Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα ενας φιλος μου αγορασε ενα wave αλλα ειναι απο t-mobile και του λεει οτι η sim του δεν ειναι δεκτη !Μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να την δεχεται ?

Από άλλο forum το βρήκα, δεν χάνει κάτι να το δοκιμάσει ο φίλος σου

@davidmclaren

On the keypad, type in *#7465625#

Make sure Network Lock and SIM Lock are both off.

Τελικά μάλλον στην samsung πειραματίζονται με το kies!Μέτα από πολλές δοκιμασίες κατάφερα να κάνω αναβάθμιση με αυτο

μετα την αναβάθμιση του κιν. μου ζήτησε αναβ. το samsung App.,μετά και από αυτό έπρεπε να διαβάσω τους όρου χρήσεις για να μου ανοίξει.

Ποια έκδοση είναι αυτή?Προσπαθεί ένας φίλος μου να κάνει στο δικό του wave.Με την τελευταία έκδοση του KIES του βγάζει update not processed.To σύνδεσα και στο δικό μου pc που έχει τη προηγούμενη 1.5.3.10093_31 και μας έβγαζε μήνυμα "το στοιχείο MscThunder firmware update σταμάτησε να λειτουργεί" ενώ στο δικό μου βγάζει κανονικά ότι δεν υπάρχει πιο πρόσφατη απο την JH3.Να επισημάνω ότι του φίλου μου έχει την έκδοση ..OXCJEC.Μήπως να δοκιμάσω την πρώτη έκδοση του KIES?Νόμίζω ότι τα πρώτα update δε μπορούν να γίνου εύκολα με τις τελευταίες εκδόσεις του KIES.

Xiaomi Mi Mix 3

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση του firmware της φωτογραφικής. Δεν είδα καμιά καινούρια προσθήκη στα settings, όμως έχω την αίσθηση ότι οι επιλογές (scenes, ρυθμίσεις iso κλπ) γίνονται λίγο πιο γρήγορα και πιο "ομαλά", δεν υπάρχει αυτό το μικρό "lag" των επιλογών. Τράβηξα και μια φωτογραφία πριν και μια μετά την αναβάθμιση, όσο γίνεται στις ίδιες συνθήκες.

Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά η δεύτερη δεν είναι λίιιγο λιγότερο θολή; :)

Πριν την αναβάθμιση:

http://img408.imageshack.us/img408/871/0017s.th.jpg

Μετά την αναβάθμιση:

http://img411.imageshack.us/img411/1401/0020fr.th.jpg

Edit: Έφτιαξα τη σειρά των φωτογραφιών ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. :P

Η δεύτερη είναι πολύ πιο καθαρή. Δεν ξέρω αν είναι λόγο αναβάθμισης ή απλά έτυχε αλλα θα το διαπιστώσεις εάν προσέξεις το ρολόι που έχει το robotάκι και την μαύρη ζίκ ζακ γραμμή στη μέση.

Η δεύτερη είναι πολύ πιο καθαρή. Δεν ξέρω αν είναι λόγο αναβάθμισης ή απλά έτυχε αλλα θα το διαπιστώσεις εάν προσέξεις το ρολόι που έχει το robotάκι και την μαύρη ζίκ ζακ γραμμή στη μέση.

ή είναι τόσο τυχαίο ή όντως η δεύτερη φώτο είναι πολύ καλύτερη, πιο καθαρή.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα, ότι είναι πιο καθαρή συνολικά. Βέβαια δεν έκανα και καμιά επαγγελματική μέτρηση, απλά προσπάθησα και στις 2 να έχω την ίδια απόσταση, ίδιες ρυθμίσεις, και να αφήσω το κινητό να κάνει focus με το πάαασο του (και να το κρατήσω σταθερό βέβαια!) :P

Μπορεί να είναι και τυχαίο, πάντως όσον αφορά την απόκριση στο μενού της κάμερας, αυτή σίγουρα είναι πιο άμεση και ομαλή. ;-)

Και καλήτερα φωτισμένη είναι. Προσέξτε στις μικρογραφίες, το πρόσωπο στο ρομποτάκι. Νομίζω ότι είναι αρκετά πράγματα μαζί, ώστε να είναι τυχαίο. Είναι αισθητά καλύτερη η δεύτερη φωτό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλησπέρα σας,

έχω το wave κοντά στους 2 μήνες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. έχω κάποια μικροπροβληματάκια βέβαια..

1. πριν κανα μήνα οταν μπήκα στο samsung applications (το οποίο δεν έχει ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα) μου έλεγε ότι υπήρχε διαθέσιμη αναβάθμιση.. δεν είχε επιλογή να αρνηθείς, κ οταν την έκανα μου έβγαζε σφάλμα.. την ίδια περίοδο έκανα αναβάθμιση firmware από το kies (τώρα έχω την έκδοση ss8500xxjh3) με αποτέλεσμα 2 εβδομάδες τώρα να μην μπορώ να μπω στο samsung application.. και να κανω install applications μονο απο το kies. Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή ιδιο σε κάποιον άλλο και να το έλυσε?

2. μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές ΜΟΝΟ στην κεντρική μνήμη του κινητού και οχι στην memory card?

3. εαν γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξει το samsung applications στην Ελλάδα και πότε θα βγουν άλλοι χάρτες (εκτός του route 66) γιατι σε 9 μέρες λήγει η άδεια μου..

καλησπέρα σας,

έχω το wave κοντά στους 2 μήνες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. έχω κάποια μικροπροβληματάκια βέβαια..

1. πριν κανα μήνα οταν μπήκα στο samsung applications (το οποίο δεν έχει ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα) μου έλεγε ότι υπήρχε διαθέσιμη αναβάθμιση.. δεν είχε επιλογή να αρνηθείς, κ οταν την έκανα μου έβγαζε σφάλμα.. την ίδια περίοδο έκανα αναβάθμιση firmware από το kies (τώρα έχω την έκδοση ss8500xxjh3) με αποτέλεσμα 2 εβδομάδες τώρα να μην μπορώ να μπω στο samsung application.. και να κανω install applications μονο απο το kies. Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή ιδιο σε κάποιον άλλο και να το έλυσε?

2. μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές ΜΟΝΟ στην κεντρική μνήμη του κινητού και οχι στην memory card?

3. εαν γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξει το samsung applications στην Ελλάδα και πότε θα βγουν άλλοι χάρτες (εκτός του route 66) γιατι σε 9 μέρες λήγει η άδεια μου..

Καλησπέρα φίλε,

1. Εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Χτες μου έκανε update το samsung apps και μου δούλεψε κανονικά όπως και πριν.

2. Εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις τόσο στην κεντρική μνήμη όσο και στη memory card. Την επιλογή μπορείς να την κάνεις από το μενού Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ρυθμίσεις εγκατάστασης

3. Όσο για τους χάρτες και το ελληνικό samsung store δε γνωρίζω, δυστυχώς, να σε ενημερώσω σχετικά.

Αν μπορώ να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου.

1. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο μεταφοράς αρχείων από και προς το wave μέσω wifi;

2. Έχει καταφέρει κάνεις να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία "Εντοπισμός κίνησης ματιών" από τις ρυθμίσεις της κάμερας; Προσπαθούσα να κάνω διάφορες δοκιμές με πορτραίτα, εντοπισμό προσώπου κ.λ.π. αλλά δε μου εμφάνιζε κάποια ειδοποίηση όταν το πρόσωπο είχε κλειστά τα μάτια του ή κοιτούσε λοξά.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum είμαι καινούριος , έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός wave με pro. Code gt-s8500BAA EUR με software -JEE.

Διαβάζοντας στης αμέτρητες σελίδες περί αναβάθμισης της συσκευής ειλικρινά μπερδεύτηκα,

Κατέβασα την έκδοση kies έκανα εγκατάσταση και αναβάθμιση του προγράμματος όπου και μου ζήτησε.

Σύνδεσα το τηλέφωνο και μου έβγαλε μια ενημέρωση πως υπάρχει νέα αναβάθμιση από ( JEE σε H3 ) προσπάθησα αλλά μείναμε στην προσπάθεια έβγαζε συνέχεα το μήνυμα (Msc Thunder firmware update ) όσες μα όσες προσπάθειες και αν έκανα το ίδιο μήνυμα πάντα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος, και αν κάνω εγω λαθος κάπου, σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας Βάλη ένα χέρι βοηθείας και πως μπορώ να κάνω τελικά update

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum είμαι καινούριος , έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός wave με pro. Code gt-s8500BAA EUR με software -JEE.

Διαβάζοντας στης αμέτρητες σελίδες περί αναβάθμισης της συσκευής ειλικρινά μπερδεύτηκα,

Κατέβασα την έκδοση kies έκανα εγκατάσταση και αναβάθμιση του προγράμματος όπου και μου ζήτησε.

Σύνδεσα το τηλέφωνο και μου έβγαλε μια ενημέρωση πως υπάρχει νέα αναβάθμιση από ( JEE σε H3 ) προσπάθησα αλλά μείναμε στην προσπάθεια έβγαζε συνέχεα το μήνυμα (Msc Thunder firmware update ) όσες μα όσες προσπάθειες και αν έκανα το ίδιο μήνυμα πάντα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος, και αν κάνω εγω λαθος κάπου, σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας Βάλη ένα χέρι βοηθείας και πως μπορώ να κάνω τελικά update

Σας ευχαριστώ

Έχω παρατηρήσει ότι η 1.5.3 εμφανίζει προβλήματα. Προτείνω uninstall και κατέβασμα τις 1.5.1.

Τώρα για τα δικά μου προβλήματα (2).

1) Το kies όταν πάω να κατεβάσω ένα πρόγραμα/widget ξεκινάει το download, φτάνει στο 50% περίπου και κολλάει εκεί. Μετά καμία απόκριση εκτός του να ακυρώσω το download.

2) Αφού το kies δεν την παλεύει, βάζω προγράμματα από το samsungapps κατευθείαν από το κινητό. Όμως ότι και να κατεβάσω apps/thems/games το βάζει χύμα στο κύμα στο γενικό μενού. Ξέρει κανείς γιατί? Είχα την εντύπωση ότι έπρεπε να τα βάζει αλλού (τουλάχιστον έτσι έλεγαν κάτι ποστς πιο πίσω). Μπορώ να τα μετακινήσω από εκεί που είναι ή να κάνω κάποιον φάκελο να τα βάλω μέσα?

Ποια απο τις 2 λετε να τσιμπησω για το κινητακι μας??

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

Να αναφερω τελικα οτι πηρα την πρωτη...Μιλαμε για την υπερτατη μαλἄ..:X

Με το που ακουμπισα την βεντουζα στο τζαμι εσπασε η βαση...ελεος :mad:

Οποτε μακρια....

Σας ευχαριστώ

Το ίδιο κάνει και με ένα wave ενός φίλου μου όταν το συνδέω στο pc μου.Eχει την ίδια έκδοση με τη δικιά σου και του βγάζει για αναβάθμιση στην JH3 αλλά του πετάει το μήνυμα που αναφέρεις.Όταν συνδέω το δικό μου μου βγάζει κανονικά ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση αφού έχω την JH3.

Eπίσης συνδέει το κινητό του στο pc του.Έχει δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις αλλά μία του βγάζει μήνυμα "current firmware version of the device is not available for firmware update" με την πρώτη έκδοση του KIES και "firmware update is not processed..."με την τελευταία.Εγώ έχω την 1.5.3.10093_31 και του βγάζει αυτό που σου βγάζει και σε εσένα.Τι να πω , δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε κάνει update.Eίναι ελληνικό (απο Γερμανό) και οι δοκιμές γίνονται σε win7 32bit.Κάποια στιγμή μάλλον θα το δοκιμάσουμε με Xp.Αν βρείς καμία άκρη πές μας και εσύ..

Xiaomi Mi Mix 3

για σας, θελω να κανω μια ερωτηση, χτες αγορασα kαi εγω το wave, και σημερα αποφασησα να του περασω μουσικη apps κ.τλ. απο το kies.το συνδεσα με το usb το κινητο ομως δεν μου εμφανιζει τιποτα στο pc. στην οθονη του κινιτου μου δειχνει οτι φορτιζεται, νομιζω και παλιοτερα πηγα να συνδεσω το παλιο μου κινητο(nokia) και δεν μου το εδειχνε...ενω οταν βαζω το mp3 μου το αναγνωριζει κανονικα και ετσι. τι μπορει να φταιει?αν σας ειναι ευκολο ας μου δωσει μια απαντηση καποιος :)

Διαβασα ολο το φορουμ το οποιο με βοηθησε σε αρκετα θεματα αλλα θαλω να ρωτησω το εξης:

1. Τελικα εχει βρει καποιος screen protector το οποιο να δενει καλα με το κινητο και να μην επηρεαζεται η λειτουργια αφης;;;;

2. Απο καρτες μνημης microSD / microSDHC ειναι ολες συμβατες με το κινητο (αρκει να γινει διαμορφωση απο την συσκευη);;;;; και απο class στην καρτα μνημης 4 ή 6;;;;

καπου διαβασα οτι ταχυτητα καρτας μνημης 4MB/s ειναι καλα για το WAVE... εσεις τι γνωμη εχετε;;;;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:

ΑΝ δεν το ξερατε μπορειτε να κανετε ΑΥΤΟΜΑΤΗ απορριψη σε καποιον αριθμο οταν σας ενοχλει δηλωνοντας τον στην αυτοματη απορριψη

ΜΕΝΟΥ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΚΛΗΣΗ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

εκει μπορειτε να επιλεξετε να απορριπτει ολες τις κλησεις απο αποκρυψη ή να δωσετε αριθμους τηλεφωνων που θελετε να αποριπτονται

ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by ST7250
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Το ίδιο κάνει και με ένα wave ενός φίλου μου όταν το συνδέω στο pc μου.Eχει την ίδια έκδοση με τη δικιά σου και του βγάζει για αναβάθμιση στην JH3 αλλά του πετάει το μήνυμα που αναφέρεις.Όταν συνδέω το δικό μου μου βγάζει κανονικά ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση αφού έχω την JH3.

Eπίσης συνδέει το κινητό του στο pc του.Έχει δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις αλλά μία του βγάζει μήνυμα "current firmware version of the device is not available for firmware update" με την πρώτη έκδοση του KIES και "firmware update is not processed..."με την τελευταία.Εγώ έχω την 1.5.3.10093_31 και του βγάζει αυτό που σου βγάζει και σε εσένα.Τι να πω , δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε κάνει update.Eίναι ελληνικό (απο Γερμανό) και οι δοκιμές γίνονται σε win7 32bit.Κάποια στιγμή μάλλον θα το δοκιμάσουμε με Xp.Αν βρείς καμία άκρη πές μας και εσύ..

Φιλέ μου δυστυχώς είμαι σε απόγνωση, και δεν καταλαβαίνω το για τη ??

Όπως και αναφέρω έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με κάρτα sim και χωρίς κάρτα sim με micro sd και χωρίς micro sd ακόμα και σε safe mode αλλά τίποτα για αυτό και ζητώ την βοήθεια όποιου δίποτε από το forum που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσε με κάποιο τρόπο

θα πρέπει να βάλετε την JF1 Full με Multiloader. Μετά να βάλετε την JF7 Spanish Lite και μετά να κάνετε Update μέσω kies με το trick της registry....
Ας επιχειρήσουμε...

θα πρέπει να βάλετε την JF1 Full με Multiloader. Μετά να βάλετε την JF7 Spanish Lite και μετά να κάνετε Update μέσω kies με το trick της registry....

Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά εγώ που είμαι ολίγων τη άσχετος με την διαδικασία του Multiloader και ομολογουμένως το περίμενα λίγο ποιο απλό να κάνω αναβάθμιση με το kies άμα το κάνω όπως λες πιστέψαμε θα το χαιρετήσω το τηλέφωνο :(:cry:

Φιλέ μου δυστυχώς είμαι σε απόγνωση, και δεν καταλαβαίνω το για τη ??

Όπως και αναφέρω έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με κάρτα sim και χωρίς κάρτα sim με micro sd και χωρίς micro sd ακόμα και σε safe mode αλλά τίποτα για αυτό και ζητώ την βοήθεια όποιου δίποτε από το forum που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσε με κάποιο τρόπο

Λοιπόν έδωσα στο φίλο μου να δοκιμάσει την έκδοση KIES που βρίσκετε στο 3601 ποστ και δούλεψε!!Για κανε απεγκατάσταση τη παλιά,επανεκίννηση και βάλε αυτή που σου πα και πες μας τι έγινε;

Xiaomi Mi Mix 3

Λοιπόν έδωσα στο φίλο μου να δοκιμάσει την έκδοση KIES που βρίσκετε στο 3601 ποστ και δούλεψε!!Για κανε απεγκατάσταση τη παλιά,επανεκίννηση και βάλε αυτή που σου πα και πες μας τι έγινε;

1) δοκίμασα να βρω την παλιά έκδοση του kies 1.5.1 και δεν υπαρχή ,η δεν μπόρεσα να την βρω εγώ.

2) Έκανα απεγκατάσταση την έκδοση από το pc ( win7 64 bit ) και ξαναεκαλα download από την σελίδα της Samsung αφού έγινε η εγκατάσταση έκανα επανεκκίνηση και προσπάθησα για αναβάθμιση της συσκευής αλλά τσάμπα ανάβω την λάμπα.

Το μήνυμα είναι το ηδιo (Msc Thunder firmware update ) αυτό κάνω τη άλλο να κάνω ?????

1) δοκίμασα να βρω την παλιά έκδοση του kies 1.5.1 και δεν υπαρχή ,η δεν μπόρεσα να την βρω εγώ.

2) Έκανα απεγκατάσταση την έκδοση από το pc ( win7 64 bit ) και ξαναεκαλα download από την σελίδα της Samsung αφού έγινε η εγκατάσταση έκανα επανεκκίνηση και προσπάθησα για αναβάθμιση της συσκευής αλλά τσάμπα ανάβω την λάμπα.

Το μήνυμα είναι το ηδιo (Msc Thunder firmware update ) αυτό κάνω τη άλλο να κάνω ?????

Μπες εδώ και κατέβασε την 1.5.1. Αγνόησε το γεγονός ότι είναι για το Galaxy S, μια χαρά δουλεύει. Εγώ με αυτήν έκανα update και μάλιστα από vodafone live και έγινε μια χαρά.

Διαβασα ολο το φορουμ το οποιο με βοηθησε σε αρκετα θεματα αλλα θαλω να ρωτησω το εξης:

1. Τελικα εχει βρει καποιος screen protector το οποιο να δενει καλα με το κινητο και να μην επηρεαζεται η λειτουργια αφης;;;;

2. Απο καρτες μνημης microSD / microSDHC ειναι ολες συμβατες με το κινητο (αρκει να γινει διαμορφωση απο την συσκευη);;;;; και απο class στην καρτα μνημης 4 ή 6;;;;

καπου διαβασα οτι ταχυτητα καρτας μνημης 4MB/s ειναι καλα για το WAVE... εσεις τι γνωμη εχετε;;;;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:

ΑΝ δεν το ξερατε μπορειτε να κανετε ΑΥΤΟΜΑΤΗ απορριψη σε καποιον αριθμο οταν σας ενοχλει δηλωνοντας τον στην αυτοματη απορριψη

ΜΕΝΟΥ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΚΛΗΣΗ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

εκει μπορειτε να επιλεξετε να απορριπτει ολες τις κλησεις απο αποκρυψη ή να δωσετε αριθμους τηλεφωνων που θελετε να αποριπτονται

ευχαριστω εκ των προτερων

Θα σου απαντήσω στο δεύτερο ερώτημα. Όλες οι κάρτες micro SDHC είναι συμβατές με το κινητό. Το τωρινό μέγιστο μέγεθος βρίσκεται στα 32GB άλλα αναμένονται 64, 128 και 256 αν θυμάμαι καλά στο 2011. Η ταχύτητα μεταφοράς προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Δεν πιστεύω ότι αποθηκεύει τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων ανά δευτερόλεπτο για να βρεί εφαρμογή μια class 6.