argiris77 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τώρα τις τελευταίαες δύο μέρες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο κινητό, όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet μέσω wifi μετά από λίγο κολλάει το κινητό και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα, μόνο ο προσανατολισμός δουλεύει, και κάνει reset πατώντας το κουμπι του τερματισμού συνεχόμενα. Έχω την XXJH3 περασμένη από την πρώτη φορά που μπήκε πρίν την κατεβάσουν. Καμιά ιδέα κανείς τι σκ@τ@ να φταίει? Ίσως η ίδια αυτή έκδοση (ένας από τους λόγους που μπορεί να την κατεβάσενε). Hard reset δεν θέλω να ξανακάνω γιατί έχω περάσει μέσα τα κερατά μου και ποιος κάθεται να ξαναασχοληθει.Μήπως να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μπας και λυθεί? Αυτό παρουσιάστηκε μόνο σε αυτή την έκδοση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Eλα σώπα και εγώ που νόμιζα με το nero. Πώς είπα όχι με ποιό πρόγραμμα. Και σε ποιά εκδοσή είναι το stunes? πολύ ευγενικός είσαι... Καλύτερα να το βρεις μόνος σου Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Πρόσεχε λίγο πως μιλάς σ' αυτούς που πάνε να σε βοηθήσουν. Γιατί στο τέλος κανείς δεν θα έχει την διάθεση να ασχοληθεί μαζί σου. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις, και δεν έχεις διάθεση να το ψάξεις, δικό σου πρόβλημα. Stune είναι το πρόγραμμα που μπορείς να μπεις στα ενδότερα του λειτουργικού του Wave. Είναι στον υπολογιστή. Για ποια έκδοση μιλάς; κι εκεί θα κάνεις paste το διαφοροποιημένο αρχείο που δίνουν τα παιδιά. Αν δείς λίγο παραπάνω θα καταλαβέις Κύριε Μariosx ότι έχω ήδη το stune 1.07 και έχω ήδη κάνει backup το αρχείο. Το θέμα μου είναι ότι ενώ στο προγραμμά έκανα δεξί clik- copy - paste sto arxeio που έιναι στο παραθύρο του stune και το περασά στον σκληρό, το τροποποιημένο αρχείο με την ίδια διαδικασία δεν μπορώ να το κάνω paste στο παράθυρο του stune. Προφανώς κάπου αλλού το βάζεις. Edited October 15, 2010 by Bada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τώρα τις τελευταίαες δύο μέρες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο κινητό, όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet μέσω wifi μετά από λίγο κολλάει το κινητό και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα, μόνο ο προσανατολισμός δουλεύει, και κάνει reset πατώντας το κουμπι του τερματισμού συνεχόμενα. Έχω την XXJH3 περασμένη από την πρώτη φορά που μπήκε πρίν την κατεβάσουν. Καμιά ιδέα κανείς τι σκ@τ@ να φταίει? Ίσως η ίδια αυτή έκδοση (ένας από τους λόγους που μπορεί να την κατεβάσενε). Hard reset δεν θέλω να ξανακάνω γιατί έχω περάσει μέσα τα κερατά μου και ποιος κάθεται να ξαναασχοληθει.Μήπως να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μπας και λυθεί? Αυτό παρουσιάστηκε μόνο σε αυτή την έκδοση:( είχα και εγώ το ίδιο το πρόβλημα και το παρουσίαζε με το που έμπαινα στo myphone.gr. Κράτησε για μια μέρα και μετά όλα καλά. Το τι έφταιγε δεν έχω ιδέα.έχω την ίδια έκδοση με σένα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει θα το εκτιμούσα! Ξέρω ότι τα περισσότερα έχουν γραφτεί γιατί το έχω ξαναδιαβάσει το θέμα αλλά αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω να το πιάσω από την αρχή. Το βασικότερο είναι το 2) ερώτημα. Με κάποιους από εσάς έχουμε ξαναβρεθεί σε thread και θα ήταν χρήσιμο να μάθω πριν την αγορά αν υπάρχει κάποια σοβαρή έλλειψη στο λειτουργικό. Α, και κάτι που προέκυψε μετά το αρχικό ποστ: Στην page της Samsung για τα apps είδα ότι έχει paid που ζητάνε το Kies για να τις περάσεις. Από Ελλάδα βλέπουμε paid κανονικά και μπορούμε να αγοράσουμε?? Thanks όποιον μπει στον κόπο. paid εφαρμογές για το Ellada δεν έχει ακόμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να τσιμπήσω το Wave οσονούπω (αν και ακόμα σκέφτομαι διάφορες συσκευές) και θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια: 1) Πως τα πάει με την μπαταρία (έχω ήδη για 1η το Desire που με το ζόρι βγάζει μέρα μην πάρω και δεύτερη συσκευή με τέτοιο θέμα!) 2) Έχει το Bada κάποιο αξιοσημείωτο θέμα που να με κάνει να το ξανασκεφτώ?? Είναι εντελώς καινούριο λειτουργικό και θαμε ενδιέφερε να ξέρω τις όποιες ελλείψεις του θεωρείτε εσείς που το χρησιμοποιείται σημαντικές. 3) Με Outlook συγχρονίζει?? Αυτά προς το παρόν! Ευχαριστώ! 1) Αν το σκίζεις το κινητό 1 μέρα καλά είναι. Λίγο πιο χαλαρά 2 μερούλες τις βγάζει. 2) Σαν καινούριο λειτουργικό πάει μια χαρά. Τα όποια προβλήματα συναντούνται από διάφορους αντιμετωπίζονται. Ελλείψεις υπάρχουν όπως και σε άλλα λειτουργικά. Μην περιμένεις με 4-5 μήνες λειτουργίας του Bada να τα έχει όλα τέλεια. 3) Αυτο το είχα προσπαθήσει μια φορά αλλά δεν μου βγήκε και δεν είχα και χρόνο να το ψάξω παραπάνω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 1) Αν το σκίζεις το κινητό 1 μέρα καλά είναι. Λίγο πιο χαλαρά 2 μερούλες τις βγάζει. 1) Αν το σκιζεις συμφωνο 1 μερα. Λιγο πιο χαλαρα με GPS on, κανα WIFI και 3g, 2 μερες. Με κλειστο GPS, χωρις wifi και χωρις 3g, 4 μερες χαλαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας με τον συγχρονισμό του ημερολογίου με outlook 2007. Αφού συγχρόνισα τις επαφές μια χαρά,μέσα στο kies επιλέγω το "ημερολόγιο" κάτω και μου βγάζει ότι "η συσκευή δεν υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία"..... ΟΛΑ τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικότατα.Μόνο το ημερολόγιο δεν δουλεύει! Το κινητό είναι της Voda με μαμίσιο firmware.Το kies είναι το τελευταίο. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Edited October 15, 2010 by malestrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 είχα και εγώ το ίδιο το πρόβλημα και το παρουσίαζε με το που έμπαινα στo myphone.gr. Κράτησε για μια μέρα και μετά όλα καλά. Το τι έφταιγε δεν έχω ιδέα.έχω την ίδια έκδοση με σένα. μπράβο ρε φίλε, και σε μένα το έκανε όταν έμπαινα στο myphone αν και μια φορά μου κόλησε και σε άλλο site, τώρα όλα καλά και σε μένα προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 μόλις μπήκα στο σπίτι, το έβαλα να φορτίζει.... λοιπόν, παρόλο που διάβασα αρκετές σελίδες με απο το φόρουμ, θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. κάποιος συμφορουμίτης έφτιαξε τον οδηγό για bada αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ένα οδηγό συγκεκριμένα για το τηλέφωνο. Θα προσπαθήσω να φτιάξω κάτι τέτοιο, αλλα θέλω τη βοήθεια σας για αυτό :) . παμε λοιπον με ερωτήσεις και στη συνέχεια μολις τσεκαριστούν και οι απαντήσει καθώς θα το δουλευω, θα φτιαχτεί και το αναλογο θέμα: σημ. κάποιες ερωτήσεις τίθονται σαν σωστό λάθος ΣΛ, κάποιες περιμένουν απάντηση. α.Φόρτιση: α1. Το κινητό το φορτίζουμε όταν το πάρουμε μεχρι να δειξει πληρως φορτισμένη η μπαταρία (σχετικά γράφουν οι οδηγίες ΣΛ α2. Κάθε φόρτιση σταματάει όταν δείξει ότι έχει γεμισει πληρως η μπαταρία. δεν υπάρχει νόημα για παραπάνω φόρτιση ΣΛ β .λογισμικό β1. το απαραίτητο λογισμικό που χρειαζόμαστε είναι το Kies που το κατεβάζουμε απο την σελίδα της samsung;ΣΛ http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-S8500BAAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support γ. συγχρονισμός επαφών γ1. χρησιμοποιούμε το kies και το outlook ΣΛ; γ2. δεν συγχρονίζεται το ημερολόγιο ΣΛ; αυτά για να ξεκινήσουμε, με βάση ότι κάνει κάθε χρήστης για όταν παίρνει ένα καινούργιο κινητό. στη συνέχεια, λέω να πάμε με τις ρυθμίσεις της συσκευής. Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 @ GUZGUN και bada_bing ευχαριστώ πολύ και τους δύο.:) Κατάλαβα, εδώ στο Ελλάντα ο,τι και στο Android.. Θα πάρουν όλες οι χώρες εκτός από μας!! Με τη μπαταρία θα τα βολέψω όπως φαίνεται.:) 1) Αν το σκίζεις το κινητό 1 μέρα καλά είναι. Λίγο πιο χαλαρά 2 μερούλες τις βγάζει. 2) Σαν καινούριο λειτουργικό πάει μια χαρά. Τα όποια προβλήματα συναντούνται από διάφορους αντιμετωπίζονται. Ελλείψεις υπάρχουν όπως και σε άλλα λειτουργικά. Μην περιμένεις με 4-5 μήνες λειτουργίας του Bada να τα έχει όλα τέλεια. 3) Αυτο το είχα προσπαθήσει μια φορά αλλά δεν μου βγήκε και δεν είχα και χρόνο να το ψάξω παραπάνω. Για το 3 είδα έγραψε κάποιος παρακάτω ότι έχει συγχρονισει άρα κάτι θα γίνει πιστεύω. Για το 2 σίγουρα δεν περιμένω να τα έχει όλα τέλεια προς Θεού. Εδώ υπάρχουν λειτουργικά που ειναι χρόνια στην αγορά κι έχουν ένα σωρό θέματα. Απλώς με ενδιέφερε να ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι που να ειναι σημαντικό. Bluetooth, αναφορές στα μηνύματα, καλή διαχείριση επαφών, σωστή διαχείριση μνήμης, ή κάτι που να δημιουργεί θέματα στην καθημερινή χρήση. Αν τα βασικα ειναι οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και πάλι thanks. :) HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπερα σε ολους. Σημερα καταφερα να κανω αναβαθμηση παρα τα πολα προβληματα που αντιμετοπισα με το Kies. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που ξερει μπορει να μου πει τι αλλαγες εγιναν ( Πριν ειχα το μανησιο BADA που το ειχε το κινητο απο την αρχη και τωρα εχω το 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS αλλα ακομα λεει bada 1.0 , δεν εχει βγει το 1.0.2? ) αυτες ειναι οι ερωτησεις μου και σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Καλησπερα σε ολους. Σημερα καταφερα να κανω αναβαθμηση παρα τα πολα προβληματα που αντιμετοπισα με το Kies. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που ξερει μπορει να μου πει τι αλλαγες εγιναν ( Πριν ειχα το μανησιο BADA που το ειχε το κινητο απο την αρχη και τωρα εχω το 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS αλλα ακομα λεει bada 1.0 , δεν εχει βγει το 1.0.2? ) αυτες ειναι οι ερωτησεις μου και σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Ναι ύπαρχει η εκδοση 1.0.2. Αυτή που έχεις ( 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS ) πρώτη φορά την βλέπω. Edited October 15, 2010 by Bada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εγω εχο την 1008111625_LIS_S8500BWJH1_VIA αφτο που θελω να πω ειναι οτι το BADA 1.02 ειναι απο την JH3 κε μετα. το δικο μου το εχο απο γερμανεια, σζνκεκριμενα απο τον provider ths O2 , οι οποια μεσω του κιεσ κικλοφορισε γεια λιγες μερε το JH3, αλλα ολοσ παραδοξως το σταματισε, με την αιτιολογεια οτι ειχαι σοβαρα προβλιματα πραγμα το οποιο ειναι αληθεια τοθλαχιστον οσο αφορα τον BROWSER , ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΖ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ. Οσοι προλαβανε εκεινες της ημερες και το κατεβασανε εχει καλος, οι υπολοιπη περιμενουμε την επομενη αναωαθμιση, μιλαω παντα γεια γερμανεια , και υποθετο το ιδειο να συνεβη κε στην ελλαδα, με αφτους που τηελουνε αλλα δεν μπορουνε να κανουνε αναβατημιση στην JH3 . Οσων αφορα το VIA που εχω εγο στο τελος, και εσεις κατι αλο . αφτο εχει να κανει με το πακετο γλωσασς. φιλικα μακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 μόλις μπήκα στο σπίτι, το έβαλα να φορτίζει.... λοιπόν, παρόλο που διάβασα αρκετές σελίδες με απο το φόρουμ, θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. κάποιος συμφορουμίτης έφτιαξε τον οδηγό για bada αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ένα οδηγό συγκεκριμένα για το τηλέφωνο. Θα προσπαθήσω να φτιάξω κάτι τέτοιο, αλλα θέλω τη βοήθεια σας για αυτό :) . παμε λοιπον με ερωτήσεις και στη συνέχεια μολις τσεκαριστούν και οι απαντήσει καθώς θα το δουλευω, θα φτιαχτεί και το αναλογο θέμα: σημ. κάποιες ερωτήσεις τίθονται σαν σωστό λάθος ΣΛ, κάποιες περιμένουν απάντηση. α.Φόρτιση: α1. Το κινητό το φορτίζουμε όταν το πάρουμε μεχρι να δειξει πληρως φορτισμένη η μπαταρία (σχετικά γράφουν οι οδηγίες ΣΛ Σωστό α2. Κάθε φόρτιση σταματάει όταν δείξει ότι έχει γεμισει πληρως η μπαταρία. δεν υπάρχει νόημα για παραπάνω φόρτιση ΣΛ Σωστό β .λογισμικό β1. το απαραίτητο λογισμικό που χρειαζόμαστε είναι το Kies που το κατεβάζουμε απο την σελίδα της samsung;ΣΛ Σωστό http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-S8500BAAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support γ. συγχρονισμός επαφών γ1. χρησιμοποιούμε το kies και το outlook ΣΛ; Σωστό γ2. δεν συγχρονίζεται το ημερολόγιο ΣΛ; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτά για να ξεκινήσουμε, με βάση ότι κάνει κάθε χρήστης για όταν παίρνει ένα καινούργιο κινητό. στη συνέχεια, λέω να πάμε με τις ρυθμίσεις της συσκευής. Καλορίζικο, ειμαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ναι ύπαρχει η εκδοση 1.0.2. Αυτή που έχεις ( 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS ) πρώτη φορά την βλέπω. Σιγουρα αυτη η εκδοση ειναι παλια? γιατι στο kies μου βγαζει οτι εχω την τελευταια εκδοση. Στο κινητο ομως μου λεει οτι εχω bada 1.0 . Ξερει κανενας ποια ειναι η εκδοση ( 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS ?:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Σιγουρα αυτη η εκδοση ειναι παλια? γιατι στο kies μου βγαζει οτι εχω την τελευταια εκδοση. Στο κινητο ομως μου λεει οτι εχω bada 1.0 . Ξερει κανενας ποια ειναι η εκδοση ( 1008091700_LIS_S8500MAJH1_COS ?:(:cry: βρε φιλε , 2 ποστ πιο πανω , εξειγω καποια πραματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καταλάλαβα τι θες να πεις αλλά και πάλι η JH1 είναι προγενέστερη της JH3 άρα δεν έχουμε την τελευταία έκδοση δλδ την 1.0.2 έτσι δεν είναι? Το COS που έχει σε εμένα στο τέλος μάλλον είναι επειδή είναι Cosmote. Μήπως όπως και στα κινητά Vodafone έτσι και το δικό μου με cosmote δεν έχει την δυνατότητα να κάνει οποιαδήποτε αναβάθμιση αλλά μόνο αυτές που δίνει η cosmote? Έχει κανείς άλλος κινητό της cosmote? Ή υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς μπορώ να βάλω την 1.0.2? ΥΓ. Τι προσφέρει η 1.0.2 παραπάνω από την 1.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καταλάλαβα τι θες να πεις αλλά και πάλι η JH1 είναι προγενέστερη της JH3 άρα δεν έχουμε την τελευταία έκδοση δλδ την 1.0.2 έτσι δεν είναι? Το COS που έχει σε εμένα στο τέλος μάλλον είναι επειδή είναι Cosmote. Μήπως όπως και στα κινητά Vodafone έτσι και το δικό μου με cosmote δεν έχει την δυνατότητα να κάνει οποιαδήποτε αναβάθμιση αλλά μόνο αυτές που δίνει η cosmote? Έχει κανείς άλλος κινητό της cosmote? Ή υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς μπορώ να βάλω την 1.0.2? ΥΓ. Τι προσφέρει η 1.0.2 παραπάνω από την 1.0? ναι ετσι ειναι , το JH1 δεν εχεει την 1.0.2, ενω οι JH3 την εχει την βερσιον 1.0.2. οσο γεια το COS, κανεισ λαθος, δεν εχει να κανει με τον προβιτερ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΘ !!!!!!!! υποψειν !!! κατηε χωρα εχει οχι μονον εναν κωδικο, αλλα περισοτερους, γεια παραδειγμα η γερμανεια εχει 4 με 5 κωδικους, π.χ BHT ανδεν κανω λατηοσ ειναι γερμανεια, VIA ειναι παλει γερμανεια. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, εαν δεν κανω λαθως πρεπει να βοσκαει καποθ και εδω !! εαν μου το ζητισετε μπορο να τον ανεβασω τον καταλογο , απλα δεν τηελο να κσαναποσταρο πραματα που τα πεδεια εδω στο φορουμ τα ανεβασανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ξερεις αν γινεται να βαλω την 1.02? τι παραπανω εχει απο την 1.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ρε παιδία μερικές ερωτησούλες: 1. που γίνεται αυτό με το a-gps Που λέτε? 2. έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει τον RSS feeder? Εγώ του βάζω site και τίποτα. 3. το ημερολόγιο συγχρονίζει? Γιατί εμένα με το ημερολογίο της δουλειάς που λέει δίκτυο μη διαθέσιμο παρόλο που προσπαθώ με wifi. ξέρει κανείς κάτι? παιδια ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ξερεις αν γινεται να βαλω την 1.02? τι παραπανω εχει απο την 1.0? Γίνεται. Μέσω του Kies και πειράζοντας λίγο το registry. Αν ψάξεις λιγάκι εδώ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις. Προσωπικά θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα εφόσον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Δεν έχει ουσιαστικές διαφορές. Μερίμενε την 1.2. (Ολοι αυτή περιμένουμε). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Οκ θα περιμενω και εγω την 1.2 :) η εκδοση μου δεν εχει σχεση με το οτι ειναι cosmote το κινητο ετσι δεν ειναι? (γιατι στο τελος εχει COS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια το παρειγγειλα και εγω και το παιρνω τη δευτερα με το καλο, ηθελα να ρωτησω πως ακριβως το συδνεω με την TV για να δω βιντεο/φωτο, χρειαζεται καποιο ειδικο καλωδιο; Μπορω να δω και hd video; Επισης θελω να παρω μια καλη sd καρτα (16 gb) εχετε καιποια να προτεινετε; Σκεφτομαι αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509 Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Οκ θα περιμενω και εγω την 1.2 :) η εκδοση μου δεν εχει σχεση με το οτι ειναι cosmote το κινητο ετσι δεν ειναι? (γιατι στο τελος εχει COS) εδω η λιστα με τους κωδικους γλοσας τον καθε κρατων, οπος βλεπεις το COS den σειμανει κοσμοτε ! αλλα αφτο που σου ελεγα , ειναι ενα απο τα πακετα γλωσας που περιεχουναι και την ελληνικη μεσα . ασ το παρει καποιος μοδερατορ , κε να το βαλει εκει που νομοιυει αφτος οτι ειναι καλυτερα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts