Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά!Μόλις το πήρα και δεν καταλαβαίνω...υπάρχει δυνατότητα gps χωρίς χρήση ίντερνετ (έχει δηλαδή αυτόνομο δέκτη σήματος gps) και αν ναι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Είναι δωρεάν;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα πηρα αυτο το υπεροχο τηλεφωνο και δεν το προσεξα οτι ειναι vodafone

θελω να το βγαλω και να το εχω ξεκλειδοτω plzzzzzzzzz help me!!!! no more vodafone.

ευχαριστω πολυ.

Κι εγω απο vodafone το πηρα αλλα δεν ειχε το λογοτυπο της...

εμενα εχει ολες της ******** της vodafone και με τον τροπο που μου ειπαν τα παδια απ το forum

δεν εγινε τιποτα.

Καλημέρα μια ερώτηση για το samsung wave. Κάποιο voip client υποστηρίζει?

(είχα ξαναστείλει εχθές post αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να διαγράφηκε)

Ευχαριστώ πολύ

Οχι δεν υποστηριζει, ακομα.

Γειά!Μόλις το πήρα και δεν καταλαβαίνω...υπάρχει δυνατότητα gps χωρίς χρήση ίντερνετ (έχει δηλαδή αυτόνομο δέκτη σήματος gps) και αν ναι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Είναι δωρεάν;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Ναι φυσικα, εχει αυτονομο gps, εχει μεσα το Route66 το οποιο ειναι δωρεαν η πλοηγηση για εναν μηνα και μετα πρεπει να το αγορασεις. Κοστιζει 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Φιλε σέυχαριστω αλλα εγω ψαχνω αυτους που προμηθευουν την alpan. Αφου ειναι αυτοι που "εφτιαξαν" το κινητο. Φυσικα τωρα καταλαβα πως παει η φαση εδω. Αγοραζει ο "αλυσιδας καταστηματων" απο την alpan και μας το πουλαει εμας. Οταν σπασει το παιρνουμε σε αυτον και αυτος με τη σειρα του στην alpan. Αυτοι αν δεν εχουν το εξαρτημα του λενε "δεν το εχουμε, θα το παραγγειλουμε". Αυτος ειδη εχει υποσχεθει οτι σε 4 μερες θα μας το επιστρεψει και ετσι ξεκινα ενας κυκλος σκατοσυζητησεων με αντιπροσωπο, προμηθευτη και πελατη. Ο ενας φωναζει γιατι του ειπαν οτι θα το εχει σε 4 μερες και το χρειαζεται, ο αλλος δεν εχει ανταλλακτικα, και αυτος που το πουλησε κανει την ανευθυνη κοτα και σου λει "αυτοι φταινε, εχεις δικαιο".

Τελικα ομως ποιος τρωει την ταλαιπωρια? Ο "αλυσιδας" που μου το πουλησε, ο αντιπροσωπος που τα παιρνει απο τον αλυσιδα η εγω ο ******* που εμεινα χωρις κινητο και τους βλεπω να επιμενουν οτι θα το φτιαξουν παρολο που η πρωτη προσπαθεια τους ηταν αποτυχημενη?:p

Ακόμη δεν μου είπες από που το πήρες .... Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι αν θα το πάρω από Κύπρο, από Ελλάδα, ή από Αγγλία :p

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Με ποια επιλογη συνδεουμε το τηλ. με το kies για να του περασουμε εφαρμογες, γιατι το βαζω με την επιλογη samsung kies και ενω εχω την εφαρμογη στο "my downloads" δεν μπορω να κλικαρω στο install , δεν μου δινει την δυνατοτητα

Τελικα καποιες της κατευασα καποιες αλλες μου βγαζει instal error με μια τιμη 4x0000 η κατι τετοιο

Edited by johnsot-1

Ακόμη δεν μου είπες από που το πήρες .... Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι αν θα το πάρω από Κύπρο, από Ελλάδα, ή από Αγγλία :p

Εγω ΔΕΝ θα το επαιρνα απο Κυπρο.:X

παιδιά το συνεδεσα σημερα στο κιες, πατησα αναβαθμιση υλικολογισμικου(εχω την εκδοση jh3) και αντι να βγαλει οτι ειναι η πιο ενημερωμενη εκδοση εβγαλε οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση της συ...(μετα το μηνυμα κοβοταν). λετε να σημαινει πως εμεισ που το αναβαθμισαμε στην jh3 να φαγαμε τη μπαμια;;

Οχι δεν υποστηριζει, ακομα.

Ναι φυσικα, εχει αυτονομο gps, εχει μεσα το Route66 το οποιο ειναι δωρεαν η πλοηγηση για εναν μηνα και μετα πρεπει να το αγορασεις. Κοστιζει 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.

το Route66 πως καταλαβαινουμε οτι εχει τελειωσει ο δωρεαν μηνας??

LG G4

Μπορει καποιος που εχει NetFasteR να με βοηθησει? Βρηκα στις λεπτομερειες του δικτιου μου μια AP MAC τιμη και αυτη την περασα σε μια σελιδα που λεει Access Control σωστα? Διευθυνση και θυρα διακομιστη μεσολαβησης που βρησκω την τιμη για να τη βαλω?

Tι μλκια εχουνκανει με το thread και το βγαζει σαν μεταφερθεν?

Εdit:ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ THREAD :up::up::up::up:

Edited by le_bron

Παιδιά μια ερώτηση...

θέλω στη μουσική να έχω ενεργοποιημένο το εφέ Bass Enhancement. Υπάρχει τρόπος να μείνει συνεχώς ενεργοποιημένο και να μην το αλλάζω ΚΑΘΕ φορά που ανοιγω τη μουσική γιατί μου γυρνάει αυτόματα στο normal; Δηλαδή μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το εφέ Bass Enhancement default επιλογή; Επίσης υπάρχει τρόπος να στείλω με bluetooth τραγούδια μέσα από τον player και να μη χρειάζεται να πάω να τα βρω από τα αρχεία;

καμιά ιδέα;;;

παιδια πηρα το κινητο και ειναι vodafone η εδοση που τρεχει ειναι η

<swver>

s8500bujf1

<cscver>

s8500fgjf1>

ψαχνω ενα τροπο να απαλαγω απ τα καλουδια της vodafone.

αν καποιος ειχε την ιδια και τα καταφερε να απαλαγη θα ηθελα να μαθω τον τροπο για να το κανω κι εγω.

ευχαριστω πολυ.

παιδια καλησπερα!

Εχω προβλημα με την αναβαθμηση του

apps. Μου βγαζει οτι πρεπει να

αναβαθμιστει για να μπορεσει να ανοιξει,

αλλα μετα δεν γινετε τιποτα.

Κλεινει το kies, ανοιγει και οταν τρεχω

το apps μου βγαζει το ιδιο.

Τι προτινετε? Ευχαριστω

παιδια καλησπερα!

Εχω προβλημα με την αναβαθμηση του

apps. Μου βγαζει οτι πρεπει να

αναβαθμιστει για να μπορεσει να ανοιξει,

αλλα μετα δεν γινετε τιποτα.

Κλεινει το kies, ανοιγει και οταν τρεχω

το apps μου βγαζει το ιδιο.

Τι προτινετε? Ευχαριστω

Κάνε καμια επανεκίννηση τον υπολογιστή σου, απενεργοποίηση του firwall η τυχόν άλλα προγράμματα?Λέω μήπως και γίνει τίποτα..

Xiaomi Mi Mix 3

το Route66 πως καταλαβαινουμε οτι εχει τελειωσει ο δωρεαν μηνας??

δεν έχεις πλέον φωνητικές εντολές. μόνο βλέπεις το χάρτη και την κίνηση σου. δεν μπορείς να επιλέξεις ή να υπολογίσεις διαδρομές

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

που εινα το καινουργιο thread? μπορεις να στειλεις λινκ;;

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=123

Ευχαριστούμε τους mods.

Οπότε τώρα φορτώστε.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

δοκιμασε κανεις την java εφαρμογη με το youtube download??εγω προσπαθησα να κατεβασω ενα βιντεακι για να το δοκιμασω κ μ βγαζει το μηνυμα :java cannot creat file''

οποιος ξερει ας βοηθησει!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Asteroid Hunter δωρεάν για σήμερα μόνο:

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000104222&listYN=Y

Edited by Zenor

Θελω να κανω μια ερωτηση...Εχει προσεξει κανεις σας οταν κανουμε μια κληση πανω απο το κεντρικο πληκτρο και κατω απο το πληκτρο αφης "σιγαση"βγαζει μια επιλογη"Η μειωση θορυβου ενεργοποιηθηκε" και "Απενεργοποιηση μειωσης θορυβου"...Τι ειναι αυτο και τι κανει?

στο τελικό στάδιο τηs αναβάθμισηs βγαίνει το παρακάτω μήνυμα και δεν συνεχίζεται η διαδικασία. πηγαίνονταs στο registy είναι όλα οk.

C:\Users\G?????s\AppData\Local\Temp\tmp605A.tmp.zipfolder\amss.b

in file is invalid.

υπαρχει καποιο καταστημα που να μπορω να προμηθευτω απο αυτο,ολα τα παρακατω;;

1.φορτιστη αυτοκινητου

2.το tv out

3.προστατευτικο οθονης

4.θηκη συσκευης