GUZGUN Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 επ' ευκαιριας αυτο το napi αλλη γλωσσα εκτος απο πολωνικά δεν εχει στο μενου? οχι δυστυχώς. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία όμως επειδή αυτό το κινητό είναι smartphone δέχεται εφαρμογές οπότε αν κάποιος προγραμματιστής κάτσει και φτιάξει μια εφαρμογή σε αυτό το κινητό θα μπορείς να τραβάς και φωτος με την μπροστινή κάμερα... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 έβαλα μια ταινία σε mkv να παίξει σήμερα στο κινητό και ενώ την παίζει μια χαρά ο ήχος είναι απενεργοποιημένος. τι παίζει πάλι? και με το napi που το έπαιξα, πάλι χωρίς ήχο ήταν. Προφανώς ο τύπος που δημιούργησε το mkv που κατέβασες χρησιμοποίησε κανα περίεργο audio codec για το encode του ήχου, το οποίο δεν είναι συμβατό με το wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ν αφού δεν πιάνει κανένα cnn καλά είσαι :p δηλ. με ένα απλό ραδιόφωνο δεν τον πιάνεις αυτό το σταθμό? Λογικά θα πιάνει και με κανονικό ραδιόφωνο,όμως δεν είναι περίεργο; Για όσους μένουν Αθήνα σε περιοχές κοντά στον Υμμητό,στην συχνοτητά 104,4 τι πιάνετε; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Mε ποια έκδοση σου είχε δουλέψει η αναβάθμιση? Έχω βρει τη version 1.5.0 ( 24/5/2010 ) . Να ψάξω για ακόμα προγενέστερη? Δοκίμασα και παλαιότερη έκδοση του Kies και πάλι δεν με αφήνει να κάνω αναβάθμιση.Δεν υποστηρίζεται λέει αναβάθμιση της έκδοσης που έχω.( της JEC) Nα φταίει το ότι έχω win7 64bit...δε νομίζω. Kαταλήγω στο ότι το firmware που έχω είναι κλειδωμένο όσο αφορά τις αναβαθμίσεις.Δεν εξηγείται αλλιώς. Όπως και να έχει,το κινητό μια χαρά δουλεύει κι ας έχω παλιό firmware.:)Το ότι θα πρέπει να χρησιμοποιώ το napi player για να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους δεν με ενοχλεί τόσο για να κάτσω να φλασάρω το κινητό με multiloader κτλ. Ας βγάλει και αυτός ο Πολωνός μια αγγλική έκδοση του napi.Τόσο καλή εφαρμογή έφτιαξε,μια έκδοση στα Αγγλικά δεν μπορεί να φτιάξει ο έρημος?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Αυριο θα φυγω για ενα ταξιδακι, και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το google maps. Το χρησιμοποιουσε ενας φιλος στο iphone του και μου φανηκε καλη εναλλακτικη λυση. Δοκιμασα να δουλεψω αυτο το maps που εχει στο widget της google στο Wave, και μου ανοιξε τον explorer. μου εδειχνε τον χαρτη αλλα μου ελεγε οτι η θεση μου δεν ειναι διαθεσιμη. κανω κατι λαθος? ειναι ιδια η εφαρμογη που πατησα με του φιλου μου? Εχετε να μου υποδειξετε κατι αλλο παρομοιο ή εστω την σωστη διαδικασια του maps? Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων. Μια βοηθεια και σε μενα παλικαρια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Προφανώς ο τύπος που δημιούργησε το mkv που κατέβασες χρησιμοποίησε κανα περίεργο audio codec για το encode του ήχου, το οποίο δεν είναι συμβατό με το wave. Όντως έτσι ήταν γιατί ένα άλλο mkv έπαιζε μια χαρά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μια βοηθεια και σε μενα παλικαρια? :) αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google. Δυστυχώς φίλε δεν ξέρω κάτι για αυτό. Χρησιμοποιώ ξεχωριστό gps για την ώρα μέχρι να βγει κανά καλό πρόγραμμα για το κινητό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google. Δυστυχώς φίλε δεν ξέρω κάτι για αυτό. Χρησιμοποιώ ξεχωριστό gps για την ώρα μέχρι να βγει κανά καλό πρόγραμμα για το κινητό. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα επειδη δεν εχω κατι αλλο μαζι μου για το ταξιδι, ειπα να δοκιμασω το google maps μιας και το ειδα και ηταν καπως ικανοποιητικο στο iphone. Απλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια εφαρμογη με το maps που εχουμε στο δικο μας κινητο ή αν πρεπει να το "κατεβασω". Και φυσικα δεν γνωριζω πως να ενεργοποιησω τον εντοπισμο της θεσης μου. Edited August 6, 2010 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα επειδη δεν εχω κατι αλλο μαζι μου για το ταξιδι, ειπα να δοκιμασω το google maps μιας και το ειδα και ηταν καπως ικανοποιητικο στο iphone. Απλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια εφαρμογη με το maps που εχουμε στο δικο μας κινητο ή αν πρεπει να το "κατεβασω". Και φυσικα δεν γνωριζω πως να ενεργοποιησω τον εντοπισμο της θεσης μου. Δοκίμασε να κατεβάσεις την Java έκδοση. Θυμάμαι δούλευε το myLocation στο JET που είχα. μπες από το κινητό σου στο m.google.com/maps και δες από εκεί για να το εγκαταστήσεις Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Δοκιμασα να δουλεψω αυτο το maps που εχει στο widget της google στο Wave, και μου ανοιξε τον explorer. μου εδειχνε τον χαρτη αλλα μου ελεγε οτι η θεση μου δεν ειναι διαθεσιμη. κανω κατι λαθος? Εάν δεν είχες ανοίξει το googlemaps ή το route66, λογικό είναι να κάνει λίγη ώρα μέχρι να βρει που είναι. Επίσης δεν ξέρω εάν έδωσες άδεια στο googlemaps να δει τη θέση σου. Αλλά μια χαρά βλέπει που είσαι το googlemaps. Και ναι, ανοίγει τον browser για να σου φορτώσει, φυσιολογικό είναι αυτό. Επίσης δοκίμασε να ανοίξεις το route66 πρώτα και αφού βρει που είσαι, τότε να ανοίξεις το googlemaps, ώστε να είσαι σίγουρος ότι το gps είναι ενεργοποιημένο και έχει λοκάρει. αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google Το route66 μια χαρά πρόγραμμα είναι. μπες από το κινητό σου στο m.google.com/maps και δες από εκεί για να το εγκαταστήσεις Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα και μου δουλεύει μια χαρά το googlemaps(μέσα από το widget). Και μου δείχνει που είμαι και διαδρομές και όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα επειδη δεν εχω κατι αλλο μαζι μου για το ταξιδι, ειπα να δοκιμασω το google maps μιας και το ειδα και ηταν καπως ικανοποιητικο στο iphone. Απλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια εφαρμογη με το maps που εχουμε στο δικο μας κινητο ή αν πρεπει να το "κατεβασω". Και φυσικα δεν γνωριζω πως να ενεργοποιησω τον εντοπισμο της θεσης μου. Δεν κανεις τιποτα λαθοσ φιλε μου ςαλονικιε, εαν οποσ λες , χρισιμοποιης το προγραμα του βαφε, Οι διαφορα ειναι οτι το google,maps. δεν βλεπει ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς, εαν θελεις να πας στα σοκακια του λαγονισιου , η της παρνηθας, μαλλον θα εχεις προβλημα, αλλα εντος πολεος , δεν εχεις προβλημα, και ειναι το καλυτερο εναλακτικο gps γεια την ωρα.;):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 εγω ρε παλικαρια, οπος σας ειπα το εχω απο γερμανεια, με δωρεαν το τελμαπ, ερωτησης. μποωρο χωρις να αλακσο φιρμβαρε, ?? με καποιον τροπο , να αποκτησο και εγψ το , ρουττ66?? που το βρισκο , ??? εστω γεια αφτες της γα.....................ες. 30 μερες που λετε.?? ωστε να το δοκιμασο, και αμα το γουσταρο , δεν εχω προβλημα να πλεροσο 30 € , γεια την χωρα που βρισκομε, ?????? ωστε να μην κανο καμια αναβαθμηση , και χασω το τελμαπ , το οποιο το εχο δωρεαν γεια γερμανεια, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 εγω ρε παλικαρια, οπος σας ειπα το εχω απο γερμανεια, με δωρεαν το τελμαπ, ερωτησης. μποωρο χωρις να αλακσο φιρμβαρε, ?? με καποιον τροπο , να αποκτησο και εγψ το , ρουττ66?? που το βρισκο , ??? εστω γεια αφτες της γα.....................ες. 30 μερες που λετε.?? ωστε να το δοκιμασο, και αμα το γουσταρο , δεν εχω προβλημα να πλεροσο 30 € , γεια την χωρα που βρισκομε, ?????? ωστε να μην κανο καμια αναβαθμηση , και χασω το τελμαπ , το οποιο το εχο δωρεαν γεια γερμανεια, Αυτό ίσως να γίνεται αν περάσεις ελληνικό fw και όταν γυρίσεις γερμανία να ξαναπεράσεις γερμανικό fw της ετερίας που το αγόρασες αλλιώς δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι...εκτός και αν βρεις και κατεβάσεις το route 66 με ελληνικούς χάρτες για δοκιμή... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychasthenic Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Παιδιά σήμερα πήρα και γώ την συσκευή και έχω πορωθεί άσχημα . Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο . Αναβαθμίσεις απο που κάνουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 apo ta legomena sou , file mou, !!!! epanalammvaneis afto pou rotao , diladh ??? den mou ipes tipota.!!!! den peirazei esei na eise kala. filika makiman To ξέρω αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω... Ψυχασθενή αναβάθμιση γίνεται μέσο του kies το πρόγραμμα του κινητού που εγκαθίσταται στο pc... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 (edited) delete me please Edited August 7, 2010 by gdp77 λάθος thread Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Συμφωνώ απόλυτα,το μέλλον είναι τα open source λειτουργικά συστήματα. Προσωπικά μιλώντας πριν αγοράσω το πρώτο μου smartphone είχα απκλείσει την περίπτωση wm απλά και μόνο επειδή έχω βαρεθεί την μονοκρατορία της Microsoft. Εννοείται ότι όταν έπιασα στα χέρια μου wm smartphone απέκλεισα τελείως την περίπτωση αυτή. Κατά καιρούς βέβαια έχω πειραματιστεί με open source λειτουργικά στο desktop και μπορώ να πω οτι γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες. Υπάρχει πολύ δημιουργικότητα στα open source λειτουργικά για κινητά οπότε το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Τι widget έχετε στο home screen σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Τι widget έχετε στο home screen σας? Κατω απο τον καιρο εχεις καποια wdget πως τα εβαλες εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Ουσιαστικά είναι 3 σειρές. 1)ψηφιακό ρολόι 2)καιρός 3)3 που αφορούν το internet.τι εννοείς πως τα έβαλα? σύροντας και αφήνοντας κανονικα.δεν ξερω αν μπορω να τα επισυνάψω εδω. είναι κυρίως από το mysamsungwave.com όσα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 γεια σε ολους παιδια!!εκανα μια βολτα στο http://www.mysamsungwave.com κ βρηκα αρκετα πραγματα οπως πολλα wdt κ themes κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!!εκανα κ ενα account κ κατεβασα παρα πολλα εκτος απο παιχνιδια!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Τι widget έχετε στο home screen σας? Κανένα, τα θεωρώ άσχημα και άχρηστα τα widgets. Καμιά φορά βάζω του google απλώς και μόνο για να ανοίξω το googlemaps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 α κ μηπως εχει μπει κανεις στο chat του facebook κναεις μεσω του parlingo beta?εγω δεν τα καταφερα!προσπαθησα κ κανονικα απο την σελιδα του fb στον browser αλλα κ εκει δν με αφηνει να συνδεθω! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 αισίως 100 σε λίγο καιρό. Να τα χιλιάσουμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts