Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Service Temporarily Unavailable

Thank you very much for visiting Samsung Apps.

Due to essential maintenance, Samsung Apps is temporarily unavailable.

We are currently trying to improve our systems performance in order to deliver an efficient and effective service.

Thank you for your patience.

Samsung Apps

Ναι το έλεγε από πριν λίγες μέρες πως θα υπάρχει αυτή η αναβάθμιση.

Ελπίζουμε για καθολική 1.2.

θα δείξει αύριο-μεθαύριο ...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν συνδέομαι με το kies, μου δείχνει ότι ειναι συνδεδεμένο μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου και το ημερολόγιο του outlook (έβαλα το καινούργιο kies 2.0) και στα apps του kies μου εμφανίζει ότι το τηλ. δεν είναι συνδεδεμένο κι ετσι δεν μπορώ να κατεβάσω apps απο το kies. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και με το προηγούμενο kies.

Ρε παιδες μια βοηθεια. Εχω το firmware S8500XXJG5/S8500OXCJG4 και απο τοτε που το πηρα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση. Τι παιζει ξερει κανεις? Γιατι πλεον εχουν σπασει τα νευρα μου και θα το κανω απο μονος μου αναβαθμιση με το κολπο με την registry. Ευχαριστω ! :)

απλα μια κ το ειδα σε αυτο το μενου το camera tuning τι ειναι??κ που πρεπει να ειναι on η off?

Αν το camera tuning είναι στο off δεν θα σε αφήνει να μπεις στην 5 επιλογή που κάνεις κάτι επιπλέον ρυθμίσεις για την κάμερα....

@kommatias_3 Με το allshare μπορείς να προβάλεις σε τηλεοράσεις με dlna βίντεο φωτογραφίες κ μουσική....αλλά μπορείς και να δεις και τα κοινόχροιστα αρχεία των υπολογιστών του τοπικού δικτύου που είσαι συνδεδεμένος...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Βρεθηκε τροπος να αλλάζεις το product code.

Το τηλεφωνο μου ηταν GT-S8500BAAVGR και δεν μπορούσε να κάνει update.

Τωρα το έκανα επιτέλους GT-S8500BAAEUR και μόλις εκανα update απο το kies κανονικοτατα.

Βρεθηκε τροπος να αλλάζεις το product code.

Το τηλεφωνο μου ηταν GT-S8500BAAVGR και δεν μπορούσε να κάνει update.

Τωρα το έκανα επιτέλους GT-S8500BAAEUR και μόλις εκανα update απο το kies κανονικοτατα.

Το αλλαξες μονιμα??????

Ναι.

Τερμα πλεον τα παιχνιδια με την registry και με το Kies.

Μολις ανοιξα το Kies μου εβγαλε μηνυμα οτι το τηλέφωνο θελει update.

Ειναι πολυ απλος ο τροπος.

Οδηγιες αν προλαβω σημερα, αλλιως υπομονη για αυριο

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ WAVE S8500 OTAN ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ AΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ SAMSUNG APPS ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ME ANDROID!!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΤC TO WILDFIRE!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by mirrorofsorrow

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ WAVE S8500 OTAN ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ AΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ SAMSUNG APPS ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ME ANDROID!!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΤC TO WILDFIRE!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κατ' εμένα το wildfire είναι απαίσιο.

Αν θα πάρεις android πάρε κάτι με καλύτερη ανάλυση. (π.χ. LG Optimus one)

Τώρα για το wave,

απ' ότι βλέπω είσαι female :p

δεν ξέρω γιατί, αλλά σε ΟΛΕΣ τις κοπέλες αρέσει αυτό το τηλέφωνο. Οπότε μάλλον θα σου αρέσει κι εσένα. Εμφανισιακά τουλάχιστον.

Εφαρμογές έχει, αλλά δεν τις έχει όλες. Πες συγκεκριμένα πραγματα, να σου πούμε αν υπάρχουν ..

Προσωπική μου γνώμη ξέχνα το wave και πάρε το motorola defy που έχει android και έχει παραπλήσια τιμή...Το bada os που έχει το wave δεν έχει ούτε την ποσότητα ούτε την ποιότητα των εφαρμογών του android...Πιο συγκεκριμένα το bada έχει αρκετές καλές εφαρμογές αλλά επί πληρωμή (και αν είσαι από ελλάδα δεν σε αφήνει να αγοράσεις κιόλας)ενώ το android έχει πολύ μεγάλυτερη ποικιλία εφαρμογών...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

εγώ θα προτεινα να παει sto http://www.samsungapps.com και να διαπιστωσει μεσα απο τις κατηγοριες εφαρμογων αν την καλυπτει το κινητο!

Καλησπερα σε ολους παιδια!

Θα ηθελα να αγορασω καποια screen protector για το wave μου ή προτείνετε κατευθείαν μια θήκη προστασίας? Θα ήθελα τθς γνώμες και τις προτάσεις σας..Επίσης μηπως θα ηταν καλυτερα να τα αγορασω απο amazon? Σε Ελλαδα δεν εχω δει τιποτα καλο και οικονομικο..

προσωπικά το wave μου είναι πιο βολικό από το DEFY ( ... το οποίο παρά το γεγονός πως κάνει defy φαίνεται πλαστικούρα.... μάλλον στον γερμανό που το λένε ντέφι έχουν μια δόση δίκιου). επειδή αυτά είναι θέμα γούστου και προτίμησης καλό είναι κάποιος να τα βλέπει από κοντά όλα και να αποφασίζει
Ας επιχειρήσουμε...

Καλησπερα σε ολους παιδια!

Θα ηθελα να αγορασω καποια screen protector για το wave μου ή προτείνετε κατευθείαν μια θήκη προστασίας? Θα ήθελα τθς γνώμες και τις προτάσεις σας..Επίσης μηπως θα ηταν καλυτερα να τα αγορασω απο amazon? Σε Ελλαδα δεν εχω δει τιποτα καλο και οικονομικο..

μπορεις να κοιταξεις στο ebay :)

εχω ψωνισει screen protectors και θηκες για αρκετα κινητα μου, ολα μια χαρα και οι τιμες ειναι αστειες ;)

τωρα μαλιστα για το wave πηρα αυτη τη θηκη σε λευκη και ειναι μια χαρα, απλα "παχαινει" λιγο το κινητο και χανει την κομψοτητα του

p.s. καπου στο ιντερνετ ειχα δει ενα τεστ που καναν για την οθονη του κινητου οτι και καλα δε χαραζεται. τι με κατσαβιδι, τι με μαχαιρι προσπαθουσαν να τη χαραξουν και το αποτελεσμα ουτε η παραμικρη γρατζουνια!!

Edited by kakofonixx

μπορεις να κοιταξεις στο ebay :)

εχω ψωνισει screen protectors και θηκες για αρκετα κινητα μου, ολα μια χαρα και οι τιμες ειναι αστειες ;)

τωρα μαλιστα για το wave πηρα αυτη τη θηκη σε λευκη και ειναι μια χαρα, απλα "παχαινει" λιγο το κινητο και χανει την κομψοτητα του

τέτοια θήκη έχω παρει και εγώ. Το παχαίνει πολύ λίγο και είναι πολύ καλή. Η τιμή του είναι απλώς γελοία. 1,99 USD, περίπου 1,50 euro. Σε μια βδομάδα την είχα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με αφορμή το άκρως ενδιαφέρον αλλά αινιγματικό post του sothoms (#5309) κατάφερα, μετά από αρκετό ψάξιμο, να αποχαιρετήσω και τα τελευταία απομεινάρια της Vodafone στο καθόλα debranded πλεόν Wave μου. Πλέον είμαι ένας περήφανος κάτοχος Wave με product code GT-S8500BAAEUR. Το καινούριο Kies (2.0) πλέον αναγνωρίζει το κινητό ως τέτοιο και μου ζητά να κάνω αναβάθμιση στη JI5. Στο STunes επίσης εμφανίζει το παραπάνω product code. Εάν κάποιος έχει το ίδιο άχτι με τη Vodafone και δε θέλει να βασίζεται ΚΑΘΕ φορά στο registry trick για να κάνει update με το παλιό Kies θα συντάξω σε ακόλουθο post τα βήματα που ακολούθησα για να αλλάξω μόνιμα το product code. Ευχαριστώ sothoms για το ερέθισμα!

Με αφορμή το άκρως ενδιαφέρον αλλά αινιγματικό post του sothoms (#5309) κατάφερα, μετά από αρκετό ψάξιμο, να αποχαιρετήσω και τα τελευταία απομεινάρια της Vodafone στο καθόλα debranded πλεόν Wave μου. Πλέον είμαι ένας περήφανος κάτοχος Wave με product code GT-S8500BAAEUR. Το καινούριο Kies (2.0) πλέον αναγνωρίζει το κινητό ως τέτοιο και μου ζητά να κάνω αναβάθμιση στη JI5. Στο STunes επίσης εμφανίζει το παραπάνω product code. Εάν κάποιος έχει το ίδιο άχτι με τη Vodafone και δε θέλει να βασίζεται ΚΑΘΕ φορά στο registry trick για να κάνει update με το παλιό Kies θα συντάξω σε ακόλουθο post τα βήματα που ακολούθησα για να αλλάξω μόνιμα το product code. Ευχαριστώ sothoms για το ερέθισμα!

Άντε να ενημερωθεί και το FAQ ;)

Οδηγός για την αλλαγή του product code στο Wave GT-S8500.

Σημείωση: Ο παρακάτω οδηγός έχει σκοπό να αναφέρει τα βήματα που ακολούθησα ώστε να αλλάξω το product code της δικής μου Vodafone συσκευής (bebranded μέσω registry και Kies 1.5.1 trick) μόνιμα σε GT-S8500BAAEUR από GT-S8500BAAVGR που ήταν προηγουμένως. Το κινητό φέρει την έκδοση JH3 και το λειτουργικό μου σύστημα είναι Windows 7 32bit. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι τα βήματα που περιγράφω θα δουλέψουν σε κάθε περίπτωση ή για κάθε λειτουργικό σύστημα. Εκτελείτε τα βήματα του οδηγού με δική σας ευθύνη.

Βήμα 1ο:

Κατεβάζετε τα ακόλουθα:

-Qualcomm CDMA MSM drivers

-Phone System Analysis Software (PSAS 1.15 Free Edition)

Βήμα 2ο:

-Στο Wave πηγαίνετε στην εφαρμογή "Πληκτρολόγιο" και εισάγετε την ακολουθία *#197328640#.

-Στο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 8 για να μεταβείτε στην επιλογή "Common".

-Στο νέο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 7 για να μεταβείτε στην επιλογή "SERVICE Configuration".

-Στο νέο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 2 για να μεταβείτε στην επιλογή "DIAG Service Config".

-Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 2 για να επιλέξετε "USB DM/CP".

-Μόλις γίνει η επιλογή πιέζετε το πλήκτρο απόρριψης κλήσης για να επιστρέψετε στην οθόνη αναμονής.

Βήμα 3ο:

-Συνδέετε το Wave με τον υπολογιστή όπως θα κάνατε για σύνδεση με το Kies.

-Ο υπολογιστής θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τους Qualcomm οδηγούς και θα αποτύχει οπότε πηγαίνουμε να τους εγκαταστήσουμε χειροκίνητα:

-Δεξί κλικ στο "Computer" στην επιφάνεια εργασίας και επιλογή "Properties/Ιδιότητες".

-Κλικ στην επιλογή "Device Manager/Διαχείριση Συσκευών" στο αριστερό μενού.

-Στη λίστα που εμφανίζεται θα βρείτε το Qualcomm MSM driver με ερωτηματικό οπότε κάνετε δεξί κλικ πάνω του και επιλέγετε "Update driver" και επιλέγετε να γίνει χειροκίνητα καθορίζοντας εσείς το path όπου βρίσκεται ο οδηγός.

-Αποσυμπιέζετε το αρχείο "qualcomm cdma technologies msm.rar" που κατεβάσατε στην αρχή όπου επιθυμείτε και ορίζετε αυτόν τον φάκελο ως το path που σας ζητείται.

-Επιβεβαιώνετε την εγκατάσταση των οδηγών και η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Βήμα 4ο:

-Εγκαθιστάτε το PSAS από το αρχείου setup που βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο zip αρχείο.

-Τρέχετε το PSAS που μόλις εγκαταστήσατε.

-Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγετε από το μενού "Hardware Forensics" το στοιχείο "Use Mobile Ports".

-Στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγετε από το tab "SETUP" και τη λίστα "Serial COM Port:" το στοιχείο που αναφέρεται στους Qualcomm drivers που εγκαταστήσαμε προηγουμένως.

-Έχοντας κάνει την επιλογή μας μεταβαίνουμε στο tab "DIAG" και στο πλαίσιο "Diag Functions (values to be entered have to be in hex)".

-Εκεί επιλέγουμε από τη drop-down λίστα το στοιχείο "Display NVItem".

-Στο διπλανό πεδίο "Item" εισάγουμε τον αριθμό 2757 και πιέζουμε το πλήκτρο "Lets go".

-Αμέσως εμφανίζεται από κάτω ο hex κωδικός στον οποίο αντιστοιχεί το product code που έχουμε (στη δική μου περίπτωση ήταν ο 47 54 2d 53 38 35 30 30 42 41 41 56 47 52) ακολουθούμενος από μηδενικά και την κανονική μορφή του.

-Μόλις επαληθεύσουμε ότι σε αυτό το πεδίο εμφανίζεται το product code επιλέγουμε από τη drop-down λίστα το στοιχείο "Write NVItem (DANGEROUS)".

-Εισάγουμε και πάλι στο πεδίο "Item" τον αριθμό 2757 και αυτή τη φορά εισάγουμε και στο πεδίο "Index" τον hex κωδικό που αντιστοιχεί στο επιθυμητό product code (για αυτή τη δουλειά είναι πολύ βολικός αυτός ο converter). Στη δική μας περίπτωση ο κωδικός που αντιστοιχεί είναι ο "47 54 2d 53 38 35 30 30 42 41 41 45 55 52".

-Εισάγουμε τον hex κωδικό μας στο πεδίο "Index" λοιπόν και πιέζουμε το πλήκτρο "Lets go".

Το product code μας έχει αλλάξει!

Βήμα 5ο:

-Κλείνουμε το PSAS.

-Αφαιρούμε το καλώδιο του Wave από το PC.

Εγώ προσωπικά θεώρησα δόκιμο να επαναφέρω την αρχική επιλογή στο μενού *#197328640# οπότε πλοηγήθηκα πάλι στο [8]-->[7]-->[2]-->[3]. Ίσως και να μην είναι απαραίτητο.

Έκανα restart το Wave και στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε η οθόνη αναμονής το συνέδεσα ξανά με το pc και συνδέθηκα με το Kies.

Μόλις αναγνώρισε τη συσκευή μου ανέφερε ότι υπάρχει διαθέσιμο update στην έκδοση JI5.

Ελπίζω να βοηθήσει αυτός ο οδηγός όλους εσάς που σαν κι εμένα εύχονταν εξ'αρχής να είχαν ένα "καθαρό" κινητό απαλλαγμένο από κάθε είδους παρεμβάσεις το οποίο να μην εξαρτάται από τη Vodafone για αναβαθμίσεις.

Καλή τύχη σε όλους!

Edited by Studentmail

Μπράβο Studentmail.

Sorry που ήμουν αινιγματικός, απλά δεν είχα χρονο γιατι ηθελα να φτιάξω εναν απλο οδηγο με φωτογραφιες για να μπορεσει να το κανει ευκολα ο καθενας.

Με πρόλαβες όμως ;)

Εφόσον όμως τον εφτιαξα, τον ποσταρω για να μην πάει χαμενος.

Είναι σε world γιατι έχει και τις φωτό που είπα. (Τελικα το εκανα pdf για να μπορεσει να ανεβει στο forum)

Αναφερει τα ιδια ακριβως που έκανες κι εσυ.

Edit: Έκανα καποια αλλαγή στο pdf γιατι δεν ειχε πάρει κάποιες φωτο

Edited by sothoms

μια ερωτησούλα χρειάζετε να σώσουμε τηλ και λοιπά ή είναι οκ και δεν χάνονται??

Τιποτα δεν χανεται

Αν το camera tuning είναι στο off δεν θα σε αφήνει να μπεις στην 5 επιλογή που κάνεις κάτι επιπλέον ρυθμίσεις για την κάμερα....

@kommatias_3 Με το allshare μπορείς να προβάλεις σε τηλεοράσεις με dlna βίντεο φωτογραφίες κ μουσική....αλλά μπορείς και να δεις και τα κοινόχροιστα αρχεία των υπολογιστών του τοπικού δικτύου που είσαι συνδεδεμένος...

πρεπει να φτιαξω συνδεση για κοινοχρηστο δικτυο στον υπολογιστη μ πρωτα για να τα δω?γτ δν μ ωρισκει καμμια συσκευη οταν ψαχνει το τηλ..

το camera tynning εμενα ειναι στο off αλλα δν πειραζει ετσι τηα το αφησω!!!:)

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

το πρόβλημμα που μου βγάζει μετά είναι ότι

Η ΑΕΦΑΡΜΟΓΉ '' PSAS'' σταμάτησε να λειτουργεί

Το πρόγραμμα σταμλατησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος.Τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα και θα σας ενημερώσουν εάν υπάρχει διαθέσιμη λύση.

Edited by shyster