Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα με αυτο τον τροπο και πρεπει να πω οτι ηταν πολυ χρονοβορος...ματαια ομως δεν εξαφανιζονται ουτε ετσι :(

Οποτε δοκιμαζω και μεσω kies να δω...ερωτηση τωρα μεσω kies μπορω να κανω μαζικη διαγραφη των αναφορων η πρεπει παλι μια μια;;;

we're new in this :p Δοκίμασε όλες μαζί πρώτα και βλέπουμε :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

we're new in this :p Δοκίμασε όλες μαζί πρώτα και βλέπουμε :)

Ελα μεσω kies τα σβηνει ολα.....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ελα μεσω kies τα σβηνει ολα.....

Οπότε έκανες restart και δεν εμφανίστηκε κανέναν "καινούριο" μήνυμα ε;

Οπότε έκανες restart και δεν εμφανίστηκε κανέναν "καινούριο" μήνυμα ε;

Ναι φυγανε ολα.....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ρε παιδιά έχω χοντρό πρόβλημα και έχω ξενερώσει. Έκανα hard reset και τώρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές απ'το κινητό κατεβαίνουν και στα μισά γράφουν paused μόνο μέσω kies μπορώ. Τι να κάνω?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Ρε παιδιά έχω χοντρό πρόβλημα και έχω ξενερώσει. Έκανα hard reset και τώρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές απ'το κινητό κατεβαίνουν και στα μισά γράφουν paused μόνο μέσω kies μπορώ. Τι να κάνω?

Υπομονή. Μέχρι το τέλος του χρόνου θεωρητικά θα δούμε την επίσημη Bada 1.2 και (λογικά) θα λυθεί το θέμα.

Κι εμένα μετά από hard reset έγινε το πρόβλημα...

Η μπορείς να ξανακάνεις hard reset μήπως φτιαχτεί έτσι.

Δεν φτιάχνει φίλε μου έχουν δοκιμάσει και άλλοι. Έχω γραφτεί σε πολλά forums και όσοι κάνουν hard reset έχουν αυτό το πρόβλημα. Ποιά έκδοση έχεις jh3?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Δεν φτιάχνει φίλε μου έχουν δοκιμάσει και άλλοι. Έχω γραφτεί σε πολλά forums και όσοι κάνουν hard reset έχουν αυτό το πρόβλημα. Ποιά έκδοση έχεις jh3?

yeap ! αυτή ήταν πάνω από την αρχή.

Καλησπερα!!!

Παιδια 2 ερωτησουλες!! Η 1η ειναι πως μπορω να κανω τον αριθμο μου στο κινητο απορρητο?δηλαδη οταν καλω να βγαζει αποκρυψη?Και επισης ενω εχω ανοιχτη τη δονηση και με καλουν το κινητο δεν δονειται,ενω οταν το βαζω στο αθορυβο δονειται κανονικα..:blink:

Μπροστά απ'τον αριθμό που καλείς βάζεις #31# αλλιώς απ'τις ρυθμίσεις εφαρμογές κλήση όλες οι κλήσεις εμφάνιση αριθμού βαλε απόκρυψη και το δεύτερο στο προφίλ ήχου κανονικό στο πλαίσιο τύπος ειδοποίησης βάλε δόνηση και μελωδία Edited by uncommandable

Καλησπερα!!!

Παιδια 2 ερωτησουλες!! Η 1η ειναι πως μπορω να κανω τον αριθμο μου στο κινητο απορρητο?δηλαδη οταν καλω να βγαζει αποκρυψη?Και επισης ενω εχω ανοιχτη τη δονηση και με καλουν το κινητο δεν δονειται,ενω οταν το βαζω στο αθορυβο δονειται κανονικα..:blink:

Αν θέλεις να έχει πάντα απόκρυψη αριθμού, και να μην βάζεις #31# κάθε φορά, πας:

Ρυθμίσεις->εφαρμογές->κλήση->όλες οι κλήσεις->Εμφάνιση αριθμού μου->Απόκρυψη

Σε ευχαριστω παρα πολυ uncommandable!!! :)

Μπορω να ρωτησω ακομα κατι?μπηκα στο facebook απο το web στο touch.facebook.com αλλα δεν κανει ανανεωση η σελιδα για να δω τα τελευταια νεα.. επισης γινεται με καποιο τροπο να ανεβαζεις φοτο στο facebook απευθειας απο το κινητο μεσω wifi οπως λογικα γινεται στο twitter και μεσω iphone?

1. Ξαναλέμε πως στο Bada OS κατ' ουσίαν ΔΕΝ υφίσταται multitasking, κρίσιμος παράγοντας για να το χαρακτηρίσεις ανοιχτό λειτουργικό...

2. Μακάρι

3. Έπρεπε ΗΔΗ από την αρχή να μην υπάρχουν προβλήματα. Μιλάμε για θέματα που η Nokia είχε λύσει ήδη 4 χρόνια πριν. Έλεος...

4. Ξαναλέμε πως ΔΕΝ έχει speed dial και ξέρεις πολύ καλά πως όχι μόνο το έχουν και κινητά των 50 ευρώ αλλά και το widget είναι λύση-κουκούλωμα...

5. Κάτι που επίσης υπάρχει και σε κινητά των 50 ευρώ...

6. Εχμ... τι??? οκ...

7. Μακάρι να το "φορέσει" σύντομα και το Wave...

8. Παιδιά το έχουν ρίξει 90% στα παιχνίδια. Δεν το βλέπετε? Δείτε λίγο τι ανεβάζουν ως προσθήκες στο Facebook group που έχουν και θα καταλάβετε τι εννοώ...

9. ...

10. Ναι αλλά καλό είναι να αφήνουν εμένα να αποφασίζω τι θα κάνω αν πέσει κάτω από το 10% η μπαταρία. Anyway...

Αυτά προς το παρόν :)

Γενικά το wave δεν είναι για εσένα αλλά είναι το best for value για πολλού άλλους...

1)Ένα λειτουργικό χαρακτηρίζεται ανοιχτό όταν σε αφήνει να επέμβεις πάνω του και να του αλλάξεις τα φώτα...αλλά είτε κλειστό είτε ανοιχτό είναι το κινητό που το φοράει χαρακτηρίζεται smartphone...

2)Μακάρι όπως λες και εσύ....

3)Συμφωνώ,θα έπρεπε η samsung απ την αρχή να είχε βγάλει ένα σωστό kies που να μην υπήρχαν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις το app store κτλ κτλ...Βέβαια η nokia αυτά τα προβλήματα τα έλυσε πριν από 4 χρόνια αλλά το symbian είχε βγει πολύ πιο πριν,αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

4)Τα κινητά των 50 ευρώ κατά κύριο λόγο έχουν φυσικό πληκτρολόγιο οπότε λογικό το βρίσκω να έχουν speed dial...παρ όλα αυτά και το widget μην το σαμποτάρεις,βολεύει πάρα πολύ...

5)Ντάξει μια ανούσια παράλειψη για τους περισότερους,δεν μπορείς να το θεωρήσεις σοβαρό μειονέκτημα...

6)Υπάρχουν αρκετά widget app launchers

7)Σε λίγες μέρες λένε οι φήμες οτί θα είναι έτοιμη η επίσημη αναβάθμιση...

8)Εφόσων έχει κλείσει συμφωνίες κυρίως με εταιρίες παιχνιδιών τι θες να ανεβαίνει δηλαδή;Προς το παρόν το app store του το βλέπω να έχει μια καλή δυναμική και προοπτικές για το μέλλον αν συνεχίσει η samsung να το στηρίζει...Δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα αν σκεφτούμε το πόσο λίγο καιρό υπάρχει το bada...

9)Ας μην το σχολιάσω το ειρωνικό το υφάκι....

10)Δίκιο έχεις...παρ όλα αυτά αυτό το feature το έχουν πολλά λειτουργικά κινητών πλέον...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Γενικά το wave δεν είναι για εσένα αλλά είναι το best for value για πολλού άλλους...

1)Ένα λειτουργικό χαρακτηρίζεται ανοιχτό όταν σε αφήνει να επέμβεις πάνω του και να του αλλάξεις τα φώτα...αλλά είτε κλειστό είτε ανοιχτό είναι το κινητό που το φοράει χαρακτηρίζεται smartphone...

2)Μακάρι όπως λες και εσύ....

3)Συμφωνώ,θα έπρεπε η samsung απ την αρχή να είχε βγάλει ένα σωστό kies που να μην υπήρχαν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις το app store κτλ κτλ...Βέβαια η nokia αυτά τα προβλήματα τα έλυσε πριν από 4 χρόνια αλλά το symbian είχε βγει πολύ πιο πριν,αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

4)Τα κινητά των 50 ευρώ κατά κύριο λόγο έχουν φυσικό πληκτρολόγιο οπότε λογικό το βρίσκω να έχουν speed dial...παρ όλα αυτά και το widget μην το σαμποτάρεις,βολεύει πάρα πολύ...

5)Ντάξει μια ανούσια παράλειψη για τους περισότερους,δεν μπορείς να το θεωρήσεις σοβαρό μειονέκτημα...

6)Υπάρχουν αρκετά widget app launchers

7)Σε λίγες μέρες λένε οι φήμες οτί θα είναι έτοιμη η επίσημη αναβάθμιση...

8)Εφόσων έχει κλείσει συμφωνίες κυρίως με εταιρίες παιχνιδιών τι θες να ανεβαίνει δηλαδή;Προς το παρόν το app store του το βλέπω να έχει μια καλή δυναμική και προοπτικές για το μέλλον αν συνεχίσει η samsung να το στηρίζει...Δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα αν σκεφτούμε το πόσο λίγο καιρό υπάρχει το bada...

9)Ας μην το σχολιάσω το ειρωνικό το υφάκι....

10)Δίκιο έχεις...παρ όλα αυτά αυτό το feature το έχουν πολλά λειτουργικά κινητών πλέον...

1. Οπότε με τα δικά σου λόγια, το Wave δεν είναι smartphone.

2. ...

3. Kαταλαβαίνω τι λες αλλά εδώ δεν πρέπει να ανακαλύψουμε τον τροχό από την αρχή...

4. οκ

5. Για όσους το χρησιμοποιούν και ως pim είναι "θέμα".

6. Ναι αλλά δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη.

7. οκ

8. Θέλω να πω ότι καλά μεν τα παιχνιδια αλλά ας ασχοληθούν κάποτε και με εφαρμογές. Το τηλέφωνο έχει δυνατότητες να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική συσκευή αλλά δεν του δίνουν την ευκαιρία.

9. χαχα μα δεν υπήρχε κάποιο "υφάκι", απλώς προσπέρασα την απάντηση, δεν χρειαζόταν κάποιο σχόλιο. Μην είσαι τόσο biased...:rolleyes:

10. πχ στο Symbian το energy saver μπαίνει αυτόματα αλλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Ελπίζω να το ρυθμίσουν μελλοντικά.

εποικοδομητική η συζήτηση καθώς μαθαίνει κάποιος πολλά. ΤΑ APP launchers σε widget είναι παραμετροποιήσημα από τον χρήστη. Δεν χρειάζεται επέμβαση από τον δημιουργό.

calendar με δυνατότητα πολλαπλών γραμμών στα Notes Υπάρχει ήδη έτοιμο και τον κώδικα τον δίνει και η samsung σαν sample για την ανάπτυξη εφαρμογών.

Γενικά το bada έχει πολύ λιγότερες εφαρμογές από το android αλλά η συσχέτιση του Galaxy S με το Wave μου δείχνει πως το wave είναι πολύ πιο σταθερό . Επίσης το e55 με symbian ήθελε τουλάχιστον 1 επανεκκίνηση την ημέρα ενώ το wave ανάθεμα αν το κλείνω μια φορά το μήνα.

Άρα είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ικανοποιεί τις επαγγελματικές μου ανάγκες (calendar sync, push email, multiple accounts, call history, multiple fields per account, ακουστική, σήμα, wifi, browsing , 3g calling - πράγμα που λείπει σε HTC Android συσκευές- κτλ) ενώ είναι άψογο και σαν entertainment συσκευή (tv out, 5 mp κάμερα, radio, music player τρομερό κτλ. Η δε τιμή του.... το αγόρασα πριν αρκετό καιρό (από τους πρώτους αν θυμάμαι καλά λόγω προσφοράς από το expansys στα 289 ευρώ)

τόσο κάνει σήμερα το e55 που είναι 1.3 έτους

Ας επιχειρήσουμε...

calendar με δυνατότητα πολλαπλών γραμμών στα Notes Υπάρχει ήδη έτοιμο και τον κώδικα τον δίνει και η samsung σαν sample για την ανάπτυξη εφαρμογών.
Ξεκάθαρα τα υπόλοιπα που έγραψες εκτός από αυτό που παρέθεσα. Τι εννοείς? Πάντως ακόμη και στην τελευταία έκδοση δεν υπάρχει η υλοποίηση.

oculatus, μια παρακληση μονο. Μην μου συγκρινεις το Bada OS με το symbian.Προς θεου . Η νοκια ελυσε προβληματα μεσα σε 4 χρονια, οκ.Η samsung εχει λυσει περισσοτερα απο οσα εχει λυσει το symbian σε ολα τα χρονια κυκλοφοριας του ομως.Εχεις δοκιμασει ποτε να τρεξεις προγραμματισμο?Ειναι λογικο και επομενο λογισμικο που δεν εχει στο ενεργιτικο του ουτε 6μηνες να εχει ατελειες.Γιατι αυτα μονο ατελειες ειναι. Σου laggαρει πουθενα? μηπως σου κλεινει σε ακυρες στιγμες?Μηπως εκει που μιλας κλεινει το κινητο γενικοτερα ? Αυτα ειναι σοβαρα προβληματα και κανενα απο αυτα δεν υφισταται.Και επαναλαμβανω σε κινητο που ειναι στην αγορα λιγοτερο απο εξαμηνο.Ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες.

εχετε ολοι screen protector στο wave ? Δεν μπορω να βρω σε plaisio κ public :(

από ebay πάρε.

συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα τετραγωνισμένο, και όχι ακριβώς στα μέτρα της οθόνης, γιατί προς τις άκριες κάνει μία καμπυλότητα η οθόνη, και δεν κολλάει όπως θα έπρεπε. (δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ)

bada 1.2 change: στο 15% της μπαταρίας, υπάρχει απλά η προειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία. 'Ολες οι λειτουργίες δουλεύουν κανονικά ;)

1. Οπότε με τα δικά σου λόγια, το Wave δεν είναι smartphone.

2. ...

3. Kαταλαβαίνω τι λες αλλά εδώ δεν πρέπει να ανακαλύψουμε τον τροχό από την αρχή...

4. οκ

5. Για όσους το χρησιμοποιούν και ως pim είναι "θέμα".

6. Ναι αλλά δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη.

7. οκ

8. Θέλω να πω ότι καλά μεν τα παιχνιδια αλλά ας ασχοληθούν κάποτε και με εφαρμογές. Το τηλέφωνο έχει δυνατότητες να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική συσκευή αλλά δεν του δίνουν την ευκαιρία.

9. χαχα μα δεν υπήρχε κάποιο "υφάκι", απλώς προσπέρασα την απάντηση, δεν χρειαζόταν κάποιο σχόλιο. Μην είσαι τόσο biased...:rolleyes:

10. πχ στο Symbian το energy saver μπαίνει αυτόματα αλλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Ελπίζω να το ρυθμίσουν μελλοντικά.

1)Δεν με κατάλαβες...είτε το λειτουργικό ενός smartphone είναι ανοικτό είτε κλειστό το κινητό θα είναι smartphone έτσι κ αλλιώς...Δηλαδή το γεγονώς οτί το os του wave είναι "κλειστό" δεν πάει να πει οτί το wave δεν είναι smartphone...

3)Σωστό σε βρίσκω και συμφωνώ μαζί σου αλλά τέτοια λάθη είναι αποδεκτό να υπάρχουν για μια πλατφόρμα που δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο ζωής...

5)Πράγματι είναι θέμα για αυτούς τους χρήστες όμως υπάρχει εφαρμογή στο samsung apps για σημειώσεις η οποία δεχεται και αλλαγή σειράς και αποθηκεύει τις σημειώσεις σου σαν αρχεία txt...

6)Με λίγες γνώσεις πληροφορικής και ένα pc μπορείς να τους κάνεις ότι θέλεις αν δεν βρεις στο internet κάποιο widget που να σε ικανοποιεί...

8)Με την εξέλιξη του bada θα έρθουν και αυτές οι εφαρμογές...αν και επαγγελματικές εφαρμογές υπάρχουν αλλά είναι paid οπότε δεν τις εμφανίζει σε εμάς...

9)Οκ

10)Καταργήθηκε αυτό το ενοχλητικό πράγμα στην 1.2

Γενικά το bada os μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά από θέμα σταθερότητας και δυνατοτήτων και έχει μια πρωτοφανή υποστήριξη από την samsung....

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Έχω εταιρικό email περασμένο στο κινητό (exchange). Όταν λάβω ένα email, που έχει κοινοποιηθεί και σε τρίτους, και θελήσω να απαντήσω σε όλους, τότε βάζει και την δική μου διεύθυνση και στέλνει το email και στο εαυτό του δηλ. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Ξέρει κάνεις τί μπορεί να φταεί?

Την επιλογή του να μου στέλνει αντίγραφο του email και σε μένα, την έχω ξετικαριζμένη.

Βοήθεια κανείς?

Ευχαριστώ

Κανείς δεν έχει σετάρει εταιρικό λογαριασμό, για να δοκιμάσει και να μου πεί?

Πήγαινε στο Email / [...] (3 τελείες) / settings / sending options / και επέλεξε το email σου.

εκεί η δεύτερη επιλογή (Always Cc myself) είναι απενεργοποιημένη, σωστά;

Παιδιά μια ερωτησούλα!Εχω στη συσκευη μου ενα ροζ witdget που γραφει Feeds @ updates και το εχω βαλει στον τοιχο του κινητου μου και βλεπω αμεσα τις ενημερωσεις στο facebook και twitter.. ειναι παααρα πολυ βολικο και το προτεινω σε ολους σας..Αλλα να ρωτησω ξερετε αν υπαρχει καποιο διαθεσιμο widget που να δειχνει αμεσα αν εχω καποιο καινουργιο email η καινουριο εισερχομενο μηνυμα στο facebook?

Παιδιά μια ερωτησούλα!Εχω στη συσκευη μου ενα ροζ witdget που γραφει Feeds @ updates και το εχω βαλει στον τοιχο του κινητου μου και βλεπω αμεσα τις ενημερωσεις στο facebook και twitter.. ειναι παααρα πολυ βολικο και το προτεινω σε ολους σας..Αλλα να ρωτησω ξερετε αν υπαρχει καποιο διαθεσιμο widget που να δειχνει αμεσα αν εχω καποιο καινουργιο email η καινουριο εισερχομενο μηνυμα στο facebook?

Αν το email σου υποστηρίζει push (από τα γνωστά υποστηρίζουν το hotmail / gmail) τότε δεν χρειάζεσαι widget. Μπορείς να το ρυθμίσεις σαν exchange email για να σου έρχεται αμέσως ειδοποίηση (δες στο FAQ του bada os για οδηγίες).

Για το Facebook, βάλτο να σου στέλνει ειδοποίηση στο email όταν σου έρχεται μήνυμα στο facebook, και έτσι θα έχεις το email άμεσα. (εκτός αν εννοείς για το chat του facebook).

παιδια καλισπερα.....αν ξερει καποιος να με βοηθησει...εχω μια samsung 8500 wave και δεν μου ανοιγει τισ φωτογραφειες στα μηνηματα στο fb....οπως και στα email δεν μου ανοιγει οτι εχει σχεσει με φωτογραφεια.....