TypeRS Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ευχαριστω.Οχι δεν ηταν μεγαλες .Απο κινητο desire τις ειχα τραβηξει.Καπου στα 500ΚΒ ηταν. Απο εκει που λες αλλαζουμε ηχο κλισης για τα μυνηματα ? Δεν ξέρω γιατί δεν στις ανοίγει... Ναι πηγαίνεις στην καρέλα Νέα μηνύματα(SIM1) και βάζεις τον ήχο που θες , για την 2η κάρτα πατάς πάλι το βελάκι δεξιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Δεν ξέρω γιατί δεν στις ανοίγει... Ναι πηγαίνεις στην καρέλα Νέα μηνύματα(SIM1) και βάζεις τον ήχο που θες , για την 2η κάρτα πατάς πάλι το βελάκι δεξιά.. Οπως και ναχει σε ευχαριστω.Ειναι για το κινητο φιλης και οταν την δω θα το κανω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 To ψαχνω 2 μερες υπαρχει καπου μετρητης data? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 To ψαχνω 2 μερες υπαρχει καπου μετρητης data? Όχι,δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το εξής πρόβλημα: προσπαθώ να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις του yahoo mail στο κινητό μου(με δίκτυο cosmote, ενεργοποιημένο wap και πακέτο δωρεάν MB), έτσι ώστε να λαμβάνω email με ειδοποίηση τύπου sms. Ενώ βάζω όλες τις εναλλακτικές επιλογές που μου ορίζει το yahoo, κάθε φορά που πάει να συνδεθεί για αναζήτηση email μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Μη διαθέσιμη υπηρεσία DNS" ή "Αδύνατη πρόσβαση στο server" (ανάλογα με τις ρυθμίσεις που βάζω κάθε φορά). Να σημειώσω ότι το internet κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις διακομιστών που πρέπει να βάλω γι' αυτο το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος, χωρίς να μπαίνω στις ρυθμίσεις, να ενεργοποιώ στα γρήγορα το αθόρυβο προφίλ; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος, χωρίς να μπαίνω στις ρυθμίσεις, να ενεργοποιώ στα γρήγορα το αθόρυβο προφίλ; Πιέζεις παρατεταμένα το πλήκτρο της δίεσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Πιέζεις παρατεταμένα το πλήκτρο της δίεσης... Ευχαριστώ. Και χτες, έβγαζα διάφορα widget μήπως και αφήσω μόνο αυτό του προφίλ, τελείως λάθος κίνηση φυσικά. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Για πειτε μου παιδα τι εχει κανει μια φιλη που το εχει και εχει μπλοκαρει κατα λαθος τον αριθμο μου στην συσεκυη ??? Δεν μπορω απο το κινητο μου να καλεσω σε καμμια sim. Τις ιδιες sim σε αλλη συσκευη δεν εχω προβλημα.Επισης στο samsung απο αλλες συσκευες καλω κανονικα. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Για πειτε μου παιδα τι εχει κανει μια φιλη που το εχει και εχει μπλοκαρει κατα λαθος τον αριθμο μου στην συσεκυη ??? Δεν μπορω απο το κινητο μου να καλεσω σε καμμια sim. Τις ιδιες sim σε αλλη συσκευη δεν εχω προβλημα.Επισης στο samsung απο αλλες συσκευες καλω κανονικα. Ευχαριστω. Ρυθμίσεις - Κλήση - Ολες οι κλήσεις - Αυτόματη απόρριψη -Λίστα απόρριψης και βγάζεις τον αριθμό, που έχει καταχωρηθεί. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχει ενεργοποιήσει την αυτόματη απόρριψη Μενού->Ρυθμισεις->ρυθμισεις εφαρμογης->κληση-> ολες οι κλησεις-> αυτοματη απορριψη και βγάζει τον αριθμό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχει ενεργοποιήσει την αυτόματη απόρριψη Μενού->Ρυθμισεις->ρυθμισεις εφαρμογης->κληση-> ολες οι κλησεις-> αυτοματη απορριψη και βγάζει τον αριθμό σου... Ευχαριστω αλλα απο σταθερο δεν εχω προβλημα να καλω... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λογικά έχει επιλέξει τον αριθμό σου από το αρχείο των κλήσεων και βάζει μόνο τον συγκεκριμένο αριθμό και όχι όλους τους αριθμούς που είναι στην επαφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λογικά έχει επιλέξει τον αριθμό σου από το αρχείο των κλήσεων και βάζει μόνο τον συγκεκριμένο αριθμό και όχι όλους τους αριθμούς που είναι στην επαφή... Ευχαριστω.Θα πω να το κοιταξει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αυτο ηταν...Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 το εχω 4 μήνες.Τωρα μου εμφάνισαι δύο παράλληλες λεπτές γραμμές στην οθόνη που δεν φευγουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Προσπαθω να στειλω ενα mms αλλα μου λεει αγνωστος παραληπτης ενω στον ιδιο αριθμο μπορω να στειλω sms..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 το εχω 4 μήνες.Τωρα μου εμφάνισαι δύο παράλληλες λεπτές γραμμές στην οθόνη που δεν φευγουν :mad: Πήγαινε το να το δουν , λογικά θα το καλύπτει η εγγύηση... Προσπαθω να στειλω ενα mms αλλα μου λεει αγνωστος παραληπτης ενω στον ιδιο αριθμο μπορω να στειλω sms..... Δεν έχω στείλει ποτέ mms , δοκίμασε να δεις στις ρυθμίσεις μήπως έχει κάποια επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εχω το εξής πρόβλημα: έχει δοθεί ο αριθμός μου, σε διάφορους όπως πχ το κατάστημα leroy merlin και παίρνω ενοχλητικά, ενημερωτικά sms. Να αποκλείσω αυτούς που τα στέλνουν δεν γίνεται, γιατί δεν έχουν αριθμό, αλλά μονο το ονομα του καταστήματος ή της εταιρείας. Καμμιά ιδέα για να απαλλαγώ; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εχω το εξής πρόβλημα: έχει δοθεί ο αριθμός μου, σε διάφορους όπως πχ το κατάστημα leroy merlin και παίρνω ενοχλητικά, ενημερωτικά sms. Να αποκλείσω αυτούς που τα στέλνουν δεν γίνεται, γιατί δεν έχουν αριθμό, αλλά μονο το ονομα του καταστήματος ή της εταιρείας. Καμμιά ιδέα για να απαλλαγώ; Το πιο απλο με την ευχη να πιασει να απρεις τηλ στο καταστημα και να ζητησεις να σε διαγραψουν απο την λιστα για sms. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γιάννη το έχω κάνει ήδη. Κράτησε για δυο μήνες. Μετά, μια από τα ιδια. Μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω μ' αυτό :( Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γιάννη το έχω κάνει ήδη. Κράτησε για δυο μήνες. Μετά, μια από τα ιδια. Μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω μ' αυτό :( Για στειλε καποιο email στο ΙΝΚΑ με κοινοποιηση σε αυτους.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Σωστός! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmatsa Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Γεια σας παίδες! Εχω παραγγειλει το εν λογω κινητο αλλα κατι με τρωει..... Φοβαμαι μήπως δεν εχει επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι.... Οποιος το'χει ας μου πει σας παρακαλω!!!!:) ΣΥΓΝΩΜΗ ακυρη η ερωτηση!μου εβγαλε κ τις υπολοιπες σελιδες (απο 17η κ μετα) που για καποιο λογο δεν τις εμφανιζε.... ευχαριστωωωωω Edited June 6, 2011 by elmatsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GHALEPAS Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το εν λογο κινητο Samsung B5722 ..το παιρνω γιατι ειναι σχετικα ομορφο ειναι touch και φυσικα γιατι ειναι dual ...γνωριζεατι κανενα site που να το πουλα κατω απο 100 ευρω; ..επισης αν το αγορασω απο ebay υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο στην Ελλαδα ; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts