Jump to content

TV Vs Internet: Πού ξοδεύετε περισσότερο χρόνο;

nickolas84
 Κοινοποίηση

Μειώσατε το χρόνο που βλέπετε τηλεόραση λόγω του internet?  

96 members have voted

1. 1. Μειώσατε το χρόνο που βλέπετε τηλεόραση λόγω του internet?

• Δεν έβλεπα ποτέ τηλεόραση
      6
    • Βλέπω τηλεόραση σχεδόν όσο και πριν
      2
    • Πλέον μοιράζω το χρόνο που βλέπω τηλεόραση με το χρόνο που ξοδεύω σερφάροντας
      26
    • Δε βλέπω πια σχεδόν καθόλου τηλεόραση!
      62

Recommended Posts

Σερφ στο ιντερνετ και σπανια τηλεοραση.Ωστοσο πηρα και εναν dvb-t και αν θελω κατι να δω το γραφω,και το βλεπω απο το PC ή απο την TV,για να προσπερναω διαφημισεις.Βεβαια το καλο με τις διαφημισεις ειναι οτι σε σηκωνουν ορθιο να κινηθεις.Με το PC μπορεις να ξεχασεις και να φας :lol:

Παντως PC με Internet και TV με DVB-T + USB με δυνατοτητα αναπαραγωγης video ειναι αριστος συνδιασμος.:)

• 1 month later...
Με έχει αποσπάσει αρκετά το ίντερνετ αλλά αυτά που θέλω να τα δω τα βλέπω στην τηλεόραση αν και τελευταία δεν υπάρχει κάτι πολύ ικανοποιητικό για τα γούστα μου στην τηλεόραση οπότε λίγα πράγματα...

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

Θα επιλέξω το internet. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν (πλην λίγων εξαιρέσεων) ήταν χάλια με αποτέλεσμα η τηλεόραση να μην μου αρέσει και τόσο πολύ. Ελπίζω τώρα το καλοκαίρι να δείξουν καμιά σειρά τις προκοπής αλλιώς θα "καώ" στο internet και στα παιχνίδια. :p

Η ελληνική τηλεόραση είναι επικεικώς για κλάματα (και όχι εξ αιτίας μιας καλής κοινωνικής σειράς :p).

Οι μόνες φορές που ανοίγω την τηλεόραση πλέον είναι όταν θέλω να δω Blu-Ray (γιατί ο υπολογιστής μου δεν έχει) ή όταν θέλω να παίξω κάποια κονσόλα.

Δε βλέπω ΚΑΜΙΑ εκπομπή και ΚΑΜΙΑ σειρά φέτος.

1-2 επεισόδια του 3ου Νόμου έχω δει από όλη τη σεζόν.

Αντίθετα το ίντερνετ το τιμάω ιδιαιτέρως!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 3 months later...

Προτιμώ 1000000 φορές να σερφάρω παρά να βλέπω τα σκουπίδια της tv..

Νομίζω ότι πλέον δεν έχει νόημα να δω τηλεόραση.. Υπάρχουν εκπομπές με κουτσομπολιά, που δουλειά δεν έχουν και ασχολούνται με πολύ σημαντικά θέματα.. Όπως: "Τί φόρεσαν οι stars φέτος στο Κόκκινο Χαλί" ή "Το νέο χρώμα μαλλιών της Παπουτσάκη"...

Δελτία ειδήσεων όπου το κάθε κανάλι υποστηρίζει το κόμμα του.. Δεν αξίζει πλέον μια τηλεόραση όπου ο καθένας κάνει εκπομπή και λέει ό,τι βλακεία του κατεβεί.. Εντάξει, υπάρχουν και μερικές φορές που βλέπεις κάτι της προκόπης.. Κάποιο ντοκυμανταίρ, Είσαι το ταίρι μου, Εγκλήματα.. :p

Πάντως θα μπορούσα να γράψω έκθεση σε αυτό το θέμα...

Νομίζω ότι πλέον δεν έχει νόημα να δω τηλεόραση.. Υπάρχουν εκπομπές με κουτσομπολιά, που δουλειά δεν έχουν και ασχολούνται με πολύ σημαντικά θέματα.. Όπως: "Τί φόρεσαν οι stars φέτος στο Κόκκινο Χαλί" ή "Το νέο χρώμα μαλλιών της Παπουτσάκη"...

Δελτία ειδήσεων όπου το κάθε κανάλι υποστηρίζει το κόμμα του.. Δεν αξίζει πλέον μια τηλεόραση όπου ο καθένας κάνει εκπομπή και λέει ό,τι βλακεία του κατεβεί.. Εντάξει, υπάρχουν και μερικές φορές που βλέπεις κάτι της προκόπης.. Κάποιο ντοκυμανταίρ, Είσαι το ταίρι μου, Εγκλήματα.. :p

+1

Όσο για τα κουτσομπολίστικα, τουλάχιστον κάποτε είχανε πλάκα... πλέον ούτε να δω ποιοί τα παρουσιάζουν δε με ενδιαφέρει.

Όσο για τις ειδήσεις καλά, εννοείτε Star δαγκωτό. Αν της δει και κανας ξένος θα νομίζει πως η Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και η μόνη μας αγωνία είναι αν θα στεριώσει η σχέση της Μενεγάκη χαχαχα

+1

Όσο για τα κουτσομπολίστικα, τουλάχιστον κάποτε είχανε πλάκα... πλέον ούτε να δω ποιοί τα παρουσιάζουν δε με ενδιαφέρει.

Όσο για τις ειδήσεις καλά, εννοείτε Star δαγκωτό. Αν της δει και κανας ξένος θα νομίζει πως η Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και η μόνη μας αγωνία είναι αν θα στεριώσει η σχέση της Μενεγάκη χαχαχα

:lol: :lol:

Έτσι, πες τα!

Έλεος δηλαδή.. Ότι και καλά νοιάζεται ο καθημερινός άνθρωπος για το τί φοράει και με ποιον έχει σχέση η/ο κάθε μπαζούκας..

απο το να βλεπω να μας βομβαρδιζουν με αρνητικα vibes, καλυτερα να βλεπω star να μαθαινω για τη ζωη των stars, που εχουν και αυτοι "προβληματα" :)

εδω και καιρο ομως εχω κοψει και τις ειδησεις του star που εβλεπα φανατικα! ισως ξανακυλιστω στο βουρκο τωρα το χειμωνα :lol:

απο το να βλεπω να μας βομβαρδιζουν με αρνητικα vibes, καλυτερα να βλεπω star να μαθαινω για τη ζωη των stars, που εχουν και αυτοι "προβληματα" :)

εδω και καιρο ομως εχω κοψει και τις ειδησεις του star που εβλεπα φανατικα! ισως ξανακυλιστω στο βουρκο τωρα το χειμωνα :lol:

ναι μωρέ, εντάξει από αυτή την άποψη δίκιο έχεις.

Και ίσως και να έβλεπαν περισσότεροι το Star αν έκανε απλά lifestyle ρεπορτάζ. Αλλά η εμπάθειά του και η απροκάλυπτη αντιπάθεια ή συμπάθεια του σε συγκεκριμένα πρόσωπα είναι απλά κουραστική... Άσε που κάνουν κριτική (αν λέγεται κριτική η εμπάθεια), μόνο σε όσους δεν τους απαντάνε στα ηλίθια ρεπορτάζ τους.

Περισσότερο απ'όλους λυπάμαι τα παιδιά που δουλεύουν στο Star. Τα παιδιά δηλαδή που σπούδασαν δημοσιογραφία γιατί ήθελαν να ενημερώνουν τον κόσμο και τους έχουν καταντήσει να κυνηγάνε από πίσω κάθε κατίνα της τηλεόρασης για να τους πει τι χρώμα βρακί φοράει ή αν ισχύουν οι φήμες για την Χ σχέση της...

Κατάντια...

Συμφωνω απολυτα ... το μονο που αξιζει να δεις στην τηλεοραση ειναι καποια ντοκιμαντερ και οι επαναληψεις των παλιων σειρων

Οσον αφορα εμενα,εχω κοψει την τηλεοραση εδω και πολυ καιρο.

Εννοειται πως ασχολουμαι με το internet αντι της TV.

Μπορω να μαθαινω πραγματα που η τηλεοραση δεν θελει να μαθαινουμε ή θεωρει πως ειναι αχρηστα.Βομβαρδισμος με διαφημισεις σε σημειο εκνευρισμου.Ειμαι αναγκασμενος αμα χρειαστει να δω κατι (καποιο ντοκυμαντερ π.χ ή καποια σειρα που βαρειμαι να κατεβαζω) να βλεπω τον καθε ηλιθιο/α (τραγουδιστη κ.ο.κ).Ειδικα σε τετοιους χαλεπους καιρους που ζουμε το να βλεπεις τις βιλες του καθε αναισθητου σε εκνευριζει ακομη πιο πολυ.

Οσο χρησιμοποιω το internet η χρηση του μυαλου ειναι απο 2 % - 100 %.Γιαυτο το λογο νεες ερευνες ανακαλυψαν οτι φυτρωνουν νεοι νευρωνες στοn εγεκφαλο.Η τηλεοραση καταστρεφει τους ηδη υπαρχοντες.Αυτο δεν σημαινει οτι αν χρησιμοποιουμε το internet 24/7 θα γινουμε αινσταιν.Μαλλον το αντιθετο γιατι παν μετρον αριστον.

Η χρηση του μυαλου στην TV ειναι 0%.Στο PC μαθαινεις γιαυτα που θες,πως να το πω αλλιως.Δεν σου πασαρουν οτι θελουν αυτοι.Θες να γελασεις ?Ανοιγεις το youtube και βλεπεις αστεια βιντεο κ.α.Με λιγα λογια κανεις τα παντα.

Η τηλεοραση πλεον ειναι για τους ηλικιωμενους ή γι'αυτους που δεν εχουν καμια σχεση με Η/Υ.

Edit:Ειχα ξαναπαντησει στο thread,τωρα το προσεξα,αλλα οι απαντησεις μου εχουν διαφορετικο περιεχομενο.

Edited by Stefa

Περισσότερο απ'όλους λυπάμαι τα παιδιά που δουλεύουν στο Star. Τα παιδιά δηλαδή που σπούδασαν δημοσιογραφία γιατί ήθελαν να ενημερώνουν τον κόσμο και τους έχουν καταντήσει να κυνηγάνε από πίσω κάθε κατίνα της τηλεόρασης για να τους πει τι χρώμα βρακί φοράει ή αν ισχύουν οι φήμες για την Χ σχέση της...

Κατάντια...

Ααααα διαφωνώ.. Αυτά τα παιδιά όπως λες έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία για να ασκήσουν ΑΥΤΟ το επάγγελμα.. Από τη στιγμή που βλέπουν τί τους βάζουν να κάνουν και σε τί επίπεδο τους ρίχνουν -δηλαδή να κυνηγάνε για δηλώσεις + συνεντεύξεις Φλωρινιώτη και Μπεζεντάκου- πολύ αξιοπρεπώς μπορούν να ζητήσουν παραίτηση.

Το ξέρω ότι είναι πολύ υπερβολικό αυτό που λέω.. Αλλά αν θέλουν έστω και λίγη αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής, αυτό πρέπει να κάνουν..

Όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Pitsikoulina και όταν σε λίγο καιρό θα ψάχνεις και εσύ δουλειά, θα καταλάβεις γιατί δεν είναι έτσι.

Ιδεατά, σε έναν τέλειο κόσμο, όλοι θα κάναμε μια δουλειά που να μας έκανε ευτυχισμένους και στην οποία θα ήμασταν αποδοτικότεροι. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Τα παιδιά που λες, δε σπούδασαν ΑΥΤΟ το επάγγελμα, δηλαδή "πώς να κάνετε εμπαθή ρεπορτάζ" ή "πως να αποσπάσετε πληροφορίες από τη Γωγώ Μαστροκώστα" και σίγουρα - τουλαχιστον για την πλειοψηφία - δεν ήταν αυτό το όνειρό τους.

Μερικές φορές (θα το καταλάβεις και εσύ όταν μπεις στην εργασιακή φάση της ζωής σου) κάνεις πράγματα τα οποία δε θέλεις γιατί α) προσδοκείς σε μια εξέλιξη, β) έχεις ανάγκη τα χρήματα και γ) δεν υπάρχουν άλλες επιλογές εργασίας.

Και αν θέλουν λίγη αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής - και αυτό μεταφράζεται σε π.χ. "να μην είναι 40 χρονών και να μένουν ακόμα με τη μαμά και το μπαμπά" - είναι αναγκασμένοι να υποστούν κάποια πράγματα.

Αν μπορούσαμε να τραφούμε με όνειρα, προσδοκίες και φιλοδοξίες, θα ήμασταν όλοι υπέρβαροι ;)

(Όλα αυτά φυσικά είναι σχετικά - εσύ μπορεί να έχεις καλύτερη "κράση" από εμένα σε θέματα εργασιακα ή αντίθετα μπορεί να μην θέλεις να υποχωρήσεις έστω και ένα βήμα από αυτό που είχες ονειρευτεί πως θα είναι η δουλειά σου. Είναι όλα θέμα χαρακτήρα.)

Φίλε DesertSMisSRaiN, παρεξηγήσες!

Όταν λέω ΑΥΤΟ το επάγγελμα, δεν εννοώ το "κυνήγι" του κάθε διάσημου.. Εννοώ την πραγματική δημοσιογραφία. Άλλωστε όταν κάποιος αποφασίζει να ακολουθήσει ένα τέτοιο επάγγελμα, αναμένει να κάνει αληθινές έρευνες πάνω σε θέματα κοινωνικά, πολιτικά.. Όχι σε κουτσομπολιά!

Κοίτα, νομίζω ότι έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις σε αυτό το θέμα.. Πιστεύω ότι μία δουλειά για να ικανοποιεί πρέπει να προσφέρει πρώτα απ' όλα ευχαρίστηση στον άνθρωπο. Μετά έρχονται -για εμένα- οι δυνατότητες εξέλιξης που προσφέρει. Δευτερεύον μου φαίνεται το θέμα των χρημάτων.

Βέβαια δεν έχω δουλέψει πότε για να ξέρω από εμπειρία.. Αλλά όταν γίνει αυτό είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου για να "βολευτώ"...

Φίλε DesertSMisSRaiN, παρεξηγήσες!

Όταν λέω ΑΥΤΟ το επάγγελμα, δεν εννοώ το "κυνήγι" του κάθε διάσημου.. Εννοώ την πραγματική δημοσιογραφία. Άλλωστε όταν κάποιος αποφασίζει να ακολουθήσει ένα τέτοιο επάγγελμα, αναμένει να κάνει αληθινές έρευνες πάνω σε θέματα κοινωνικά, πολιτικά.. Όχι σε κουτσομπολιά!

Κοίτα, νομίζω ότι έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις σε αυτό το θέμα.. Πιστεύω ότι μία δουλειά για να ικανοποιεί πρέπει να προσφέρει πρώτα απ' όλα ευχαρίστηση στον άνθρωπο. Μετά έρχονται -για εμένα- οι δυνατότητες εξέλιξης που προσφέρει. Δευτερεύον μου φαίνεται το θέμα των χρημάτων.

Βέβαια δεν έχω δουλέψει πότε για να ξέρω από εμπειρία.. Αλλά όταν γίνει αυτό είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου για να "βολευτώ"...

Kαι πραγματικά στο εύχομαι αυτό, Pitsikoulina.

Αν περισσότεροι άνθρωποι δούλευουν εκεί που πραγματικά επιθυμούσαν και έκαναν αυτό που ονειρεύονταν, ο κόσμος θα δούλευε καλύτερα ;)

Αλλά πίστεψέ με, για εμένα ή εσένα μπορεί το οικονομικό κομμάτι του θέματος να έρχεται 3ο ή 4ο αλλά για άλλους έρχεται πρώτο.

τηλεοραση??? τι μου θυμίσατε τωρα.......το μονο καλο που εχει η τηλεοραση ειναι

που μπορω να την συνδεσω με το pc και βλεπω hd ταινιες να παιζω κανενα προ

και πολυ μα παρα πολυ ποδοσφαιρο....κατα τα αλλα δεν αξιζει για τιποτα αλλο....ακομα και καμια σειρα να θελω να δω την κατεβαζω και ολα οκ.....ευτιχος υπαρχει και η νοβα και εχει σωσει λιγο την κατασταση...προτιμω να πληρωνω για να βλεπω μπαλα παρα τις ειδησεις του σταρ και κατι παπαροκουτσομπολες να μιλανε για τα στρινγκακια που φοραει ο ρουβας και τα μαμησια που ριχνει ο καθε επειχηριματιας στην μενεγακη......

υγ:βαλτε μπιπ στο μενεγακη.... :p

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Kαι πραγματικά στο εύχομαι αυτό, Pitsikoulina.

Αν περισσότεροι άνθρωποι δούλευουν εκεί που πραγματικά επιθυμούσαν και έκαναν αυτό που ονειρεύονταν, ο κόσμος θα δούλευε καλύτερα ;)

Αλλά πίστεψέ με, για εμένα ή εσένα μπορεί το οικονομικό κομμάτι του θέματος να έρχεται 3ο ή 4ο αλλά για άλλους έρχεται πρώτο.

Και δυστυχώς εξαιτίας αυτού έχει γίνει πλέον έτσι η κοινωνία μας...

Υπενθυμίζω την τίτλο του θέματος μας, «TV Vs Internet: Πού ξοδεύετε περισσότερο χρόνο;». :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σιγουρα ιντερνετ.

Και οταν βλεπω τηλεοραση συνηθως σερφαρω ταυτοχρονα.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2