GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ενα πολυ καλο προγραμα ,σε java απο ενα γερμανο ο οποιος εχει ηδη καποια δικα του προγραματα στο αππστορε, δυστιχος το προγραμα ακομα δεν το εκσελειξε γεια το bada, το ειχαι φτιαξει γεια το jet, ειναι μια συλογει προγραματον, απο πιξυδα μεχρι σεισμογραφο, και ελενχο τοu pc σας μεσα απο το wave. δυστιχος ι πιξυδα το και αλλα 2 προγραματα δεν δουλευουνε. αλλα αξειζουν τα αλλα, τουλαχιστον εγο που ζω στην γερμανεια, το προγραμα λεγετε s-tool απο εδο μπορειτε να το κατευασετε 10 φορες, μετα ασ το κσανανεβασουνε αφτοι που εχουνε πρεμιουμ ακουντ στον λαγο. http://rapidshare.com/files/410404363/sTools_122.zip δυστυχώς πολλά δεν λειτουργούν. Αν έχουμε κάτι νεώτερο από αυτόν σε Bada ενημέρωσε μας. thanks πάντως Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 προσπαθήστε σας παρακαλώ κάποιοι να γράφετε σε ελληνικά και όχι σε greeklish. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μπαίνεις από το μενού στις ρυθμίσεις παντώντας το εικονίδιο ρυθμίσεις,πας στο δυνατότητα σύνδεσης και από εκεί πατάς στο θέση και απενεργοποιείς το ενεργοποίηση υπηρεσίας εντοπισμού θέσης... Tsamita δεν θα δουλέψει,αυτή η έκδοση ndrive είναι για κινητά τηλέφωνα που έχουν λειτουργικό σύστημα Symbian ενώ το wave έχει λειτουργικό σύστημα bada thanks φίλε, όσο και να το έχουμε "ξεσκονίσει" το κινητό πάντα κάπου κολλάμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) paidia signomi eimai kai ligo asxetos alla se auto to video pradeigma vlepo stin arxiki othoni eikonidio menou i kano lathos ?signomi kiolas ginetai auto to eida kai allou se alla video tha mas trelanoun?i eimai entelos tiflos kai den vlepo kala?:} εγω δεν ειδα τιποτα απο αφτα που λες, φιλε. πεσμοθ σε πιο λεπτο, δεθτερολεπτο λεει κατι τετειο , το μπερδευεισ το θεμα , με τα widget. to ksanaleo to lene kai megala germanika foroums, pros to paron den ginete. pos ine dinaton na antikatastisis ena ikonidio me ena allo to opoio den iparxei. Edited August 1, 2010 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) ενα καλο εναλακτικο gps, ειναι αφτο εδο σε java, http://www.amazegps.com/ το εχο περασει στο δικο μοθ , και ινε πολυ καλυτερο απο το τελμαπ ποθ εχο. το προωλιμα ειναι οτι τα δεδομενα , τουσ χαρτεσ δηλαδη , τους κατευαζει ονλινε, δηλαδη θελετε ι/νετ. ενα αλλο προγραμα παλι ειναι αφτο εδο http://we-travel.co.cc/joomla/ το οποιο δοθλευει μονον με το gps, δηλαδη δεν κατευαζει τους χαρτες με το ι/νετ απλα εγο δεν καταφερα να το δουλεψο, και ασ το βρικα με τους χαρτεσ της γερμανιας. στο amazegps τι συσκευή να διαλέξω? δεν έχει wave μέσα. μπορείς να δώσεις καμιά βοήθεια τι να κατεβάσουμε από το wetravel για εγκατάσταση? Edited August 1, 2010 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsidis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπέρα Σαν νέο μέλος και χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μία τόσο εξελιγμένη τηλεφωνική συσκευή όπως το Samsung 8500 , θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με τα παρακάτω: 1. Τι γίνεται με τον καθορισμό της ώρας του ρολογιού ( επιλέγοντας time zone Athens GMT+2 και αυτόματη ενημέρωση, μου πηγαίνει 1 ώρα μπροστά.) 2. Μπαίνοντας στο Facebook από το εικονίδιο, όλες τις ανακοινώσεις μου τις δείχνει 1 ώρα πίσω, άσχετα με το τι ώρα λέει το τηλέφωνο. Όταν όμως μπαίνω στο Facebook από τον Browser του τηλεφώνου (εικονίδειο Ιντερνετ), δείχνει την ώρα κανονικά. Επίσης, δοκίμασα να κατεβάσω την έτοιμη εφαρμογή του Facebook για ειδοποιήσεις στο κινητό, και δεν τη δέχτηκε το τηλέφωνο. 3. Διαβάζοντας μέχρι την 45η σελίδα στο σχετικό thread, είδα ότι υποστηρίζεται ο Flash Player αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργεία. Μπορείτε να μου πείτε από πού ή με ποιον τρόπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πρόταση/λύση σας tsidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 δυστυχώς πολλά δεν λειτουργούν. Αν έχουμε κάτι νεώτερο από αυτόν σε Bada ενημέρωσε μας. thanks πάντως μετα χαρας θα το κανο φιλε ,μου. σε εμενα προσοπικα δεν δουλευει το gps traker, i pyxida, to gpsmapper. ολλα τα αλλα δουλευουνε. Τορα μολις διαβασα οτι ο λογος που δεν δουλευουνε ολλα σε ολλους , ειναι οτι οσοι εχοθνε BRANTING οπος εγω, εχουνε αφτο το προβλημα. οσοι το εχουνε BRANTING free , δεν εχουνε προβλημα , και δουλευουνε ολλα. παντοσ ειδικα ο σεισμογραφος και ο ελενχος τοθ ζπολογιστει απο το κινιτο , ειναι φοβερα εργαλεια απο μονα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 paidia kai mia akoma erotisi pairnei kinoumeno eikonidio mprosta stin arxiki othoni opos to galaxy s einai fovero auto mporei na parei tetoio ?i thema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 στο amazegps τι συσκευή να διαλέξω? δεν έχει wave μέσα. μπορείς να δώσεις καμιά βοήθεια τι να κατεβάσουμε από το wetravel για εγκατάσταση? ναι εχεις δικιο, δεν εχει μεσα το βαφε, ουτε το τζετ, εγο διαλεκσα αφτην Samsung S8300 UltraTOUCH και δοθλεθει ρολοι, απλα γεια να εχεις ολες της λειτουργειες πρεπει κατι να πλεροσεισ, αλλα τα ωασικα τα κανει, οσο γεια το αλλο , δεν μπορο να σου πο περισοτερα μιας και εγο κατευασα απο ενα λινκ , που ιχε μεσα ολουσ τουσ χαρτες της γερμανιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Tsamita δεν θα δουλέψει,αυτή η έκδοση ndrive είναι για κινητά τηλέφωνα που έχουν λειτουργικό σύστημα Symbian ενώ το wave έχει λειτουργικό σύστημα bada στο γερμανικο αππστορε, υπαρχουνε το Ndrive γεια ιταλια και ανγγλια, 30 € γεια ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 οποιος ειναι γερμανομαθεις, ασ μεταφραση αφτον τον τεραστιο οδηγο, που εξηγει τα παντα απο το Α μεχτι το Ω. εγω δυστειχος και λογο χρονου , και διοτι δεν εχω την υπομονει, δεν ασχολιθηκα. http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8500_wave_forum/133359-samsung_s8500_wave_haeufigsten_fragen_and_antworten.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) paidia kai mia akoma erotisi pairnei kinoumeno eikonidio mprosta stin arxiki othoni opos to galaxy s einai fovero auto mporei na parei tetoio ?i thema Παιρνει κανονικα, αλλα μονο gif νομιζω. Εδω 2 widget, ενα digital ρολοι με πολλα χρωματα και ενα widget που σας βγαζει τα meeting και task του ημερολογιου στην αρχικη οθονη. Ειναι του χρηστη marcomx απο το γερμανικο handy-faq forum, εγω απλα το μετεφρασα στα αγγλικα. Ειναι η 1η μου προσπαθεια γι αυτο αν βρειτε κατι να μου πειτε να το διορθωσω. http://img651.imageshack.us/img651/1576/20100801211334.th.jpg Uploaded with ImageShack.us http://www.mediafire.com/?i6iausjr5zk6c8t Edited August 1, 2010 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εγω δεν ειδα τιποτα απο αφτα που λες, φιλε. πεσμοθ σε πιο λεπτο, δεθτερολεπτο λεει κατι τετειο , το μπερδευεισ το θεμα , με τα widget. to ksanaleo to lene kai megala germanika foroums, pros to paron den ginete. pos ine dinaton na antikatastisis ena ikonidio me ena allo to opoio den iparxei. δες στο 0:14 τι έχει στην οθόνη. keypad - contacts - menu Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιρνει κανονικα, αλλα μονο gif νομιζω. Εδω 2 widget, ενα digital ρολοι με πολλα χρωματα και ενα widget που σας βγαζει τα meeting και task του ημερολογιου στην αρχικη οθονη. Ειναι του χρηστη marcomx απο το γερμανικο handy-faq forum, εγω απλα το μετεφρασα στα αγγλικα. Ειναι η 1η μου προσπαθεια γι αυτο αν βρειτε κατι να μου πειτε να το διορθωσω. http://img651.imageshack.us/img651/1576/20100801211334.th.jpg Uploaded with ImageShack.us http://www.mediafire.com/?i6iausjr5zk6c8t μπαβο φιλε μου,haigoeo. και εγω εκει συχναζο , εχει πολλα καλουδεια, και τον ΒΑΣΙΚΟ ΟΔΗΓΟ που ποσταρα λιγο πιο επανο , απο εκει ειναι. οποιοσ εχει την υπομονη , ας το κανει , εγω δεν με περνει γενικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 δες στο 0:14 τι έχει στην οθόνη. keypad - contacts - menu Το ειδα φιλε, δεν ειναι τα μοναδικα βιντεος αφτα, που εμφανιζουνε το βαφε με τετεια διαριτημισι στην αρχικη οθωνη. και εδω στην γερμανια , εαν πας στα μαγαζεια που εχουνε αφτα τα ψεφτηκα που μοιαζουνε με τα αλειθηνα, ετσει φενοντε. αλλα δεν υπαρχει περιπτοση, εχει αναφερθει πολακις φορες και στα γερμανικα φορουμς, ειναι απατη αφτο , δεν υπαρχει. εκτος και εαν καποια προτοτιπα ειχανε τετεια διαριθμηση. αμα μαθουμε τιποτα ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙ αφτου του θεματοσ, θα το αναφερουμε. φιλικα μακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) ενα κατα την γνωμη μου απο τα καλιτερα εργαλεια επιφανειασ. οστε με ενα αγγιγμα να ωρεθουμε στην σελιδα της επιλογης μας, και μαλιστα εαν ακολουθησετε τον οδηγο που ειναι μεσα, κατα βημα, θα ητανε προτιμοτερο γεια εσας , το λινκ που θα βαλετε, να ειναι απευθειασ ι ιποσελιδα που θελετε, π.χ. εγο στο δικο μοθ εβαλα τα στειχεια μου στο myphone.gr κε διαλεκσα τιν σελιδα ποθ σου ανειγη στα σαμσουνκ. πολυ ωολικο λεμε. Το κσανανεβαζο γεια 10 κατεβασματα , γεια τουσ νεους, το οτι οι 2 κεντρικες λεξεις ειναι γερμανικεσ, δεν πιστευο να σας πιραζει, στην παραμετρο SUCHEN Δεν μπορειτε να αλαξετετιποτα, ειναι γεια μηχανες αναζητεισης , γνοστες και στην ελλαδα, αν δεν κανο λαθος, ισωσ καποιος που γνωριζει κατι παραπανο , να μας πει και εμας , το πως μπορουμε να πιραξουμε και αφτην τιν λιστα. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑς ΖΑΛΙΣΑ εδο το λινκ. http://rapidshare.com/files/410459218/MultiLinkSlider_Final.rar αφτα ειναι τα λινκ που εχω εγω στην δικια μου περιπτοσεις. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ > ΚΣΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΠΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ , ΟΤΙ ΣΤΟ 12 ΛΙΝΚ > ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΑΛΕΤΕ το κομα enoo afto ( , ) σε ολλα τα αλλα 11 πρεπει να ζπαρχει αλλα στο 12δεκατο οχι . Και μια παρακληση στους αγαπητους διαχιριστες μοδερατορς, ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΥΝΑΤΩΝ , να μαυευατε ολλα τα πολοι χρησημα ποστ απο ολουσ τους ουσερς και να μπενανε σε ενα κσεχοριστω μεροσς, ι τεσπα να ανειγατε ενα νουμερο 2 γεια τα wave. πολεσ οι σελιδες πλησιαζουνε εσειοσ τησ κοντα 100. φιλικα μακης επισεις ζητο την επιεικια τον διαχιριστων, γεια την ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ μου, εχο γραμματοσειρα που ουτε της οξειες δειχνη, και εκτος αφτο , μου ειναι πολυ κουραστικο , καθε φορα γεια μια λεξει να αλαζο το πληκτρολογειο μου, εαν καποιοσ φιλος ιχε την διατηεση , ασ μου εστελνε μεια ελληνικη μοδερνα γραμματοσειρα, και να μου ελεγε και ποσ να την ενγγαταστησο, γιατι , σε αφτα ιμε μπουφος. Edited August 1, 2010 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 έχει κανείς εγκαταστήσει το we travel? ουτε σήμα βρίσκει, ούτε χάρτες, ούτε τίποτα. Και υποτίθεται ότι το κατέβασα με το Phoneloader για να τα βάλει όλα σωστά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε, γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο μαγαζι που το αγορασες να ρωτησεις αν εχει ελληνικα ή οχι; Πήρα και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου, και οτι το συγκεκριμενο μοντελο ΔΕΝ βγαινει με ελληνικο μενου. Ρε παιδια, ισχυει κατι τετοιο? Αν ναι, τοτε απο οπου και να το παρω παλι το ιδιο ειναι, αλλιως αν υπαρχει συσκευη με ελληνικο μενου τοτε να ακυρωσω αυτο και να το παρω απο αλλου. Βοηθηστε σας παρακαλω, γιατι εχω ενα περιθωριο μονο 2 ωρων για να ακυρωσω την παραγγελια μου. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πήρα και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου, και οτι το συγκεκριμενο μοντελο ΔΕΝ βγαινει με ελληνικο μενου. Ρε παιδια, ισχυει κατι τετοιο? Αν ναι, τοτε απο οπου και να το παρω παλι το ιδιο ειναι, αλλιως αν υπαρχει συσκευη με ελληνικο μενου τοτε να ακυρωσω αυτο και να το παρω απο αλλου. Βοηθηστε σας παρακαλω, γιατι εχω ενα περιθωριο μονο 2 ωρων για να ακυρωσω την παραγγελια μου. Σας ευχαριστω Έχει ελληνικό μενού. Εγώ το πήρα από το απόθεμα με 367€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Έχει ελληνικό μενού. Εγώ το πήρα από το απόθεμα με 367€. Πηρα σε δυο eshops και μου ειπαν οτι δεν βγαινει με ελληνικο μενου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πηρα σε δυο eshops και μου ειπαν οτι δεν βγαινει με ελληνικο μενου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Το φέρνουν από το εξωτερικό και στο λένε για να μη φύγεις από αυτούς. Ψάξε αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πηρα σε δυο eshops και μου ειπαν οτι δεν βγαινει με ελληνικο μενου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Κι εγώ το έχω πάρει από apothema.gr και έχει ελληνικά. Μάλιστα γράφουν στο site τους 'με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας'. Πάρτο απο αλλού ... μην τους κάνεις τη χάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Πήρα και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου, και οτι το συγκεκριμενο μοντελο ΔΕΝ βγαινει με ελληνικο μενου. Ρε παιδια, ισχυει κατι τετοιο? Αν ναι, τοτε απο οπου και να το παρω παλι το ιδιο ειναι, αλλιως αν υπαρχει συσκευη με ελληνικο μενου τοτε να ακυρωσω αυτο και να το παρω απο αλλου. Βοηθηστε σας παρακαλω, γιατι εχω ενα περιθωριο μονο 2 ωρων για να ακυρωσω την παραγγελια μου. Σας ευχαριστω tech n easy, πλαίσιο ελληνικότατο μενού!!!!! Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managercor Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημερα σας, επειδη το κινητο με εχει ψησει πολυ να το παρω θα ηθελα να μου πειτε εαν γραφει σμσ με τ9, εαν παιρνει office και τι γινεται με το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 paidia kalimera.exo kai ego ego auto to kinito kai mporo na po oti einai katapliktiko .thelo na rotiso an kseretai an kai auto mporei na pairnei kinoumena wallpapers thema telos panton den ksero akrivos ti einai opos to Samsung Galaxy S poufainetai apo piso san nero pou kounietai:}san vithos apo thalassa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts