Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα θα δοκιμάσω να περάσω το napi player που από ότι έχετε πει υποστηρίζει ξεχωριστούς υπότιτλους.

Εντωμεταξύ να ρωτήσω κάτι : Το kies για ποιες εργασίες είναι απαραίτητο ? Για εμένα για παράδειγμα που με ενδιαφέρει μόνο η μεταφορά αρχείων από το pc στο κινητό κι αντίστροφα και όχι συγχρονισμός με outlook είναι απαραίτητο το kies ?

υπότιτλους srt παίρνει και ο κανονικός player, πατάς το εικονίδιο στο κέντρο και σου βγαίνει η επιλογή. απλά θες την τελευταία αναβάθμιση για να παίζει ελληνικούς.

όχι δεν σου είναι απαραίτητο.

απλά μπορείς να κάνεις backup τον τηλεφωνικό σου κατάλογο, που εμένα μου φαίνεται πολύ χρήσιμο (όχι συγχρονισμό με outlook, απλά back up)

κατά τα άλλα αν πας να κάνεις αναβάθμιση μέσω kies να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνει καμιά μ*****α (είμαι παθών), δεν είναι πολύ stable το πρόγραμμα ακόμη (και να βάλεις τα dll που χρειάζεται πριν πας να κάνεις αναβάθμιση!)

Edited by Lynx

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα θα δοκιμάσω να περάσω το napi player που από ότι έχετε πει υποστηρίζει ξεχωριστούς υπότιτλους.

Με το τελευταίο firmware δεν χρειάζεται ο napi player, αφού ο ενσωματωμένος player παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους.

Το kies για ποιες εργασίες είναι απαραίτητο ? Για εμένα για παράδειγμα που με ενδιαφέρει μόνο η μεταφορά αρχείων από το pc στο κινητό κι αντίστροφα και όχι συγχρονισμός με outlook είναι απαραίτητο το kies ?

Δεν είναι απαραίτητο το kies για να μεταφέρεις αρχεία από και προς το pc, μπορείς να το κάνεις μέσω της λειτουργίας usb mass storage(δηλαδή όπως είναι όταν συνδέεις ένα usb stick στο pc σου, το ίδιο γίνεται και με το κινητό). Αλλά το kies είναι απαραίτητο για να κάνεις firmware upgrade στο κινητό, όπως επίσης για να έχεις πρόσβαση σε ξένα app shops(πχ αγγλικό) ώστε να κατεβάζεις έξτρα εφαρμογές(παλιά ήταν δωρεάν τα φοβερά need for speed shift και το real football αλλά δεν ξέρω εάν είναι ακόμα δωρεάν).

Καλησπέρα παιδιά...διαβάζω εδώ και 1 εβδομάδα , όπου είμαι και κάτοχος του Wave και πραγματικά θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ μιας και μου έχετε λύσει τις περισσότερες απορίες !!! Ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω. Δεν μπορώ να στείλω MMS αν και έχω κάνει τις ρυθμίσεις. μετά από αρκετά τηλ στην cosmote είδα ότι όταν περνάω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα δεν μου βγάζει το πεδίο Port...ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ!!!

Παιδια εχω και εγω μερικες ερωτησεις για αυτο το κινητο.

1ον Υποστηριζει συγχρονισμο επαφων και ημερολογιου μεσω exchange server??

2ον εφαρμογη για twitter και facebook υπαρχει??

3ον Το σημα και η ακουστικη του πως ειναι? το ηχειο ειναι δυνατο?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

1ον Υποστηριζει συγχρονισμο επαφων και ημερολογιου ,δεν ξερω μεσω exchange server

2oν ΝΑΙ

3ον Τελεια και στα 2:)

1. Ναι υποστηριζει. το εχω κανει εγω.

2. Ναι υπαρχει εφαρμογη και για τα δυο

3. Το σημα και η ακουστικη και το ηχειο του ειναι μια χαρα.

1ον Υποστηριζει συγχρονισμο επαφων και ημερολογιου ,δεν ξερω μεσω exchange server

2oν ΝΑΙ

3ον Τελεια και στα 2:)

1. Ναι υποστηριζει. το εχω κανει εγω.

2. Ναι υπαρχει εφαρμογη και για τα δυο

3. Το σημα και η ακουστικη και το ηχειο του ειναι μια χαρα.

Ευχαριστω πολυ παιδια. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Yπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το teamviewer για παράδειγμα για το bada? Ή υπάρχει κάποιος τρόπος να στέλνουμε μέσω MSN είτε με το parlingo είτε με ebuddy κάποιο αρχείο?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Λοιπον, εχω την:

S8500XXJEE/S8500OXCJEC

Και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη. Γιατι? Επειδη ειναι η τελευταια εκδοση?

Τελικα αυτη ειναι η τελευταια εκδοση του?

Αυτοί που ρώτησαν για το πως φεύγει το "click" όταν ακουμπάς την οθόνη, ας πατήσουν το "-" στο volume rocker στο πλαι, όταν είναι στο homescreen, μέχρι να πάει στο 0. Έτσι φεύγουν οι ήχοι διεπαφής, αλλά παραμένουν οι ειδοποιήσεις, ήχοι κλήσεις κτλ.
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

καλησπερα παιδια!!εχετε βρει κατι για να μπορουμε να κατεβασουμε απο το youtube βιντεακια??

κ το parlingo ακομα δν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιειται!!!!!!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Τελικα αυτη ειναι η τελευταια εκδοση του?

νομιζω αν δεν κανω λαθος η τελευταια εκδοση ειναι s8500OXCJF3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

νομιζω αν δεν κανω λαθος η τελευταια εκδοση ειναι s8500OXCJF3

Ναι αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη.

:wacko:

Ναι αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη.

:wacko:

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Βοήθεια παιδιά

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Βοήθεια παιδιά

παιδια WINDOWS XP εχετε η WIN7??

🆒

Win7 έχω εγώ.Πάντως το να βάλω τα 2 dll στο system32 το έχω κάνει ( ένα rapi και ένα άλλο που δεν θυμάμαι ). Πάντως το θέμα δεν είναι ότι δεν ξεκινάει καν η αναβάθμιση.Όχι ότι κολλάει.

Win7 έχω εγώ.Πάντως το να βάλω τα 2 dll στο system32 το έχω κάνει ( ένα rapi και ένα άλλο που δεν θυμάμαι ). Πάντως το θέμα δεν είναι ότι δεν ξεκινάει καν η αναβάθμιση.Όχι ότι κολλάει.

ipred κ εμενα με τα 7 μου εκανε αθτο ακριβως κ αναγκαστικα να τα περασω με XP στο τελος κ ολα καλα!!αν γνωριζει καποιος αλλος κατι θα σου απαντησει..

🆒

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχει στην φωτογραφικη, επιλογη για κοκκινα ματια;:O Edited by gjimmys

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Ποιος είναι ο εναλλακτικός τρόπος firmware update χωρίς το kies ?

τίποτα :)

επίσημα? το service της samsung, αλλά αν δε μένεις Αθήνα δε θα το συνιστούσα.. θα σου πάρει καιρόοοο μέχρι να το στείλουν, να κάνουν την αναβάθμιση και να στο επιστρέψουν..

βλέπεις, το να κάνεις update το κινητό απαιτεί "μυστικιστικές" γνώσεις που μόνο λίγα εκλεκτά service στην Αθήνα κατέχουν..

καλά, αν χαλάσει κάτι στο hardware δε το συζητάμε..

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχει στην φωτογραφικη, επιλογη για κοκκινα ματια;:O

Εψαξα λιγο στο μενου της καμερας, και δεν βρηκα για κοκκινα ματια. Μαλλον δεν εχει