Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επ' ευκαιριας αυτο το napi αλλη γλωσσα εκτος απο πολωνικά δεν εχει στο μενου?

οχι δυστυχώς.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία όμως επειδή αυτό το κινητό είναι smartphone δέχεται εφαρμογές οπότε αν κάποιος προγραμματιστής κάτσει και φτιάξει μια εφαρμογή σε αυτό το κινητό θα μπορείς να τραβάς και φωτος με την μπροστινή κάμερα...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

έβαλα μια ταινία σε mkv να παίξει σήμερα στο κινητό και ενώ την παίζει μια χαρά ο ήχος είναι απενεργοποιημένος. τι παίζει πάλι? και με το napi που το έπαιξα, πάλι χωρίς ήχο ήταν.

Προφανώς ο τύπος που δημιούργησε το mkv που κατέβασες χρησιμοποίησε κανα περίεργο audio codec για το encode του ήχου, το οποίο δεν είναι συμβατό με το wave.

Ν

αφού δεν πιάνει κανένα cnn καλά είσαι :p

δηλ. με ένα απλό ραδιόφωνο δεν τον πιάνεις αυτό το σταθμό?

Λογικά θα πιάνει και με κανονικό ραδιόφωνο,όμως δεν είναι περίεργο;

Για όσους μένουν Αθήνα σε περιοχές κοντά στον Υμμητό,στην συχνοτητά 104,4 τι πιάνετε;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Mε ποια έκδοση σου είχε δουλέψει η αναβάθμιση?

Έχω βρει τη version 1.5.0 ( 24/5/2010 ) .

Να ψάξω για ακόμα προγενέστερη?

Δοκίμασα και παλαιότερη έκδοση του Kies και πάλι δεν με αφήνει να κάνω αναβάθμιση.Δεν υποστηρίζεται λέει αναβάθμιση της έκδοσης που έχω.( της JEC)

Nα φταίει το ότι έχω win7 64bit...δε νομίζω.

Kαταλήγω στο ότι το firmware που έχω είναι κλειδωμένο όσο αφορά τις αναβαθμίσεις.Δεν εξηγείται αλλιώς.

Όπως και να έχει,το κινητό μια χαρά δουλεύει κι ας έχω παλιό firmware.:)Το ότι θα πρέπει να χρησιμοποιώ το napi player για να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους δεν με ενοχλεί τόσο για να κάτσω να φλασάρω το κινητό με multiloader κτλ.

Ας βγάλει και αυτός ο Πολωνός μια αγγλική έκδοση του napi.Τόσο καλή εφαρμογή έφτιαξε,μια έκδοση στα Αγγλικά δεν μπορεί να φτιάξει ο έρημος?:p

Αυριο θα φυγω για ενα ταξιδακι, και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το google maps. Το χρησιμοποιουσε ενας φιλος στο iphone του και μου φανηκε καλη εναλλακτικη λυση.

Δοκιμασα να δουλεψω αυτο το maps που εχει στο widget της google στο Wave, και μου ανοιξε τον explorer. μου εδειχνε τον χαρτη αλλα μου ελεγε οτι η θεση μου δεν ειναι διαθεσιμη. κανω κατι λαθος? ειναι ιδια η εφαρμογη που πατησα με του φιλου μου? Εχετε να μου υποδειξετε κατι αλλο παρομοιο ή εστω την σωστη διαδικασια του maps?

Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.

Μια βοηθεια και σε μενα παλικαρια? :)

Προφανώς ο τύπος που δημιούργησε το mkv που κατέβασες χρησιμοποίησε κανα περίεργο audio codec για το encode του ήχου, το οποίο δεν είναι συμβατό με το wave.

Όντως έτσι ήταν γιατί ένα άλλο mkv έπαιζε μια χαρά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μια βοηθεια και σε μενα παλικαρια? :)

αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google. Δυστυχώς φίλε δεν ξέρω κάτι για αυτό. Χρησιμοποιώ ξεχωριστό gps για την ώρα μέχρι να βγει κανά καλό πρόγραμμα για το κινητό.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google. Δυστυχώς φίλε δεν ξέρω κάτι για αυτό. Χρησιμοποιώ ξεχωριστό gps για την ώρα μέχρι να βγει κανά καλό πρόγραμμα για το κινητό.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα επειδη δεν εχω κατι αλλο μαζι μου για το ταξιδι, ειπα να δοκιμασω το google maps μιας και το ειδα και ηταν καπως ικανοποιητικο στο iphone. Απλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια εφαρμογη με το maps που εχουμε στο δικο μας κινητο ή αν πρεπει να το "κατεβασω". Και φυσικα δεν γνωριζω πως να ενεργοποιησω τον εντοπισμο της θεσης μου.

Edited by sakissalonika

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα επειδη δεν εχω κατι αλλο μαζι μου για το ταξιδι, ειπα να δοκιμασω το google maps μιας και το ειδα και ηταν καπως ικανοποιητικο στο iphone. Απλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια εφαρμογη με το maps που εχουμε στο δικο μας κινητο ή αν πρεπει να το "κατεβασω". Και φυσικα δεν γνωριζω πως να ενεργοποιησω τον εντοπισμο της θεσης μου.

Δοκίμασε να κατεβάσεις την Java έκδοση. Θυμάμαι δούλευε το myLocation στο JET που είχα.

μπες από το κινητό σου στο m.google.com/maps και δες από εκεί για να το εγκαταστήσεις

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δοκιμασα να δουλεψω αυτο το maps που εχει στο widget της google στο Wave, και μου ανοιξε τον explorer. μου εδειχνε τον χαρτη αλλα μου ελεγε οτι η θεση μου δεν ειναι διαθεσιμη. κανω κατι λαθος?

Εάν δεν είχες ανοίξει το googlemaps ή το route66, λογικό είναι να κάνει λίγη ώρα μέχρι να βρει που είναι. Επίσης δεν ξέρω εάν έδωσες άδεια στο googlemaps να δει τη θέση σου. Αλλά μια χαρά βλέπει που είσαι το googlemaps. Και ναι, ανοίγει τον browser για να σου φορτώσει, φυσιολογικό είναι αυτό.

Επίσης δοκίμασε να ανοίξεις το route66 πρώτα και αφού βρει που είσαι, τότε να ανοίξεις το googlemaps, ώστε να είσαι σίγουρος ότι το gps είναι ενεργοποιημένο και έχει λοκάρει.

αν δεν βγει ένα σοβαρό πρόγραμμα πλόηγησης θα παιδευόμαστε με τα google και τα ξε-google

Το route66 μια χαρά πρόγραμμα είναι.

μπες από το κινητό σου στο m.google.com/maps και δες από εκεί για να το εγκαταστήσεις

Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα και μου δουλεύει μια χαρά το googlemaps(μέσα από το widget). Και μου δείχνει που είμαι και διαδρομές και όλα.

Δεν κανεις τιποτα λαθοσ φιλε μου ςαλονικιε, εαν οποσ λες , χρισιμοποιης το προγραμα του βαφε,

Οι διαφορα ειναι οτι το google,maps. δεν βλεπει ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς, εαν θελεις να πας στα σοκακια του λαγονισιου , η της παρνηθας,

μαλλον θα εχεις προβλημα, αλλα εντος πολεος , δεν εχεις προβλημα, και ειναι το καλυτερο εναλακτικο gps γεια την ωρα.;):rolleyes:

εγω ρε παλικαρια, οπος σας ειπα το εχω απο γερμανεια, με δωρεαν το τελμαπ,

ερωτησης.

μποωρο χωρις να αλακσο φιρμβαρε, ?? με καποιον τροπο , να αποκτησο και εγψ το , ρουττ66??

που το βρισκο , ??? εστω γεια αφτες της γα.....................ες. 30 μερες που λετε.??

ωστε να το δοκιμασο, και αμα το γουσταρο , δεν εχω προβλημα να πλεροσο 30 € , γεια την χωρα που βρισκομε, ?????? ωστε να μην κανο καμια αναβαθμηση , και χασω το τελμαπ , το οποιο το εχο δωρεαν γεια γερμανεια,

εγω ρε παλικαρια, οπος σας ειπα το εχω απο γερμανεια, με δωρεαν το τελμαπ,

ερωτησης.

μποωρο χωρις να αλακσο φιρμβαρε, ?? με καποιον τροπο , να αποκτησο και εγψ το , ρουττ66??

που το βρισκο , ??? εστω γεια αφτες της γα.....................ες. 30 μερες που λετε.??

ωστε να το δοκιμασο, και αμα το γουσταρο , δεν εχω προβλημα να πλεροσο 30 € , γεια την χωρα που βρισκομε, ?????? ωστε να μην κανο καμια αναβαθμηση , και χασω το τελμαπ , το οποιο το εχο δωρεαν γεια γερμανεια,

Αυτό ίσως να γίνεται αν περάσεις ελληνικό fw και όταν γυρίσεις γερμανία να ξαναπεράσεις γερμανικό fw της ετερίας που το αγόρασες αλλιώς δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι...εκτός και αν βρεις και κατεβάσεις το route 66 με ελληνικούς χάρτες για δοκιμή...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Παιδιά σήμερα πήρα και γώ την συσκευή και έχω πορωθεί άσχημα . Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο . Αναβαθμίσεις απο που κάνουμε ;

apo ta legomena sou , file mou, !!!!

epanalammvaneis afto pou rotao , diladh ??? den mou ipes tipota.!!!!

den peirazei esei na eise kala.

filika makiman

To ξέρω αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω...

Ψυχασθενή αναβάθμιση γίνεται μέσο του kies το πρόγραμμα του κινητού που εγκαθίσταται στο pc...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Συμφωνώ απόλυτα,το μέλλον είναι τα open source λειτουργικά συστήματα.

Προσωπικά μιλώντας πριν αγοράσω το πρώτο μου smartphone είχα απκλείσει

την περίπτωση wm απλά και μόνο επειδή έχω βαρεθεί την μονοκρατορία της

Microsoft. Εννοείται ότι όταν έπιασα στα χέρια μου wm smartphone απέκλεισα

τελείως την περίπτωση αυτή.

Κατά καιρούς βέβαια έχω πειραματιστεί με open source λειτουργικά στο desktop

και μπορώ να πω οτι γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες.

Υπάρχει πολύ δημιουργικότητα στα open source λειτουργικά για κινητά

οπότε το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!!

Τι widget έχετε στο home screen σας?

Κατω απο τον καιρο εχεις καποια wdget πως τα εβαλες εκει;

Ουσιαστικά είναι 3 σειρές.

1)ψηφιακό ρολόι

2)καιρός

3)3 που αφορούν το internet.τι εννοείς πως τα έβαλα?

σύροντας και αφήνοντας κανονικα.δεν ξερω αν μπορω να τα επισυνάψω

εδω.

είναι κυρίως από το mysamsungwave.com όσα έχω.

γεια σε ολους παιδια!!εκανα μια βολτα στο http://www.mysamsungwave.com κ βρηκα αρκετα πραγματα οπως πολλα wdt κ themes κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!!εκανα κ ενα account κ κατεβασα παρα πολλα εκτος απο παιχνιδια!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Τι widget έχετε στο home screen σας?

Κανένα, τα θεωρώ άσχημα και άχρηστα τα widgets. Καμιά φορά βάζω του google απλώς και μόνο για να ανοίξω το googlemaps.

α κ μηπως εχει μπει κανεις στο chat του facebook κναεις μεσω του parlingo beta?εγω δεν τα καταφερα!προσπαθησα κ κανονικα απο την σελιδα του fb στον browser αλλα κ εκει δν με αφηνει να συνδεθω!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

αισίως 100 σε λίγο καιρό. Να τα χιλιάσουμε.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro