Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα τελευταια μου βγαζει αυτο το μηνυμα ,ξερει καποιος τι ειναι?Να πω εδω οτι εχω λογαριασμο στο Hotmail και αυτο νομιζω ειναι το live.com που γραφει,αλλα πιο πριν δεν το εβγαζε αυτο το μηνυμα. Edited by johnsot-1

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα τελευταια μου βγαζει αυτο το μηνυμα ,ξερει καποιος τι ειναι?Να πω εδω οτι εχω λογαριασμο στο Hotmail και αυτο νομιζω ειναι το live.com που γραφει,αλλα πιο πριν δεν το εβγαζε αυτο το μηνυμα.

Και μενα μου το βγαζει αυτο!

Samsung Galaxy S23

πηρα ενα se arc και βρηκα την υγεια μου,ειναι αυτο που λενε κανει παπαδες!το συνιστω ανεπιφυλακτα!

Πολλοί για αλλού οδηγούμαστε, η samsung μας πούλησε παπά με το bada και μετά μας άφησε ξεκρέμαστους.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγω το παρατησα πριν 2 χρονια παντως.

Το εδωσα για ενα S2 και μετα πηρα το S3.

Ετσι σκεφτηκα κι εγω με το bada, οταν πηρα το κινητο.

Θα το υποστηριξει ελεγα, αλλα τιποτα.

Απο σοβαρες εφαρμογες τιποτα. Μονο παιχνιδακια χαζα και θεματα.

Android=μονοδρομος πλεον, αλλα και το android θελει καλο κινητο.

Με τα φθηνα δεν κανεις δουλεια.

Σερνονται πολυ

Edited by sothoms

Υποστηρίζει το τηλέφωνο micro SDHC κάρτες; Σκέφτομαι να παραγγείλω μια 32GB class 10 από εξωτερικό, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει... Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιες καρτούλες;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Υποστηρίζει το τηλέφωνο micro SDHC κάρτες; Σκέφτομαι να παραγγείλω μια 32GB class 10 από εξωτερικό, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει... Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιες καρτούλες;

ναι εγω τετοια εχω(8gb) και παει μια χαρα δε κολλαει πουθενα. ;)

Samsung Galaxy S23

Πάντως για viber κάτι είδα να παίζει με την τουρκορομ.

Χρειάζομαι και καινούρια μπαταρία, έχει ψάξει κανείς?

Λοιπόν, ακόμα και μετά από επανειλημμένα hard reset, μου εμφανίζει υπολοιπόμενη application memory 171 GB (!!!) και προσπαθώντας να τρέξω το samsung apps μου λέει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 10MB για να τρέξει!!! Μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές μόνο μέσω kies και μόνο στην κάρτα, όπου οι εφαρμογές σέρνονται... Έλεος, δεν έχω και χρήματα να το πετάξω και να πάρω ένα android...

Να επιχειρήσω να το φλασάρω μέσω multiloader? Έχω βρει την ισπανική rom που είναι ίδια με τη δικιά μας. Εναλλακτικά μου ζητάνε 31€ από τη samsung για επαναπρογραμματισμό. Μήπως καμείς ξέρει κάποιον εναλλακτικό τρόπο να λύσω το πρόβλημα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Η αποψη μου φιλε ειναι να το φλασαρεις. Λογικα τα προβληματα σου θα σταματησουν να εμφανιζονται.Και η turkorom ειναι καλη!

Θα αισθανόμουν πιο άνετα αν μπορούσα να το ξαναφλασάρω με kies, όμως δε σου δίνει τη δυνστότητα, παρά μόνο όταν υπάρχει νεότερη έκδοση firmware. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να "πιστέψει" ότι έχει παλαιότερη έκδοση και να με αφήσει να ξανα-φλασάρω την τελευταία;

get a life...

βάλε την Τουρκορομ 6,1 με multiloader και θα λυθούν όλα τα προβλήματα σου. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. 10-15 λεπτά κρατάει και είσαι κομπλέ. Αυτές τις μέρες σας αποχαιρετώ και εγώ. Κατά 99% πάω για το galaxy s3.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

βάλε την Τουρκορομ 6,1 με multiloader και θα λυθούν όλα τα προβλήματα σου. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. 10-15 λεπτά κρατάει και είσαι κομπλέ. Αυτές τις μέρες σας αποχαιρετώ και εγώ. Κατά 99% πάω για το galaxy s3.

Υπάρχει κάποιο guide;

get a life...

εδώ είναι όλα ξεκάθαρα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

εδώ είναι όλα ξεκάθαρα.

Με το επίπεδο των αγγλικών τους, κάθε άλλο παρά ξεκάθαρα είναι...

get a life...

βάλε την Τουρκορομ 6,1 με multiloader και θα λυθούν όλα τα προβλήματα σου. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. 10-15 λεπτά κρατάει και είσαι κομπλέ.

Γιατι 6,1 και οχι την 8,1?

Με το επίπεδο των αγγλικών τους, κάθε άλλο παρά ξεκάθαρα είναι...

Πραγματι :-P

Edited by john_shadow

Samsung Galaxy S23

Έβαλα τελικά με Multiloader την τρέχουσα έκδοση bada 2. Το πρόβλημα με το application memory λύθηκε!!! Πέρα από το καλό ψάξιμο που χρειαζόταν για να βρω τη ROM, guides και να λιώσω στα forum λόγω κάποιων αντικρουόμενων απόψεων, όλα πήγαν καλά. Τώρα που πήρα το "κολάι" είμαι έτοιμος και να δοκιμάσω την τουρκορομ , που λέτε, αλλά δυστυχώς το παραπάνω guide είναι ασαφέστατο. Αν βρω κάτι πιο σαφές, θα δοκιμάσω και τουρκορομ. Αλλιώς, όποιος θέλει και το έχει δοκιμάσει, ας μας γράψει εδώ τα βήματα. Edited by gdp77

get a life...

• 2 weeks later...
Μετά από 2 1/2 χρόνια με το wave πάω πλέον σε άλλο "γαλαξία", τον Νο 3. Να'σται όλοι καλά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Για σας μια φίλη μου έχει το εξής πρόβλημα εχει το samsung wave s8500 και δεν μπορει να εγκαταστήσει το instagram μιπος ξέρετε πως να το κάνω;

kalispera se olous k kali xronia!!!

exw na kanw 2 erwtiseis k an mporei kapoios na mou apantisei tha eimai eugnwmwn.

exw ena samsung wave gt-s8500 me leitourgiko bada 2.0 k mou emfanizei ta ekshs provlimata:

1)otan sundeomai sto internet mesw tou wifi mou to youtube dld o media player dn fortwnei k grafei to ekshs mhnyma : ''Apotuxia sundeshs.Epanalipsi? ''.to problima auto emfanizetai kathe fora pou sundeomai apo ton dolphin browser k ton opera fusika k thelw na paiksw ena videaki sto youtube.se antithesh vevaia otan sundeomai mesw cosmote ta videakia paizoun kanonika alla ekei yparxei allo provlima...

2)ta videakia einai se polu kaki poiothta k i epilogh tou media player pou emfanizetai panw sto kentro otan paizei to ekastote video dn yparxei pleon.

an yparxei kapoios pou mporei na voithisei me to sugkekrimeno thema tha to ektimousa polu

euxaristw :)

kalispera se olous k kali xronia!!!

exw na kanw 2 erwtiseis k an mporei kapoios na mou apantisei tha eimai eugnwmwn.

exw ena samsung wave gt-s8500 me leitourgiko bada 2.0 k mou emfanizei ta ekshs provlimata:

1)otan sundeomai sto internet mesw tou wifi mou to youtube dld o media player dn fortwnei k grafei to ekshs mhnyma : ''Apotuxia sundeshs.Epanalipsi? ''.to problima auto emfanizetai kathe fora pou sundeomai apo ton dolphin browser k ton opera fusika k thelw na paiksw ena videaki sto youtube.se antithesh vevaia otan sundeomai mesw cosmote ta videakia paizoun kanonika alla ekei yparxei allo provlima...

2)ta videakia einai se polu kaki poiothta k i epilogh tou media player pou emfanizetai panw sto kentro otan paizei to ekastote video dn yparxei pleon.

an yparxei kapoios pou mporei na voithisei me to sugkekrimeno thema tha to ektimousa polu

euxaristw :)

Για το πρώτο που αναφέρεις, ο opera δεν μπορεί να παίξει youtube, οπότε το μήνυμα που σου εμφανίζει είναι φυσιολογικό. Μόνο μέσω dolphin μπορείς. Τώρα γι΄αυτό που γράφεις ότι μπορείς να παίξεις video μόνο μέσω cosmote είναι εντελώς παράλογο... Μήπως δοκίμαζες μόνο με opera και στην cosmote δοκίμασες και τον dolphin και νομίζεις ότι φταίει το δίκτυο, ενώ στην πραγματικότητα είναι θέμα browser;

2) Δεν έχουν όλα τα video επιλογή ποιότητας. Αν , όμως, σου συμβαίνει σε όλα τα video που πας να παίξεις, τότε, ναι, υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω πώς να το λύσεις, πάντως γενικευμένα προβλήματα συνήθως λύνονται με ένα hard reset (αφού πρώτα γίνουν backup επαφές, sms κτλ. )

get a life...

Παιδια αντιμετωπίζω και γω προβλημα με το youtube εδω και μια βδομαδα.

Μπαινω με wifi και στην οθονη πανω,δεν μου εμφανιζει τις επιλογες HQ,NQ αλλα γραφει video.

Μιλαμε για πολυ χαλια ποιοτητα.

Εκανα hard reset αλλα παλι δεν αλλαξε.

Εχω βαλει το bada 2 απ'οταν βγηκε.

Παιδια αντιμετωπίζω και γω προβλημα με το youtube εδω και μια βδομαδα.

Μπαινω με wifi και στην οθονη πανω,δεν μου εμφανιζει τις επιλογες HQ,NQ αλλα γραφει video.

Μιλαμε για πολυ χαλια ποιοτητα.

Εκανα hard reset αλλα παλι δεν αλλαξε.

Εχω βαλει το bada 2 απ'οταν βγηκε.

Είναι διεθνές το πρόβλημα, δεν το έχεις μόνο εσύ. Η Google άρχισε να μας αποκλείει όλους σιγά σιγά από τις υπηρεσίες της (πρώτα Windows Phone, τώρα Bada)..

To Android δείχνει μονόδρομος ακόμα και αν μου φαινόταν αξιόλογη πρόταση τα WP8.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg