Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγα να το κανω και εγω και οταν παταω την επιλογη mobile tracker μεσα απο το κινητο ζηταει κωδικο. Που τον βρισκω;

Εμ, ορίζεις πρώτα ένα κωδικό ασφαλείας για το κινητό και μετά μάλλον αυτόν σου ζητάει. Ή το imei.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γραφεις οπως θες, οπως ειπε και ο φιλος Gdrdasky.

Γιατι τι εχει ο Opera Mini 5 στο wave; Αυτο χρησιμοποιω τελευταια και ειναι μια χαρα.

Κοιταξα λιγο στο manual αλλα δεν λεει τιποτα ή εγω δεν το βρηκα. Ας περιμενουμε καποιον που το εχει κανει να μας πει.

Δεν σου βγαζει ενα εκνευριστικο πολυπληκτρο αφης στην κεντρικη οθονη του Opera Mini 5?

Εμ, ορίζεις πρώτα ένα κωδικό ασφαλείας για το κινητό και μετά μάλλον αυτόν σου ζητάει. Ή το imei.

Δεν μου βγαζει επιλογη να ορισω εγω, μου ζηταει κατευθειαν κωδικο. Απο οτι βλεπω ειναι 8ψηφιος.

Δεν σου βγαζει ενα εκνευριστικο πολυπληκτρο αφης στην κεντρικη οθονη του Opera Mini 5?

Α ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις, δεν υπαρχει προβλημα, εχει επιλογη πριν μπεις στον Opera να το απενεργοποιησεις αυτο το εικονικο πολυπληκτρο.

Και αυτο γινεται για ολες τις java εφαρμογες οποτε dont worry!

Δεν μου βγαζει επιλογη να ορισω εγω, μου ζηταει κατευθειαν κωδικο. Απο οτι βλεπω ειναι 8ψηφιος.

Α ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις, δεν υπαρχει προβλημα, εχει επιλογη πριν μπεις στον Opera να το απενεργοποιησεις αυτο το εικονικο πολυπληκτρο.

Και αυτο γινεται για ολες τις java εφαρμογες οποτε dont worry!

Eχεις δικιο φιλε μου να σαι καλα σ ευχαριστω πολυ

re pedes,???

opoios exei premioum, accund?? as to anevasei. pali.

genika opoios to katevase, as to ksananevasei, na doume ke emeis to fos mas.

http://rapidshare.com/files/409469452/_____________________Samsung_Wave______MultiLoader.pdf

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

και στο mystation πως θα βάλω τους σταθμούς? Πατώντας mystation όταν μπαίνω από το κινητό στο yourmuze δεν κάνει απολύτως τίποτα. Mόλις μπήκα από το computer και μάλλον από εδώ θα το "γεμίσω" με σταθμούς. είδομεν.

Τελικά το γέμισα με σταθμούς, αλλά κάθε φορά που επιλέγω ένα σταθμό από το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί και στο τέλος λέει ότι ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

re pedes,???

opoios exei premioum, accund?? as to anevasei. pali.

genika opoios to katevase, as to ksananevasei, na doume ke emeis to fos mas.

ksanavalte ton elliniko odigo,

kai tha sas kano doro to germaniko odhgo......

Ορίστε:

http://www.mediafire.com/?uwx2qdavaf52h61 or http://rapidshare.com/files/409471835/Update_Samsung_Wave_Greek_.rar.html

Απλά πριν τον ανέβασα για 10 κατεβάσματα για να τον δοκιμάσετε και εσείς παιδιά και να μου πείτε τυχόν προβλήματα κλπ...

Edited by Le_los
Follow me on Instagram : el.rapha_

Τελικά το γέμισα με σταθμούς, αλλά κάθε φορά που επιλέγω ένα σταθμό από το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί και στο τέλος λέει ότι ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος.

Αυτο μου το εκανε και μενα με το router της HOL, το Netfaster γιατι δεν υποστηριζει ενα πρωτοκολλο που θελει, δεν θυμαμαι ποιο.

Οταν εβαλα ενα αλλο που ειχα, παιζει κανονικα οπως και μεσω δικτυου.

καλημερα σε ολους!θελω τα φωτα σας σε 2 θεματακια που εχω!!πρωτον στο yourmuze που εκανα λογαριασμο κ μετα παω να κανω login αλλα δν δεχεται τα στοιχεια μετα!!!!

κ δευτερον με το route66 το οποιο το δουλεψα μια φορα κανονικοτατα κ οποτε εχω ξαναπροσπαθησει δν εχει τρεξει ξανα το προγραμμα!μ βγαζει ληψη θεσης κ σταματαει εκει!εχω ψαξει στισ ρυθμισεις τα παντα αλλα τιποτα!

ευχαριστω!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

καλημερα σε ολους!θελω τα φωτα σας σε 2 θεματακια που εχω!!πρωτον στο yourmuze που εκανα λογαριασμο κ μετα παω να κανω login αλλα δν δεχεται τα στοιχεια μετα!!!!

κ δευτερον με το route66 το οποιο το δουλεψα μια φορα κανονικοτατα κ οποτε εχω ξαναπροσπαθησει δν εχει τρεξει ξανα το προγραμμα!μ βγαζει ληψη θεσης κ σταματαει εκει!εχω ψαξει στισ ρυθμισεις τα παντα αλλα τιποτα!

ευχαριστω!

Για το πρωτο δεν μπορω να βρω κατι, ξανα κανε εναν αλλον λογαριασμο και δοκιμασε. Στο site ή μεσω κινητου δεν μπορεις να συνδεθεις;

Για το Route, πρεπει να εισαι εξω για να πιασει δορυφορους, εμενα χωρις a-gps πιανει δορυφορο σε 1-1.5 λεπτο. Δοκιμασε το σε ανοιχτο ουρανο και αστο μεχρι να κλειδωσει δορυφορους.

Για το πρωτο δεν μπορω να βρω κατι, ξανα κανε εναν αλλον λογαριασμο και δοκιμασε. Στο site ή μεσω κινητου δεν μπορεις να συνδεθεις;

Για το Route, πρεπει να εισαι εξω για να πιασει δορυφορους, εμενα χωρις a-gps πιανει δορυφορο σε 1-1.5 λεπτο. Δοκιμασε το σε ανοιχτο ουρανο και αστο μεχρι να κλειδωσει δορυφορους.

Πιάνει και μέσα σε μονοκατοικία σε 3-4 λεπτά

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδιά είναι φυσιολογικό ότι δεν μπορώ ή δεν ξέρω να κάνω pinch to zoom;;; κανω pinch αλλα δεν βλέπω να βγαίνει εκείνη η μπάρα που βλέπω στα βίντεο... και φοβάμαι μη χαλάσω την οθόνη! είμαι πολύ βλάκας ε;;

Αυτό είναι το 1ο μου μήνυμα οπότε οφείλω να ξεκινήσω συγχαίροντας όλους για τις πληροφορίες που μας δίνουν γλιτώνοντάς μας από πολύ κόπο και χρόνο. Για το συγκεκριμένο κινητό τώρα, πείστηκα από αυτά που γράφετε, μου κάνει και με το παραπάνω. Έχω όμως ακόμα μια ερώτηση για την οποία δε βρήκα κάτι στο φόρουμ. Πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το NOKIA N95 στο wave; Υπάρχει πρόγραμμα που να μεταφέρει επαφές, αποθηκευμένα μηνύματα, κτλ;

Αυτό είναι το 1ο μου μήνυμα οπότε οφείλω να ξεκινήσω συγχαίροντας όλους για τις πληροφορίες που μας δίνουν γλιτώνοντάς μας από πολύ κόπο και χρόνο. Για το συγκεκριμένο κινητό τώρα, πείστηκα από αυτά που γράφετε, μου κάνει και με το παραπάνω. Έχω όμως ακόμα μια ερώτηση για την οποία δε βρήκα κάτι στο φόρουμ. Πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το NOKIA N95 στο wave; Υπάρχει πρόγραμμα που να μεταφέρει επαφές, αποθηκευμένα μηνύματα, κτλ;

Καταρχας καλως ηρθες!

Για τις επαφες μπορεις πολυ ευκολα μεσω bluetooth απο το ενα κινητο στο αλλο ή και μεσω outlook. Μεταφερεις απο το Nokia στο outlook και απο το outlook στο wave μεσω του KIES.

Για τα μηνυματα δεν γνωριζω.

Καταρχας καλως ηρθες!

Για τις επαφες μπορεις πολυ ευκολα μεσω bluetooth απο το ενα κινητο στο αλλο ή και μεσω outlook. Μεταφερεις απο το Nokia στο outlook και απο το outlook στο wave μεσω του KIES.

Για τα μηνυματα δεν γνωριζω.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το bluetooth θα δοκιμάσω μάλλον γιατί δεν έχω outlook. Πρακτικά όμως πώς γίνεται η αποστολή από το Nokia των επαφών με bluetooth; Δε βρίσκω επιλογή ούτε εξωτερικά στο φάκελο των επαφών αλλά ούτε εσωτερικά σε κάθε επαφή. Συγνώμη για την άγνοια των βασικών αλλά πάντα Nokia είχα και μεταξύ Nokia τα πράγματα είναι εύκολα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το bluetooth θα δοκιμάσω μάλλον γιατί δεν έχω outlook. Πρακτικά όμως πώς γίνεται η αποστολή από το Nokia των επαφών με bluetooth; Δε βρίσκω επιλογή ούτε εξωτερικά στο φάκελο των επαφών αλλά ούτε εσωτερικά σε κάθε επαφή. Συγνώμη για την άγνοια των βασικών αλλά πάντα Nokia είχα και μεταξύ Nokia τα πράγματα είναι εύκολα.

Έχει αναφερθεί πριν μερικές σελίδες για ένα προγραμματάκι που μεταφέρεις τις επαφές από Nokia σε computer και μετά με το Κies στο Wave.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδιά είναι φυσιολογικό ότι δεν μπορώ ή δεν ξέρω να κάνω pinch to zoom;;; κανω pinch αλλα δεν βλέπω να βγαίνει εκείνη η μπάρα που βλέπω στα βίντεο... και φοβάμαι μη χαλάσω την οθόνη! είμαι πολύ βλάκας ε;;

Ε; Που προσπαθείς να ζουμάρεις;

οσο αφορα το yourmuze δν κανει login στο κινητο..θα κανω καινουριο λογαριασμο μπασ κ λυθει.

τωρα για το route την πρωτη φορα επιασε κ μεσα στο σπιτι ακομα!αλλα τωρα εχει μοθλαρωσει.δειχνει να μην ανοιγει καν το gps.λετε να εχει προβλημα η συσκευη?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Γεια χαρα και πάλι.

Κοιτάω για κάποια θήκη ή screen protector,εχει αγοράσει κάποιος?

από Ελλάδα ή εξωτερικό?κάποιο link?

βασικά με ενδιαφέρει πρωτίστως η θήκη που μάλλον το προστατεύει κιόλας

αλλά θα ήθελα να είναι πρακτική.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα,

Έχω το κινητό 20 μέρες 1 έχω να πω είναι άψογο.

Απλά θέλει περισσότερα προγράμματα. Αν βάζανε Android θα γινόταν ανάρπαστο.

Και μην μου πει κανείς για την γκουμουτσα το galaxy S.......

Το galaxy S είναι απλά αίσχος από ποιότητα κατασκευής.

παιδες εχω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο.

με ανοιχτο το ραδιοφωνο μονο, βγαζει προβλημα στο browsing και γνκ βγαζει προβληματα μνημης. οποτε παω να κανω ζοομ στον browser μου βγαζει "πολυ μεγαλη σελιδα, το περιεχομενο ενδεχεται να μην προβληθει σωστα". κι απο κεινη τη στιγμη και μετα δν μπορω να κανω πουθενα ζουμ στον Browser!!

σε πολλες περιπτωσεις κλεινει απο μονο του τα widgets δικτυου ή με αναγκαζει να τερματισω ολες τις ανοιχτες εφαρμογες (που τις περισσοτερες φορες ειναι μονο τα widgets!!!).

καθαρισα το cache, καθαρισα τα παντα ολα, αλλα τπτ. συνεχιζει να κανει το ιδιο πραγμα. :(

αυτο εγινε απο τη μερα που περασα application στο κινητο απο το samsung apps το οποιο ουτε καν το εμφανιζει στο κεντρικο μενου!!!

δν του εκανα ουτε Upgrade, ουτε γνκ το εχω πειραξει καπως αλλιως.

να παω για hard reset? κι αν ναι πως το κανουμε?

τι μου προτεινετε?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Τις μαρκάρεις όλες μαζί και στην συνέχεια πας αποστολή με bluetooth. Τόσο απλά.

Ακούμπα δίκτη και αντίχειρα ταυτόχρονα στην περιοχή που θες να ζουμάρεις και απομάκρινέ τους μεταξύ τους. Το αντίθετο κάνει zoom out.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στο Νοκια που εχω εγω, η επιλογη αποστολης με bluetooth βγαινει οταν μπω μεσα στην επαφη, δηλ. οταν βλεπεις τους αριθμους της επαφης.

Για όσους βιάζονται να δοκιμάσουν να αναβαθμίσουν το κινητό τους ορίστε ο οδηγός που έφτιαξα για 10 κατεβάσματα:

http://rapidshare.com/files/409386164/Update_Samsung_Wave_Greek_.rar

Θα κάνω ακόμα μερικά τεστς κλπ για να σιγουρευτούμε ότι όλα πάνε ρολόϊ...αν έχετε παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες με PM να μη γεμίσουμε το φόρουμ!

Ακολούθησα τις οδηγίες αναβαθμισεις που έδωσες, κατέβασα το filmware S8500XXJC7 αλλά μέσα ΔΕΝ βρήκα τα αρχεία Boot και Factory FS...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.