BestMan Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Κοίταξε, εγώ απλά διευκρίνησα αυτό που είπε ο Instinct. Τώρα για περαιτερω λεπτομέρειες ρώτα αυτόν που το είπε και όχι εμένα. Ευχαριστώ! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 3G is here because Areeba is here! After the launch of Areeba 3G, Cyprus becomes the 10th country in Europe and the 36th country worldwide to enjoy the new advanced network. By using the advanced 3G devices, the subscriber will be able amongst others, to make video calls in real time, have fast internet access at speeds reaching up to 384 kbps, receive large e-mails at a very fast rate, watch live feeds like television, and be entertained with interactive multimedia services and games. At the initial stages Areeba 3G subscribers will only have access to the 3G network through the urban areas of Nicosia, Larnaca and Limassol. Areeba offers the innovative Areeba 3G service to its existing and new subscribers, starting from the 20th of December. The users that possess the necessary handsets will be able to initially enjoy video calls and broadband internet access services. The service will be offered free of charge until the 30th of September 2005, so that subscribers will have the opportunity to experience and understand the 3G service capability and for Areeba to optimize the quality of 3G network. 1. Diafimizoun kati pou den exoun akoma? H skopeuan na ta diathesoun amesa kai kati den pige kala? H ta edwsan kai den pira prefa? 2. Paei teliwse to tsampe? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
5B8BE Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Αυτό το κατάλαβα.... Εξηγήστε μου σε τί είναι πελάτης η ΑΤΗΚ της Thunder; H thunderworx έχει δίκτυο οπτικών ινών σε όλη τη κύπρο δικό της και νοικιάζει bandwidth. Η ΑΤΗΚ κατά το μεγαλύτερο ποσοστό έχει τους σταθμούς βάσης ενομένους μεταξύ τους με ίνες και όχι με μικροκυμματικά λινκ όπως συνηθίζεται. Ίσως κάποια κομμάτια αυτόυ του δικτύου να τα ενοικιάζει από την Thunderworx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
5B8BE Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Έμπειρες πηγές μας πληροφορούν ότι η areeba άρχισε να κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά για GPRS EDGE. Για όσους δεν γνωρίζουν το EDGE είναι μία βελτίωση του υπάρχων GPRS η οποία αλλάζωντας τη διαμόρφωση και το coding scheme του σήματος επιτρέπει τov τριπλασιασμό της ταχύτητας του GPRS σε περίπου 170kbit/s αυξάνοντας την δυνατότητα για καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες σε δημοφιλή τηλέφωνα δεύτερης γενιάς που το υποστηρίζουν. Τσεκάρετε το manual σας αν δεν είστε σίγουροι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Pou eipe oti einai sigouros? Eipe oti PITHANON na isxuei.. den diavazeis ti kaneis quote? ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ!!!! ευχαριστώ!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ!!!! ευχαριστώ!!! Entopisame akoma ena 15xrono me areeba sindesi... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instict Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Έμπειρες πηγές μας πληροφορούν ότι η areeba άρχισε να κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά για GPRS EDGE. Για όσους δεν γνωρίζουν το EDGE είναι μία βελτίωση του υπάρχων GPRS η οποία αλλάζωντας τη διαμόρφωση και το coding scheme του σήματος επιτρέπει τov τριπλασιασμό της ταχύτητας του GPRS σε περίπου 170kbit/s αυξάνοντας την δυνατότητα για καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες σε δημοφιλή τηλέφωνα δεύτερης γενιάς που το υποστηρίζουν. Τσεκάρετε το manual σας αν δεν είστε σίγουροι. ;) Τώρα ρε φίλε αν σε ρωτήσω, "γιάτί αναπτύσσουν 3G MAZI με το "φθηνό υποκατάστατο" του", δεν θαήταν εύλογη απορία? Το EDGE ως επι το πλείστον, αναπτύσσεται απο operators οι οποίοι δεν θέλουν να ρισκάρουν με τα κόστα δημιουργία δικτύου τρίτης γενιάς, γιατί απλά χρειάζεται κάποιες "μικροεπεμβάσεις" σε λογισμικό και hardware του δικτύου GSM. Γιατί να δίνουν ένα σωρό λεφτά, για να έχουν δύο πράγματα που υποτίθεται ότι το ένα "αντικαθιστά" (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) το άλλο? Θα μας τρελάνουν? Είναι ή δεν είναι επένδυση που δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει τα λεφτά της? Παρακαλώ εξηγήστε μου. Lemoni: Εκτός απο την ενοικίαση του backbone δικτύου που προσφέρει η Thunderworx, αναπτύσσει επιπλέον και customized εφαρμογές για billing και supervision. Απο ό,τι ακούω, τελευταία τερματίζει και πολύ καλό ποσοστό των κλήσεων απο εξωτερικό.Λύθηκε η απορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
5B8BE Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Διαφωνώ ότι το EDGE είναι φτηνό υποκατάστατο του 3G. Είναι μια μικρή βελτίωση στο GPRS και τίποτα παραπάνω. Τώρα κατά πόσο θα επιρεάσει το 3G νομίζω μόνο θετικά αφού τα δίκτυα τρίτης γενιάς είναι φτιαγμένα για να καλύπτουν τα αστικά κέντρα και όχι τις αγροτικές περιοχές. Έτσι η διαφοροποίηση των υπηρεσιών δεδομένων όταν βρεθείς σε αγροτικές περιοχές δεν θα είναι μεγάλη. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Entopisame akoma ena 15xrono me areeba sindesi... Ακόμα ενας 26άρης με νου 16άρι...... Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Malista.... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instict Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Διαφωνώ ότι το EDGE είναι φτηνό υποκατάστατο του 3G. Είναι μια μικρή βελτίωση στο GPRS και τίποτα παραπάνω. Τώρα κατά πόσο θα επιρεάσει το 3G νομίζω μόνο θετικά αφού τα δίκτυα τρίτης γενιάς είναι φτιαγμένα για να καλύπτουν τα αστικά κέντρα και όχι τις αγροτικές περιοχές. Έτσι η διαφοροποίηση των υπηρεσιών δεδομένων όταν βρεθείς σε αγροτικές περιοχές δεν θα είναι μεγάλη. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια. Συμφωνείς βέβαια ότι η τάση σε όλους τους operators είναι "είτε EDGE, είτε UMTS". Και τα δύο, πρέπει να έχεις πολύ γερή οικονομική βάση για να τα αναπτύξεις, και το κυριότερο, προσωπικό σε μεγάλους αριθμούς και με άριστη τεχνογνωσία. Σκέψου τί άτομα θα θέλουν για να "παίζουν" ταυτόχρονα με πλατφόρμες 3G και EDGE, να τις "παντρεύουν" για να προσφέρουν seamless service σε αστικές/αγροτικές περιοχές, και επιπλέον να τρέχουν να προλάβουν τις προθεσμίες για ικανοποιητική κάλυψη GSM σε όλη την Κύπρο (κρατώντας και τους δείκτες απόδοσης που θα πρέπει σε καποια φάση ο Ρυθμιστής Τηλεπικοινωνιών να ελέγξει). Με λίγα λόγια, πιστεύεις ότι το πείραμα θα πετύχει, ή θα πλακωθούν απο το βάρος της ίδιας τους της φιλοδοξίας? Εγώ πάντως τείνω προς τη δεύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
5B8BE Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εχτές το βράδυ έκανα δοκιμές με ένα φίλο και θέλω να πώ ότι έμεινα εντυποσιασμένος με την υπηρεσία η οποία έχει πράγματι πολύ γέλιο αλλά δεν ξερω κατά πόσο θα μπορεί να χαρακτηρηστεί ως χρήσιμη! Αφού λοιπόν μπήκαμε στο σύστημα σύμφωνα με τις οδηγίες σε βγάζει σε μια οθόνη στην οποία σου λέει contacts. Μετα πρόσθεσα τον κολλητό και τσουπ εμφανιστικε μια προτομή που έμοιαζε με τα ανθρωπάκια του MSN και δίπλα είχε το όνομά του το οποίο μπορούσα να αλλάξω άμα ήθελα αλλά αυτή η αλλαγή γινόταν