Studentmail Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 O χρήσιμος οδηγός του Studentmail μεταφέρθηκε αυτούσιος στα FAQ του Bada OS. :happy: Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Μπράβο Studentmail. Sorry που ήμουν αινιγματικός, απλά δεν είχα χρονο γιατι ηθελα να φτιάξω εναν απλο οδηγο με φωτογραφιες για να μπορεσει να το κανει ευκολα ο καθενας. Με πρόλαβες όμως ;) Εφόσον όμως τον εφτιαξα, τον ποσταρω για να μην πάει χαμενος. Είναι σε world γιατι έχει και τις φωτό που είπα. (Τελικα το εκανα pdf για να μπορεσει να ανεβει στο forum) Αναφερει τα ιδια ακριβως που έκανες κι εσυ. Edit: Έκανα καποια αλλαγή στο pdf γιατι δεν ειχε πάρει κάποιες φωτο Edited January 12, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 μια ερωτησούλα χρειάζετε να σώσουμε τηλ και λοιπά ή είναι οκ και δεν χάνονται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 μια ερωτησούλα χρειάζετε να σώσουμε τηλ και λοιπά ή είναι οκ και δεν χάνονται?? Τιποτα δεν χανεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αν το camera tuning είναι στο off δεν θα σε αφήνει να μπεις στην 5 επιλογή που κάνεις κάτι επιπλέον ρυθμίσεις για την κάμερα.... @kommatias_3 Με το allshare μπορείς να προβάλεις σε τηλεοράσεις με dlna βίντεο φωτογραφίες κ μουσική....αλλά μπορείς και να δεις και τα κοινόχροιστα αρχεία των υπολογιστών του τοπικού δικτύου που είσαι συνδεδεμένος... πρεπει να φτιαξω συνδεση για κοινοχρηστο δικτυο στον υπολογιστη μ πρωτα για να τα δω?γτ δν μ ωρισκει καμμια συσκευη οταν ψαχνει το τηλ.. το camera tynning εμενα ειναι στο off αλλα δν πειραζει ετσι τηα το αφησω!!!:) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) το πρόβλημμα που μου βγάζει μετά είναι ότι Η ΑΕΦΑΡΜΟΓΉ '' PSAS'' σταμάτησε να λειτουργεί Το πρόγραμμα σταμλατησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος.Τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα και θα σας ενημερώσουν εάν υπάρχει διαθέσιμη λύση. Edited January 12, 2011 by shyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν εχεις επιλεξει το σωστο port μηπως? Πρωτα πρεπει επισης να επιλέξεις το Display NVItem και μετα να γραψεις το 2757 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Συγχαρητηρια παιδια! ξεκιναω και γω τωρα τη διαδικασια για να απαλλαγω εντελως απο το μενου της voda :happy: p.s. φιλε sothoms το λινκ για τα drivers στο pdf σου δεν λειτουργει, το σωστο ειναι αυτο που δινει ο Studentmail :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Δεν εχεις επιλεξει το σωστο port μηπως? Πρωτα πρεπει επισης να επιλέξεις το Display NVItem και μετα να γραψεις το 2757 βασικά μου έβγαλε στην αρχή ένα σφάλμα όταν έκανα την εγκατάσταση του Qualcomm MSM driver ενώ το βάζω να κάνει από εκεί εγκατάσταση και ενώ ασ πούμε την κάνει συνεχίζει να βγάζει σφάλμα και ερωτηματικό στη λίστα με τις ΘΥΡΕΣ την επιλογή για το port μου την βγάζει και την επιλέγω. όλα όσα μου λέτε κάνω. αλλά μόλις πατάω το let's go κολλάει. έχω windows 7 64bit δεν ξέρω αν παίζει κανα ρόλο αυτό?? Edited January 12, 2011 by shyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια για την εκδοση που βαλατε τωρα δηλαδη την EUR ποτε θα βγει το bada 1.2 ? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) βασικά μου έβγαλε στην αρχή ένα σφάλμα όταν έκανα την εγκατάσταση του Qualcomm MSM driver ενώ το βάζω να κάνει από εκεί εγκατάσταση και ενώ ασ πούμε την κάνει συνεχίζει να βγάζει σφάλμα και ερωτηματικό στη λίστα με τις ΘΥΡΕΣ 64 bit ή 32 έχεις; Οι drivers κανουν για 32 bit Επίσης στο Psas τι πόρτα διάλεξες; Εγω επαιξα με την Samsung κλπ κλπ. Δες φωτο στο pdf που ανεβασα Edited January 12, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 64 bit έχω. που θα τους βρούμε αυτούς τους driver?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) p.s. φιλε sothoms το λινκ για τα drivers στο pdf σου δεν λειτουργει, το σωστο ειναι αυτο που δινει ο Studentmail :) Σίγουρα; Μολις τωρα ανοιξα το pdf, το δοκιμασα και παίζει κανονικα. Εν πας περιπτώσει το ίδιο Link ειναι με τον φιλο Studentmail Edited January 12, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 64 bit έχω. που θα τους βρούμε αυτούς τους driver?? Δυστυχως στο ξενο forum που το διαβασα ελεγε οτι δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δυστυχως στο ξενο forum που το διαβασα ελεγε οτι δεν υπάρχουν :mad::mad::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Σίγουρα; Μολις τωρα ανοιξα το pdf, το δοκιμασα και παίζει κανονικα. Εν πας περιπτώσει το ίδιο Link ειναι με τον φιλο Studentmail και ομως ναι :O το ξαναδοκιμασα και βγαζει "The file link that you requested is not valid." η μονη διαφορα ειναι η λεξη .../file/... αντι για .../get/... στο λινκ του Studentmail οπως και να χει σ'ευχαριστω για τον κατατοπιστικοτατο οδηγο! :) μολις εκανα ολη τη διαδικασια και το stune επιβεβαιωνει οτι ολα πηγαν καλα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) :mad::mad::X Κάποιοι πάντως ελεγαν οτι κατεβασαν το τελευταιο "Windows Mobile Device Center" απο το site της Microsoft που εχει τους ίδιους drivers Και επαιξε κανονικα Αν εχεις XP πρεπει να κατεβασεις το τελευταιο Active Sync. Δοκιμασε το και ομως ναι :O το ξαναδοκιμασα και βγαζει "The file link that you requested is not valid." η μονη διαφορα ειναι η λεξη .../file/... αντι για .../get/... στο λινκ του Studentmail οπως και να χει σ'ευχαριστω για τον κατατοπιστικοτατο οδηγο! :) μολις εκανα ολη τη διαδικασια και το stune επιβεβαιωνει οτι ολα πηγαν καλα! ;) Πάντως σε μενα το pdf (version 9.4.1) εμφανιζει file και όχι get και μπαινει κανονικα. Ελπίζω να μην μπερδευτουν και αλλοι φιλοι Edited January 12, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 πρεπει να φτιαξω συνδεση για κοινοχρηστο δικτυο στον υπολογιστη μ πρωτα για να τα δω?γτ δν μ ωρισκει καμμια συσκευη οταν ψαχνει το τηλ.. το camera tynning εμενα ειναι στο off αλλα δν πειραζει ετσι τηα το αφησω!!!:) Τι έκδοση των windows έχεις; Γιατί εγώ με τα 7 δεν χρειάαστηκε να κάνω τίποτα... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Κάποιοι πάντως ελεγαν οτι κατεβασαν το τελευταιο "Windows Mobile Device Center" απο το site της Microsoft που εχει τους ίδιους drivers Και επαιξε κανονικα Αν εχεις XP πρεπει να κατεβασεις το τελευταιο Active Sync. Δοκιμασε το WINDOWS 7 64BIT έχω. τι μπορούμε να κάνουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Κάποιοι πάντως ελεγαν οτι κατεβασαν το τελευταιο "Windows Mobile Device Center" απο το site της Microsoft που εχει τους ίδιους drivers Και επαιξε κανονικα Αν εχεις XP πρεπει να κατεβασεις το τελευταιο Active Sync. Δοκιμασε το WINDOWS 7 64BIT έχω. τι μπορούμε να κάνουμε?? Αυτο που σου ειπα, να κατεβασεις το windows mobile device center http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=4f68eb56-7825-43b2-ac89-2030ed98ed95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 γεια σε ολους 1. εχω το ρολοι του htc που ενα μελλος ανεβασε εδω,οποτε δε χρειαζεται το ρολοι διπλα στη μπαταρια,ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω? 2.προγραμμα πλοηγησης gps για την ελλαδα που να μπορω να το βαλω υπαρχη? το ndrive ??αν οχι ξερει κανεις ποτε περιμενουμε κυκλωφορια τετοιου σοφτ?? 3.ουτε με το δικο του αλλα ουτε και με το ναπι μου πεζει υποτιτλους.διαβασα τα προηγουμενα(ιδια ονομασια αρχειων,καταληξη .srt κτλ αλλα τιποτα) το bada ειναι 1.0.2 jh3 4.να κανουμε καλιμπρετε μπορουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) κάνοντας όλες τις διαδικασίες πιστά για το debranding ούτε στο τηλ. έφυγε το logo της voda και οταν μπαίνω και στο kies πλέον μου εμφανίζει ότι "Η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το kies 2.0 Βεβαιωθήτε ότι υποστηρίζεται και δοκιμάστε ξανά. Πείτε μου τι λάθος έχω κάνει? Edited January 13, 2011 by Aricos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 επισης μια ακομα ερωτηση. πηρα απο το saturn rca καλλωδιοο να το συνδεσω στην τβ. δε δουλεψε,ειχα σημα εδειχνε μια θολουρα κ γραμμεσ.. φταιει η συσκευη η το rca καλλωδιο ειναι διαφορετικου τυπου απο αυτο που αγορασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 επισης μια ακομα ερωτηση. πηρα απο το saturn rca καλλωδιοο να το συνδεσω στην τβ. δε δουλεψε,ειχα σημα εδειχνε μια θολουρα κ γραμμεσ.. φταιει η συσκευη η το rca καλλωδιο ειναι διαφορετικου τυπου απο αυτο που αγορασα? βάλε όσο πιο μέσα μπορείς στο καρφί στο τηλέφωνο (δυσκολεύει λίγο), και παίξε με τα καλώδια της TV. Μπορεί να μην είναι κόκκινο σε κόκκινο ή κίτρινο σε κίτρινο. Το nDrive δεν το περιμένουμε. Το Sygic περιμένουμε αλλά δεν ξέρω κι εγώ πότε θα το δώσουν επιτέλους. το ρολόι δεν φεύγει. για calibrate δεν υπάρχει universal επιλογή. Σε κάποιες εφαρμογές στο ζητάει όταν ξεκινάνε. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 κάνοντας όλες τις διαδικασίες πιστά για το debranding ούτε στο τηλ. έφυγε το logo της voda και οταν μπαίνω και στο kies πλέον μου εμφανίζει ότι "Η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το kies 2.0 Βεβαιωθήτε ότι υποστηρίζεται και δοκιμάστε ξανά. Πείτε μου τι λάθος έχω κάνει? Μηπως εκανες κατι λαθος? Γιατι τα παιδια που το κανανε κανονικα κανανε αναβαθμιση μεσω kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts