panos23 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Γεια σας παιδια Απο χτες παλευω με ενα προβλημα αλλα λυση δεν βρισκω Μπαινω στο Samsung Apps κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση κ οτι θελει επιβεβαιωση για να συνεχισει.Μολις πατησω συνεχεια μου βγαζει αναμονη κ δεν κανει τιποτα... :mad: Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει μην το σπασω?? Αλλιως ξερετε καμια εντολη να δωσω ωστε να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις (χωρις να χασω εφαρμογες,επαφες κτλ) Thanks Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 δεν το εχω κανει αλλα φανταζομαι οτι αν με multiloader βαλεις την έκδοση που είχε όταν το πήρες τότε θα είσαι οκ!! ενα γεια και απο μενα. εχω ακολουθησει τον οδηγο αλλαγης γλωσσας αλλα επειδη εχω εκνευριστει με τις αναβαθμισεις θα ηθελα να το γυρισω στην εργοστασιακη κατασταση που το αγορασα. το κινητο εχει ερθει απο γερμανια αν αυτο βοηθαει. υπαρχει τροπος να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 λογικά είναι πρόβλημα του Samsung Apps, εγω προχθές έκανα κανονικά update. πριν το σπασεις κάνε λίγο υπομονή:rolleyes: Γεια σας παιδια Απο χτες παλευω με ενα προβλημα αλλα λυση δεν βρισκω Μπαινω στο Samsung Apps κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση κ οτι θελει επιβεβαιωση για να συνεχισει.Μολις πατησω συνεχεια μου βγαζει αναμονη κ δεν κανει τιποτα... :mad: Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει μην το σπασω?? Αλλιως ξερετε καμια εντολη να δωσω ωστε να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις (χωρις να χασω εφαρμογες,επαφες κτλ) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Τελικά το πρόβλημα με το ξυπνητή μου το έκανε και εμένα 2 φορές (και μαλιστα σήμερα άργησα στην δουλειά) και ενω τόσο καιρό δούλευε μια χαρά και δεν το εχω κάνει αναβάθμηση, είχα την 1.02 όταν το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissamaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 δεν το εχω κανει αλλα φανταζομαι οτι αν με multiloader βαλεις την έκδοση που είχε όταν το πήρες τότε θα είσαι οκ!! το σκεφτηκα αλλα δεν εχω κρατησει τα στοιχεια του αρχικου firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο samung gt s 8500 μπορούμε να ακούσουμε ράδιοφωνο μέσω ιντερνετ από σαιτ? αν ναι που θα βρω τις εφαρμογές link? Υπάρχει μια εφαρμογή η Tunewiki από την οποία μπορείς να ακούσεις αρκετούς σταθμούς (υπάρχουν και μερικοί ελληνικοί) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καπου είχα δει τα versions του firmaware με ημερομηνιες κυκλοφοριας...samsungfirmwareworld κατι τετοιο.. θα βρεις την ακρη εκει... το σκεφτηκα αλλα δεν εχω κρατησει τα στοιχεια του αρχικου firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καπου είχα δει τα versions του firmaware με ημερομηνιες κυκλοφοριας...samsungfirmwareworld κατι τετοιο.. θα βρεις την ακρη εκει... Για το up dates του λογισμικού δηλαδή του bada γίνεται από το kies (εκεί στο σήμα κινητού και λέει αναβάθμιση) ή πρέπει να κατεβάσω από το samsungmaobile.gr το άρχειο με το up dates του κινητου διαλέγοντας το κινητό? Εγκατέστησα τα A) SB ThemeS8500 ka to GPSLogger πως γίνεται η απεγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Για το up dates του λογισμικού δηλαδή του bada γίνεται από το kies (εκεί στο σήμα κινητού και λέει αναβάθμιση) ή πρέπει να κατεβάσω από το samsungmaobile.gr το άρχειο με το up dates του κινητου διαλέγοντας το κινητό? Εγκατέστησα τα A) SB ThemeS8500 ka to GPSLogger πως γίνεται η απεγκατάσταση? 1) Το πρώτο που λες 2) πατάς "edit" Πάνω αριστερά όταν είσαι μέσα στο μενού, και επιλέγεις το "-" στις εφαρμογές που θέλεις να αφαιρέσεις. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 1) Το πρώτο που λες 2) πατάς "edit" Πάνω αριστερά όταν είσαι μέσα στο μενού, και επιλέγεις το "-" στις εφαρμογές που θέλεις να αφαιρέσεις. ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσο για την διαγραφεί σε κανένα δεν δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσο για την διαγραφεί σε κανένα δεν δούλεψε κάνεις αυτό που κάνει αυτός στο 02:03 , και δεν δουλεύει; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Δεν έχω χρόνο να το βάλω τώρα. αν κάποιος το δοκιμάσει, ας πει αν είναι η 1.2 ;) (αλλά όπως το κόβω μάλλον δεν είναι :/ ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Καλημερα παιδια τωρα κανω το update για να δουμε τι θα δουμε!!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Καλημερα παιδια τωρα κανω το update για να δουμε τι θα δουμε!!!! Για λέγε, για λέγε γιατί σε μένα στα 7άρια "κολλάει" @αμ@το!!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Σε εμενα γιατι δε βγαινει η νεα εκδοση στο kies? :( Εχει κολλησει στην S8500XXJH3/S8500XCJH1 Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης... Ξεγραψα και ξαναργραψα το kies αλλα τιποτε... τι μπορει να φταιει ? Φοραω windows 7 . Edited November 29, 2010 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ετοιμο!!!!!! λοιπον:δυστυχως δεν ειναι η 1.2 απλα παρεμεινε η 1.0.2 S8500XXJI5.. αλλη αλλαγη δν βλεπω παιδια να σας πω την αληθεια!!μονο νομιζω οτι ειναι λιγο γρηγοροτερο το κινητο γενικα!!εκτος αν ειναι ιδεα μου!υπακουει πιο γρηγορα κ το browser σαν να μου φαινεται πιο γρηγορος αν κ η εκδοση του παραμενει η 2.0!! καμμια αλλαγη δν βλεπω κ στα εικονιδια τα εξωτερικα!! το θετικο σε ολην την αναβαθμιση ειναι οτι εγινε αμεσως κ με κανενα προβλημα!! λετε να εφτιαξαν επιτελους το KIES??? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto1410 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η 1.2 τουλάχτιστον ανεπίσημα είναι η JID και η JJ9 (ακόμα πιο ανανεωμένη). Εγώ τώρα έχω την JJ9 (ανεπίσημα πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=1738.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Την έκανα και εγώ αλλά δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά... Το μόνο μου φάνηκε πιο γρήγορη η εγκατάσταση μέσω του Kies. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Την έκανα και εγώ αλλά δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά... Το μόνο μου φάνηκε πιο γρήγορη η εγκατάσταση μέσω του Kies. done Κι εγώ. Καμία διαφορά εκ πρώτης όψεως. Το κουλό με το αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε τα τηλέφωνα μας στους server τους και πως θα μείνουν εκεί 2 χρόνια, το πρόσεξε κανείς άλλος; :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroneri7 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδια οταν κανω απεγκατασταση ορισμενων εφαρμογων απο το wave μετα οταν υπαρξει καποιο μελλοντικο Update μου το βγαζει σαν υποψηφιο για κατεβασμα..γιατι??αφου οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν ειναι στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδια οταν κανω απεγκατασταση ορισμενων εφαρμογων απο το wave μετα οταν υπαρξει καποιο μελλοντικο Update μου το βγαζει σαν υποψηφιο για κατεβασμα..γιατι??αφου οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν ειναι στο τηλεφωνο? Άγνωστο.. κι εμένα το κάνει .. απλά το αγνοώ.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000109064&listYN=Y can you install it?? and that http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000041816&listYN=Y ? Edited November 29, 2010 by masaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000109064&listYN=Y can you install it?? Ναι μια χαρά. Παίζω τώρα. εσύ όχι; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ναι μια χαρά. Παίζω τώρα. εσύ όχι; κατι λεει για μνημη αλλα εχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts