achillesgk Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το εν λογο κινητο Samsung B5722 ..το παιρνω γιατι ειναι σχετικα ομορφο ειναι touch και φυσικα γιατι ειναι dual ...γνωριζεατι κανενα site που να το πουλα κατω απο 100 ευρω; ..επισης αν το αγορασω απο ebay υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο στην Ελλαδα ; Ευχαριστω πολυ γιατί να μπλέξεις με ebay? http://www.skroutz.gr/s/254230/Samsung-B5722.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GHALEPAS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ευχαριστω πολυ φιλος :) ..το εχω ελενξει απο Σκρουτζ ...καμια ιστοσελιδα (ξενη) εχεις ακουσει ; πχ με κανενα 70 αρι το πηρα σημερα : ) : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Στο ebay πχ είναι πιο ακριβά. Δεν αξίζει φίλε. Αν σε ενδιαφέρει καποιοι το δίνουν και με πιστωτική. Πόσο πιο χαμηλά το θες, 180€ έκανε το Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gunner1014 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ παιδιά. Το πήρα από το easy buy world 105 Ε (μαζί με μεταφορικά).Μέχρι στιγμής καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου.Δεν βγάζω άκρη όμως με τη Γραμμή 1 και τη Γραμμή 2 τι θέλει να πει ο ποιητής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Λογικά έχεις Cosmote... Απλά να το έχεις πάντα στην Γραμμή 1(η Γραμμή 2 δεν λειτουργεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εγώ παρήγγειλα ένα δεύτερο για τη μητέρα μου από το digitalmaster λόγω ότι δέχεται δόσεις μέσω του site. 109.10€ μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Σήμερα το απόγευμα ήθελα να μεταφέρω φωτογραφίες στον υπολογιστή απο το κινητο. Συνέδεσα το καλώδιο, μου έγραφε η οθόνη του κινητού σύνδεση με pc, αλλά ο υπολογιστής μου έβγαζε μήνυμα οτι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή κι έκανε το ίδιο. Εχω ήδη κάνει επιλογη να είναι το κινητό συσκευή αποθήκευσης. Εχει συμβεί σε κανέναν αλλο? Να το πάω για service?? To δοκιμασα πολλες φορες κ βγάζει πρόβλημα. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Οι επαφες απο την sim πως περνιουντε και στο κινητο παιιδα ? Μια φιλη αλλαξε αριθμο και εχασε ολες τις επφες αλλα εχει και την παλια sim ενεργη που μπορει να την βαλει στο κινητο.Συγχρονισμο με καποιο τροπο με pc για τις επαφες μπορει να κανει ? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Σήμερα το απόγευμα ήθελα να μεταφέρω φωτογραφίες στον υπολογιστή απο το κινητο. Συνέδεσα το καλώδιο, μου έγραφε η οθόνη του κινητού σύνδεση με pc, αλλά ο υπολογιστής μου έβγαζε μήνυμα οτι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή κι έκανε το ίδιο. Εχω ήδη κάνει επιλογη να είναι το κινητό συσκευή αποθήκευσης. Εχει συμβεί σε κανέναν αλλο? Να το πάω για service?? To δοκιμασα πολλες φορες κ βγάζει πρόβλημα. Ευχαριστώ! :) Στο δικό μου είχε επιλεγμένο το Samsung Kies και συνδέεται κανονικά , δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά δοκίμασε το. Οι επαφες απο την sim πως περνιουντε και στο κινητο παιιδα ? Μια φιλη αλλαξε αριθμο και εχασε ολες τις επφες αλλα εχει και την παλια sim ενεργη που μπορει να την βαλει στο κινητο.Συγχρονισμο με καποιο τροπο με pc για τις επαφες μπορει να κανει ? Ευχαριστω πολυ. Μπορεί να βάλει την παλία κάρτα και να πάει στο ευρετήριο->περισσότερα->αντιγραφή στο τηλέφωνο και να επιλέξει τις επαφές Να περάσει το Samsung Kies αν δεν το έχει και οι επαφές συγχρονίζονται με το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Στο δικό μου είχε επιλεγμένο το Samsung Kies και συνδέεται κανονικά , δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά δοκίμασε το. Μπορεί να βάλει την παλία κάρτα και να πάει στο ευρετήριο->περισσότερα->αντιγραφή στο τηλέφωνο και να επιλέξει τις επαφές Να περάσει το Samsung Kies αν δεν το έχει και οι επαφές συγχρονίζονται με το outlook. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 παίδες έχω το b5722 και ο φορτιστής μας χαιρέτησε να πάρω από κανέναν γερμανό ή μας πιάνει τον κ*λο; πόσο κάνει περίπου ένας φορτιστής; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Από ebay βρίσκεις και με 2-3€, αλλά αντέχεις να περιμένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 από ebay δεν έχω ψωνίσει ποτέ. μόνο από ελληνικά e-shops δεν ξέρω καν τη διαδικασία θα ψάξω να βρω τίποτα στο skroutz ευχαριστώ και κάτι άλλο επειδή δεν είχα ποτέ άλλο samsung υπάρχει ένας φορτιστής για όλα; ή στην αναζήτηση να ψάχνω μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Δεν κάνουν όλοι οι φορτιστές σε όλα τα μοντέλα. Από 10€ ξεκινάνε οι αυθεντικοί στην Ελλάδα, για το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValentiniMel Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) καλησπέρα .το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ βολικό και αξιόπιστο κατα τη γνώμη μου! το είχα καιρό και δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. τώρα έχω Samsung s8000 jet αλλά προσπαθώ να το πουλήσω και το δίνω μόνο 120 . :) Edited July 8, 2011 by ValentiniMel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos32 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 καλησπέρα..... είμαι μεταξύ του Νοκια Ε5 και του Β7722. 199 ΚΑΙ 219 ευρω στο πλαίσιο αντίστοιχα. θέλω να ''παρκάρω'' στο 2ο λόγω του πλεονεκτήματος των 2 καρτών αλλά κολλάω στη καλύτερη αξιοπιστία της Νοκια αλλά και στην έλλειψη συστήματος πλοήγησης στο β7722. μπορώ να εγκαταστήσω πχ το navigator από το εμπόριο στο samsung; ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Φίλε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είναι σαν να μου λες να πάρω Mythos ή milkshake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos32 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Φίλε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είναι σαν να μου λες να πάρω Mythos ή milkshake. .....ανόμοια πράγματα είναι 2 πράγματα που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. από όσο ξέρω και τα 2 κινητά είναι. μην το περιπλέκουμε και πολύ το θέμα. ξέρεις κάποιος αν μπορώ να κάνω εγκατάσταση καποιο σύστημα πλοήγησης στο β7722; ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το ένα είναι dual sim και το άλλο με μία sim. Ανόμοια πράγματα είναι λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos32 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Το ένα είναι dual sim και το άλλο με μία sim. Ανόμοια πράγματα είναι λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αν έχεις δύο κάρτες SIM είναι πολύ βολικό. Αν συγκρίνεις το B5722 με το B7722 θα σου πω να πάρεις το B5722, γιατί αυτοί που έχουν πάρει το B7722 λένε ότι η κάμερα και το 3G δεν είναι και ό,τι καλύτερο, οπότε τα 100€ διαφορά είναι πολλά και δεν αξίζουν. Καλύτερα όμως άνοιξε ένα thread στους διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Πήρε η μητέρα μου το B5722 και έχει διαφορετικές εικόνες από το δικό μου. Είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Εχει καταφέρει κανείς να τρέξει το eortologio widget στο B5722; Edit: Μπορούμε να βρούμε κάπου τις ρυθμίσεις Internet για Cosmote και Vodafone; Edited August 3, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Το εορτολόγιο δεν το έχω δοκιμάσει , τις ρυθμίσεις για Cosmote μου τις είχαν στείλει όταν είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο Internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δεν σου είπαν ότι δεν έχουν το συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts