Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σχετικά με το yourmuze.fm, πατάω να παίξει ένας σταθμός από το κινητό και μου γράφει λήψη, στην συνέχεια λέει συνδέθηκε ενώ κάνει loading και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου λέει η σύνδεση με τον διακομιστή διακόπηκε. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό???

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως διαολο ενεργοποιουνται ρε παιδια οι υποτιτλοι?οτι βιντεο κ να εχω παιξει δν μ βγαζει υποτιτλουσ ουτε βλεπω πουθενα να γραφει τπτ αλλο!!:wacko:

τα νευρα μ!!

παντως ειδα trailer ταινιων σε divX κ επαθα πλακα!!!!!

Με το napiPlayer και ξεχωριστά αρχεία .avi και .srt

Παιδιά σχετικά με το yourmuze.fm, πατάω να παίξει ένας σταθμός από το κινητό και μου γράφει λήψη, στην συνέχεια λέει συνδέθηκε ενώ κάνει loading και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου λέει η σύνδεση με τον διακομιστή διακόπηκε. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό???

Μεσω wifi, προσπαθεις να συνδεθεις;

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα apps (widgets) που μπορούμε να κατεβάσουμε από το ιντερνετ για το wave ( http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsList.as?categoryID=all ) μπορούν να μπουν σε άλλα κινητά samsung, όπως για παράδειγμα στο samsung s8000 jet .... Θέλει να το πάρει ο ξάδερφος μου, το jet, αλλά με την προυπόθεση να μπορεί να βάζει επιπλέον widgets, όπως στο wave...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

ωραιο ο τηλεφωνακι αλλα με ενα τεραστιο αλλα........ o browser θελει πολυ δουλεια ακομα.... τις περισσοτερες φορες τα φλας δεν τα παιζει επανω στην σελιδα... οταν κανεις κλικ επανω σε ενα συνδεσμο δεν κανει τιποτα ειδικα οταν ο συνδεσμος ειναι επανω σε φλας.... και κατι πολυ σημαντικο για μενα μπορουμε σε μια σελιδα που εχει ενα βιντεο youtube επανω να μην το δουμε επανω στην σελιδα αλλα να το ανοιξουμε σε full screen να το δουμε κανονικα??? ειναι λογος να μην το παρω το κινητο....

Ναι. Έχει σημμασία? το internet δουλεύει μια χαρά.

Ναι οφειλεται στο router σου που δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο πρωτοκολλο μεταφορας ηχου. Μερικες σελιδες πισω το ειχα παθει και εγω και αφου εψαξα λιγο τι φταιει, αλλαξα router και τωρα παιζει μια χαρα.

δυστυχώς και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

πως διαολο ενεργοποιουνται ρε παιδια οι υποτιτλοι?οτι βιντεο κ να εχω παιξει δν μ βγαζει υποτιτλουσ ουτε βλεπω πουθενα να γραφει τπτ αλλο!!:wacko:

τα νευρα μ!!

παντως ειδα trailer ταινιων σε divX κ επαθα πλακα!!!!!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Βήμα 1ο : κατεβάζουμε την καινούρια ενημέρωση για το Wave μέσω του Kies. Βήμα 2ο : Πάμε απευθείας στα videos μας όπου είναι η ταινία μας με τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο, πατάμε πάνω στην ταινία και ανοίγει ο media player. Βήμα 3ο : πατάμε το κάτω βελάκι ανάμεσα στο "πίσω" και στο "χ1" ανοίγει το μενού, επιλέγουμε το "ενεργοποίηση υπότιτλων" πάνω αριστερά και τέλος.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ωραιο ο τηλεφωνακι αλλα με ενα τεραστιο αλλα........ o browser θελει πολυ δουλεια ακομα.... τις περισσοτερες φορες τα φλας δεν τα παιζει επανω στην σελιδα... οταν κανεις κλικ επανω σε ενα συνδεσμο δεν κανει τιποτα ειδικα οταν ο συνδεσμος ειναι επανω σε φλας.... και κατι πολυ σημαντικο για μενα μπορουμε σε μια σελιδα που εχει ενα βιντεο youtube επανω να μην το δουμε επανω στην σελιδα αλλα να το ανοιξουμε σε full screen να το δουμε κανονικα??? ειναι λογος να μην το παρω το κινητο....

μην το παίρνεις... καθώς ανοίγει την εφαρμογή youtube Που έχει...

Ας επιχειρήσουμε...

έπαιζα ένα βιντεάκι, έκανα μια παύση για μισό λεπτό πάτησα μετά play πάλι αλλά δεν ανταποκρίνεται καθόλου. το rotation λειτουργεί, ο ήχος ανεβοκατεβαίνει αλλά δεν κουνιέται φύλλο. μου έχει βγάλει και ένα λουκέτο πάνω δεξιά και δεν γίνεται τίποτα. μόνο αν βγάλω μπαταρία βλέπω να επανέρχεται.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

έπαιζα ένα βιντεάκι, έκανα μια παύση για μισό λεπτό πάτησα μετά play πάλι αλλά δεν ανταποκρίνεται καθόλου. το rotation λειτουργεί, ο ήχος ανεβοκατεβαίνει αλλά δεν κουνιέται φύλλο. μου έχει βγάλει και ένα λουκέτο πάνω δεξιά και δεν γίνεται τίποτα. μόνο αν βγάλω μπαταρία βλέπω να επανέρχεται.

μηπως απλα κλειδωσε απο το πλαϊνο κουμπι κλειδωματος?

πατα το παρατεταμενα... ισως βγαλεις ακρη.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Απλά πάτα το πλήκτρο κλειδώματος...όταν παίζει βίντεο μπορείς να το κλειδώσεις με το πλήκτρο κλειδώματος μην πατηθεί τπτ καταλάθως ξέρω γω...αλλά αν το ξαναπατήσεις παρατεταμένα αυτό το πλήκτρο μετά όλα οκευ...

Τελικά όλα okey με τους υπότιτλους αλλά πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο όνομα του υποτίτλου με τον τίτλο του υπότιτλου αλλιώς τπτ...Τελικά μετά το update σταμάτησαν τα χαμένα frames στις ταινίες,τώρα το videos παίζουν ομαλότατα...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Βήμα 1ο : κατεβάζουμε την καινούρια ενημέρωση για το Wave μέσω του Kies. Βήμα 2ο : Πάμε απευθείας στα videos μας όπου είναι η ταινία μας με τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο, πατάμε πάνω στην ταινία και ανοίγει ο media player. Βήμα 3ο : πατάμε το κάτω βελάκι ανάμεσα στο "πίσω" και στο "χ1" ανοίγει το μενού, επιλέγουμε το "ενεργοποίηση υπότιτλων" πάνω αριστερά και τέλος.

αναρωτιεμαι αν δεν κανω κατυι σωστα.

περναω την ταινια και το αρχειο υποτιτλων σε ενα φακελο στο κινητο, βημα 2ο το ανοιγω το αρχειο ταινιας και 3ο βημα παπαλα..δεν εχει επανω αριστερα στις ρυθμισεις στο βελακι κατι που να λεει κατι για υποτιτλους!

το κινητο ειναι ενημερωμενο απο το ΚΙΕΣ με την τελευταια εκδοση φιρμγουεαρ.

μονο με το ναπι καταφερα να παιξω υποτιτλους :(

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Πηγαινε στις ρυθμισεις και επελεξε να τρεχει το flash...

ναι το εχω κανει αλλα τρεχει το βιντεο επανω στην σελιδα εγω θελω να τρεχει κατευθειαν σε fullscreen

ναι το εχω κανει αλλα τρεχει το βιντεο επανω στην σελιδα εγω θελω να τρεχει κατευθειαν σε fullscreen

Αυτο δε γινεται σε κανενα browser. Μονο αμα μπεις απο την εφαρμογη youtube.

Αυτο δε γινεται σε κανενα browser. Μονο αμα μπεις απο την εφαρμογη youtube.

Σε μενα ιτε μπω απο την σελιδα, ιτε απο την εφαρμογη, τα videa ανειγουνε και πεζουνε στον video-player.

αφτο ενοειτε και εσεις ???? η σε μενα ειναι διαφορετικα ??

Κλικαρε το βελακι που δειχνει προς τα πανω, πανω στον player του Youtube και θα σε παει στην σελιδα του Youtube και απο κει το τρεχεις full screen.

Παντως ο internet browser ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσει στο wave, απο την αποψη οτι βγαζει πολλες φορες σφαλμα μνημης και μου κλεινει τα widgets. Ελπιζω να βελτιωθει σε επερχομενη αναβαθμιση.

Φίλε μου, για να υπάρχει τόση συζήτηση δεν είναι τυχαίο και δεν είναι έτσι απλά όπως τα λες. Εγώ κάνω το ίδιο πράγμα και οι υπότιτλοι είναι "κινέζικα" ενώ ο φίλος nabagos λέει πως δεν έχει καν την επιλογή ενεργοποίηση υποτίτλων.

Φίλε μου, για να υπάρχει τόση συζήτηση δεν είναι τυχαίο και δεν είναι έτσι απλά όπως τα λες. Εγώ κάνω το ίδιο πράγμα και οι υπότιτλοι είναι "κινέζικα" ενώ ο φίλος nabagos λέει πως δεν έχει καν την επιλογή ενεργοποίηση υποτίτλων.

Τι έκδοση firmwarεε έχεις;

Ας επιχειρήσουμε...