PeiRaioThs Δημοσιεύτηκε February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2004 gia xara agorasa ena modem apo oteshop tou pirea.. esoteriko me 11euro. mesa se ena antistatiko sakoulaki einai. eimai ligo mperdemenos.. giati?? loipon pao sto modem mou apo to sistima kai mou lei: modem : HSP56 MicroModem mpeno mesa kai lei: kataskeyastis PCtel.. ti modem exo?? auto ine kalo? i tis crypto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Έχεις ένα φτηνό 56άρι WinModem. Κατασκευαστής είναι η PCtel και χρησιμοποιεί το HSP chip της Connexant. Το μοντέλο σου είναι το HSP56 MicroModem. Αν το έχεις εγκαταστήσει και παίζει, είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiRaioThs Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 basika eno to exo to ixio sto a8oribo.. otan anigi to modem (esoteriko einai) sto ixiaki akougete isa isa enas ixos.. einai problima?? auto ine pio kalo apo to modem tis crypto to link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Το ίδιο μόντεμ έχω κι εγώ. Έψαξα να βρω την προέλευσή του επειδή στο κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν ότι τους το στέλνει η Crypto. Από εκεί λοιπόν μου είπαν τα εξής: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ MODEM ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ BRANDNAME ΤΗΣ CRYPTO ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CRYPTO ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CRYPTO, ΟΠΩΣ π.χ το BEST II 56K PCI V92 η΄το EXTRA 56K PCI V92, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ xxxxxx xxxxxxx SALES DEPARTMENT CRYPTO S.A-B.HPEIROY 45,ATHENS Το συγκεκριμένο modem έχει speakerphone, γι'αυτό απ'τα ηχεία του υπολογιστή σου το ακούς σαν μια τηλεφωνική συσκευή και μπορείς να κάνεις κλήσεις χρησιμοποιώντας το σαν κανονικό τηλέφωνο. Αυτό βέβαια με τη βοήθεια του software που το συνοδεύει και συνδέοντας ένα απλό μικρόφωνο στην κάρτα ήχου... Υ.Γ. να σημειώσω ότι από δικό μου λάθος, αγοράζοντας το modem δεν ρώτησα αν περιέχει και drivers για Win98, τα οποία δουλεύω που και που εκτός απ'τα XP. Επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο Internet, απευθύνθηκα στην Crypto και μου έστειλαν άμεσα drivers με τους οποίους δουλεύει και στα '98. :) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiRaioThs Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 einai kalo modem auto? i na pao sto katastima na kano antikatastasi me ena modem tis crypto..?? asxeto to moh sou douleui? sou dixni otan ise net pios se perni me anagnorisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Δεν το είχα και σε μεγάλη εκτίμηση αλλά τους 2 μήνες που το έχω, μια χαρά είναι. Έτσι κι αλλιώς η τιμή του είναι πολύ χαμηλή και αυτή τη στιγμή με 11€, εκτός απ'το μόντεμ, έχεις μια επιπλέον τηλεφωνική συσκευή. Το ΜΟΗ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί (όπως είχαμε πει παλιότερα σε σχετικό thread) η OTEnet μάλλον δεν παρέχει την υπηρεσία. Έτσι έχω βρει τη λύση της εκτροπής κλήσης στο κινητό μου για να βλέπω ποιος με καλεί. Νομίζω ότι μπαίνεις με Vodafone οπότε πρέπει να σου δουλεύει το ΜΟΗ. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Μια χαρά είναι το έχω κι εγώ.Μόνο που αναβάθμιση στους drivers είναι δύσκολη (δεν τους εντοπίζεις ευκολα στο internet) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 http://www.tekcomm.dk/default.asp?id=50&table=ukat&link= για drivers... TekComm Internal 56k Software modem. Είναι official site και καλά... Και όπως καταλάβατε έχω και εγώ το ίδιο modem. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Bayern με μπέρδεψες λίγο... Αυτό το site που λες έχει drivers για τα PCTEL? Γιατί εγώ ξέρω αυτό το site... http://conexant.com/support/pctel_driverdownload.jsp Α, και ξέχασα να πω ότι HSP σημαίνει Host Signal Processing και το modem αυτό χρησιμοποιεί τη CPU για να δουλέψει... Κάποτε που οι επεξεργαστές ήταν μικροί είχε σημασία... τώρα δε νομίζω... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (24 Φεβ. 2004 , 02:58) Bayern με μπέρδεψες λίγο... Αυτό το site που λες έχει drivers για τα PCTEL? Γιατί εγώ ξέρω αυτό το site... http://conexant.com/support/pctel_driverdownload.jsp Α, και ξέχασα να πω ότι HSP σημαίνει Host Signal Processing και το modem αυτό χρησιμοποιεί τη CPU για να δουλέψει... Κάποτε που οι επεξεργαστές ήταν μικροί είχε σημασία... τώρα δε νομίζω... nai to eixe sto manual tou modem! PCTel HSP56MicroModem :o Apo ekei exw toys drivers gia na sas milw twra :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts