djpace Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Πάντως εγώ ρε παιδιά είμαι ικανοποιημένος είμαι με τη 2.0. Αντιμετωπίζω 3 περιορισμούς σε σχέση με την 1.2, τους εξής : 1)δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές μέσω της εφαρμογής samsung apps ( αλλά με αφήνει μέσω kies ) 2)δεν με αφήνει να εγκαταστήσω μεγάλα παιχνίδια παρά τη μεγάλη διαθέσιμη μνήμη, 3)ενώ με αφήνει να μεταφέρω αρχεία μέσω bluetooth,δεν μου επιτρέπει να δω τα περιεχόμενα του κινητού στον υπολογιστή μου μέσω bluetooth όπως μέσω usb Για τα δύο πρώτα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Σε μένα δουλέυουν κανονικότατα. Το τρίτο δεν με έχει απασχολήσει ποτέ και δεν έχω και τρόπο να το τσεκάρω... Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση εχω ακομα την bada 1.0 με ολο το σπασιμο νευρων που αυτο σημαινει πως μπορω να περασω την 2.0 ; σημειωση: για καποιο λογο δεν μπορω να εγκαταστησω το kies στο κομπιουτερ γιατη μου βγαζει κατι για καποιο debug και δεν τρεχει υπαρχει αλλος τροπος ή να παω στο service να μου την περασουν ; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Βέβαιως και κάνει, απλά σου έλεγα για πιο φρέσκο.... Κάρτα μνήμης εγώ δεν έβγαλα, και δεν έχασα κάτι. Θα μπορούσες να την βγάλεις, αλλά βάλε την μετά που θα κάνει το restore γιατί μπορεί να είχες εφαρμογές εκεί. φίλε μου ευχαριστώ. κομπλέ το κινητό. βέβαια δεν έβαλα όλες τις εφαρμογές γιατί άχρηστες ήταν, αλλά ΄τωρα πάει φωτιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση εχω ακομα την bada 1.0 με ολο το σπασιμο νευρων που αυτο σημαινει πως μπορω να περασω την 2.0 ; σημειωση: για καποιο λογο δεν μπορω να εγκαταστησω το kies στο κομπιουτερ γιατη μου βγαζει κατι για καποιο debug και δεν τρεχει υπαρχει αλλος τροπος ή να παω στο service να μου την περασουν ; αν δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις το Kies τότε μόνο service. Τι windows έχεις και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) φίλε μου ευχαριστώ. κομπλέ το κινητό. βέβαια δεν έβαλα όλες τις εφαρμογές γιατί άχρηστες ήταν, αλλά ΄τωρα πάει φωτιά Να 'σαι καλά, χάρηκα που βοηθησα. Γενικά βλέπω να υπάρχει ένας κανόνας για να παει καλά το bada 2.0. "Κράτα τις εφαρμογές στο ελάχιστο δυνατόν, και μην επαναφέρεις στο restore το "προτιμήσεις και ήχοι κλήσης"." Όταν έχεις πρόβλημα, η παραπάνω λύση το λύνει εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις. Εγώ "ξεσκαρτάρισα" λίγο τις εφαρμογές, και η διαχείριση μνήμης είναι αισθητά καλύτερη τώρα... ρε παιδια μια ερωτηση εχω ακομα την bada 1.0 με ολο το σπασιμο νευρων που αυτο σημαινει πως μπορω να περασω την 2.0 ; σημειωση: για καποιο λογο δεν μπορω να εγκαταστησω το kies στο κομπιουτερ γιατη μου βγαζει κατι για καποιο debug και δεν τρεχει υπαρχει αλλος τροπος ή να παω στο service να μου την περασουν ; Καλύτερα δώσε μας λίγες πληροφορίες να σε βοηθήσουμε να κάνεις την αναβάθμιση μόνος σου, γράφωντας το KIES. Από το service εγώ δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα κρατήσουν backup και δεν θα χάσεις τπτ. Γενικά γράφοντας το KIES θα σε οφελήσει και σε άλλες δουλειές. Τι λειτουργικό έχεις; Είχες παλιά γραμένο το KIES και αν ναι είχε πρόβλημα; Δώσε ακριβώς το μνμ που σου εμφανίζει. Να κατεβάζεις το KIES μόνο από το εδώ για να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση. Edited April 12, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλύτερα δώσε μας λίγες πληροφορίες να σε βοηθήσουμε να κάνεις την αναβάθμιση μόνος σου, γράφωντας το KIES. Από το service εγώ δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα κρατήσουν backup και δεν θα χάσεις τπτ. Γενικά γράφοντας το KIES θα σε οφελήσει και σε άλλες δουλειές. Τι λειτουργικό έχεις; Είχες παλιά γραμένο το KIES και αν ναι είχε πρόβλημα; Δώσε ακριβώς το μνμ που σου εμφανίζει. Να κατεβάζεις το KIES μόνο από το εδώ για να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση. λοιπον εχω windows xp παλια το ειχα και δεν αναγνωριζε το τηλεφωνο και μια και δεν το χρησιμοποιουσα το διεγραψα το μνμ που εμφανιζει ειναι αυτο στην φωτο http://i40.tinypic.com/etbf2d.jpg το kies το κατεβασα απο εκει που μου ειπες Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λοιπον εχω windows xp παλια το ειχα και δεν αναγνωριζε το τηλεφωνο και μια και δεν το χρησιμοποιουσα το διεγραψα το μνμ που εμφανιζει ειναι αυτο στην φωτο το kies το κατεβασα απο εκει που μου ειπες Άρα, καταρχίν, το πρόβλημα δεν έιναι ότι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις, αλλά το ότι δεν μπορείς να το τρέξεις. Το εγκαθιστά ΟΚ χωρίς κάποιο μνμ?? Σαν πρώτη φάση, δοκίμασε κάτι απλό, κάνε δεξί κλίκ και τρέξτο σαν Administrator (Διαχειριστής πρέπει να είναι στα Ελληνικά). Μετά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι πληρείς τις απαιτήσεις του προγράμματος. Τις αναφέρει στο site που το κατέβασες. Αυτές που ουσιαστικά είναι ύποπτες είναι: Έχεις XP service pack 2 ?? Έχεις εγκαταστήμενα τα .Net Framework 3.5 SP1 από εδώ Windows Media Player 10 ή μεταγενέστερη έκδοση (βάλε την 11 από εδώ ) ActiveSync(Windows XP) από εδώ Στα παραπάνω υποθέτω ότι έχεις 32bit XP... Δοκίμασε αυτά σε πρώτη φάση, και αν δεν γίνει δουλειά βλέπουμε... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Άρα, καταρχίν, το πρόβλημα δεν έιναι ότι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις, αλλά το ότι δεν μπορείς να το τρέξεις. Το εγκαθιστά ΟΚ χωρίς κάποιο μνμ?? Σαν πρώτη φάση, δοκίμασε κάτι απλό, κάνε δεξί κλίκ και τρέξτο σαν Administrator (Διαχειριστής πρέπει να είναι στα Ελληνικά). Μετά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι πληρείς τις απαιτήσεις του προγράμματος. Τις αναφέρει στο site που το κατέβασες. Αυτές που ουσιαστικά είναι ύποπτες είναι: Έχεις XP service pack 2 ?? Έχεις εγκαταστήμενα τα .Net Framework 3.5 SP1 από εδώ Windows Media Player 10 ή μεταγενέστερη έκδοση (βάλε την 11 από εδώ ) ActiveSync(Windows XP) από εδώ Στα παραπάνω υποθέτω ότι έχεις 32bit XP... Δοκίμασε αυτά σε πρώτη φάση, και αν δεν γίνει δουλειά βλέπουμε... τα εκανα αλλα μια απο τα ιδια με βλεπω για αντιπροσωπεια..... χωρις το kies δεν υπαρχει τροπος ;;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 τα εκανα αλλα μια απο τα ιδια με βλεπω για αντιπροσωπεια..... χωρις το kies δεν υπαρχει τροπος ;;; δεν θέλω απελπισίες, δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου λέξη... για δοκίμασε να γράψεις αυτό: http://www.dotpdn.com/files/Paint.NET.3.5.10.Install.zip και πες μου αν ξεκινάει και τρέχει κανονικά... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Πήγα να κάνω αναβάθμιση αλλά σταμάτησε και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Μου βγάζει στην οθόνη, το σηματάκι του κινητού και του υπολογιστή με ένα θαυμαστικό στην μέση, και καλά ότι δεν συνδέεται. Πώς μπορώ να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Πήγα να κάνω αναβάθμιση αλλά σταμάτησε και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Μου βγάζει στην οθόνη, το σηματάκι του κινητού και του υπολογιστή με ένα θαυμαστικό στην μέση, και καλά ότι δεν συνδέεται. Πώς μπορώ να το επαναφέρω? Σύνδεσε το κινητό με το KIES και πήγαινε Εργαλεία (Tools) --> πάτα την δεύτερη επιλογή Ακολούθησε τις οδηγίες προσεχτικά... αν δεν κάνεις δουλειά με αυτό θα πρέπει να πας σε χειροκίνητο φλασάρισμα με multiloader... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 δεν θέλω απελπισίες, δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου λέξη... για δοκίμασε να γράψεις αυτό: http://www.dotpdn.com/files/Paint.NET.3.5.10.Install.zip και πες μου αν ξεκινάει και τρέχει κανονικά... το τρεξα και ξεκιναει κανονικα αλλα το kies βγαζει παλι το ιδιο Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Σύνδεσε το κινητό με το KIES και πήγαινε Εργαλεία (Tools) --> πάτα την δεύτερη επιλογή Ακολούθησε τις οδηγίες προσεχτικά... αν δεν κάνεις δουλειά με αυτό θα πρέπει να πας σε χειροκίνητο φλασάρισμα με multiloader... Το έκανα με ανάκτηση έκτακτης ανάγκης αλλά τίποτα. Πώς γίνετε φλασάρισμα με multiloader? Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) το τρεξα και ξεκιναει κανονικα αλλα το kies βγαζει παλι το ιδιο Αυτό το έκανες για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα πακέτα του .NET και όντως δεν έχεις. Η επόμενη κίνηση έιναι τα DirectX, που από ότι διαβάζω πρέπει να φταίει κατά 99% Κατέβασε αυτό και εγκατέστησέ το. Αν δεν φτιάξει και πάλι, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να "επισκευάσεις" τα DirectX Σου έχει τύχει το ίδιο σφάλμα ή παρόμοια και σε άλλα προγράμματα/παιχνίδια ?? Edited April 12, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αυτό το έκανες για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα πακέτα του .NET και όντως δεν έχεις. Η επόμενη κίνηση έιναι τα DirectX, που από ότι διαβάζω πρέπει να φταίνει κατά 99% Κατέβασε αυτό και εγκατέστησέ το. Αν δεν φτιάξει και πάλι, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να "επισκευάσεις" τα DirectX Σου έχει τύχει το ίδιο σφάλμα ή παρόμοια και σε άλλα προγράμματα/παιχνίδια ?? μια απο τα ιδια οχι δεν εχει τυχει να το ξαναδω αυτο το μνμ Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Το έκανα με ανάκτηση έκτακτης ανάγκης αλλά τίποτα. Πώς γίνετε φλασάρισμα με multiloader? Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά σαν τελευταία λύση θέλουν να καταφύγουν στο φλασάρισμα, ας δώσω εδώ οδηγίες για ΟΛΟΥΣ όσους θέλεουν να περάσουν χειροκίνητα την έκδοση 2.0 για Ελλάδα, για τον χ ή ψ λόγο... Αρχικά ότι χρειάζεστε είναι ήδη στο http://www.sammobile.com/firmware/ Αλλά ας το συμπτήξω σε 3 βασικά πραγματάκια. Χρειάζεστε τα εξής: Να κατεβάσετε τον multiloader που θα κάνει την δουλειά από εδώ Να κατεβάσετε τις οδηγίες, τις οποίες θα πρέπει να δείτε προσεκτικά από εδώ: GT-S8500 GT-S8530 Να κατεβάσετε την επίσημη έκδοση του 2.0 για την Ελλάδα από εδώ Προσοχή μόνο λίγο στις οδηγίες και θα είστε ΟΚ... ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ BACKUP τα δεδομένα μας για να έχουμε καλυμένο τον πισινό μας αν κάτι δεν πάει καλά... Να θυμάστε ότι με το φλασάρισμα χάνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πρέπει να έχετε αποθηκευμένα κάπου επαφές, μνμ, κτλπ που σας ενδιαφέρουν. Τρόποι υπάρχουν, είτε μέσω KIES, είτε μέσω του ίδιου του κινητού στην κάρτα SD. Edited April 12, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μια απο τα ιδια οχι δεν εχει τυχει να το ξαναδω αυτο το μνμ λοιπόν, άλλη λύση, να επισκευάσεις τα DirectX.... Όταν έιχα XP είχα και γω θέματα, και είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες. Ευτυχώς τις ξαναβρήκα. Βουρ!! Normally the DirectX installer will refuse to install if it detects that you already have the latest version of DirectX installed. This makes it a pain in the *** to fix a broken DirectX installation. Luckily, there is a small workaround to trick the DirectX installer into a full re-installation. Run the Registry Editor: Start -> Run -> regedit Navigate to this key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX Change the value of version from '4.09.00.0904' to '4.08.00.0904'. Now run the DirectX installer. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λοιπόν, άλλη λύση, να επισκευάσεις τα DirectX.... Όταν έιχα XP είχα και γω θέματα, και είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες. Ευτυχώς τις ξαναβρήκα. Βουρ!! ptmax εισαι παραδειγμα για φορουμ! και τι δεν εχεις κανει για να βοηθησεις το παιδι, μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 λοιπόν, άλλη λύση, να επισκευάσεις τα DirectX.... Όταν έιχα XP είχα και γω θέματα, και είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες. Ευτυχώς τις ξαναβρήκα. Βουρ!! το κανα αλλλα τιποτα !! Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά σαν τελευταία λύση θέλουν να καταφύγουν στο φλασάρισμα, ας δώσω εδώ οδηγίες για ΟΛΟΥΣ όσους θέλεουν να περάσουν χειροκίνητα την έκδοση 2.0 για Ελλάδα, για τον χ ή ψ λόγο... Αρχικά ότι χρειάζεστε είναι ήδη στο http://www.sammobile.com/firmware/ Αλλά ας το συμπτήξω σε 3 βασικά πραγματάκια. Χρειάζεστε τα εξής: Να κατεβάσετε τον multiloader που θα κάνει την δουλειά από εδώ Να κατεβάσετε τις οδηγίες, τις οποίες θα πρέπει να δείτε προσεκτικά από εδώ: GT-S8500 GT-S8530 Να κατεβάσετε την επίσημη έκδοση του 2.0 για την Ελλάδα από εδώ Προσοχή μόνο λίγο στις οδηγίες και θα είστε ΟΚ... ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ BACKUP τα δεδομένα μας για να έχουμε καλυμένο τον πισινό μας αν κάτι δεν πάει καλά... Να θυμάστε ότι με το φλασάρισμα χάνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πρέπει να έχετε αποθηκευμένα κάπου επαφές, μνμ, κτλπ που σας ενδιαφέρουν. Τρόποι υπάρχουν, είτε μέσω KIES, είτε μέσω του ίδιου του κινητού στην κάρτα SD. αυτη η λυση παιζει στην δικια μου περιπτωση; αν ναι το αρχειο με τις οδηγιες για το s8500 δεν υπαρχει στα λινκ που δινεις , τσεκαρε το Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 ptmax εισαι παραδειγμα για φορουμ! και τι δεν εχεις κανει για να βοηθησεις το παιδι, μπραβο! χαχαχαχαχα.... ε, ότι ξέρω και μπορώ θα βοηθήσω... και μένα με έχουν βοηθήσει πολλοί και πρέπει κάπως να ανταποδώσω.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 χαχαχαχαχα.... ε, ότι ξέρω και μπορώ θα βοηθήσω... και μένα με έχουν βοηθήσει πολλοί και πρέπει κάπως να ανταποδώσω.... εγω παντως σε ευχαριστω ........... αν τελικα γινεται δουλεια και σε μενα με την μεθοδο του multiloader πες μου που θα βρω το firmware και αν μπορεις ξανανεβασε τις οδηγιες το παλιο μου firmware ειναι http://i41.tinypic.com/2800ehc.jpg Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά σαν τελευταία λύση θέλουν να καταφύγουν στο φλασάρισμα, ας δώσω εδώ οδηγίες για ΟΛΟΥΣ όσους θέλεουν να περάσουν χειροκίνητα την έκδοση 2.0 για Ελλάδα, για τον χ ή ψ λόγο... Αρχικά ότι χρειάζεστε είναι ήδη στο http://www.sammobile.com/firmware/ Αλλά ας το συμπτήξω σε 3 βασικά πραγματάκια. Χρειάζεστε τα εξής: Να κατεβάσετε τον multiloader που θα κάνει την δουλειά από εδώ Να κατεβάσετε τις οδηγίες, τις οποίες θα πρέπει να δείτε προσεκτικά από εδώ: GT-S8500 GT-S8530 Να κατεβάσετε την επίσημη έκδοση του 2.0 για την Ελλάδα από εδώ Προσοχή μόνο λίγο στις οδηγίες και θα είστε ΟΚ... ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ BACKUP τα δεδομένα μας για να έχουμε καλυμένο τον πισινό μας αν κάτι δεν πάει καλά... Να θυμάστε ότι με το φλασάρισμα χάνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πρέπει να έχετε αποθηκευμένα κάπου επαφές, μνμ, κτλπ που σας ενδιαφέρουν. Τρόποι υπάρχουν, είτε μέσω KIES, είτε μέσω του ίδιου του κινητού στην κάρτα SD. Sorry που σας ζαλίζω αλλά πάω να τρελαθώ. Δεν ανοίγει και δεν συνδέεται καν το κινητό μου με τον υπολογιστή. Με το που το ανοίγω, μου βγάζει στην οθόνη (τηλ και υπολογιστή μ' ένα θαυμαστικό στην μέση) και καλά ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Και νεκρώνει μετά. Για να σβήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) το κανα αλλλα τιποτα !! αυτη η λυση παιζει στην δικια μου περιπτωση; αν ναι το αρχειο με τις οδηγιες για το s8500 δεν υπαρχει στα λινκ που δινεις , τσεκαρε το Ουπς... σόρρυ αλλά είναι μλκια των παλικαριών στο sammobile. Τους έστειλα μνμ και είπαν ότι θα τα ξανα-ανεβάσουν τον ΜΑΙΟ!!! Είναι πολύ μλκες... Δυστυχώς δεν έχω το αρχείο, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος από του αγαπητούς φίλους που παρακολουθούν το thread το έχει και θα κάνει το καλό να το ανεβάσει... Προς το παρών, το μόνο που βρήκα και μπορώ να δώσω είναι αυτά τα δύο http://www.youtube.com/watch?v=wdGO_a8zsoY ή (αυτό είναι παλιό, δείτε μόνο αν δεν καταλαβαίνεται το πρώτο) Φίλε mr_pepe... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή σου... Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου προτείνω να κάνεις re-install τα windows ή κάτι παρόμοιο, γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει μόνο και μόνο για να φτιάξεις το KIES. Η παραπάνω λύση του multiloader παίζει, όπως παίζει και το service της σαμσουνγκ. Το λινκ του firmware δουλεύει. Υπενθυμίζω ότι με το φλασάρισμα χάνονται τα πάντα, και να τονίσω ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη γι αυτό μην με κυνηγάτε αν κάτι στραβώσει... Sorry που σας ζαλίζω αλλά πάω να τρελαθώ. Δεν ανοίγει και δεν συνδέεται καν το κινητό μου με τον υπολογιστή. Με το που το ανοίγω, μου βγάζει στην οθόνη (τηλ και υπολογιστή μ' ένα θαυμαστικό στην μέση) και καλά ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Και νεκρώνει μετά. Για να σβήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία. φίλε μόνο με το multiloader αν σωθείς, αλλιώς μετά στο service... ελπίζω μόνο να έχεις πάρει backup.. με τον multiloader θα βάλεις το κινητό σε download mode μόλις μπουτάρει και νομίζω ότι θα μπορέσεις να συνεχίσεις την διαδικασία... Edited April 12, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά σαν τελευταία λύση θέλουν να καταφύγουν στο φλασάρισμα, ας δώσω εδώ οδηγίες για ΟΛΟΥΣ όσους θέλεουν να περάσουν χειροκίνητα την έκδοση 2.0 για Ελλάδα, για τον χ ή ψ λόγο... Αρχικά ότι χρειάζεστε είναι ήδη στο http://www.sammobile.com/firmware/ Αλλά ας το συμπτήξω σε 3 βασικά πραγματάκια. Χρειάζεστε τα εξής: Να κατεβάσετε τον multiloader που θα κάνει την δουλειά από εδώ Να κατεβάσετε τις οδηγίες, τις οποίες θα πρέπει να δείτε προσεκτικά από εδώ: GT-S8500 GT-S8530 Να κατεβάσετε την επίσημη έκδοση του 2.0 για την Ελλάδα από εδώ Προσοχή μόνο λίγο στις οδηγίες και θα είστε ΟΚ... ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ BACKUP τα δεδομένα μας για να έχουμε καλυμένο τον πισινό μας αν κάτι δεν πάει καλά... Να θυμάστε ότι με το φλασάρισμα χάνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πρέπει να έχετε αποθηκευμένα κάπου επαφές, μνμ, κτλπ που σας ενδιαφέρουν. Τρόποι υπάρχουν, είτε μέσω KIES, είτε μέσω του ίδιου του κινητού στην κάρτα SD. Οι οδηγίες εδώ για το s8500. Edited April 12, 2012 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ουπς... σόρρυ αλλά είναι μλκια των παλικαριών στο sammobile. Τους έστειλα μνμ και είπαν ότι θα τα ξανα-ανεβάσουν τον ΜΑΙΟ!!! Είναι πολύ μλκες... Δυστυχώς δεν έχω το αρχείο, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος από του αγαπητούς φίλους που παρακολουθούν το thread το έχει και θα κάνει το καλό να το ανεβάσει... Προς το παρών, το μόνο που βρήκα και μπορώ να δώσω είναι αυτά τα δύο http://www.youtube.com/watch?v=wdGO_a8zsoY ή (αυτό είναι παλιό, δείτε μόνο αν δεν καταλαβαίνεται το πρώτο) Φίλε mr_pepe... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή σου... Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου προτείνω να κάνεις re-install τα windows ή κάτι παρόμοιο, γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει μόνο και μόνο για να φτιάξεις το KIES. Η παραπάνω λύση του multiloader παίζει, όπως παίζει και το service της σαμσουνγκ. Το λινκ του firmware δουλεύει. Υπενθυμίζω ότι με το φλασάρισμα χάνονται τα πάντα, και να τονίσω ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη γι αυτό μην με κυνηγάτε αν κάτι στραβώσει... φίλε μόνο με το multiloader αν σωθείς, αλλιώς μετά στο service... ελπίζω μόνο να έχεις πάρει backup.. με τον multiloader θα βάλεις το κινητό σε download mode μόλις μπουτάρει και νομίζω ότι θα μπορέσεις να συνεχίσεις την διαδικασία... Πως θα το βάλω σε downlaod mode αφού δεν κάνει τίποτα το κινητό, είναι νεκρό. Περνάω όλα τα στοιχεία στο multiloader και μόλις πατάω download μου βγάζει "Warring : Security fail!!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts