Jump to content

5B8BE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About 5B8BE

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1977

5B8BE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. تهريب الحمامات والمطابخ بالرياض تهريب الحمامات والمطابخ بالرياض

    شركة تنظيف بيارات بالرياض شركة تنظيف بيارات بالرياض

     

    شركة دريم هاوس للخدمات المنزلية شركة دريم هاوس للخدمات المنزلية

  2. Η τριτοκοσμική ΑΤΗΚ επαληθεύεται δια στώματος γενικού διευθυντή.
  3. Έχετε πολύ πλάκα, μόλις βρεθείτε σε δύσκολη θέση, οι γνωστοί αρχίζουν την επίθεση και την λασπολογία περί βρωμισμένων λιβανέζων, alcatel και τις καλοκαιρινές παραιτήσεις... πιστεύω να αντιλαμβάνεστε ότι τα επιχειρήματά σας απλά δέιχνουν το επίπεδό σας. Όσο για το τί συνησφέρει η areeba σε αυτό το τόπο, σε χρήματα από τις άδειες GSM και links, ενοίκια σε πολίτες/δήμους/κοινότητες για τις κεραίες, φόρους ,θέσεις εργασίας και δουλειά σε τρίτες κυπριακές εταιρίες παροχείς υπηρεσιών δεν σας πιάνει τα λεφτά με υπερκέρδη και με το έτσι θέλω να τα κάνει πεζογέφυρες ή μπόνους για τους χαραμοφαϊδες αυτής της χώρας... άμα δεν θέλετε όπως πολύ εύστοχα λέτε δεν είστε αναγκασμένοι να είστε πελάτες της.
  4. Γιατί ποια η διαφορά? Χεχε έχετε όλοι πέσει μέσα στο υπέροχο μάρκετιγκ της Voda... μάλιστα προχτές έτυχα σε καβγά ενός ζευγαριού διότι ο άντρας ήθελε να πάει στην areeba και η γυναίκα του φώναζε ότι εκείνη θέλει μόνο voda. "Μα είναι πιο ακριβά" της λέει, και εκείνη γυρνάει με ένα ψωνισμένο ύφος "Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...". Πολλοί τους πάω τους μαρκετιγκάδες της CYTA τους εκπαίδευσε καλά η Vodafone Hellas!
  5. για πολλά πράγματα δεν υπάρχει λόγος, αλλά η ΑΤΗΚ μάλον θα το επιχειρήσει για γόητρο και μόνο... κοστοστρέφια βλέπεις...
  6. Νομίζω ότι η λογική είναι άλλη, το δίκτυο 3ης γεννιάς δεν έχει σχέση ούτε συμπληρώνεται ούτε αντικαθήσταται με οποιονδήποτε τρόπο. Το EDGE είναι τεχνολογιά 2ης γενιάς και δεν έχει να κάνει με επιπλέον υπηρεσίες. Είναι μια αναβάθμιση στο δίκτυο GPRS για να αυξηθεί το εύρος του. Εδώ έχετε μπερδέψει λίγο το 3G με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες. Το 3G είναι δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, διαφοροποιείται τεχνολογικά από το GSM ακόμα και στο πώς γίνεται η κλήση φωνής. Στο πως θα χρησιμοποιήσει και θα εκμεταλευτεί αυτό το έξτρα εύρος δεδομένων ο κάθε παροχέας κινητής είναι στη δικιά του κρίση... το ότι ένα δίκτυο τρίτης γενιάς δεν έχει υπηρεσία για να κάτεβάζεις mp3 ή να κάνεις karaoke πχ. δεν σημαίνει ότι δεν είναι πλήρες(άσχετο αλλά πως το ορίζεις το πλήρες?) εξάλλου αν θέλεις μπαίνεις στο internet μέσω 3G χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου peer-to-peer και κατεβάζεις άλμπουμ τσάμπα :cool: Για παράδειγμα η 3 στην αγγλία δεν προσφέρει internet αυτό σημαίνει πως το δίκτυό της δεν είναι "πλήρες"?
  7. Η areeba για ακόμη μία φορά οδηγεί τις εξελίξεις στην κινητή τηλεφωνία στην Κύπρο αναβαθμίζοντας το δίκτυο GPRS ωστέ να αποκτήσει δυνατότητα EDGE. Τί είναι το EDGE? To EDGE είναι αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων GPRS η οποία αυξάνει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων κατά τρείς φορές. Με την αναβάθμιση αυτή οι συνδρομητές της areeba με τέτοιες συσκευές έχουν τη δυνατότητα να "σερφάρουν" στο διαδύκτιο μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με ταχύτητες έως 140 kbit/s (48kbit/s GPRS). Η υπηρεσία αυτή δεν διαφοροποιείται στη χρέωση από την υπηρεσία GPRS. Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Κύπρο έδειξε ότι το 15% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς χρησιμοποιούν συσκευή με δυνατότητες EDGE.
  8. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο??
  9. Server Name : http://mms.areeba.com.cy/mmsc Gateway : 172.24.97.1 Port : 9201 for Wap 1.0, 3130 for Wap 2.0 APN : mms.areeba.com.cy UserID : mms Password : mms
×
×
  • Create New...