μόνο στο δικό μου τηλέφωνο. Πάτησα λοιπόν τη ροδέλα του P910 μου και άρχησα να σφυρίζω. Μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα ακούω μια φωνή από το μεγάφωνο του κολλητού να με κοσμεί με διάφορα επίθετα επειδή του έσπασα το αυτί. Συνεχίσαμε αυτή τη simplex συζήτηση ενώ άρχισα να κινούμαι μέσα στη Λεμεσο για να δω αν δουλεύει καλά με τα handovers. To test διήρκισε πάνω από 1 ώρα και καθόλη τη διάρκεια είχαμε συνεχή επαφή . Σε κάποια φάση μάλιστα δέχτηκα και κανονικό τηλέφωνο, μίλησα και μετά επέστρεψα στην εφαρμογή να δω αν με είχε πετάξει έξω αλλά είμουν ακόμη συνδεδεμένος και συνέχισα να χρησιμοποιώ το push to talk. Ο φίλος μου ειπε ότι το σύστημα με έδειχνε συνδεδεμένο αλλά non available για μερικά λεπτά, για όσο μιλούσα στο τηλ δηλαδή. Τέλος θέλω να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία και θα πρότεινα σε όσους έχουν τη δυνατότητα, δηλαδή ένα από τις συσκευές που υποστηρίζονται από το σύστημα, να το δοκιμάσει. Η χρήση του θα είναι δωρεάν μέχρι το τέλους του Νοεμβρίου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Para polli wraia! Twra pleon sxedon ola ta kinita exoun P2T panw (toulaxiston to 6260 mou exei) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πολύ καλό! Άντε να έρθει και στην Ελλάδα! Πόσο περίπου ήταν η καθυστέρηση από τη στιγμή που έλεγες κάτι μέχρι να το ακούσει ο φίλος σου; (Επειδή παίζει GPRS στη μέση, σίγουρα θα είχε κάποια καθυστέρηση). Πάντως, επικοινωνία γίνεται ή για θέματα που πρέπει να γίνει σοβαρή συνεννόηση (π.χ. επαγγελματικά) δε λέει λόγω καθυστερήσεων κτλ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Para polli wraia! Twra pleon sxedon ola ta kinita exoun P2T panw (toulaxiston to 6260 mou exei) Efere i cyta to P2T?Rotao gt esi ehis cyta(opos ke ego)... Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πολύ καλό! Άντε να έρθει και στην Ελλάδα! Πόσο περίπου ήταν η καθυστέρηση από τη στιγμή που έλεγες κάτι μέχρι να το ακούσει ο φίλος σου; (Επειδή παίζει GPRS στη μέση, σίγουρα θα είχε κάποια καθυστέρηση). Πάντως, επικοινωνία γίνεται ή για θέματα που πρέπει να γίνει σοβαρή συνεννόηση (π.χ. επαγγελματικά) δε λέει λόγω καθυστερήσεων κτλ.; K i fwnitiki epoikinwnia exei kapoia kathisterisi................To 3g einai free mexri tis 31 octomvriou(mallon tha arxisei na xrewnnete afou dwsoun perissoteres ipiresies) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Le_los oxi i CYTA akoma na to kanei.. Na rwtisw kati gia to GPRS tis Areeba: einai kai ekeino dwrean pros to paron opws to 3G? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 K i fwnitiki epoikinwnia exei kapoia kathisterisi................To 3g einai free mexri tis 31 octomvriou(mallon tha arxisei na xrewnnete afou dwsoun perissoteres ipiresies) Εννοείς ότι η φωνητική επικοινωνία μέσω p2t έχει καθυστέρηση; Αν ναι, πόση (κατά μέσο όρο); Είναι ανεκτή για να γίνει μία σημαντική συνομιλία χωρίς παρανοήσεις και εκνευρισμούς; Γενικά το GPRS δίκτυο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το p2t... Στην Αμερική με evdo στα cdma δίκτυα (συγκεκριμένα στη sprint που κάνει migration το direct connect της nextel και στη vzw που βγάζει νέα υπηρεσία) και ακόμα προσπαθούν να φτάσουν το επίπεδο του (εξειδικευμένου) iDEN. Στα GSM δίκτυα πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε είτε το EDGE είτε το 3G για πραγματικά χρηστικό p2t... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instict Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 K i fwnitiki epoikinwnia exei kapoia kathisterisi................To 3g einai free mexri tis 31 octomvriou(mallon tha arxisei na xrewnnete afou dwsoun perissoteres ipiresies) Γκουχ γκουχ. Νομίζω πλέον θα μπορούσα να πώ "είδες που στα έλεγα;", αλλά νομίζω θα παίξω τζόγο, και θα σου προτείνω να συνεχίσουμε το στοίχημα. Λέω ότι ΟΥΤΕ και το Νοέμβριο θα βγεί εμπορικά το 3G της Areeba. Κέρδισα φυσικά 5 διαδοχικά πονταρίσματα, αλλά μ’αρέσει να αυξάνω τα κέρδη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Γκουχ γκουχ. Νομίζω πλέον θα μπορούσα να πώ "είδες που στα έλεγα;", αλλά νομίζω θα παίξω τζόγο, και θα σου προτείνω να συνεχίσουμε το στοίχημα. Λέω ότι ΟΥΤΕ και το Νοέμβριο θα βγεί εμπορικά το 3G της Areeba. Κέρδισα φυσικά 5 διαδοχικά πονταρίσματα, αλλά μ’αρέσει να αυξάνω τα κέρδη μου. Ahahahahahaha Kai to kalo poio einai? Kapoioi apo edw to "diafimizoun" ws kalo! Diladi oti kai kala parexoun dwrean to 3G tosous mines... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Prin ligo kairo kapoios eixe pei oti i q exei ena plan.Loipon thelw to idio atomo na sxoliasei tin exagora tis q(DN exw fusika ekthriki diathesi).Dioti thimame oti eixe pei oti i q einai pio organwmeni ktl........ Alla telika exagorastike.Auto dixnei polla pragmata........................ Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Loipon dn nomizw mia eteria p tin parousiazete opws tin poarousiazete edw na mpori na xtisei statherotato 3g diktio (to dokimasa me merikous filous) me para poli kali kalipsi entws leukwsias eidika strovolou (exei full sima)(O xartis dn einai ananewmenos sti selida tis areeba), na etimazete na lansarei to edge k idi exei lansarei to p2t. Pote min amfisvitate nea miala stis tilepoikinwnies mporei na min exoun tin peira twn pio paliwn alla einai gnwstes pio exeligmenis texnologias.Perimnenete mexri ta xristougenna opou pleon tha einai etimes k oi alles ipiresies p tha lansaristoun k meta elate na krinete.Parepiptwntws to 3g diktio tis cytas einai Poli pisw k se kalipsi k akoma einai se nipiako stadio dld arketa astathes ktl. Dn gnwrizw pote tha einaietoimo pantws an dn kaliterpespsoun tin kalipsi tou tote tha einai poli pisw to 3g apo ti cyta voda. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Prin ligo kairo kapoios eixe pei oti i q exei ena plan.Loipon thelw to idio atomo na sxoliasei tin exagora tis q(DN exw fusika ekthriki diathesi).Dioti thimame oti eixe pei oti i q einai pio organwmeni ktl........ Alla telika exagorastike.Auto dixnei polla pragmata........................ Φίλε chryant, εγώ ήμουν αυτός που είπα για το plan της Q και το είπα επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για την εν λόγω εταιρεία. Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τον συνειρμό που έκανες ότι η πώληση είναι αρνητική! Και ξεπερνώντας την προσωρινή κώφωση που έπαθα διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμά σου θα προσπαθήσω να απαντήσω. Η εταιρεία λοιπόν κατάφερε σε δύο χρόνια να πωληθεί προς 350 εκατομμύρια Ευρώ ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη! Επίσης κατάφερε σχεδόν να φτάσει τους ένα εκατομμύριο συνδρομητές (μερίδιο 10% σε αγορά με άλλους τρεις παίκτες και τον αμέσως επόμενο στο 20%) πάλι στον ελάχιστον αυτό χρόνο! Όλες οι πλευρές (τόσο η infoquest όσο και η Q δεν είναι παρά απόλυτα ευχαριστημένες από αυτή την εξέλιξη)! Πιστεύω ότι είναι κατανοητό ότι όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η εταιρεία είχε και έχει ένα άψογο business plan που το ακολουθεί κατά γράμμα με προφανείς θετικότατες συνέπειες! Το ότι ο ιδιοκτήτης κύριος Φέσσας πριν από περίπου μισό χρόνο άρχισε να ψάχνει για να πουλήσει την εταιρεία αφενός οφείλεται σε προσωπικές του επιχειρηματικές επιλογές (θέλει να ενισχύσει την κύρια δραστηριότητα της infoquest που είναι η πληροφορική) και αφετέρου είδε ότι πλέον η εταιρεία έχει συγκεντρώσει την κατάλληλη υπεραξία για να την πουλήσει και να βγάλει τρομερό κέρδος. Επαναλαμβάνω, τα 350 εκατομμύρια Ευρώ (πέρα από κάθε πρόβλεψη) είναι από μόνα τους απόδειξη για την επιτυχία της εταιρείας! H πώληση της Q με τέτοιο τίμημα δείχνει αν μη τι άλλο τις ευεργετικές συνέπειες της σοβαρής και συγκροτημένης πολιτικής. Μην διακατέχεσαι από αμυντικές παρωπίδες που σε εποδίζουν να δεις την ουσία των πραγμάτων... Η Areeba είναι κάτι παραπάνω από αποτυχημένη λόγω των δικών της λανθασμένων (ή ανύπαρκτων) κινήσεων, η Q είναι το παράδειγμα της επιτυχίας σε μία αγορά πολύ πιο απαιτητική από αυτή της Κύπρου... Κουράγιο πάντως... Θέλω πραγματικά να μου πεις πώς συμπέρανες ότι το γεγονός ότι η Q πωλήθηκε προς 350 εκατομμύρια Ευρώ μετά μάλιστα από εκδηλωμένη επιθυμία του ιδιοκτήτη της να την πουλήσει προς πολύ μικρότερο ποσό (και για άλλους λόγους) είναι αποτυχία και απόδειξη ότι η εταιρεία δεν έχει οργάνωση και business plan... Όλοι λένε ότι παρά το εξωφρενικό τίμημα που εισέπραξε η infoquest έχασε μία πηγή εσόδων με μεγάλες αποδόσεις επιλέγοντας να επικεντρώσει το ενδιαφέρον στην πληροφορική! Η Q κοινώς έχει γράψει από κάθε άποψη για το μέγεθός της και τις συγκυρίες που επικρατούν στην αγορά! Θέλω επίσης (εν είδει ανεκδότου) να ρωτήσω ποιος θα ήθελε να αγοράσει αυτή τη στιγμή την areeba (και να πληρώσει κι από πάνω)... :lol: :lol: :lol: Για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 : gmmour esena sou irthe i empneusi sta maura mesanyxta? :p Kapoioi edw mesa vazoun pio polli effort apoti prepei gia na vazoun kapoious allous stin thesi tous - kai kala kanoun! Enas apo autous einai kai o gmmour. Perimnenete mexri ta xristougenna opou pleon tha einai etimes k oi alles ipiresies p tha lansaristoun k meta elate na krinete. Kathe Octomvrio to idio deja-vouz! O nown noeitw.. Parepiptwntws to 3g diktio tis cytas einai Poli pisw k se kalipsi k akoma einai se nipiako stadio dld arketa astathes ktl. Dn gnwrizw pote tha einaietoimo pantws an dn kaliterpespsoun tin kalipsi tou tote tha einai poli pisw to 3g apo ti cyta voda. Kai auto to pragma apo pou to simperanes? Oti einai se nipiako stadio? Na se parakalesw na apantiseis opws kanoume kai emeis ton kopo na apantame stis aerologies sou. (oxi opws apefyges na apantiseis kai sto thread tis CytamobileVodafone) AS YPOTHESOUME oti einai se nipiako. Toulaxiston i CytamobileVodafone den to lansarei ws exei nipiako/ateliwto/buggy san teliwmeno proion.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inside Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Kala tha to pathw to emfragma opos pame...to ti diavazw einai katapliktiko!! Opos ton Papandreou ton makariti...: "tha, tha , tha..." Kala vre...edw monoi sas stin agora xwris antagwnismo sto 3G kai se kainourgies upiresies edw kai 2 xronia sxedon kai den kataferate na kanete tipote kai twra mas les oti ton oktomvri tha lansarete kainourgies upiresies sfina stin diafimistiki ekstrateia tou Live??!!! Trelli autoktonia!! Den exete oute to budget oute tin peira gia na tin vgeite stin Cyta apo tin exsoteriki!! Eleos diladi!! Epanalamvanw edw monoi sas den to kataferate! Kai krata ta sxolia gia to 3G makrua apo edw giati otan vgei i Cyta me 70% kalupsi se kati mines tha se kraxsoume oloi mazi kai pali tha apantas me anoisies xwris epeixirimata!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts