Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει, ηδη ανεβηκε στο Αμερικανικο App store "Greek Keyboard" στην τιμη των $0.99 :D

Περισσοτερα εδω http://itunes.apple.com/us/app/greek-keyboard-ii-for-ipad/id364725933?mt=8# :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν τα android διαθέτουν την εφαρμογή πιθανώς να υπαρχει κατι αναλογούν στο μαρκετ.

Η ταχυτητα αν και δεν την εχω μετρήσει δεν δειχνει να διαφέρει σε τιποτα απ οτι οταν σερφαρω, βλεπε καποιο YouTube, η κατεβαζω κατι κατευθείαν απο το Leo.

ωραιος... υπαρχει κατι αναλογο στο applestore η μονο σε σπασμενο για iphone? :lol:

ωραιος... υπαρχει κατι αναλογο στο applestore η μονο σε σπασμενο για iphone? :lol:

Στο applestore όχι γιατί η Apple δεν υποστηρίξε ποτέ το λεγόμενο tethering των συσκευών της με άλλες συσκευές γιατί ουσιαστικά μέχρι στιγμής ήθελε τη κάθε συσκεύη της να έχει το δικό της data plan.

Σε jailbroken iphone νομίζω πως υπάρχει κάτι στο Cydia, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, το HD2 είναι super στη λειτουργία του σαν wifi access point για οποιαδήποτε συσκεύη όταν δεν έχεις πρόσβαση σε οποιδήποτε άλλο ασύρματο δύκτιο.

Και κάτι άλλο τώρα που θυμάμαι.

Έχει κανείς σας εμπειρία με το USPS για αποστολή δεμάτων απο Αμερική σε Κύπρο ή έστω σε Ελλάδα? Πόσο χρόνο παίρνει περίπου κάτι για να φτάσει με Priority International Mail? η υποχρεωτική ακύρωση πτήσεων στην Ευρώπη λόγω του ηφαιστείου ξέρετε αν επηρέασε καθόλου τις ταχυδρομικές αερομεταφορές?

Ρωτώ επείδη ένας φίλος έχει παραγγείλει ένα ipad απο ebay και βάση του tracking number, έφυγε απο Chicago στις 12 του Απρίλη... Να το περιμένει μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή καλό τέλος του μήνα και βάλε?

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

ωραία πράματα... κοινώς θέλει τύχη βουνό και πάλι δύσκολο. Ελπίζω να αρκεστουν στο ότι αξίζει 100 δολάρια (λέμε τωρα) και να το εκτελωνίσουν με αυτην την αξία.

Όσο για το να παω εκει δυσκολο.. Δεν μενω Αθήνα.. οπότε...

Δύστυχως θα σε απογοητεύσω και αυτό.¨Οτι έρχεται με courrier στην Ελλάδα είναι διακαιοδωσία της GoldAir που έχουν στήσει μια χαρά επιχείρηση με αυτό.Δεν έχουν αρμοδιότητα ούτε οι Έλληνες τελειωνιακοί.

Στο λέω γιατί οχι μόνο καψαλίστηκα αλλά το κυνήγησα όσο μπορούσα,και με διεθυντή τελωνίου να τους ζητάει να το παραγωρήσουν στον δεματικό στον πειραιά για εκτελωνισμό και με προσπάθεια εξωδίκου όπου δεν έχουν αρμοδιότητα τα Ελληνικά δικαστήρια...

Αν βάλεις δικό τους εκτελωνιστή νομίζω πως είναι 100e η αμοιβή του και 14e η ημέρα παραμονής στην αποθήκη τους αν αρνηθείς και δεν πάς αμέσως εσύ να το εκτελωνίσεις,αλλά σου μιλάω για 2006 εποχές...Γενικά είναι για μπουρλώτο...

Τέλος τελειωνιακά να ξέρεις δεν έχουν πόσο λές ότι αξίζει αυτό.Υπάρχει η επιτροπή αξιών που κοστολογεί το κάθε κατηγορία.Αν δεν είναι στην λίστα τους τότε πρεπει να πας στο υπουργείο να βγάλεις έγκριση τύπου που είναι ιστορία.Με την ιστορία και το marketting της Apple στάνταρ θα το έχουν στις λίστες τους αν και όπως προείπα πιο πολύ buisnessmen είναι παρά φορείς...

Και κάτι άλλο τώρα που θυμάμαι.

Έχει κανείς σας εμπειρία με το USPS για αποστολή δεμάτων απο Αμερική σε Κύπρο ή έστω σε Ελλάδα? Πόσο χρόνο παίρνει περίπου κάτι για να φτάσει με Priority International Mail? η υποχρεωτική ακύρωση πτήσεων στην Ευρώπη λόγω του ηφαιστείου ξέρετε αν επηρέασε καθόλου τις ταχυδρομικές αερομεταφορές?

Ρωτώ επείδη ένας φίλος έχει παραγγείλει ένα ipad απο ebay και βάση του tracking number, έφυγε απο Chicago στις 12 του Απρίλη... Να το περιμένει μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή καλό τέλος του μήνα και βάλε?

2-3 εβδομαδες θα κανει... Τελος του μηνα να το περιμενει και τωρα με τις ακυρώσεις πτήσεων τα πραγματα θα πανε αρκετα πισω...

δειτε και αυτο!

http://www.leftlanenews.com/worlds-first-in-vehicle-ipad-integration.html

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που δείχνει σε αποσυναρμολόγηση το περιεχόμενο του iPad το οποίο κατά την άποψή μου είναι εξ ίσου εντυπωσιακό όσο και το εξωτερικό της συσκευής.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που δείχνει σε αποσυναρμολόγηση το περιεχόμενο του iPad το οποίο κατά την άποψή μου είναι εξ ίσου εντυπωσιακό όσο και το εξωτερικό της συσκευής.

Μια αξιολογη προσπαθεια,που βρισκεται σε αντιδιαστολη με τη φαυλη,χαβαλετζιδικη λογικη των βιντεο τυπο "Will it blend?",θα συμπληρωσω εγω.

Το βιντεακι ειναι γυρισμενο με την τεχνικη του stop motion,οποτε λογικα θα τους πηρε ωρες για το αποτελεσμα των λιγων λεπτων.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παιδια αυτο πως σας φαινεται μουφα η οκ?

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=10196

Σύμφωνα με αυτό εδώ, σίγουρα θα τους απέφευγα ...

Άσε που η τιμή είναι εξωφρενική, σχεδόν τα διπλάσια από το κόστος στις ΗΠΑ.

Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία με αυτούς..παράγγειλα κάτι αρχές Δεκεμβρίου...και το παρέδωσαν σε κακή κατάσταση, με εξαρτήματα που έλειπαν σχεδόν 2μήνες μετά (?!) γιατί μου είπαν χρησιμοποιούν 'surface mail'...δηλ. αποστολή με φορτηγά που γυρίζουν όλη την Ευρώπη για διανομές...

παιδιά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε δικιά μας SIM card στο iPad (που έχει Micro-SIM).

EDIT: Παιζει εαν παρεις αυτο http://microsim-shop.com/ !!!!

Edited by geovass

ευχαριστουμε πολυ! καλα απιστευτο!! ειναι σαν ηλεκρονικη συσκευη ανοιγμενη αλλα παρα πολυ καλυτερη. ειναι μοναδικο!

Εγώ εντυπωσιάστηκα από το πόσο... άδειο είναι μέσα το iPad. Εκεί έχει χώρο όχι μόνο για front/rear facing cameras, αλλά με λίγη καλή θέληση ολόκληρο συρόμενο πληκρολόγιο θα χωρούσε!!

ευχαριστουμε πολυ! καλα απιστευτο!! ειναι σαν ηλεκρονικη συσκευη ανοιγμενη αλλα παρα πολυ καλυτερη. ειναι μοναδικο!

Την επόμενη φορά που θα μας δείξουν το φεγγάρι ας μην κοιτάμε το δάχτυλο παρακαλώ :)

:) Καλημερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! θα μου φερει συγγενικο προσωπο απο usa ipad και θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανει για να γλυτωσει τον φορο απο το αεροδρομιο. Ευχαριστω!:rolleyes:
:ninja:

:) Καλημερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! θα μου φερει συγγενικο προσωπο απο usa ipad και θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανει για να γλυτωσει τον φορο απο το αεροδρομιο. Ευχαριστω!:rolleyes:

Εάν στο φέρει μαζί του στις αποσκευές του νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά φρόντισε να το βγάλει από το κουτί του και να μεταφέρει την συσκευή σε μία τσάντα που θα κουβαλάει μαζί του. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Τελικά θα είναι κανονικό pc ?

θα μπορεί να γράφει κείμενα.. κτλ°?

Προφανώς και μπορεί να γράφει κείμενα. Το θέμα είναι πως ακόμα δεν υποστηρίζονται ελληνικές γραμματοσειρές με αποτέλεσμα να καταφεύγει κάποιος σε μεσοβέζικες λύσεις από το Appstore ή μέσω Javascripte εάν θέλει να γράφει ελληνικά. Ευελπιστούμε πως με την επίσημη έλευση του προϊόντος στην Ελλάδα η Apple θα κάνει διαθέσιμο το ελληνικό πληκτρολόγιο σε μία αναβάθμιση του λογισμικού. ;)

Τώρα εάν είναι κανονικό PC, νομίζω πως η απάντηση είναι όχι. Εάν μπορείς οριοθέτησε τη εννοείς με τον όρο κανονικό PC για να δούμε εάν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Εάν στο φέρει μαζί του στις αποσκευές του νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά φρόντισε να το βγάλει από το κουτί του και να μεταφέρει την συσκευή σε μία τσάντα που θα κουβαλάει μαζί του. ;)

:D Ευχαριστώ πολύ για την ενημερώση!!!

Μου ήρθε χθές το δικό μου από Ελληνικό internetομάζαγο (σε 10 μέρες από την παραγγελία, ευτυχώς σε λογική τιμή και όχι τις παράλογες που βλέπω σε διάφορα sites...εκτιμώ ότι λόγω ζήτησης οι τιμές 'εκτοξεύτηκαν' κατά €100-300 σε μια μόνον βδομάδα...!). Εντυπώσεις πολύ καλές ειδικά σε θέμα ταχύτητας και αυτονομίας μπαταρίας (ήρθε από το κουτί φορτισμένο 100%, και σήμερα μετά από πολλές ώρες χρήσης πάντα με Wifi on, browsing, videos, music on κλπ. και δεν έχει πέσει ακόμη στο 99%!). Εχω μία απορία για υπάρχοντες χρήστες: πως μπορώ να του περάσω applications από το iphone/ipod μου? Το έχω σετάρει στο US iTunes store για να μπορώ να κατεβάζω ipad Apps αλλά όταν του αλλάξω το user id για το Ελληνικό iTunes, δεν βλέπω τα Apps και δεν μπορώ να του περάσω με τίποτε αυτά που έχω ήδη πληρωμένα και εγκατεστημένα στο iphone/ipod? Περιέργως μπορώ να του περάσω την μουσική αλλά όχι τα Apps...

μα να μην βαλουν μια webcam ειναι πραγματα αυτα; αντε το flash καταλαβαινω το κολλυμα της apple αλλα νομιζω δεν πρεπει να θεωρηθει το ipad ως υπολογιστης... ενα μεγαλο iphone... η μαλλον ενα μεγαλο ipod touch
technoholic maniac reviewer

Μια ερωτησουλα ειδα καποια αξεσουαρ για συνδεση με φωτογραφικη μηχανη μεσω usb και μνημες sd και λεω εγω τωρα αμα βαλω usb λεσ να το διαβασει? ενα ειναι σιγουρο θα το δοκιμασω σε 2 βδομαδουλες!!! :shifty:

Καλα ο κοσμος παιδια το εχει χασει :blink:

Σε παρεμφερες forum πουλαει ο αλλος ipad 16GB σε εξευτελιστικη τιμη :confused: Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω, τι θα κερδισει? Θα μπει μεσα ο ανθρωπος :cry:

Μονο ............800 ευρωπουλακια

Μα τοσο φτηνα? Ριχνουν τις τιμες και χαλανε την αγορα ρε παιδι μου :cry:

Πως μετα να πας εσυ να πουλησεις κατι ? Με τι μουτρα να βαλεις ακριβη τιμη ? :(

Ελεος δηλαδη, αυτος δεν ειναι ανταγωνισμος, ειναι η καταρρακωση της αγορας :p

Ε ρε ΚΛΩΤΣΙΕΣ που χρειαζονται μερικοι, να πουλανε κατω απο την τιμη της αγορας, κατω του κοστους :mad:

Απαπαπαπαπαπαπαπαπα ΑΙΣΧΟΣ:X

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

α μπραβο ρε κωστα!!

εκανα και εγω σχολιο στο συγκεκριμενο ποστ και παρολιγο να πεσει να με φαει... με δικα του κριτηρια λεει αποφασιζει τι τιμη το πουλαει... ε ρε ξυλο που χρειαζονται καποιοι!!!

α μπραβο ρε κωστα!!

εκανα και εγω σχολιο στο συγκεκριμενο ποστ και παρολιγο να πεσει να με φαει... με δικα του κριτηρια λεει αποφασιζει τι τιμη το πουλαει... ε ρε ξυλο που χρειαζονται καποιοι!!!

Ειναι και προκλητικοι δηλαδη !!!!!!!!!!!!:confused:

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned