rodi Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Πως θα δω την έκδοση; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με blue-tooth ακουστικά και συγκεκριμένα μάρκας Sony-Erickson... Τα είχα βάλει πρώτα σε ένα παλιότερο κινητό που είχα και στο καινούργιο δεν μπορούσαν να συνδεθούν! Για να το λύσω, διάβασα τις οδηγίες χρήσης από τα ακουστικά και έπρεπε να τα ξαναρυθμίσω από την αρχή (σκέψου όπως κάνεις επαναφορά συστήματος σε pc) Οπότε μετά από αυτό το άτυπο "reset" των ακουστικών, το κινητό μου τα αναγνώρισε και συνδέθηκε αυτόματα... Ελπίζω να βοήθησα :O Δηλαδή τι ακριβως έκανες δεν μας λες, γιατι εχω ακριβως το ιδιο πτοβλημα με ακουστικα sony erricsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Πως θα δω την έκδοση; Η έκδοση που έχει το κινητό φαίνεται αν πατήσεις *#1234# και Κλήση για περισσότερους κωδικούς, με προσοχή πάντα: http://samfirmware.webs.com/samsungmobilecode.htm Δηλαδή τι ακριβως έκανες δεν μας λες, γιατι εχω ακριβως το ιδιο πτοβλημα με ακουστικα sony erricsson να πω την αλήθεια δεν έχω τη δεδομένη συσκευή ή ακουστικά. Συνήθως όμως αυτά τα δύο την πρώτη φορά που θα τα χρησιμοποιήσεις κάνουν "ζευγάρωμα", σύζευξη ή pairring. Αυτό γίνεται για να μην μπορεί να συνδεθεί άλλη συσκευή με το ακουστικό σου. Στις οδηγίες χρήσης, θα αναφέρεται ως επαναφορά, reset, ή εργοστασιακές ρυθμίσεις και γίνεται μέσω μίας διαδικασίας όπου πατάς διαδοχικά ή με διάρκεια κάποια πλήκτρα και έτσι γίνεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο. :) Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Η έκδοση που έχει το κινητό φαίνεται αν πατήσεις *#1234# και Κλήση για περισσότερους κωδικούς, με προσοχή πάντα: http://samfirmware.webs.com/samsungmobilecode.htm να πω την αλήθεια δεν έχω τη δεδομένη συσκευή ή ακουστικά. Συνήθως όμως αυτά τα δύο την πρώτη φορά που θα τα χρησιμοποιήσεις κάνουν "ζευγάρωμα", σύζευξη ή pairring. Αυτό γίνεται για να μην μπορεί να συνδεθεί άλλη συσκευή με το ακουστικό σου. Στις οδηγίες χρήσης, θα αναφέρεται ως επαναφορά, reset, ή εργοστασιακές ρυθμίσεις και γίνεται μέσω μίας διαδικασίας όπου πατάς διαδοχικά ή με διάρκεια κάποια πλήκτρα και έτσι γίνεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο. :) το ασυρματο ακουστικο μου ειναι το Sony Ericsson BT Headset VH110 αλλα εχω πεταξει το μανουαλ.Δεν το βρισκω πουθενα να το κατεβασω.Μπορει καποιος να βοηθήσει? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΣΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ....!!! ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ 160 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ". ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ "Γ" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ "Α" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...!!!!!ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......!!!!!!!!!!! -- Απο Ο.Δ.: Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία διότι είναι σα να φωνάζεις, και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone.gr. -- Eχω ακριβώς το ίδιο προβλημα.Βρηκες λύση? Edited February 12, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Η έκδοση που έχει το κινητό φαίνεται αν πατήσεις *#1234# και Κλήση για περισσότερους κωδικούς, με προσοχή πάντα: http://samfirmware.webs.com/samsungmobilecode.htm Eυχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά! Τώρα θα δω αν εχει βγει κάτι άλλο να του περάσω, μιας και μου έσβυσε μια φορά και πολύ φοβάμαι πως θα ξαναγίνει. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μου έχει σπάσει τα νευρα με τις ΄΄επαφες΄΄ Ενώ στο KIES ειναι μια χαρά η κατάσταση με τα ονόματα που εχω, όταν τα περνάω στο κινητό μου τα βγάζει σε ανακατεμένα.ΠΧ εχει στην αρχή μερικά που αρχιζουν απο Α μετά πάει στα Γ μετά ξαναβγάζει μερικά Α .Σαν να εχει 2 καταλόγους.Ξερεις κανεις γιατι και πως λυνεται αυτο το πρόβλημα Α και όταν κανω αναζήτηση και βάζω πχ Κ δεν τα βρίσκει ενώ έχω ονόματα με Κ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δηλαδή τι ακριβως έκανες δεν μας λες, γιατι εχω ακριβως το ιδιο πτοβλημα με ακουστικα sony erricsson Vagelis2000, έχω το Sony Ericsson HBH-PV720 Bluetooth Headset... Σου γράφω τα βήματα που ακολουθείς για να κάνεις reset τα ακουστικά, έτσι όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρήσης.... 1. Ενεργοποιήστε την λειτουργία bluetooth στο τηλέφωνο. 2. Τοποθετήστε το τηλέφωνο σε απόσταση έως και 20cm από το ακουστικό 3. Απενεργοποιήστε το ακουστικό εάν είναι ενεργοποιημένο. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι η ειδική λυχνία να αρχίσει να αναβοσβήνει εναλλάξ με κόκκινο και πράσινο χρώμα. 4. Πιέστε ΝΑΙ όταν εμφανιστεί η ερώτηση "Προσθήκη Συσκευής" στο τηλέφωνο. Εάν σας ζητηθεί, ο κωδικός πρόσβασης είναι 0000. Όταν η αντιστοίχηση ολοκληρωθεί με επιτυχία, το ακουστικό εκπέμπει έναν ήχο "μπιπ" και αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα. Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μου έχει σπάσει τα νευρα με τις ΄΄επαφες΄΄ Ενώ στο KIES ειναι μια χαρά η κατάσταση με τα ονόματα που εχω, όταν τα περνάω στο κινητό μου τα βγάζει σε ανακατεμένα.ΠΧ εχει στην αρχή μερικά που αρχιζουν απο Α μετά πάει στα Γ μετά ξαναβγάζει μερικά Α .Σαν να εχει 2 καταλόγους.Ξερεις κανεις γιατι και πως λυνεται αυτο το πρόβλημα Α και όταν κανω αναζήτηση και βάζω πχ Κ δεν τα βρίσκει ενώ έχω ονόματα με Κ :( Το KIES δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου... Αλλά στο δικό μου κινητό μπέρδευε τα ονόματα που άρχιζαν π.χ. με Αγγλικό "e" με τα ονόματα που άρχιζαν με Ελληνικό "Ε" (στα κεφαλαία, δηλ το πρώτο γράμμα ήταν κεφαλαίο). Έτσι όταν πατούσα π.χ. "Κώστας" και είχα γραμμένο το πρώτο "Κ" με αγγλικό αλφάβητο, δεν μου εμφάνιζε κανέναν Κώστα, ενώ είχα.... Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά ψαξ' το λίγο και πες μου σε παρακαλώ..... Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ποιος ειναι ο κωδικος προσβασης για να ενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ποιος ειναι ο κωδικος προσβασης για να ενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα; υπαρχει κωδικός? με ενδιαφερει και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Που είναι το αυτόματο κλείδωμα; Δε νομίζω ότι έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αυτόματο κλείδωμα δεν έχω βρει, το κλασικό πλήκτρο στο δεξί μέρος μόνο. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει αυτόματο κλείδωμα... Έχω ψάξει αρκετά το κινητό και δεν υπάρχει κάποια παρόμοια επιλογή.... Μακάρι να κάνω λάθος... :) Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΓΡΑΜΜΗ 1 και ΓΡΑΜΜΗ 2 τι σημαινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΓΡΑΜΜΗ 1 και ΓΡΑΜΜΗ 2 τι σημαινουν? Είναι από το δίκτυο , μόνο η Γραμμή 1 νομίζω δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ΓΡΑΜΜΗ 1 και ΓΡΑΜΜΗ 2 τι σημαινουν? Cosmote έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Cosmote έχεις; ναι cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 μεχρι Τριτη ειχε 119€ Getitnow και Multirama ξαφνικα σημερα πηγε 138€... και στα δυο Τι εγινε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 μεχρι Τριτη ειχε 119€ Getitnow και Multirama ξαφνικα σημερα πηγε 138€... και στα δυο Τι εγινε?? υπάρχει ζήτηση μεγάλη :lol: 116 το πήρα πριν μια εβδομάδα Αν δείτε όλοι με δυο συσκευές ειναι στο χερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Χα χα εχεις δικιο, με 2-3 αριθμους ειμαστε ολοι πλεον... Το κινητο ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Χα χα εχεις δικιο, με 2-3 αριθμους ειμαστε ολοι πλεον... Το κινητο ολα καλα? Οτι καλύτερο σε κινητο εχω παρει, Εχει τα παντα, πολύ όμορφο, πολυ καλή μπαταρια:happy: http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=952&category_id=43&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://www.unistore.gr/product_info.php?products_id=230 Edited February 26, 2011 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ευχαριστω! Τα ειχα εντοπισει τα συγκεκριμενα στο Skroutz. θα δω ποιο εχει τα φθηνοτερα μεταφορικα και θα προχωρησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel211 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εγω αντιμετωπιζω τα εξης 2 προβληματα: πολλες φορες διαμαρτυρονται οι συνομιλητες μου οτι ακουνε τη φωνη τους διπλη την ωρα που μιλαμε μεταξυ μας κανοντας την επικοινωνια πολυ δυσκολη. Μερικες φορες την ωρα που μιλαω ακουω και εγω τη φωνη μου 2 φορες. Και αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της συνδιαλεξης κοβεται η κληση αποτομα χωρις κανεναν προφανη λογο. Στη Wind που ρωτησα μου ειπανε οτι μαλλον φταιει το υπερφωρτομενο δικτυο και αν θελω να το στειλω για ελεγχο θα μου επιστραφει σε 2 μηνες πισω το τηλεφωνο. Μαλλον πλακα μου εκαναν!!! Που ακουστηκε 2 μηνες ρε παιδια. Για αυτο το λογο ρωταω εσας μηπως καποιος γνωριζει καποια λυση. Η αποψη μου για το κινητο (αν εξαιρεσεις τα προβληματα που εχω) ειναι οτι σου λυνει τα χερια στο να μην κουβαλας 2 συσκευες μαζι σου. Μεχρι εκει ομως, δεν προσφερει τιποτα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Να το πας σε κατάστημα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Πέρασε σχεδον ενας χρονος απο τοτε που πηρα το τηλεφωνο.. Μοιραια ερχεται η επιδοτηση.. με ποιο αναλογο νεο μοντελο το αντικαθιστούμε? :) (Παλι με 2 sim μια και καλόμαθα:happy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts