μια λειτουργεια {a2dp stereo} Αυτη η λειτουργεια σου δινει την δυνατοτητα σε ακουστικα μπαινει αυτοματα &{ bluetooth ακουστικα αν το υποστιριζουν} να ακους ολους τους ηχους stereo με συνεπεια κανενας ηχος να μην ακουγετε οταν εχεις τα ακουστικα σε λειτουργεια.Σε bluetooth ακουστικα εχεις την επιλογη hands free και ολοι η ηχοι ακουγονται κανονικα & stereo με ολα τα παραπανω Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχθες αγορασα ενα HTC Screen Protector για το mini.. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στην δεξια πανω γωνια ειναι ενα μικρο μερος κενο, οποτε και ενα μικρο μερος της οθονης ειναι "θεωριτικα" αφυλακτο... Γνωριζει κανενας τιποτα ή επεσα σε ελατωματικη συσκευασια, γιατι τα 2 που ειχε μεσα ηταν ετσι.. Είσαι σίγουρος ότι έχεις αγοράσει συγκεκριμένο για τη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Φίλοι καλημέρα Δεν ξέρω εάν θα βοηθήσει κανένα το post μου αλλά δούλεψε το Coreplayer(build 7427) με κλειστή την οθόνη χωρίς κανένα extra προγραμμα. Πάμε Menu\tools\settings\ i check all the first block except "play video in backgroung" και μετά select page\video\video output\i choose "raw framebuffer" Μετά από τις επιλογές αυτές δούλεψε. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις αγοράσει συγκεκριμένο για τη συσκευή σου; Ναι... Μαλιστα ειναι της htc και το εγραφε επανω στην συσκευασια, καθως επισης ειχε και την φωτογραφια του mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έχεις κάποιο link από το site που το παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Έχεις κάποιο link από το site που το παρήγγειλες; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42824 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Τελικά έχει δοκιμάσεις κανένας παιδιά να αλλάξει Γλώσσα στο HTC.. Έχω ακουσεί οτι ακόμα και να κατεβάσεις official Rom, σου βγάζει μύνημα λάθους και οτι θα πρέπει να ξεκληδώσεις το ppl, ή να κάνεις κάτι με "Cold Card" το οποίο δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι.. Εαν γνώριζεις κάποιος ας μας διαφωτήσει και εμάς τους "Ασχετούς" :O Τελικά γνώριζει κάποιος κάτι επι του θέματος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Έχεις δοκιμάσει με τη διαδικασία του SSPL και δεν σου περνάει άλλη official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Τελικά έχει δοκιμάσεις κανένας παιδιά να αλλάξει Γλώσσα στο HTC.. Έχω ακουσεί οτι ακόμα και να κατεβάσεις official Rom, σου βγάζει μύνημα λάθους και οτι θα πρέπει να ξεκληδώσεις το ppl, ή να κάνεις κάτι με "Cold Card" το οποίο δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι.. Εαν γνώριζεις κάποιος ας μας διαφωτήσει και εμάς τους "Ασχετούς" Τελικά γνώριζει κάποιος κάτι επι του θέματος ; Έχεις δοκιμάσει με τη διαδικασία του SSPL και δεν σου περνάει άλλη official rom; Εννοώ εαν γίνεται χώρις να κάνουμε την διαδικασία αυτή, αφού είναι Official ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistou Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Kανε μια αναζητηση στο e-bay μηπως εχει βγει τζαμι για αντικατασταση, και αν μπορεις να το αλλαξεις μονο σου .Αλλιως δεν σε βλεπω να γλυτωνεις την ace .Παντα το htc μεσα σε θηκη και screen protector στην οθονη.. Σ'ευχαριστω θα το κοιταξω.. :confused::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εννοώ εαν γίνεται χώρις να κάνουμε την διαδικασία αυτή, αφού είναι Official ROM Οι άδειες της Microsoft για κάθε συσκευή είναι αποκλειστικά σε συγκεκριμένη γλώσσα λειτουργικού. Αν θες να το αλλάξεις αυτό... πρέπει να ακολουθήσεις μη μόνιμο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 :D ************ΕΥΡΗΚΑ *********** :D Με ένα Registry Editor [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\InCall] "initvol"=dword:00000005 Kαλησπερα το εκανα τωρα θα το τσεκαρω να δω αν λυθει το προβλημα ... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Kαλησπερα το εκανα τωρα θα το τσεκαρω να δω αν λυθει το προβλημα ... Τι κάνει αυτό ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts