Jump to content

3ος Νόμος (Mega)

kostas_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό το επεισόδιο.Τελικά όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι η σειρά επαναλαμβάνει σε ένα μεγάλο βαθμό το καστ της 10ης εντολής.Ηθοποιοί που είχα να δω από τότε και που δεν πέτυχα πουθενά αλλού τους βλέπω τώρα στο 3ο νόμο ,σήμερα πχ η Εκάβη Ντούμα (η ψυχίατρος "φίλη" της πρωταγωνίστριας).

• Απαντήσεις 170
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ δυνατό επεισόδιο, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, σκηνοθεσία...έργο τέχνης. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και νομίζω πως μετά από αυτό το επεισόδιο ο Κοκκινόπουλος απέδειξε ότι είναι μακράν ο πιο εξελιγμένος Έλληνας σκηνοθέτης. Έχει εξελίξει τρομερά την τεχνική του, δεν έμεινε στο να γυρίζει με μια κάμερα στον ώμο (όπως το 80% των Ελλήνων σκηνοθετών). Ένας λίγο ψαγμένος αντιλαμβάνεται την ανανέωση στη σκηνοθετική του ματιά (σε σχέση πάντα με τη 10η εντολή). Κι επιτέλους είδαμε Καραμπέτη στην τηλεόραση! Έπρεπε να έρθει ο Κοκκινόπουλος για να δούμε 2-3 μεγάλα ονόματα στην φτωχή τιβι μας ;)

Το επομενο επεισοδιο εχει κωδικη ονομασια ¨ΠΕΙΝΑ¨ ειδα το τρειλερ και μπορω να πω πως με συναρπασε:):D
Χάρης

Καλησπερα! Ξερει μηπως κανενας το τραγουδι που επαιζε στους τιτλους τελους στο επεισοδειο ''Η Μυρωδια του κτηνους''?:)

Είδα στο site την εικόνα για το επόμενο επεισόδιο.

Αυτό το άτομο που κρατάει το όπλο και σημαδεύει τον σύζυγο, τι ρόλο παίζει; Και, προπάντων, είναι άντρας, ή γυναίκα? :p

Μιλάμε, μόλις τον/την είδα, σκιάχτηκα.

Επεισόδιο Δευτέρας 22-3

«Πείνα»

Περίληψη: Η 'Ελλη είναι παντρεμένη με τον Τάκη κι έχουν ένα αγοράκι λίγων μηνών. 'Ενας άγνωστος άνδρας απαγάγει το μωρό και τραυματίζει παραλίγο θανάσιμα την 'Ελλη. Οι μέρες που ακολουθούν είναι εφιαλτικές για το ζευγάρι, καθώς ο άγνωστος δεν επικοινωνεί μαζί τους. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον ένοχο, αλλά το βρέφος βρίσκεται νεκρό. Ο δράστης, που είναι εξαρτημένος από ουσίες, θα εκτίσει την ποινή του σε κλινική απεξάρτησης. Το γεγονός αυτό κλονίζει την 'Ελλη. Η αδικία, που νοιώθει, την οδηγεί σε μια επικίνδυνη απόφαση: να πάρει το νόμο στα χέρια της...

Τρέιλερ

Sounds good ;)

Ένα ακόμα γ@μ@το επεισόδιο. Κι ότι μου χε λείψει η Τρικαλιώτη!

Οκ, η ανατροπή δεν ήταν τόσο απρόσμενη όσο στα προηγούμενα. Από την αρχή, όταν ανακοίνωσε στο σύζυγο ότι περιμένουν παιδί, εκείνος....δεν πέταξε από τη χαρά του. Ε μόνο και μόνο αυτό το σημείο είναι αρκετό να σε υποψιάσει ;)

Άσχετο, η Θεωνά του Τρίτου νόμου είναι η Κογεβίνα της 10ης εντολής; :p

μου αρεσε απιστευτα η εκδικηση της τρικαλιωτη!!καλα εκανε του γελοίου..

η ξανθια βρηκε δουλεια!!:p

Πολύ καλό επεισόδιο.

Μου θύμησε αρκετά μια παρόμοια ιστορία στη 10η εντολή που μια νταντά κακοποιούσε ένα παιδάκι,την πήραν χαμπάρι αλλά μετά το παιδάκι πέθανε από ένα ατύχημα που εμμέσως ευθυνόταν η νταντά.Και η μητέρα την παρακολουθούσε καιρό και μια μέρα τη σκότωσε γιατί η δικαιοσύνη την άφησε με αναστολή.Αρκετά παρόμοια ιστορία.

Καμία σχέση...

Στην "Πείνα" ο θάνατος του μωρού ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν. Η κεντρική ιστορία ήταν το σχέδιο του συζύγου να βγάλει την γυναίκα του από τη μέση, η αποκάλυψη του σχεδίου και η εκδίκηση. Thats all

Καμία σχέση...

Στην "Πείνα" ο θάνατος του μωρού ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν. Η κεντρική ιστορία ήταν το σχέδιο του συζύγου να βγάλει την γυναίκα του από τη μέση, η αποκάλυψη του σχεδίου και η εκδίκηση. Thats all

Δεν είπα ότι ήταν ίδιες.Είπα παρόμοιες.

Και στις δύο περιπτώσεις σκοτώθηκε ένα μωρό και δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη.Και στις δύο περιπτώσεις η μάνα πήρε το νόμο στα χέρια της και δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο του παιδιού της.Εμένα πάντως μου θύμησε πολύ 10η εντολή στο σημείο που η μάνα παρακολουθούσε το πρεζόνι όπως στη 10η εντολή παρακολουθούσε τη νταντά.Από κει και πέρα οι ιστορίες είχαν άλλη τροπή.

Παιδια πολυ καλο σιριαλ, μου αρεσει και λογω σεναριου και σκηνοθεσιας πολλες φορες.

Παρολα αυτα δεν βρισκω διαφορες απο κοκκινο κυκλο και 10ατη εντολη. Το σκεπτικο ειναι πανομοιοτυπο και οι ηθοποιοι ειναι κατα βαση οι ιδιοι.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Δεν είπα ότι ήταν ίδιες.Είπα παρόμοιες.

Και στις δύο περιπτώσεις σκοτώθηκε ένα μωρό και δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη.Και στις δύο περιπτώσεις η μάνα πήρε το νόμο στα χέρια της και δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο του παιδιού της.Εμένα πάντως μου θύμησε πολύ 10η εντολή στο σημείο που η μάνα παρακολουθούσε το πρεζόνι όπως στη 10η εντολή παρακολουθούσε τη νταντά.Από κει και πέρα οι ιστορίες είχαν άλλη τροπή.

+1. Κι εμένα αυτό μου θύμισε.

Παιδια πολυ καλο σιριαλ, μου αρεσει και λογω σεναριου και σκηνοθεσιας πολλες φορες.

Παρολα αυτα δεν βρισκω διαφορες απο κοκκινο κυκλο και 10ατη εντολη. Το σκεπτικο ειναι πανομοιοτυπο και οι ηθοποιοι ειναι κατα βαση οι ιδιοι.

Κι έχει αρχίσει να καταντάει βαρετό αυτό το concept (συνομιλία στην αρχή->εξέλιξη της ιστορίας->ανατροπή).

Δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος, αλλά μου φαίνεται πως δεν εστιάζει πλέον στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Ή οι ηθοποιοί παίζουν τελείως τραγικά και υπερβολικά με αποτέλεσμα να μη μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους. Ειδικά στο προχτεσινό, όλες οι αντιδράσεις της μάνας ήταν περισσότερο για γέλια (ειδικά στη σκηνή με την τούρτα).

Οι ανατροπές δεν αρκούν για να σώσουν τα επεισόδια. :down:

Πάντως, μιας και συγκρίνουμε τις ιστορίες της σειράς με αυτές της 10ης εντολής, ας ρίξουμε μια ματιά στα νούμερα. Από την αρχή ο Τρίτος νόμος κυμαίνεται στο 25% σταθερά - νούμερα που η 10η εντολή έβλεπε δυο-τρεις φορές το χρόνο. Βάσει agb λοιπόν, ο 3ος νόμος φαίνεται να έχει μεγάλη δυναμική ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι σειρές αυτού του είδους απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να έχουμε να λέμε... Ο 3ος νόμος προφανώς και είναι η συνέχεια της 10ης εντολής. Δεν πάνε να μας περάσουν κάτι το διαφορετικό ώστε να δικαιολογούνται αντιδράσεις τύπου "δεν έπρεπε να μοιάζουν οι σειρές". Το είδος είναι ένα, εδώ και χρόνια και βάσει αριθμών κρίνεται επιτυχημένο ακόμη και σήμερα (για να ακριβολογούμε, κρίνεται πιο επιτυχημένο από κάθε άλλη φορά) :)

Πάντως, μιας και συγκρίνουμε τις ιστορίες της σειράς με αυτές της 10ης εντολής, ας ρίξουμε μια ματιά στα νούμερα. Από την αρχή ο Τρίτος νόμος κυμαίνεται στο 25% σταθερά - νούμερα που η 10η εντολή έβλεπε δυο-τρεις φορές το χρόνο. Βάσει agb λοιπόν, ο 3ος νόμος φαίνεται να έχει μεγάλη δυναμική ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι σειρές αυτού του είδους απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.

Όμως οι σειρές δεν προβάλλονται / προβλήθηκαν από το ίδιο κανάλι για να είναι απόλυτες οι συγκρίσεις. Και η δυναμική του mega στις σειρές δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του alpha.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

To τελευταίο το είδα "τρεχοντας" γιατι δεν αντέχω με τίποτα την Τρικαλιώτη...απορώ: μόνο εμενα με ενοχλεί απίστευτα ο τρόπος που μιλάει και φωνάζει (ειδικά όταν "φορτώνει" είναι εντελώς απάλευτη)? Και ήταν και ο Αλαφούζος που επισης ειναι μετριότατος ηθοποιός και η Θεωνά που είναι "αγγούρι"....καταστράφηκε το επεισόδιο από το καστ, παρόλο που το σενάριο (όσο μπορεσα να παρακολουθησω) δεν ήταν κακο

Καλησπερα! Μηπως καποιος γνωριζει αν και ποτε θα προβληθει σε επαναληψη το επεισοδιο 4;

Ευχαριστω πολυ

Μπορείς να το δεις στο site του mega.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Όμως οι σειρές δεν προβάλλονται / προβλήθηκαν από το ίδιο κανάλι για να είναι απόλυτες οι συγκρίσεις. Και η δυναμική του mega στις σειρές δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του alpha.

Μίλησα με νούμερα τηλεθέασης απαντώντας στα όσα ειπώθηκαν ότι το είδος έχει κουράσει, έχει πέσει το ενδιαφέρον κλπ κλπ.

Σχετικά με το συλλογισμό σου, σαφώς και ισχύει. Άλλο Άλφα άλλο Μέγκα. Ωστόσο το 25% που φέρνει η σειρά, με βάση τα φετινά μέτρα και σταθμά της prime time του Μέγκα, είναι αν μη τι άλλο επιτυχία...

Ωστόσο το 25% που φέρνει η σειρά, με βάση τα φετινά μέτρα και σταθμά της prime time του Μέγκα, είναι αν μη τι άλλο επιτυχία...

Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 2 weeks later...

Επεισόδιο Δευτέρας 12-4

«Κρυμμένοι»

Περίληψη: Η Κατερίνα, ο Μίλτος κι ο φίλος τους ο Σωτήρης είναι τρεις νέοι άνθρωποι που μένουν σε μια μικρή παράκτια πόλη. Οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης δουλεύουν στο ναυπηγείο της περιοχής. Ο θάνατος ενός εφήβου και φίλου της Κατερίνας χαρακτηρίζεται ατύχημα και σταδιακά όλοι και όλα ξαναγυρνούν στη ρουτίνα της μικρής κλειστής κοινωνίας. Η Κατερίνα και ο Μίλτος ετοιμάζονται να παντρευτούν και θα τους παντρέψει ο Σωτήρης, που βοήθησε απ' την αρχή στη σχέση τους. Κι ενώ τα πράγματα κυλούν ομαλά, η αποκάλυψη της αλήθειας ανατρέπει τα πάντα...

Τρέιλερ

Έχουν παιχτεί 3 επεισόδια και πάμε για το 4ο την Δευτέρα;

Έχουν παίξει 4 και αύριο θα προβληθεί το 5ο.