Tna Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Lets see... 1. Πραγματικό multitasking 2. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 3. Ολοκληρωμένο Kies χωρίς προβλήματα αναβάθμισης ή σύνδεσης με το κιινητό 4. Speed dial 5. Το ρημάδι το Enter να λειτουργεί για αλλαγή γραμμής σε καταχώρηση ημερολογίου ή σημείωση σε επαφή 6. Συντομεύσεις εφαρμογών στις αρχικές οθόνες 7. Να μπορείς να το λειτουργείς όταν είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο pc 8. Περισσότερες εφαρμογές ως εναλλακτικές για την ίδια χρήση (πχ χάρτες, σύνταξη sms, προβολή αρχείων κλπ) 9. Καλύτερη υλοποίηση Facebook 10. Να είναι πλήρως λειτουργικό όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από 10% Νομίζω πως τα περισσότερα είναι βασικά αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικό smartphone...:rolleyes: Νομίζω πως υπερβάλεις. το 2,9,10 δεν είναι παράγοντες που το καθιστούν smartphone αλλά δικές σου απαιτήσεις ως χρήστη. Το 2 δεν γίνεται λόγω hardware το 1 είναι προ των πυλών αλλά και πάλι δεν το έχουν όλα τα smartphone. το 3 διορθώνεται αλλά είναι σημαντικό (όλα τα wannabe smartphones έχουν μια σοβαρή πλατφόρμα sync) το 4 υπάρχει. το 5 είναι τελείως minor και ελπίζω να βγεί αλλά πάλι δεν είναι παράγων το 7 είναι σημαντικό το 8 δεν είναι παράγοντας smartphone αλλά κατά πόσο το bada θα αποτελέσει πλατφόρμα από περισσότερους developers για εφαρμογές Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εγώ θα ήθελα να μου πείτε το κινητό (δεν με ενοχλεί και να μην είναι smartphone) που έχει ΟΛΑ τα συν (+) του wave & ΟΛΑ αυτά που διευκρινίζει ο φίλος @OculatusAbis. Απλά θα κλείσω από το θέμα τηλέφωνο για όσα χρόνια θα δουλεύει σαν συσκευή. :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Ναι αλλά εγώ όπως έγραψα και πριν, αναφέρομαι σε κάποια και όχι σε όλα ως βασικούς παράγοντες που θα το χαρακτήριζαν smartphone (δες πως ακριβώς το έγραψα). Για τα άλλα που αναφέρεις: 1. Ποιο smartphone δεν έχει multitasking??? 4. Δεν υπάρχει, εκτός κι αν μιλάμε για ψευτολύσεις του τύπου "favorites"... 5. Αν όντως χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες είναι πολύ major θέμα. Σκέψου να θέλεις να καταχωρήσεις κάποιες σημειώσεις ως μέρος ενός γεγονότος στο ημερολόγιο ή ως στοιχείο σε μία επαφή και να μην μπορείς να αλλάξεις σειρά. Είναι πολύ κουφό και το ξέρεις. Άλλωστε πρώτη φορά έχουμε δει να λείπει κάτι τέτοιο από τρόπο γραφής...:wacko: Σου τα λέω αυτά γιατί πριν πάρω το Desire ήμουν χρήστης του Wave και πραγματικά το θεωρώ πολύ καλή συσκευή, το κινητό έχει πολλές δυνατότητες αλλά το έχουν "πνίξει" κάτι χαζομειονεκτήματα. Είναι σαν να έχεις ένα γίγαντα και τον βάζεις να παίζει με κούκλες :lol: Εγώ θα ήθελα να μου πείτε το κινητό (δεν με ενοχλεί και να μην είναι smartphone) που έχει ΟΛΑ τα συν του wave και ΟΛΑ αυτά που διευκρινίζει ο φίλος @OculatusAbis. Απλά θα κλείσω από το θέμα τηλέφωνο για όσα χρόνια θα δουλεύει σαν συσκευή. :pΕντάξει εσύ ζητάς το απόλυτο που ποτέ δεν θα υπάρξει αλλά αυτή τη στιγμή συσκευές όπως το Galaxy S ή το Desire έχουν όλα όσα μπορεί να δώσει το Wave, απλώς το Desire δεν έχει Super amoled οθόνη και το Galaxy S δεν έχει φλας. Edited October 31, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Ναι αλλά εγώ όπως έγραψα και πριν, αναφέρομαι σε κάποια και όχι σε όλα ως βασικούς παράγοντες που θα το χαρακτήριζαν smartphone (δες πως ακριβώς το έγραψα). Για τα άλλα που αναφέρεις: 1. Ποιο smartphone δεν έχει multitasking??? 4. Δεν υπάρχει, εκτός κι αν μιλάμε για ψευτολύσεις του τύπου "favorites"... 5. Αν όντως χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες είναι πολύ major θέμα. Σκέψου να θέλεις να καταχωρήσεις κάποιες σημειώσεις ως μέρος ενός γεγονότος στο ημερολόγιο ή ως στοιχείο σε μία επαφή και να μην μπορείς να αλλάξεις σειρά. Είναι πολύ κουφό και το ξέρεις. Άλλωστε πρώτη φορά έχουμε δει να λείπει κάτι τέτοιο από τρόπο γραφής...:wacko: Σου τα λέω αυτά γιατί πριν πάρω το Desire ήμουν χρήστης του Wave και πραγματικά το θεωρώ πολύ καλή συσκευή, το κινητό έχει πολλές δυνατότητες αλλά το έχουν "πνίξει" κάτι χαζομειονεκτήματα. Είναι σαν να έχεις ένα γίγαντα και τον βάζεις να παίζει με κούκλες :lol: Εντάξει εσύ ζητάς το απόλυτο που ποτέ δεν θα υπάρξει αλλά αυτή τη στιγμή συσκευές όπως το Galaxy S ή το Desire έχουν όλα όσα μπορεί να δώσει το Wave, απλώς το Desire δεν έχει Super amoled οθόνη και το Galaxy S δεν έχει φλας. Ναι έχουν και "άλλη" τιμή όμως, μαζί με αυτά που και εσύ αναφέρεις έτσι στο φτερό (και όχι μόνον βέβαια). Να μένουμε στην ίδια κατηγορία, γιατί αν ανεβαίνουμε "εθνική" δεν βγένει άκρη. Ας μην κρυβόμαστε, στην κατηγορία του, απλά δεν παίζει τίποτα άλλο σοβαρά. Και πολύ σωστά λες, πνίγεται σε κάποια πράγματα από παιδικά προβλήματα, αλλά είναι η πρώτη συσκευή και είναι αναμενόμενο αυτό. Edited October 31, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κατεβάσουμε τραγούδια από το filestube ή από κάπου αλλού κατευθείαν στο κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι αλλά εγώ όπως έγραψα και πριν, αναφέρομαι σε κάποια και όχι σε όλα ως βασικούς παράγοντες που θα το χαρακτήριζαν smartphone (δες πως ακριβώς το έγραψα). Για τα άλλα που αναφέρεις: 1. Ποιο smartphone δεν έχει multitasking??? 4. Δεν υπάρχει, εκτός κι αν μιλάμε για ψευτολύσεις του τύπου "favorites"... 5. Αν όντως χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες είναι πολύ major θέμα. Σκέψου να θέλεις να καταχωρήσεις κάποιες σημειώσεις ως μέρος ενός γεγονότος στο ημερολόγιο ή ως στοιχείο σε μία επαφή και να μην μπορείς να αλλάξεις σειρά. Είναι πολύ κουφό και το ξέρεις. Άλλωστε πρώτη φορά έχουμε δει να λείπει κάτι τέτοιο από τρόπο γραφής...:wacko: Σου τα λέω αυτά γιατί πριν πάρω το Desire ήμουν χρήστης του Wave και πραγματικά το θεωρώ πολύ καλή συσκευή, το κινητό έχει πολλές δυνατότητες αλλά το έχουν "πνίξει" κάτι χαζομειονεκτήματα. Είναι σαν να έχεις ένα γίγαντα και τον βάζεις να παίζει με κούκλες :lol: Εντάξει εσύ ζητάς το απόλυτο που ποτέ δεν θα υπάρξει αλλά αυτή τη στιγμή συσκευές όπως το Galaxy S ή το Desire έχουν όλα όσα μπορεί να δώσει το Wave, απλώς το Desire δεν έχει Super amoled οθόνη και το Galaxy S δεν έχει φλας. Χωρίς να μπορώ να οριοοθετήσω την έννοια smartphone, οπότε μπορεί να μην θεωρείς εσύ τις ακόλουθες συσκευές smartphones, το Iphone δεν έχει πραγματικό Multitasking . Από πολλούς θεωρείται smartphone τα windows 7 δεν έχουν καθόλου τα blackberry δεν έχουν πραγματικό Multitasking (τώρα θα μου πείς τι είναι το πραγματικό - πχ όπως το symbian). το bada έχει multitasking αντίστοιχο του Iphone. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Lets see... 1. Πραγματικό multitasking 2. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 3. Ολοκληρωμένο Kies χωρίς προβλήματα αναβάθμισης ή σύνδεσης με το κιινητό 4. Speed dial 5. Το ρημάδι το Enter να λειτουργεί για αλλαγή γραμμής σε καταχώρηση ημερολογίου ή σημείωση σε επαφή 6. Συντομεύσεις εφαρμογών στις αρχικές οθόνες 7. Να μπορείς να το λειτουργείς όταν είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο pc 8. Περισσότερες εφαρμογές ως εναλλακτικές για την ίδια χρήση (πχ χάρτες, σύνταξη sms, προβολή αρχείων κλπ) 9. Καλύτερη υλοποίηση Facebook 10. Να είναι πλήρως λειτουργικό όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από 10% Νομίζω πως τα περισσότερα είναι βασικά αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικό smartphone...:rolleyes: το 3 είναι θέμα χρόνου. για το 4 σου απάντησα σε άλλο post παρόμοιο που έκανες, αλλά εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις... το 5 σε ενοχλεί μόνο εσένα. το 6 μπορείς να το κάνεις άμα γουστάρεις. Ανοικτό SDK έχει. το 7 έρχεται με το bada 1.2 το 8 είναι καθαρά θέμα χρόνου το 9 και 10 είναι αστείο που το αναφέρεις καν (στο κάτω κάτω φόρτισε το) το 2 ίσως το δούμε στο μέλλον (γιατί υπάρχει αισθητήρας μπροστά και το 1 θα το δούμε κι αυτό στο μέλλον.. Εσένα προφανώς δεν σου κάνει. Το έδωσες, πήρες Desire. Προς τι η παραπληροφόρηση στο forum ? Μιλάς σαν να σε έκλεψε η Samsung σε κάθε post σου επειδή διάλεξες λάθος κινητό (για σένα) Edited October 31, 2010 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι έχουν και "άλλη" τιμή όμως, μαζί με αυτά που και εσύ αναφέρεις έτσι στο φτερό (και όχι μόνον βέβαια). Να μένουμε στην ίδια κατηγορία, γιατί αν ανεβαίνουμε "εθνική" δεν βγένει άκρη. Ας μην κρυβόμαστε, στην κατηγορία του, απλά δεν παίζει τίποτα άλλο σοβαρά. Και πολύ σωστά λες, πνίγεται σε κάποια πράγματα από παιδικά προβλήματα, αλλά είναι η πρώτη συσκευή και είναι αναμενόμενο αυτό.Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που κάνει πολλά περισσότερα και κοστίζει ακόμη και λογότερο...(αλλά αυτό είναι για τους διαξιφισμούς). Πάντως αν ζητούσαν άλλα 100 ευρώ για να δώσουν στο Wave τις δυνατότητες ενός Desire οι 7 στους 10 θα τα έδιναν...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Άρχισαν να δουλεύουν για το nimbuzz για Bada πάντως :) λένε δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα, αλλά... άρχισαν :p link: http://www.facebook.com/topic.php?uid=22674132128&topic=14715 # Nimbuzz Hi Guys, We are working on Bada. Thanks for your interest. about a month ago Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που κάνει πολλά περισσότερα και κοστίζει ακόμη και λογότερο...(αλλά αυτό είναι για τους διαξιφισμούς). Πάντως αν ζητούσαν άλλα 100 ευρώ για να δώσουν στο Wave τις δυνατότητες ενός Desire οι 7 στους 10 θα τα έδιναν...:rolleyes: Έστω και καταχρηστικα, όπως ποιο? Πρόσεξε, τα συν του δεν θέλω να τα χάσω! Χμμ, μην το λες. Αν έκανε +100 ευρώ, εγώ τουλάχιστον δεν θα το έπερνα. Όπως λες θα έπερνα κάποιο άλλο, που δεν χρειάζεται να πούμε ποιο, εδώ. Σίγουρα πάντως δεν θα ήταν το wave η επιλογή μου. Κατά την γνώμη μου (πάντα), είναι συμαντικότατος παράγοντας το value for money. Τι να το κάνω, όταν θα πρέπει να δώσω ένα σκασμό λ7 για να έχω 2-3 χρήσιμα βέβαια αλλά όχι απαρέτητα πράγματα? Στο κάτω κάτω έχουμε αρχήσει να μπερδεύουμε το σκοπό της κάθε συσκευής. Το τηλέφωνο είναι πρωταρχικά τηλέφωνο και επικουρικά όλα τα υπόλοιπα. Αν τώρα μέσα σε ένα αποδεκτό (διαφορετικό για τον καθένα μας) ποσό, μου δίνει και κάποιες ευκολίες τότε είναι καλοδεχούμενες. αλλιώς κοιτάω παραδίπλα.:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Lets see... 1. Πραγματικό multitasking 2. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 3. Ολοκληρωμένο Kies χωρίς προβλήματα αναβάθμισης ή σύνδεσης με το κιινητό 4. Speed dial 5. Το ρημάδι το Enter να λειτουργεί για αλλαγή γραμμής σε καταχώρηση ημερολογίου ή σημείωση σε επαφή 6. Συντομεύσεις εφαρμογών στις αρχικές οθόνες 7. Να μπορείς να το λειτουργείς όταν είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο pc 8. Περισσότερες εφαρμογές ως εναλλακτικές για την ίδια χρήση (πχ χάρτες, σύνταξη sms, προβολή αρχείων κλπ) 9. Καλύτερη υλοποίηση Facebook 10. Να είναι πλήρως λειτουργικό όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από 10% Νομίζω πως τα περισσότερα είναι βασικά αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικό smartphone...:rolleyes: 1)Καλό είναι να υπάρχει και το πραγματικό αλλά και πάλι με το multitasking (που έχει μπορείς να τρέξεις όσες εφαρμογές που ήδη υπάρχουν στο κινητό σου και μια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει από το samsung apps ταυτόχρονα) εμένα με καλύπτει.... 2)Από hardware τον έχουμε τον αισθητήρα φωτεινότητας,αν θα το υιοθετήσει το bada δυστηχώς εξαρτάται από την samsung... 3) Προσεχώς... 4)Υπάρχει ήδη σε μορφή widget 5)Μια λειτουργία που αφορά ελάχιστους αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε 6)Υπάρχουν... 7)Αυτό θα γίνεται με το bada 1.2 8)Ήδη βγήκε δεύτερος file manager,το θέμα των χαρτών κολλάει στο οτί δεν υποστηρίζονται τα paid apps ακόμα για Ελλάδα (κάτι που σύντομα θα πάψει να ισχύει)Πάντως υποστήριξη στα apps υπάρχει,καθημερινά βγαίνουν καινούργιες εφαρμογές... 9)Θα ήταν καλό να υπήρχε αλλά και το touch.facebook.com που χρησιμοποιώ εγώ από τον browser με υπερκαλύπτει... 10)Πράγματι είναι πολύ εκνευριστικό αλλά βοηθάει και στην εξοικονόμιση μπαταρίας... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Έστω και καταχρηστικα, όπως ποιο? Πρόσεξε, τα συν του δεν θέλω να τα χάσω! Χμμ, μην το λες. Αν έκανε +100 ευρώ, εγώ τουλάχιστον δεν θα το έπερνα. Όπως λες θα έπερνα κάποιο άλλο, που δεν χρειάζεται να πούμε ποιο, εδώ. Σίγουρα πάντως δεν θα ήταν το wave η επιλογή μου. Κατά την γνώμη μου (πάντα), είναι συμαντικότατος παράγοντας το value for money. Τι να το κάνω, όταν θα πρέπει να δώσω ένα σκασμό λ7 για να έχω 2-3 χρήσιμα βέβαια αλλά όχι απαρέτητα πράγματα? Στο κάτω κάτω έχουμε αρχήσει να μπερδεύουμε το σκοπό της κάθε συσκευής. Το τηλέφωνο είναι πρωταρχικά τηλέφωνο και επικουρικά όλα τα υπόλοιπα. Αν τώρα μέσα σε ένα αποδεκτό (διαφορετικό για τον καθένα μας) ποσό, μου δίνει και κάποιες ευκολίες τότε είναι καλοδεχούμενες. αλλιώς κοιτάω παραδίπλα.:rolleyes:Αν έχεις κάποια χρόνια στην αγορά των κινητών, θα θυμάσαι ότι τα 9 στα 10 Symbian ή Windows Mobile από το 2007 και μετά έχουν όλα όσα μπορεί να κάνει το Wave και ακόμη περισσότερα ενώ το Samsung i8910 (Symbian) τραβούσε βίντεο στα 720p κάπου ενάμισυ χρόνο πριν το Wave... 1)Καλό είναι να υπάρχει και το πραγματικό αλλά και πάλι με το multitasking (που έχει μπορείς να τρέξεις όσες εφαρμογές που ήδη υπάρχουν στο κινητό σου και μια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει από το samsung apps ταυτόχρονα) εμένα με καλύπτει.... 2)Από hardware τον έχουμε τον αισθητήρα φωτεινότητας,αν θα το υιοθετήσει το bada δυστηχώς εξαρτάται από την samsung... 3) Προσεχώς... 4)Υπάρχει ήδη σε μορφή widget 5)Μια λειτουργία που αφορά ελάχιστους αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε 6)Υπάρχουν... 7)Αυτό θα γίνεται με το bada 1.2 8)Ήδη βγήκε δεύτερος file manager,το θέμα των χαρτών κολλάει στο οτί δεν υποστηρίζονται τα paid apps ακόμα για Ελλάδα (κάτι που σύντομα θα πάψει να ισχύει)Πάντως υποστήριξη στα apps υπάρχει,καθημερινά βγαίνουν καινούργιες εφαρμογές... 9)Θα ήταν καλό να υπήρχε αλλά και το touch.facebook.com που χρησιμοποιώ εγώ από τον browser με υπερκαλύπτει... 10)Πράγματι είναι πολύ εκνευριστικό αλλά βοηθάει και στην εξοικονόμιση μπαταρίας... 1. Ξαναλέμε πως στο Bada OS κατ' ουσίαν ΔΕΝ υφίσταται multitasking, κρίσιμος παράγοντας για να το χαρακτηρίσεις ανοιχτό λειτουργικό... 2. Μακάρι 3. Έπρεπε ΗΔΗ από την αρχή να μην υπάρχουν προβλήματα. Μιλάμε για θέματα που η Nokia είχε λύσει ήδη 4 χρόνια πριν. Έλεος... 4. Ξαναλέμε πως ΔΕΝ έχει speed dial και ξέρεις πολύ καλά πως όχι μόνο το έχουν και κινητά των 50 ευρώ αλλά και το widget είναι λύση-κουκούλωμα... 5. Κάτι που επίσης υπάρχει και σε κινητά των 50 ευρώ... 6. Εχμ... τι??? οκ... 7. Μακάρι να το "φορέσει" σύντομα και το Wave... 8. Παιδιά το έχουν ρίξει 90% στα παιχνίδια. Δεν το βλέπετε? Δείτε λίγο τι ανεβάζουν ως προσθήκες στο Facebook group που έχουν και θα καταλάβετε τι εννοώ... 9. ... 10. Ναι αλλά καλό είναι να αφήνουν εμένα να αποφασίζω τι θα κάνω αν πέσει κάτω από το 10% η μπαταρία. Anyway... Αυτά προς το παρόν :) Edited October 31, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Παιδια ημαρτον συνεχιζουμε να διαιωνιζουμε ενα θεμα που δεν υπαρχει. Προφανως και εγω θα ηθελα να εχει 8mp camera να τραβαει 1080p video και δεν συμμαζευεται. Αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με την συσκευη την πουλαει και παιρνει ενα galaxy s που εχει αυτα που ζηταει ο φιλος. Απλα θα πρεπει να υποστει το lag που εχει το android. Εγω προσωπικα σαν δευτερη συσκευη που το εχω το ευχαριστιεμαι ακριβως επειδη ειναι γρηγορο και ανταποκρινεται σε αυτο που ζηταω. Edited November 1, 2010 by costas_pro Allagi Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Απλα θα πρεπει να υποστει το lag που εχει το symbian. symbian? android θέλεις να πείς Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 symbian? android θέλεις να πείς Ναι ναι...μπερδευτηκα με το omnia hd που επισης ειχε lag.... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Αν έχεις κάποια χρόνια στην αγορά των κινητών, θα θυμάσαι ότι τα 9 στα 10 Symbian ή Windows Mobile από το 2007 και μετά έχουν όλα όσα μπορεί να κάνει το Wave και ακόμη περισσότερα ενώ το Samsung i8910 (Symbian) τραβούσε βίντεο στα 720p κάπου ενάμισυ χρόνο πριν το Wave... 1. Ξαναλέμε πως στο Bada OS κατ' ουσίαν ΔΕΝ υφίσταται multitasking, κρίσιμος παράγοντας για να το χαρακτηρίσεις ανοιχτό λειτουργικό... 2. Μακάρι 3. Έπρεπε ΗΔΗ από την αρχή να μην υπάρχουν προβλήματα. Μιλάμε για θέματα που η Nokia είχε λύσει ήδη 4 χρόνια πριν. Έλεος... 4. Ξαναλέμε πως ΔΕΝ έχει speed dial και ξέρεις πολύ καλά πως όχι μόνο το έχουν και κινητά των 50 ευρώ αλλά και το widget είναι λύση-κουκούλωμα... 5. Κάτι που επίσης υπάρχει και σε κινητά των 50 ευρώ... 6. Εχμ... τι??? οκ... 7. Μακάρι να το "φορέσει" σύντομα και το Wave... 8. Παιδιά το έχουν ρίξει 90% στα παιχνίδια. Δεν το βλέπετε? Δείτε λίγο τι ανεβάζουν ως προσθήκες στο Facebook group που έχουν και θα καταλάβετε τι εννοώ... 9. ... 10. Ναι αλλά καλό είναι να αφήνουν εμένα να αποφασίζω τι θα κάνω αν πέσει κάτω από το 10% η μπαταρία. Anyway... Αυτά προς το παρόν :) αυτά δεν ορίζουν το τι είναι smartphone. Ορίζουν το τι θέλεις εσύ προσωπικά και δυστυχώς υπάρχουν μόνο σε λειτουργικά όπως το android. αυτά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Έστω και καταχρηστικα, όπως ποιο? Πρόσεξε, τα συν του δεν θέλω να τα χάσω! Αν έχεις κάποια χρόνια στην αγορά των κινητών, θα θυμάσαι ότι τα 9 στα 10 Symbian ή Windows Mobile από το 2007 και μετά έχουν όλα όσα μπορεί να κάνει το Wave και ακόμη περισσότερα ενώ το Samsung i8910 (Symbian) τραβούσε βίντεο στα 720p κάπου ενάμισυ χρόνο πριν το Wave... Εντάξη δεν το συνεχίζω γιατί προφανώς δεν θα βγει άκρη και είμαστε και εκτός θέματος. Αλλά προφανώς δεν υπολογίζεις κάποια πράγματα όταν απαντάς έτσι. Τες πα, η άποψή σου είναι γραμμένη και αναγνώσιμη. Edited November 1, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Έχω εταιρικό email περασμένο στο κινητό (exchange). Όταν λάβω ένα email, που έχει κοινοποιηθεί και σε τρίτους, και θελήσω να απαντήσω σε όλους, τότε βάζει και την δική μου διεύθυνση και στέλνει το email και στο εαυτό του δηλ. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Ξέρει κάνεις τί μπορεί να φταεί? Την επιλογή του να μου στέλνει αντίγραφο του email και σε μένα, την έχω ξετικαριζμένη. Βοήθεια κανείς? Ευχαριστώ Κανείς δεν έχει σετάρει εταιρικό λογαριασμό, για να δοκιμάσει και να μου πεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδια η συσκευη μου κανει το εξης κουφο. Σβηνω τα sms κανονικα και οταν κλεινω την συσκευη και την ξανα ενεργοποιω τσουκ σκανε ολα τα sms σαν νεα. Σας το κανει αυτο εσας? εκδοση 1.02 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδια η συσκευη μου κανει το εξης κουφο. Σβηνω τα sms κανονικα και οταν κλεινω την συσκευη και την ξανα ενεργοποιω τσουκ σκανε ολα τα sms σαν νεα. Σας το κανει αυτο εσας? εκδοση 1.02 Δες εδώ και πες μου αν δουλέψει για να το βάλω και στο FAQ Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Lets see... 1. Πραγματικό multitasking 2. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 3. Ολοκληρωμένο Kies χωρίς προβλήματα αναβάθμισης ή σύνδεσης με το κιινητό 4. Speed dial 5. Το ρημάδι το Enter να λειτουργεί για αλλαγή γραμμής σε καταχώρηση ημερολογίου ή σημείωση σε επαφή 6. Συντομεύσεις εφαρμογών στις αρχικές οθόνες 7. Να μπορείς να το λειτουργείς όταν είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο pc 8. Περισσότερες εφαρμογές ως εναλλακτικές για την ίδια χρήση (πχ χάρτες, σύνταξη sms, προβολή αρχείων κλπ) 9. Καλύτερη υλοποίηση Facebook 10. Να είναι πλήρως λειτουργικό όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από 10% Νομίζω πως τα περισσότερα είναι βασικά αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικό smartphone...:rolleyes: Καλησπερα, θα σου πω και εγω την υποκειμενικη μου γνωμη! 1- Θα το θελα και εγω μιας και προερχομαι απο τον βασιλια του multitasking Nokia E71, αν και να πω μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι μου λειπει. 2-Καθαρα προσωπικο, εμενα με αφηνει αδιαφορο! 3-Δεν ειχα ποτε προβλημα με το KIES. 4-Ισα ισα το widget ειναι πολυ πιο βολικο. 5-Δεν εχω αποψη. 6-ΠΟΛΥ σημαντικο για μενα, απο οσα γραφεις το θεωρω το μονο σοβαρο μειον. 7-Στην νεα εκδοση 1.2 που αναμενουμε υπαρχει αυτο. 8-Ειναι λογικο, μην ξεχνας και το iphone τον πρωτο χρονο ειχε 400 εφαρμογες. 9-Μπες απο τον browser στο touch.facebook.com, καλυτερο δεν νομιζω να υπαρχει. 10- Καθαρα υποκειμενικο, το καλυτερο θα ηταν να ειχε επιλογη να το απενεργοποιεις. Παντως με τετοια υποστηριξη μεχρι στιγμης (αναμενεται και skype τελικα) τυχον ελλειψεις που εχει τωρα θα διορθωθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά μακάρι να γίνουν όλα όσα λέτε γιατί η συσκευή ως hardware πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδια η συσκευη μου κανει το εξης κουφο. Σβηνω τα sms κανονικα και οταν κλεινω την συσκευη και την ξανα ενεργοποιω τσουκ σκανε ολα τα sms σαν νεα. Σας το κανει αυτο εσας? εκδοση 1.02 Δες εδώ και πες μου αν δουλέψει για να το βάλω και στο FAQ Το κάνει και εμένα αυτό αλλά μόνον για τις αναφορές όχι για όλα τα μυνήματα. Σαν λύση, ανοίγω κάθε αναφορά και μετά την σβήνω από μέσα, αντί για μαζικά. 1.02 έχω και εγώ. Μάλλον είναι bug αυτό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Δες εδώ και πες μου αν δουλέψει για να το βάλω και στο FAQ Θα το κανω και μεσω kies και θα σου πω...πολυ κουφο bug ομως!!! Thx anyway.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Θα το κανω και μεσω kies και θα σου πω...πολυ κουφο bug ομως!!! Thx anyway.. Το κάνει και εμένα αυτό αλλά μόνον για τις αναφορές όχι για όλα τα μυνήματα. Σαν λύση, ανοίγω κάθε αναφορά και μετά την σβήνω από μέσα, αντί για μαζικά. 1.02 έχω και εγώ. Μάλλον είναι bug αυτό. Το εκανα με αυτο τον τροπο και πρεπει να πω οτι ηταν πολυ χρονοβορος...ματαια ομως δεν εξαφανιζονται ουτε ετσι :( Οποτε δοκιμαζω και μεσω kies να δω...ερωτηση τωρα μεσω kies μπορω να κανω μαζικη διαγραφη των αναφορων η πρεπει παλι μια μια;;; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts