anderson Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NaGR (27 Φεβ. 2004 , 01:32) ..όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς πριν τέσσερα(4) χρόνια το είχα θεωρήσει μοναδική ευκαιρία... Τους Ολυμπιακούς τους πήραμε πριν... 7 χρόνια... Σεπτέμβριο του 1997... :whistle: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Εννοούσα μετά το Σίδνευ που πλέον είμαστε οι επόμενοι και όχι οι μεθεπόμενοι Ολυμπιακοί. Καλά σιγά μην αρχίζαμε απο το 1997 τα έργα. Αφού εμείς οι Έλληνες προλαβαίνουμε. ΧΑΛΑΡΑ που λέει και το(χάλια + ως φιλοσοφία)τραγούδι Άσε μην μετράς απο το 97 γιατί είναι 5 τα χαμένα χρόνια και θα τρελαθούμε εντελώς. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Φεβ. 2004 , 22:42) Τα οφέλη για την οικονομία θα είναι πάρα πολλά: 1. Προβολή της χώρας => αύξηση του αριθμού των τουριστών τα επόμενα χρόνια. Αυτό από μόνο του αρκεί. Με βάση εκτιμήσεις, σε δέκα χρόνια τα οφέλη στον τουρισμό λόγω της Ολυμπιάδας θα έχουν καλύψει το κόστος διεξαγωγής της. Δεν ξέρω από ποια πηγή αντλείς τις εκτιμήσεις σου, αλλά είναι είτε λάθος, είτε απλώς ...παλιές :o Το είχα κάνει post στο άλλο θέμα με τους Ολυμπιακούς (νομίζω) το σχετικό link (από την Ελευθεροτυπία). Με βάση λοιπόν τις τελευταίες εκτιμήσεις η αύξηση στον τουρισμό δε θα είναι δυστυχώς αυτή που θα περιμέναμε και θα αφορά μόνο το 2004, άντε και 1-2 επόμενα χρόνια. Για αυτό βέβαια δε φταίνε οι Ολυμπιακοί, αλλά ο κακός προγραμματισμός που δε θα αξιοποιήσει τους Ολυμπιακούς. Γενικώς είναι καλό να ξεχωρίζουμε αυτά που θα γίνουν από αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν ή που απλώς θα θέλαμε :rolleyes: 4. Πιο σημαντικό από όλα: Αν οι αγώνες είναι πραγματικά καλοί, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μας δίνονται κάθε δύο (ή έστω τρεις) τετραετίες ως η χώρα που τους γέννησε; Αν αυτό το έχει σκεφτεί έστω και ένας ακόμα από το forum θα εκπλαγώ πραγματικά :blink: :wacko: :worry: Για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, είναι το πιο αφελές πράγμα που έχω ακούσει σχετικά :o , συγνώμη κιόλας, μην το πάρεις προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (27 Φεβ. 2004 , 01:47) Δεν ξέρω από ποια πηγή αντλείς τις εκτιμήσεις σου, αλλά είναι είτε λάθος, είτε απλώς ...παλιές :o Το είχα κάνει post στο άλλο θέμα με τους Ολυμπιακούς (νομίζω) το σχετικό link (από την Ελευθεροτυπία). Με βάση λοιπόν τις τελευταίες εκτιμήσεις η αύξηση στον τουρισμό δε θα είναι δυστυχώς αυτή που θα περιμέναμε και θα αφορά μόνο το 2004, άντε και 1-2 επόμενα χρόνια. Για αυτό βέβαια δε φταίνε οι Ολυμπιακοί, αλλά ο κακός προγραμματισμός που δε θα αξιοποιήσει τους Ολυμπιακούς. Γενικώς είναι καλό να ξεχωρίζουμε αυτά που θα γίνουν από αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν ή που απλώς θα θέλαμε :rolleyes: Αν αυτό το έχει σκεφτεί έστω και ένας ακόμα από το forum θα εκπλαγώ πραγματικά :blink: :wacko: :worry: Για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, είναι το πιο αφελές πράγμα που έχω ακούσει σχετικά :o , συγνώμη κιόλας, μην το πάρεις προσωπικά. Συμφωνώ. Και λίγα λές. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NaGR (27 Φεβ. 2004 , 01:46) Εννοούσα μετά το Σίδνευ που πλέον είμαστε οι επόμενοι και όχι οι μεθεπόμενοι Ολυμπιακοί. Καλά σιγά μην αρχίζαμε απο το 1997 τα έργα. Αφού εμείς οι Έλληνες προλαβαίνουμε. ΧΑΛΑΡΑ που λέει και το(χάλια + ως φιλοσοφία)τραγούδι Άσε μην μετράς απο το 97 γιατί είναι 5 τα χαμένα χρόνια και θα τρελαθούμε εντελώς. :cry: ΣΥμφωνώ και να θυμίσω ότι το Πεκίνο που διοργανώνει τους επόμενους Ολυμπιακούς σε 4 χρόνια... είναι έτοιμο από... τώρα με έργα που ξεκίνησαν από το μηδέν (μιλάμε για ένα εκπληκτικής αρχιτεκτονικής κεντρικό στάδιο...). Εμείς υποτίθεται ότι είχαμε και το 72% των εγκαταστάσεων έτοιμο και τρέχουμε να προλάβουμε τους σωλήνες του Καλατράβα... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 κοιτα ειδα τωρα τελευταια μια εκπομπη για τους Ολυμπιακους του Πεκινου και ειπαν οτι δεν ειναι ετοιμοι αλλα σε ολα τα χρονοδιαγραμματα τους μεχρι τωρα ειναι μεσα και πολλα πραγματα που η Αθηνα τα κανει ακομα η τα εκανε 1-1 1/2 χρονο πριν το πεκινο τα εχει κανει κιολας Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (27 Φεβ. 2004 , 00:42) Τα οφέλη για την οικονομία θα είναι πάρα πολλά: 1. Προβολή της χώρας => αύξηση του αριθμού των τουριστών τα επόμενα χρόνια. Αυτό από μόνο του αρκεί. Με βάση εκτιμήσεις, σε δέκα χρόνια τα οφέλη στον τουρισμό λόγω της Ολυμπιάδας θα έχουν καλύψει το κόστος διεξαγωγής της. 2. Βελτίωση της ζωής των Αθηναίων, με τα νέα μέσα μεταφοράς και τους χώρους αναψυχής που δημιουργήθηκαν. 3. Δυνατότητα διοργάνωσης άλλων αθλητικών οργανώσεων (πχ κάποιο παγκόσμιο πρωτάθλημα) στις ήδη υποδομές που δημιουργήθηκαν, χωρίς επιπλέον κόστος δηλαδή. 4. Πιο σημαντικό από όλα: Αν οι αγώνες είναι πραγματικά καλοί, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μας δίνονται κάθε δύο (ή έστω τρεις) τετραετίες ως η χώρα που τους γέννησε; 1.Σωστο θα υπαρχει προβολη της χωρας.......αλλα υπαρχει ενα βασικο προβλημα......ενας τουριστας δεν θα ερθει στην Ελλαδα τα επομενα χρονια λογω της δημοσιοτητας της ολυμπιαδας...........αν αντεχει η τσεπη του θα ερθει............και απο στοιχεια της ευρωπαικης ενωσης το 70% των πολιτων της EU..... θα προτιμησουν να ταξιδεψουν εκτος EU γιατι τους ερχεται φτηνοτερα λογω ευρω.......(-26%)με τα σημερινα δεδομενα τα οποια δεν προβλεπεται να αλλαξουν πριν τις αμερικανικες εκλογες..... 2.Χωρους αναψυχης με πολυ <πρασινο>.......πλατεια ομονοιας που την βλεπουμε και μας γυριζουν τα αντερα.......πλατεια συνταγματος που την αλλαζουν γιατι δεν τους αρεσε το μαρμαρο που ειχαν βαλει και την ξανακανουν....(ποιοτητα ζωης)_Πριν λιγο καιρο που σκαβανε το δρομο στο ολυμπιακο σταδιο σκασανε μυτι τα ποντικια μεσα στα σπιτια των ανθρωπων.........επειδη δεν ειχαν φροντισει να απολυμανουν τους αγωγους.....τη φασαρια για τις λακουβες μηπως τη θυμασαι......που ειχαν κανει και ειδικη τηλεφωνικη υπηρεσια οπου μπορουσες να <καταγγειλεις> την υπαρξη της .......(ασφαλεια των ελληνων πολιτων)_που εδω και δυο μηνες εχουν σταματησει τα εργα στην μαραθωνος επειδη η ευρωπαικη τεχνικη δεν μπορει να καλυψει το κοστος του εργου και οι εργατες καταγγελουν οτι εχουν γινει βασικοτατες παραληψεις με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλος κινδυνος για οδηγους και πεζους..........παρα πολλες περιπτωσεις........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ.......? :( 3.Αυτο ειναι σωστο........ :) 4.Αυτο ειναι ενα καλο ανεκδοτο......... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Όσον αφορά συγκεκριμένα τα οικονομικά οφέλη επιτρέψτε μου να σας επισημάνω το παλαιότερο αυτο θεματάκι του φίλτατου gmac... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=7921&perpage=20&pagenumber=1 Όσο για το αν κινδυνεύουν οι Ολυμπιακοί... όχι δεν κινδυνεύουν... :!: Όχι από τον καιρό τέλος πάντων. :p :whistle: :!: Από εμάς τους ίδιους όμως είναι πολύ πιο πιθανόν. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (27 Φεβ. 2004 , 01:47) Αν αυτό το έχει σκεφτεί έστω και ένας ακόμα από το forum θα εκπλαγώ πραγματικά :blink: :wacko: :worry: Για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, είναι το πιο αφελές πράγμα που έχω ακούσει σχετικά :o , συγνώμη κιόλας, μην το πάρεις προσωπικά. Eγώ δεν το σκέφτηκα μόνος μου, αλλά το θεωρώ πάρα πολύ πιθανό. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (28 Φεβ. 2004 , 09:55) 1.Σωστο θα υπαρχει προβολη της χωρας.......αλλα υπαρχει ενα βασικο προβλημα......ενας τουριστας δεν θα ερθει στην Ελλαδα τα επομενα χρονια λογω της δημοσιοτητας της ολυμπιαδας...........αν αντεχει η τσεπη του θα ερθει............και απο στοιχεια της ευρωπαικης ενωσης το 70% των πολιτων της EU..... θα προτιμησουν να ταξιδεψουν εκτος EU γιατι τους ερχεται φτηνοτερα λογω ευρω.......(-26%)με τα σημερινα δεδομενα τα οποια δεν προβλεπεται να αλλαξουν πριν τις αμερικανικες εκλογες..... 2.Χωρους αναψυχης με πολυ <πρασινο>.......πλατεια ομονοιας που την βλεπουμε και μας γυριζουν τα αντερα.......πλατεια συνταγματος που την αλλαζουν γιατι δεν τους αρεσε το μαρμαρο που ειχαν βαλει και την ξανακανουν....(ποιοτητα ζωης)_Πριν λιγο καιρο που σκαβανε το δρομο στο ολυμπιακο σταδιο σκασανε μυτι τα ποντικια μεσα στα σπιτια των ανθρωπων.........επειδη δεν ειχαν φροντισει να απολυμανουν τους αγωγους.....τη φασαρια για τις λακουβες μηπως τη θυμασαι......που ειχαν κανει και ειδικη τηλεφωνικη υπηρεσια οπου μπορουσες να <καταγγειλεις> την υπαρξη της .......(ασφαλεια των ελληνων πολιτων)_που εδω και δυο μηνες εχουν σταματησει τα εργα στην μαραθωνος επειδη η ευρωπαικη τεχνικη δεν μπορει να καλυψει το κοστος του εργου και οι εργατες καταγγελουν οτι εχουν γινει βασικοτατες παραληψεις με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλος κινδυνος για οδηγους και πεζους..........παρα πολλες περιπτωσεις........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ.......? :( 3.Αυτο ειναι σωστο........ :) 4.Αυτο ειναι ενα καλο ανεκδοτο......... :D Συμφωνώ σε όλα. (Δείγμα βέβαια, διοτι υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα ζητήματα κακής διαχείρησης του δημοσίου κορβανά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (26 Φεβ. 2004 , 18:50) Εγώ προσωπικά, πρώτη φορά τυχαίνει να συμφωνήσω μαζί του, εκδηλώνοντάς το με post. :) Θα συμφωνώ σχεδόν πάντα με τα μη φιλοκυβερνητικά posts.(ανεξαρτήτου κόμματος) Τουλάχιστον τα διαβάζεις πριν συμφωνήσεις; Είναι αρκετά σημαντικό... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Φεβ. 2004 , 11:36) Τουλάχιστον τα διαβάζεις πριν συμφωνήσεις; Είναι αρκετά σημαντικό... OXI. ____________________ η απάντηση που υπονοείς. Ευχαριστημένος; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (28 Φεβ. 2004 , 12:02) OXI. ____________________ η απάντηση που υπονοείς. Ευχαριστημένος; ;) Δε μένει κάτι άλλο να πει κανείς πλέον.... ΥΓ: Αυτό πάει για "τα καλύτερα του myphone" :alien: Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 h skepsh oti mporei na mas afairousan to dikaiwma gia na dieksax8oun oi olympiakoi agwnes sthn a8hna exei akoustei arketes fores apo MME kai apo sunenteukseis politikwn ekswterikou. me liga logia, den 8ewroun ikanous tous ellhnes na analaboun mia tetoia diorganwsh... giati? mhpws exoun dikio? mhpws emeis ftaime pou nomizoun kati tetoio? ta erga 8a teleiwsoun, opws ka8e ergo pou ginetai sthn ellada thn teleutaia stigmh ennoeitai bebaia me atelies, la8h kai problhmata... an kati den paei kala me tou olympiakous agwnes 8a ginoumai die8nos rezili!!! ekei bebaia pou 8a gelame 8a einai meta tous olympiakous pou ta la8h kai oi ateleies 8a exoun bgei ston aera... to kalokairi edeixne sthn TV ta erga kai tous dromous tous kainourious pou ftiaxnoune gia tous olympiakous oi opoioi einai gemath mpalwmata!!! den exoun kamia sxesh me kainourious dromous, alla emeis me xara kai perifaneia tous parousiazame! ellada... me to megaleio sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi (28 Φεβ. 2004 , 17:08) ekei bebaia pou 8a gelame 8a einai meta tous olympiakous pou ta la8h kai oi ateleies 8a exoun bgei ston aera... to kalokairi edeixne sthn TV ta erga kai tous dromous tous kainourious pou ftiaxnoune gia tous olympiakous oi opoioi einai gemath mpalwmata!!! den exoun kamia sxesh me kainourious dromous, alla emeis me xara kai perifaneia tous parousiazame! ellada... me to megaleio sou Οι δρόμοι οι καινούριοι που λες για τους Ολυμπιακούς, σου έχει πει κανείς ότι είναι στην τελική τους μπρφή και ότι έτσι θα είναι κατά τη διάρκεια των αγώνων ή μόνος σου το συμπαίρανες; Από ότι βλέπεις γίνονται παντού έργα, δεν αποκλείεται απλά να μην έχουν τελειώσει ακόμα. Από όσα ξέρω και βλέπω, όταν είναι να στρωθεί εκ νέου ένας δρόμος, ή ξηλώνουν τελείως τον παλιό τάπητα ή βάζουν τον νέο πάνω του. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει πρώτα να μπαλωθούν οι λακούβες. Δεν αποκλείεται αυτά που αναφέρεις να ανήκουν σε αυτήν την περίπτωση. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Φεβ. 2004 , 20:12) Οι δρόμοι οι καινούριοι που λες για τους Ολυμπιακούς, σου έχει πει κανείς ότι είναι στην τελική τους μπρφή και ότι έτσι θα είναι κατά τη διάρκεια των αγώνων ή μόνος σου το συμπαίρανες; Από ότι βλέπεις γίνονται παντού έργα, δεν αποκλείεται απλά να μην έχουν τελειώσει ακόμα. Από όσα ξέρω και βλέπω, όταν είναι να στρωθεί εκ νέου ένας δρόμος, ή ξηλώνουν τελείως τον παλιό τάπητα ή βάζουν τον νέο πάνω του. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει πρώτα να μπαλωθούν οι λακούβες. Δεν αποκλείεται αυτά που αναφέρεις να ανήκουν σε αυτήν την περίπτωση. :) Συμφωνώ. Οι δρόμοι θα είναι έτοιμοι το καλοκαίρι. Στην Μαραθώνος για παράδειγμα (που γνωρίζω) όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και ο δρόμος απο τερατούργημα που είναι σήμερα θα γίνει απο τους καλύτερους της ανατολικής αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (28 Φεβ. 2004 , 20:22) Συμφωνώ. Οι δρόμοι θα είναι έτοιμοι το καλοκαίρι. Στην Μαραθώνος για παράδειγμα (που γνωρίζω) όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και ο δρόμος απο τερατούργημα που είναι σήμερα θα γίνει απο τους καλύτερους της ανατολικής αττικής. Φίλε VIDEOMIX μου κάνεις πλάκα; :!: :!: :!: :wacko: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Φεβ. 2004 , 20:26) Φίλε VIDEOMIX μου κάνεις πλάκα; :!: :!: :!: :wacko: ΟΧΙ :p (προσφιλής μου ανταπάντηση σε σένα) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αυτό είναι είδηση! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Κι εγω πιστευω οτι το 95% θα ειναι ετοιμο στην ωρα του αλλα το θεμα ειναι και ποσο θα κρατησουν τα εργα και ποσο θα κοστισουν σε σχεση με τον προυπολογισμο????Μηπως οσο κρατησε και ο δρομος Μεγαλοπολης -Καλαματας???? Αρνητικο ρεκορ ...2 χρονια!!! :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Ο Δεθελοντής δεν ρωτήθηκε αν θέλει να έρθουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Οι Ολυμπιακοί που είναι στον Πειραιά τού φαίνονται ήδη πάρα πολλοί. Για μενα αυτο τα λεει ολα. Και εγω περιμενω ακομα αυτο τον καταραμενο δρομο Τριπολη-Καλαματα, το κομματι Μεγαλοπολη-Καλαματα διαλυθηκε απο μια καθιζηση του δρομου. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Φεβ. 2004 , 18:12) Οι δρόμοι οι καινούριοι που λες για τους Ολυμπιακούς, σου έχει πει κανείς ότι είναι στην τελική τους μπρφή και ότι έτσι θα είναι κατά τη διάρκεια των αγώνων ή μόνος σου το συμπαίρανες; den mou to eipe kanenas oute einai sumperasmata trella. egkeniasane ton dromo kai twra ton xrhsimopoiounai oloi! p.s. exw kollhsei kai den 8umamai to onoma tou dromou, 8a ksekolhsw kai 8a pw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (28 Φεβ. 2004 , 20:21) ποσο θα κοστισουν σε σχεση με τον προυπολογισμο???? o proupologismos gia ta erga ton olumpiakws agwnwn exei auksh8ei kata para polu. 8umamai diabaza kapou sto in.gr na leei oti o proupologismos me thn pragmatikothta exei diafora 15%. p.s. den 8umamai akribws to pososto!!! alla to mono sigouro einai oti den exei akolou8h8ei o proupologismos. bebaia se ka8e ergo panta exeis mia apokleish apo ton proupologismo... alla mikrh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros (28 Φεβ. 2004 , 22:51) Και εγω περιμενω ακομα αυτο τον καταραμενο δρομο Τριπολη-Καλαματα, το κομματι Μεγαλοπολη-Καλαματα διαλυθηκε απο μια καθιζηση του δρομου. Μεγαλα ολυμπιακα εργα............! :lol: Καλα ειναι να λεμε το ποιημα περι.........< ποιοτητας >ολυμπιακων εργων στους ξενους........αλλα να μην παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας...............! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (29 Φεβ. 2004 , 16:03) Μεγαλα ολυμπιακα εργα............! :lol: Καλα ειναι να λεμε το ποιημα περι.........< ποιοτητας >ολυμπιακων εργων στους ξενους........αλλα να μην παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας...............! Το ίδιο θα συμβεί και στην Μαραθώνος που έγραψα σε προηγούμενο post μου. Πρόσεξα καλά τι έγραψα. Είπα πως θα είναι ενας πολύ καλός δρόμος για την ολυμπιάδα. Και συμπληρώνω τώρα, πως μετά την ολυμπιάδα θα πάθει σε πολλά σημεία καθίζηση. Το ξέρω πολύ καλά αυτό διοτι έχω δουλέψει και εγώ στα έργα και ξέρω πως το ζητούμενο γιαυτούς ειναι να δείξουν εναν τέλειο δρόμο για την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου και μετά τους αγώνες (σε κανα χρόνο βέβαια, όχι αμέσως,) ας πάνε να κουρευτούνε οι κάτοικοι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts