martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Κοίταξε την version της rom σου (από τα settings, συστημα, πληροφορίες συσκευής , πληροφορίες λογισμικού.) Η τελευταία version είναι η 1.36.482.1.Εγώ που το έχω περίπου 10 ημέρες είχα την 1.07... οπότε την αντικατέστησα. Παντα μιλάμε για την επίσημη. Και μενα είναι 1.07!!!Οπότε τώρα τι κάνω??Καλύτερα να μην εγκαταστήσω τις rom που λέγαμε οτι δεν είναι επίσημες!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Και μενα είναι 1.07!!!Οπότε τώρα τι κάνω??Καλύτερα να μην εγκαταστήσω τις rom που λέγαμε οτι δεν είναι επίσημες!:rolleyes: Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πας ακόμα στις ανεπίσημες. Χρησιμοποίησε το παρακάτω Link για να καταβάσεις την τελευταία επίσημη. http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 Προσοχή backup σε επαφες κλπ που είναι στην κύρια μνήμη. Εγώ την έχω εγκαταστήσει και πάει μια χαρα. Εάν έχεις απορία για το πως θα το κάνεις πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πας ακόμα στις ανεπίσημες. Χρησιμοποίησε το παρακάτω Link για να καταβάσεις την τελευταία επίσημη. http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 Προσοχή backup σε επαφες κλπ που είναι στην κύρια μνήμη. Εγώ την έχω εγκαταστήσει και πάει μια χαρα. Εάν έχεις απορία για το πως θα το κάνεις πες μου. Μόλις μπήκα στο site τώρα και βρήκα αυτά: http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 και http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=989&news_id=696 . Μπορείς να μου πεις λίγο τη διαδικασία??Μπορώ να το κάνω μέσω bluetooth ¨η είναι απαραίτητο να το συνδέσω με τον υπολογιστή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Για να γίνει η αναβάθμιση είναι απαραίτητη η σύνδεση με τον υπολογιστή. Όσον αφορά τη διαδικασία, περιγράφεται αναλυτικά κεί που θα την κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μόλις μπήκα στο site τώρα και βρήκα αυτά: http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 και http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=989&news_id=696 . Μπορείς να μου πεις λίγο τη διαδικασία??Μπορώ να το κάνω μέσω bluetooth ¨η είναι απαραίτητο να το συνδέσω με τον υπολογιστή?? Καταρχήν το fix που δίνει για το sms δεν το έχω εγκαταστήσει,οπότε δεν θα μπορέσω να σου πω για το τι κάνει.Πάντως εάν θελεις να το εγκαταστήσεις το κατεβάζεις και το τρέχεις μέσα από την συσκευή. Για την rom δεν ξέρω τρόπο μεσα από bluetooth.Νομίζω ότι δεν γίνεται όμως.Ο τρόπος που γνωρίζω και μάλλον ο μόνος για το συγκεκριμένο αρχείο είναι μόνο να το συνδέσεις με το usb, να κάνει συγχρονισμό και μετά τρέχεις το αρχείο που θα κατεβάσεις. Ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης.(απλά κάνεις check στα κουτάκια και next,next...). Απαραίτητο να έχεις μπαταρία πάνω από 50%. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καταρχήν το fix που δίνει για το sms δεν το έχω εγκαταστήσει,οπότε δεν θα μπορέσω να σου πω για το τι κάνει.Πάντως εάν θελεις να το εγκαταστήσεις το κατεβάζεις και το τρέχεις μέσα από την συσκευή. Για την rom δεν ξέρω τρόπο μεσα από bluetooth.Νομίζω ότι δεν γίνεται όμως.Ο τρόπος που γνωρίζω και μάλλον ο μόνος για το συγκεκριμένο αρχείο είναι μόνο να το συνδέσεις με το usb, να κάνει συγχρονισμό και μετά τρέχεις το αρχείο που θα κατεβάσεις. Ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης.(απλά κάνεις check στα κουτάκια και next,next...). Απαραίτητο να έχεις μπαταρία πάνω από 50%. Ελπίζω να βοήθησα. Για να κάνω το συγχρονισμό πρέπει να κατεβάσω το αντίστοιχο λογισμικό και μετά θα δω πώς γίνεται?Γιατί δν έχω κάνει ποτέ ξανά συγχρονισμό!Και κάτι άλλο αν ξέρεις: βάζοντας αυτά από το site της htc δεν χάνεται η εγγύηση έτσι???Κ επίσης,μήπως ξέρεις πώς μεταφέρω τις επαφές μου στις sim από το τηλέφωνο για να μην τις χάσω με το συχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Για να κάνω το συγχρονισμό πρέπει να κατεβάσω το αντίστοιχο λογισμικό και μετά θα δω πώς γίνεται?Γιατί δν έχω κάνει ποτέ ξανά συγχρονισμό!Και κάτι άλλο αν ξέρεις: βάζοντας αυτά από το site της htc δεν χάνεται η εγγύηση έτσι???Κ επίσης,μήπως ξέρεις πώς μεταφέρω τις επαφές μου στις sim από το τηλέφωνο για να μην τις χάσω με το συχρονισμό? http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/activesync-download.mspx (για winxp) http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx (για win7) Μόλις κατεβάσεις το αντίστοιχο πρόγραμμα συγχρονισμού και το κάνεις εγκατάσταση στο Pc σου,συνδέεις το κινητό σε μία θύρα usb και βλέπεις τις οδηγίες που θα σου βγάλει στην οθόνη.Λογικά θα κάνει εγκατάσταση κάποιους driver για το κινητό. Μετά θα σε ρωτήσει ποια στοιχεία θέλεις να κάνεις συγχρονισμό (επαφές, mail, συναντήσεις κλπ) επιλέγεις τι θέλεις να κάνεις.Πατας τα απαραίτητα next και στο τέλος καποιες φορές σου βγάζει για το τι θέλεις να κάνει στον συγχρονισμό,αν θέλεις να κάνει αντικατάσταση των δεδομένων της συσκευής με αυτά του υπολογιστή ,το ανάποδο και αν δεν κάνω λάθος και μία επιλογή δεν την θυμάμαι όμως.Αν επιλέξεις αντικατάσταση των επαφών κλπ του υπολογιστή δεν θα χάσεις τίποτα. Για την μεταφορά των επαφών στην sim δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) βάζοντας αυτά από το site της htc δεν χάνεται η εγγύηση έτσι??? 'Οχι. μήπως ξέρεις πώς μεταφέρω τις επαφές μου στις sim από το τηλέφωνο για να μην τις χάσω με το συχρονισμό? Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις τις επαφές στη sim. Πριν την αναβάθμιση πάρε ένα backup με το PIM Backup ο οποίο θα επαναφέρεις μετά την αναβάθμιση. Edited July 8, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 'Οχι. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις τις επαφές στη sim. Πριν την αναβάθμιση πάρε ένα backup με το PIM Backup ο οποίο θα επαναφέρεις μετά την αναβάθμιση. Ναι ναι ανεξάρτητα από αυτό!!Πώς γίνεται να τα μεταφέρω??Γιατί θέλω να έχω τις επαφές και στη sim!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Ναι ναι ανεξάρτητα από αυτό!!Πώς γίνεται να τα μεταφέρω??Γιατί θέλω να έχω τις επαφές και στη sim!! Πρέπει σε μία μία επαφή να την ανοίγεις και να κάνεις μεταφορά στην SIM. Δυστυχώς δεν ξέρω αλλο τρόπο. Βρήκα το παρακάτω link(έχει και συνημμένο αρχείο). Λένε ότι μπορείς να διαχειριστείς τα contacts από το τηλεφωνο κλπ.Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320526 (post 6) Edited July 8, 2010 by loulou_loulou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ναι ναι ανεξάρτητα από αυτό!!Πώς γίνεται να τα μεταφέρω??Γιατί θέλω να έχω τις επαφές και στη sim!! Μην προσπαθήσεις καν να το κάνεις αυτό. Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και θα έχεις πρόβλημα. Κανένας πια δεν χρησιμοποιεί τη sim για επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μην προσπαθήσεις καν να το κάνεις αυτό. Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και θα έχεις πρόβλημα. Κανένας πια δεν χρησιμοποιεί τη sim για επαφές. Πωπω!!Τώρα πελάγωσα!!Και τι θα κάνω???Θα πρέπει να τις ξαναγράψω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πωπω!!Τώρα πελάγωσα!!Και τι θα κάνω???Θα πρέπει να τις ξαναγράψω??? Το καλύτερο απ'ολα κατά την γνώμη μου είναι ο συγχρονισμός με το outlook.Μην το βλέπεις δύσκολο.Προσπάθησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πωπω!!Τώρα πελάγωσα!!Και τι θα κάνω???Θα πρέπει να τις ξαναγράψω??? Μην ανγχώνεσαι...ειναι ευκολο...και εγω δεν ειμαι πολυ σχετικη...θα κανεις ενα backup με αυτο το προγραμματακι pimbackup που λένε παραπανω....στην εξωτερικη σου καρτα και αφου κανεισ την αναβαθμιση θα πασ στο προγραμμα και θα πατησεις restore ..... οταν συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη , που είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση, θα δεις οτι σου δινει την επιλογη να συγχρονισεις τις επαφες σου με το outlook,εφοσον βεβαια το εχεις,εγω φαντασου οτι δεν το ειχα και χρειαστηκα μια μερα να το κατεβασω απο την microsoft και να το κανω να συγχρονιστει..... ετσι θα εισαι σιγουρη πως δεν θα χασεις τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Afrou Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Καλησπέρα αγορίνες και κοριτσάρες :p Μήπως έχετε S/N από αγγλική συσκευή? Θέλω να κάνω αναβάθμιση τη ρομ της συσκευής αλλά με το δικό μου σειριακό αριθμό κατεβάζει μόνο την ελληνική έκδοση. Αν δεν κάνω λάθος για να περάσω τη νέα ρομ θα πρέπει πρώτα να χρησιμοπoιήσω το MiniSSPL, σωστά? Ευχαριστώ :D Εδιτ: βρήκα τη ρομ απ'το χδα. Τώρα αν μπορεί να επιβεβαιώση κάποιος για το MiniSSPL... Edited July 8, 2010 by Afrou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Εδιτ: βρήκα τη ρομ απ'το χδα. Τώρα αν μπορεί να επιβεβαιώση κάποιος για το MiniSSPL... Σωστά, πρέπει να κάνεις τη διαδικασία του SSPL πρώτα για να μπορέσεις να περάσεις την αγγλική rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδιά κατεβάζω τη rom...και όταν φθάνει στο 118 σταματάει...πρίν είχε φθάσει στ 65 κ σταμάτησε και ξαναάρχισε και έφθασε μέχρι τ 118 και τώρα ξανακόλλησε!!!Τι φταίει???Θα γίνει ποτέ η εγκατάσταση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γίνε πιο αναλυτική; Ποιο 118 και ποιο 65; Επίσης, η γραφή τύπου sms απαγορεύεται βάσει των κανονισμών του forum. Μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται. Γιαυτό... σου συνιστώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γίνε πιο αναλυτική; Ποιο 118 και ποιο 65; Επίσης, η γραφή τύπου sms απαγορεύεται βάσει των κανονισμών του forum. Μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται. Γιαυτό... σου συνιστώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. Oups!!Ευχαριστώ για την επισήμανση!!Μάλλον είχε κολλήσει το pc μου!!!Την κατέβασα!!!Για να κάνω εγκατάσταση θα πατήσω,ενώ έχω συνδεδεμένο το κινητό μου στο pc, να κάνω install και θα ακολουθήσω τις οδηγίες του readme???Φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα και χαλάσω το κινητό!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Η εγκατάσταση είναι απλή. Τρέχεις το .exe και ακολουθείς τα βήματα/οδηγίες προσεχτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Η εγκατάσταση είναι απλή. Τρέχεις το .exe και ακολουθείς τα βήματα/οδηγίες προσεχτικά. Η κοπελα ειναι ξανθια τωρα τι περιμενεις φιλε μου? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Εδώ μέσα βοηθάμε τους πάντες ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Γεια σας ειμαι νεος στον χωρο και εχω αγορασει ενα htc hd mini απο ισπανια καινουργιο θελω να του βαλω ελληνικη γλωσσα αλλα δεν γνωρισω το πως βρηκα απο την htc greece την νεα ρομ αλλα λεει οτι δεν ταιργιαζει για την συσκευη μου παρακαλω πολυ βοηθειστε με!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Γεια σας ειμαι νεος στον χωρο και εχω αγορασει ενα htc hd mini απο ισπανια καινουργιο θελω να του βαλω ελληνικη γλωσσα αλλα δεν γνωρισω το πως βρηκα απο την htc greece την νεα ρομ αλλα λεει οτι δεν ταιργιαζει για την συσκευη μου παρακαλω πολυ βοηθειστε με!! official ελληνικη rom δεν γινετε να περασεις ,μονο μαγειρεμενη δες τις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει καποιες rom απο xda... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 official ελληνικη rom δεν γινετε να περασεις ,μονο μαγειρεμενη δες τις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει καποιες rom απο xda... Εχει δοκιμασει καμια rom καποιος ωστε να με βοηθηση Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts