Jump to content

MTN - Κύπρος (Πρώην Areeba)

gmmour
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλά έχει περάσει ένας χρόνος και τίποτα. Και από την άλλη έχεις μία CYTA η οποία ήδη είχε ετοιμαστεί για αντεπίθεση (βλέπε συμφωνία με Vodafone) και βλέπει ότι δεν χρειάζεται ούτε καν να αναπτύξει της υπηρεσίες Vodafone γιατί δεν νιώθει καθόλου ότι απειλείται από τη νέα εταιρεία! Γιατί να περάσει στην αντεπίθεση όταν δεν υπάρχει ούτε καν στο βάθος του ορίζοντα ίχνος επίθεσης... Και φανταστείτε ότι η CYTA τον άσσο Vodafone τον έχει στο μανίκι και θα τον πετάξει ακόμα και αν κάποια στιγμή τον επόμενο αιώνα η Areeba αποφασίσει να κινηθεί σοβαρά και συνεπώς η νέα εταιρεία θα έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά της (αν αποφασίσει να συνεχίσει)...

Poli kali analisi kai sumfwnw apoluta...na prosthesw apla to VODAFONE LINE pou uparxei stis alles xwres pou osoi to xrisimopoiounai einai enthousiasmenoi!! Kai opos eipes perimenei na dei an telika tha kanei kapoia kinisi i areeba...Kai to 3G kai to push to talk...poso omos tha perimenei i CYTA...Tha ta vgalei kai meta i areeba ti tha kanei?? Tha kleisei??!!!

Την Cosmote ξέχνα την! Έχει ήδη γίνει μεταβίβαση των μετοχών της στον Όμιλο Σιακόλα...

Εν τω μεταξύ είδα πακέτο pay as you talk της Areeba να προσφέρεται ως δώρο σε χοροεσπερίδα....

Οσον αφορά την ΑΤΗΚ. Και 3G και Vodafone Live! θα βγάλει. Απλώς τελειοποιεί τις υπηρεσίες και το δίκτυο της μια και (ειδικά για to 3G) υπάρχει και προηγούμενο, και μάλιστα όχι και τόσο καλό. (πόσους συνδρομητές 3G είπαμε οτι έχει η Areeba?) Έχει λεχθεί επανειλημμένως από τον ΓΔ της ΑΤΗΚ ότι οι τεχνικοί όροι δεν λένε τίποτα στο μέσο καταναλωτή. Αυτό που μετρά είναι τι υπηρεσίες προσφέρονται.....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Οσο για τα περί διαφημίσεων, ο Λιβανέζος που είναι υπευθύνος είναι ο αριθμός 1 κίνδυνος για την υγειά της areeba. Είναι υπευθύνος για την απόλυση 2 στελεχών του τμήματος Marketing.

Κοίτα, το να σκεφτει κάποιος το φοβερό ‘Γλυστιρίδα έφαγες;’ και να κάνει όσους το είδαν να σκέφτοναι ’Γιατί να φαω γλυστιρίδα;’ είναι νομίζω σοβαρός λόγος απόλυσης. Έκανε μια Κύπρο να γελάει με τη σκέψη.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Κυπριακή διάλεκτος έχει διαφορετικό ρυθμό απο την Ελλαδική. Επομένως η πιό πάνω ερώτηση είχε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα απο τα αναμενόμενα.

Μή μου πείτε τώρα ότι το να συζητά κανείς έστω και αρνητικά μια εταιρία φέρνει πάντα πελάτες...

:offtopic:

Η φράση "έφαγες/κατάπιες γλυστιρίδα" απ' οτι ξέρω χρησιμοποιείται και στην Κύπριακή διάλεκτο και έχει την ίδια σημασία με αυτή που έχει και στην Ελλάδα. Αυτά!

Και άλλωστε δε νομίζω αυτός που το σκέφτηκε να ήταν Ελλαδίτης! Προσωπικά την συγκεκριμμένη διαφήμηση δεν τη θεωρώ αποτυχημένη. Δεν ξέρω βέβαια πόση επιτυχία είχε εκείνο το promotion...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Πιστευω ηταν αρκετα επιτυχημενο, αλλα οπως ολα τα νεα promotions μετα την εναρξη εργασιων της areeba δεν ειχε καθαρους ορους και καθαρες προυποθεσεις.
scripta manent

Βρέθηκε killer-app για το unlimited GPRS bundle. MobiTV. Νομίζω πως υπάρχει και κυπριακή εταιρεία που προωθεί Video Streaming over GPRS.

Βρέθηκε killer-app για το unlimited GPRS bundle. MobiTV. Νομίζω πως υπάρχει και κυπριακή εταιρεία που προωθεί Video Streaming over GPRS.

Kai perimeneis na min exeis katholou buffer me to GPRS mesw tilefonou?

Exw diavasei oti exete pei pio panw.

Oti kai na pei kaneis tha einai ligo. To mono sigouro einai oti i Areeba tha vgalei stin arxi tou kalokairiou kainouria prosfora (? ;)) kai kapws tha kopasoun ta sxolia pou akougontai twra..

:offtopic:

Η φράση "έφαγες/κατάπιες γλυστιρίδα" απ' οτι ξέρω χρησιμοποιείται και στην Κύπριακή διάλεκτο και έχει την ίδια σημασία με αυτή που έχει και στην Ελλάδα. Αυτά!

Και άλλωστε δε νομίζω αυτός που το σκέφτηκε να ήταν Ελλαδίτης! Προσωπικά την συγκεκριμμένη διαφήμηση δεν τη θεωρώ αποτυχημένη. Δεν ξέρω βέβαια πόση επιτυχία είχε εκείνο το promotion...

Η έκφραση φυσικά είναι η ίδια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Απλά η ερώτηση "Γλυστιρίδα έφαγες?" στην Κύπρο διαβάζεται "Γλυστιρίδα έφαγες?", κάτι που σε παραπέμπει σε εντελώς άσχετες σκέψεις σε σχέση με αυτό που ήθελε ν πεί ο ποιητής.

"Έφαες γλυσταρκά"

Αν το έβαζαν αυτό νομίζω να είχε περισσότερη απήχηση αφού έτσι χρησιμοποιήται η έκφραση στη Κύπρο. Anyway ξέρω πολλους που έχουν πρόβλημα με την Areeba και θα γυρίσουν πίσω στη CYTA. Aμ δε σας τα'λεγα εγώ;

Areeba πες ΑΜΑΝ, θα κάνεις δίκτυο μόνο στο Σουδάν!

It's what you do to me..

Γιατί άραγε η areeba ψάχνει απεγνωσμένα για υπαλλήλους εκτος Κύπρου;

Employer: Areeba LTD

ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ AREEBA Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Μικάτι πρωθυπουργός του Λιβάνου

Ο μετριοπαθής πρώην υπουργός, Νατζίμπ Μικάτι, ορίστηκε πρωθυπουργός του Λιβάνου την Παρασκευή, αφότου έλαβε την έγκριση του Κοινοβουλίου. Δίνεται έτσι τέλος στο πολιτικό αδιέξοδο των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα. Ο κ. Μικάτι είναι ιδρυτής της εταιρείας Investcom Holdings, που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και στην Κύπρο, μέσω του δεύτερου φορέα κινητής τηλεφωνίας, Areeba.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Areeba στην Κύπρο είναι ο γιος του Νατζίμπ Μικάτι, Maher Mikati, ο οποίος, όπως εγκύρως πληροφορηθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ συνέτρωγε με φίλους, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε έφυγε άρον-άρον για τον Λίβανο, για να συγχαρεί τον πατέρα του. Σύμφωνα με πολιτικές πηγές στη Βηρυτό, ο Μικάτι κέρδισε τη στήριξη τουλάχιστον 58 βουλευτών -συμπεριλαμβανομένης της αντιπολίτευσης- με τον αντίπαλό του, Αμπντέλ Ραχίμ Μουράντ, να ψηφίζεται από 52 βουλευτές, επί συνόλου 128. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του Λιβάνου Εμίλ Λαχούντ, διόρισε τον βουλευτή Ναγκίμπ Μικάτι στην πρωθυπουργία της χώρας.

Την Παρασκευή, η Γαλλία και η Σαουδική αραβία ζήτησαν με κοινή ανακοίνωσή τους τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Λίβανο "το συντομότερο δυνατόν", αλλά και τη διεξαγωγή εκλογών "μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες". Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο χώρες "υποστηρίζουν την ανεξαρτησία του Λιβάνου, την ασφάλεια και τη σταθερότητά του" σημειώνοντας ότι έχουν λάβει υπόψη τους τη δέσμευση της Συρίας να αποσύρει τα στρατεύματά της, συμμορφούμενη με την απόφαση 1559 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Παρίσι και Ριάντ ζήτησαν επίσης από τις Αρχές του Λιβάνου να "συνεργαστούν" με τη διεθνή επιτροπή που ερευνά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Ραφίκ Χαρίρι, ώστε να λάμψει η αλήθεια "και να τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται σε αυτή την τρομοκρατική ενέργεια".

ΠΟΛΙΤΗΣ:17/04/2005 Σελ.: 20

Κωδ. άρθρου: 540419

e oxi k apegnosmena epidi evale se 1-2 ,9-10 sites anakinwsi ? :lol:

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

dILONNW ENTUPOSIASMENOS!! Pou vrikes autes tis aggellies??!! Bravo pantws...elpizw na tis doun kapoioi apo tous upallilous tis areeba gia na katalavoun me poious exoun na kanoun...To legame gia plaka oti tha feroun ftina ergatika apo tin afriki kai telika tha ginei!!! Mixanikous na to katalavw...alla sales kai marketing apo to exsoteriko?? Tha xarassei stratigiki o Mehxed gia tin agora tis kuprou kai tha pigainei se meeting i Svetlana??!! Pantws exei kati pakistanous stin Foinikoudes tis Larnakas an den vroun tipote apo to exsoteriko!!!

Kai perimeneis na min exeis katholou buffer me to GPRS mesw tilefonou?

On our tests using a Samsung SPH-A620, MobiTV took approximately 20 seconds to load, connect, fill the buffer for the default channel (MSNBC), and start playing. When we switched channels, refilling the buffer with the new channel's content took about 6 seconds.

Από το review του PC Magazine (18/12/2003)

Και ποιός σου είπε ότι τους υπαλλήλους τους ψάχνει εκτός Κύπρου; Όλες αυτές οι αγγελίες κατα καιρούς είχαν δημοσιοποιηθεί στο site.

Έχεις δίκαιο ότι της βάλανε στο site τους, στο site όμως μήπως της βάλανε απλός για να μην αντιδράσουνε οι υπάλληλοι τους; Ξερώ πάνω από 15 άτομα που έστειλαν βιογραφικό εδώ και κάτι μήνες, αλλα ούτε ένας δεν πηρε απάντηση ακόμα.

Ε και τί σημαίνει αυτό; Εγω ξέρω 10 άτομα που προσλήφθηκαν ήδη στις περισσότερες απο τις θέσεις που φαίνονται στο link που έδωσες...

Ε και τί σημαίνει αυτό; Εγω ξέρω 10 άτομα που προσλήφθηκαν ήδη στις περισσότερες απο τις θέσεις που φαίνονται στο link που έδωσες...

Αυτοί οι 10 που λες μήπως προσλήφθηκαν στις θέσεις αυτών που έδωσαν παραίτηση και έφυγαν, οι αυτών που απολύσανε;

Αυτοί οι 10 που λες μήπως προσλήφθηκαν στις θέσεις αυτών που έδωσαν παραίτηση και έφυγαν, οι αυτών που απολύσανε;

Νομίζω ήμουν σαφής. Η ειρωνεία δεν χρειάζεται...

Apopsi mou einai oti mia sovari etairia exei tin upoxrewsi na apanta estw arnitika stis aitiseis pou lamvanei. Kai an ontos sumplirwthikan oi theseis ( xlwmo giati otan rwtisa toulaxiston sto texniko tmima den upirxsan proslipseis ) kalo tha itan na katavasoun ta posts. Tosos kosmos ekane aitisi kai oute fwni oute akroasi. To Human Resource (an uparxei diladi tetoio tmima) ti kanei??

Γνωστός μου έκαμε αίτηση τέλη Σεπτεμβρίου του 2004 και τον κάλεσαν για interview τέλη Φεβρουαρίου 2005.

Σιγα σιγα την κάνουμε!!!! :cool:

Χωρίς τον επικεφαλής της έμεινε αίφνης το περασμένο Σαββατοκύριακο το νέο δίκτυο Κινητής τηλεφωνίας areeba. Ο διευθυντής, κ. Μικάτι, αναχώρησε εσπευσμένα για τον Λίβανο. Αιτία η είδηση που ήρθε απρόσμενα και έλεγε ότι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία, ο πατέρας του, που βρίσκεται πίσω —και όχι μόνο— από το ιδιωτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της areeba, ανέλαβε καθήκοντα νέου μεταβατικού Πρωθυπουργού του Λιβάνου. γεγονός που πρέπει να επισημάνουμε, αφού αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάθε δυνατότητα για ιδιαίτερο στενές σχέσεις με τη Χώρα αυτή. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, στις δύσκολες για τον Λίβανο ώρες που αναλαμβάνει την πρωθυπουργία, μετά την δολοφονία τουΧαρόρι. (Φιλελεύθερος)

• The topic was unpinned
  • This topic was featured and unfeatured