Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καρτα την εχω και εγω, κοιτα σε ταινιες και βιντεο δεν εχει κανενα προβλημα, ειναι αργη ομως οταν παω να μεταφερω πολλα μικρα αρχεια μαζι, εκει σερνεται.

Προτεινω να δεις κατι σε class 6.

class 10 βρηκα στα 16gb ,αλλα κοστιζει 100 ευρο! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437

Οποτε θα προτιμησω την class 4 και ας αργει. Εμενα τα κολληματα με νοιαζουν.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδια, εσεις που ειστε πιο εμπειροι απο εμενα το νεο στην τεχνολογια του "κυματος". Να το κανω αναβαθμιση μεσω multiloader και να μην περιμενω το επισημο update απο kies? Σε ολα τα φορουμς λενε οτι ειναι η full εκδοση(1.2). Και αν τα καταφερω τελικα θα εχω την επιλογη των ελληνικων χαρακτηρων μαζι φυσικα με τους αγγλικους?:) Και κατι αλλο...αν κανω τωρα την αναβαθμιση οταν βγει επισημα πλεον στο kies θα μπορω να την "περασω" απο πανω? Με λιγα λογια πια ειναι τα πλην και τα συν μιας τετοιας κινησης?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα.

Eπανέρχομε με το θέμα διαγραφείς μυνημάτων (sms).

Όπως είχα γράψει όταν κάνεις μαζική διαγραφή των sms, όταν κλείσεις και ανοίξεις το κινητό εμφανίζονται πάλι ΟΛΕΣ οι αναφορές παράδοσεις!:blink:

Κάποιοι το έλυσαν με "Ολική Επαναφορά".

Μετά όμως πρέπει να ξανακάνεις εγκατάσταση τα πάντα!!:ninja:

Για αυτό η "λύση" για όσους θέλουν να αποφύγουν το HR είναι να σβήνουν τη κάθε αναφορά από το ίδιο το sms και όχι με μαζική διαγραφή... :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Eπανέρχομε με το θέμα διαγραφείς μυνημάτων (sms).

Όπως είχα γράψει όταν κάνεις μαζική διαγραφή των sms, όταν κλείσεις και ανοίξεις το κινητό εμφανίζονται πάλι ΟΛΕΣ οι αναφορές παράδοσεις!:blink:

Κάποιοι το έλυσαν με "Ολική Επαναφορά".

Μετά όμως πρέπει να ξανακάνεις εγκατάσταση τα πάντα!!:ninja:

Για αυτό η "λύση" για όσους θέλουν να αποφύγουν το HR είναι να σβήνουν τη κάθε αναφορά από το ίδιο το sms και όχι με μαζική διαγραφή... :)

Καλημέρα! Μόλις πριν λίγο που άνοιξα το κινητό μου εμφάνισε ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Μου εμφάνισε ότι είχα 11 νέα μηνύματα και όλα ήταν αναφορές. Επίσης μου είχε διαγράψει και μερικά κανονικά μηνύματα έτσι στο άκυρο. Πάω να διαγράφω τις αναφορές το κλείνω, το ξαναενεργοποιώ και οι αναφορές ήταν πάλι εκεί. Δοκίμασα να τις διαγράψω από το μενού Ρυθμίσεις-->Μνήμη αλλά και πάλι τίποτα. Τελικά έλυσα το πρόβλημα διαγράφοντάς τες από το Kies. Οπότε όποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα ας δοκιμάσει πρώτα τη διαγραφή μέσω Kies πριν καταφύγει σε hard reset.

ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ROUTE 66 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ...ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by mirrorofsorrow

Παιδιά καλησπέρα, το κινητό πως τα πάει με την μπαταρία του; Διαβάζω καλούς χρόνους στα χαρτιά, σε ένα video review όμως δεν άκουσα τα καλύτερα...

Καλημερα παιδια.Ηθελα να κανω μια ερωτηση.Τραβηξα βιντεο 49 δευτερολεπτα με το κινητο μας σε αναλυση HD και πηγα να κανω αποστολη με bluetooth στον υπολογιστη μου και εκανε 10 λεπτα να το μεταφερει !!!!!!! Γιατι αργει τοσο?

Καλημερα παιδια.Ηθελα να κανω μια ερωτηση.Τραβηξα βιντεο 49 δευτερολεπτα με το κινητο μας σε αναλυση HD και πηγα να κανω αποστολη με bluetooth στον υπολογιστη μου και εκανε 10 λεπτα να το μεταφερει !!!!!!! Γιατι αργει τοσο?

πόσο μεγάλο σου βγήκε το video? πόσα MB?

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μπωρο να κανω downloand βιντεο απευθειας απο το youtube?αν οχι υπαρχει καποιο apps?

Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το kies (1.5.1.10074_2) και δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω?

Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδές? Με έχει χαλάσει πολύ αυτό το σκηνικό, που στα ξαφνικά δεν μπορώ να το συνδέσω, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι ούτε στο κινητό ούτε στο pc.

Το video βγαινει 60,8 mb

Η ταχύτητα του bluetooth 2 (που υποθέτω πως έχεις στο pc) , είναι (ιδανικά) 3 Mbps, δηλαδή,

3/8 = 0.375

άρα 0.375 MBps, που σημαίνει πως κάθε δευτερόλεπτο, ιδανικά μπορείς να μεταφέρεις 0,375 MB.

Άρα για να μεταφέρεις 60,8 ΜΒ, θέλεις τουλάχιστον 60,8/0,375= 162.13 δευτερόλεπτα. Άρα λίγο λιγότερο από 3 λεπτά.

Αν εχεις bluetooth 1 όμως στο pc σου, τα 10 λεπτά που έκανε, είναι φυσιολογικά, γιατί έχει ταχύτητα 1Mbps.

Ευχαριστω για την απαντηση.Αλλα δεν ξερω εαν ειναι bleutooth 1 η 2 .

Ο υπολογιστης μου δεν εχει bluetooth αλλα εχω ενα usb stick bluetooth που το ειχα αγορασει το 2003-2004.

Ευχαριστω για την απαντηση.Αλλα δεν ξερω εαν ειναι bleutooth 1 η 2 .

Ο υπολογιστης μου δεν εχει bluetooth αλλα εχω ενα usb stick bluetooth που το ειχα αγορασει το 2003-2004.

αν ξέρεις ακριβώς το μοντέλο μπορείς να το βρεις από το internet (αν έχει τα χαρακτηριστικά η εταιρία).

όπως και να' χει πρόβλημα με μεταφορά δεδομένων με bluetooth γενικά δεν υπάρχει γιατί το χρησιμοποιώ συχνά από τον υπολογιστή.

Τώρα μένει να πάρω ένα bluetooth 3 adaptor για το pc γιατί η διαφορά ταχύτητας είναι τεράστια ! (24Mbps !!)

Αν το πήρες το 2003 -2004 όπως λες, τότε το πιθανότερο είναι να είναι bluetooth 1. Νομίζω ότι τότε δεν υπήρχε BT V2.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τελικα το βρηκα το usb stick bluetooth εινε 1.1

οποτε γι΄αυτο αργει τοσο.

θα παρω ενα 2.0

υπαρχει και 3.0?

και αν ναι ποσο εχει ?

και που το βρισκω?

ευχαριστω

ρε παιδία, θυμίστε μου κάτι. Πάω για αναβάθμιση και μου λέει ανεπαρκής χώρος-απαιτούνται τουλάχιστον 1000MB. Στο κινητό δεν έχω τίποτα. Είναι καινούργιο και θέλω να το φλασάρω γιατί είναι της Vodafone. Τί πρέπει να σβήσω?

Παιδιά καλησπέρα, το κινητό πως τα πάει με την μπαταρία του; Διαβάζω καλούς χρόνους στα χαρτιά, σε ένα video review όμως δεν άκουσα τα καλύτερα...

Εγω πριν το αγορασω το αντιθετο διαβασα στα review και αποδειχθηκε και στην πραξη. Πολυ ικανοποιητικη μπαταρια για τετοιου ειδους κινητου.

Μην σε ανησυχει η μπαταρια, μπαταρια και ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια στο wave.

καλησπερα σε ολους ,απο τεταρτη θα ειμαι κ εγω μελος της παρεας σας,ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.Οι εφαρμογες πως πανε?πληθαινουν?

Καλησπέρα και από μένα.

Έχουμε κανένα νέο από την 1.2 έκδοση?

πότε θα είναι διαθέσιμη κτλ..

Γεια σας πήρα το wave πρίν δύο βδομάδες και προσπάθησα να του κάνω αναβάθμηση

Δοκίμασα με ένα netbook με ΧΡ αλλά στο ΚΙΕς έλεγε παρακαλώ περιμένετε.... ακόμα και μετά από 20 λεπτά.

Άρα μετά το δοκίμασα με άλλο PC με windows 7. Εκεί συνδέονταν αλλά όταν πατούσα να το κάνω αναβάθμηση την ώρα που έλεγε ¨λήψη δυαδικών αρχείων" μου βγάζει πρόβλημα.

Έτσι αποφάσισα να Πάω σε Net μήπως και γίνει. Σε υπολογιστή με ΧΡ εγκατέστησα το ΚΙΕς βρήκε την συσκευή αλλά στο σημείο που μου έβγαζε πρόβλημα στα 7 δλδ όταν έλεγε "λήψη δυαδικών αρχείων" εκεί έκλεινε το παράθυρο χωρίς να μου βγάλει τίποτα ούτε μήνυμα για πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι φταίει... μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει?? Θέλω να κάνω αναβάθμιση μήπως και παίζει τα flash videos..

Ευχαριστώ πολύ

Μην σε ανησυχει η μπαταρια, μπαταρια και ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια στο wave.

Oπότε το μόνο που με ανησυχεί είναι το Bada.. Χάθηκε να το βγάλουν Android όπως το Galaxy-S;

αν ειχατε την κσαλοσυνη

1) αν βαλω μια εφαρμογη widget για να βλεπω τον καιρο η τισ ειδησεισ τοτε το κινητο μπαινει στο ιντενετ και χρεονομαι??εχω cosmote.αποεκει μου ειπαν οτι χρεωνετεσαι σαν ιντερνετ.

2) apo thn cosmote μου ειπαν οτι καθε φορα που μπαινεισ ιντερνετ η χρεωση ειναιανα μεγαμπαιτ με ελαχιστη χρεωση το 1 μεγαμπαιτ.σηλαδη αν μπεισ για ενα δευτερολεπτο τοτε πληρωνεισ για ενα μεγαμπαιτ σωστα?

ευχαριστω