pperiklis Δημ. April 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) στην HP ειναι λογικο να εχει επιλεγει η αναδιοχετευση των πορων,υπερ του WebOS Η HP απλά αποφάσισε ότι έπρεπε να τερματίσει τη μύλη κύηση του Slate και να επικεντρωθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό εφόσον θέλει πραγματικά να διεκδικήσει μία θέση στην αγορά των φορητών συσκευών, όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον. Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης συσκευής, με το συγκεκριμένο όνομα, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εξυπηρετούσε πολύ προκαθορισμένους στόχους και η τελική κυκλοφορία του προϊόντος δεν ήταν μέσα σε αυτούς. Ή, τουλάχιστον, δεν άνηκε στους κυρίαρχους στόχους. Αντί να περιμένει από την Microsoft πότε θα φτιάξει επιτέλους το λειτουργικό της ή να σπαταλήσει η ίδια πόρους για να το καμουφλάρει ώστε να φαίνεται πιο εύχρηστο (χωρίς να είναι), έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει χρόνια νωρίτερα, να επενδύσει σε ένα δικό της λειτουργικό. Μακάρι να πάει καλά το εγχείρημα! Η αγορά χρειάζεται 2-3 "Apple" ακόμη προκειμένου να μην ξεμείνει με μία καινούρια "Microsoft". Edited April 30, 2010 by pperiklis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Η HP απλά αποφάσισε ότι έπρεπε να τερματίσει τη μύλη κύηση του Slate... Είναι πάντως λίγο οδυνηρό να τερματίζεται πρόωρα ένα από τα μοντέλα επίδειξης που χρησιμοποίησε ο Steve ο... Φωνακλάς για να δείξει την προοπτική των win7 σε tablets... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 η αποδειξη απο apple store us ισχυει και στην ευρωπη-ελλαδα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Εστειλα στο e-mail τους αυτο ακριβως το μηνυμα: Καλησπερα από Αθηνα! Θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε να μου στειλετε το iPad της Apple που ξεκιναει η κυκλοφορια του στις 3 Απριλιου Με ενδιαφερει το iPad 64GB http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad ετσι απλα??και ποσο πηγε το μαλλι συνολικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 ετσι απλα??και ποσο πηγε το μαλλι συνολικα? 755€ μαζι με την θηκη Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Η HP απλά αποφάσισε ότι έπρεπε να τερματίσει τη μύλη κύηση του Slate και να επικεντρωθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό εφόσον θέλει πραγματικά να διεκδικήσει μία θέση στην αγορά των φορητών συσκευών, όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον. Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης συσκευής, με το συγκεκριμένο όνομα, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εξυπηρετούσε πολύ προκαθορισμένους στόχους και η τελική κυκλοφορία του προϊόντος δεν ήταν μέσα σε αυτούς. Ή, τουλάχιστον, δεν άνηκε στους κυρίαρχους στόχους. Αντί να περιμένει από την Microsoft πότε θα φτιάξει επιτέλους το λειτουργικό της ή να σπαταλήσει η ίδια πόρους για να το καμουφλάρει ώστε να φαίνεται πιο εύχρηστο (χωρίς να είναι), έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει χρόνια νωρίτερα, να επενδύσει σε ένα δικό της λειτουργικό. Μακάρι να πάει καλά το εγχείρημα! Η αγορά χρειάζεται 2-3 "Apple" ακόμη προκειμένου να μην ξεμείνει με μία καινούρια "Microsoft". Το slate κι εμενα δε μου δωσε ποτε την εντυπωση του τελοιοποιημενου,με την εμπορικη εννοια,προιοντος που θα απελευθερωνοταν συντομα στην αγορα.Περισσοτερο μια σπουδη της HP,αποτελουσε παρα ενα ωριμο κι ανταγωνιστικο tablet. Και κακα τα ψεμματα,αυτη τη στιγμη Win7+Touchscreen=NO GO,οσο μακιγιαζ κι αν υποστει το λειτουργικο της MS Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 την ειχα κανει στο byserv.com οπως ειχα γραψει κ πιο πανω Αναρωτιέμαι με βάση αυτή εδώ την είδηση αν έκλεισε και αυτή η πόρτα πια ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Η προσφορά που είχα σήμερα το πρωί μετά από επικοινωνία με το byserv ήταν 645 € για το 32GB WiFi τελική τιμή με όλα τα κόστη και παράδοση με ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα, με 4% επιπλέον επιβάρυνση αν η συναλλαγή γίνει με πιστωτική κάρτα (μέσω paypal) γιατί η παραπάνω τιμή ισχύει για 20% προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό και αντικαταβολή του 80% με την παράδοση. Παρά το ότι ήταν ευγενέστατοι και πολύ τυπικοί θεώρησα το κόστος εξαιρετικά υψηλό και δεν προχώρησα σε επιβεβαίωση της παραγγελίας. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Γιατι δεν κανετε λιγο υπομονη να ανακοινωθουν λιγο οι ευρωπαικες τιμες και αλλο λιγο για να κυκλοφορησει ευρωπη?σε 7 μερες ανακοινωνονται οι τιμες.Ετσι ισως στρωσουν οι τιμες απο τα διαφορα ιντερνετομαγαζα που το πουλανε οσο να ναι...και ακομη λιγο υπομονη μεχρι τελος μαιου μεχρινα κυκλοφορησει.Τοτε θα μπορουμε να το παρουμε και απο δω γυρω...αγγλιες γαλλιες και απο ελλαδα που θα ερθει σε ποιο πολλα μαγαζια. Εγω θα περιμενω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Συμφωνώ Γιώργο, αλλά ήθελα να δω πως λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί ίσως είναι χρήσιμη για άλλα προϊόντα με λιγότερο "hype" από το συγκεκριμένο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Apple Sells One Million iPads pas mal! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Και ούτε ένα από αυτά δεν είναι ακόμα στα χέρια μας :( Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Λες στο τελος να μη φτασουν για μας και ν'αναγκαστουμε να περιμενουμε για τη δευτερη γενια? :p εμενα παντως με προβληματιζει εξισου και η επισημη τιμη πωλησης οταν θα ερθει με το καλο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Και ούτε ένα από αυτά δεν είναι ακόμα στα χέρια μας :( Interesting choice of words! Ένα από αυτά είναι επιτέλους δικό μου (ας είναι καλά αυτός που δεν πήγε να το παραλάβει έγκαιρα από το Apple Store που το παρήγγειλε!) και θα το έχω στα χέρια μου μετά τις 19 του μήνα που θα μου το φέρουν από Αγγλία. Το μόνο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έτυχε να με συστήσουν ποτέ με την κυρία υπομονή και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τότε! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Interesting choice of words! Ένα από αυτά είναι επιτέλους δικό μου (ας είναι καλά αυτός που δεν πήγε να το παραλάβει έγκαιρα από το Apple Store που το παρήγγειλε!) και θα το έχω στα χέρια μου μετά τις 19 του μήνα που θα μου το φέρουν από Αγγλία. Το μόνο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έτυχε να με συστήσουν ποτέ με την κυρία υπομονή και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τότε! :( :( :( H στεναχώρια είναι για μένα Περικλή όχι επειδή το πήρες εσύ! Καλορίζικο φίλε!!! Όσο για την Κυρία Υπομονή ποιά είναι; Από πού μας έρχεται; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ενημερώνω ότι πριν λίγες ώρες έκανα επιτυχώς JB το iPad χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με το Spirit. http://macfreaks.gr/images/images/1.png Τo appsync εγκαταστάθηκε κανονικά (με ότι συνεπάγεται αυτό) και τα αποτελέσματα ειναι άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 σπασμενες εφαρμογες για το ipad βρικες ομως? Ελληνικο πληκτρολογιο τωρα με το JB μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Εφαρμογές μπορεις να βρεις στο h**p://apptrackr.org/ (*=t) ήδη άρχισαν να κυκλοφορουν για iPad οι πρώτες μερικές... 10άδες :D το πληκτρολόγιο είναι ένα θεμα.. δεν θέλω να ρισκάρω να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Interesting choice of words! Ένα από αυτά είναι επιτέλους δικό μου (ας είναι καλά αυτός που δεν πήγε να το παραλάβει έγκαιρα από το Apple Store που το παρήγγειλε!) και θα το έχω στα χέρια μου μετά τις 19 του μήνα που θα μου το φέρουν από Αγγλία. Το μόνο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έτυχε να με συστήσουν ποτέ με την κυρία υπομονή και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τότε! :( Με γειες! :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Interesting choice of words! Ένα από αυτά είναι επιτέλους δικό μου (ας είναι καλά αυτός που δεν πήγε να το παραλάβει έγκαιρα από το Apple Store που το παρήγγειλε!) και θα το έχω στα χέρια μου μετά τις 19 του μήνα που θα μου το φέρουν από Αγγλία. Το μόνο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έτυχε να με συστήσουν ποτέ με την κυρία υπομονή και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τότε! :( Καλή παραλαβή Περικλή! Περιμένουμε εντυπώσεις ;) Υ.Γ. ο χρόνος ρέει ταχύτατα μέχρι τις 19! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ανέβασε κάπου τα αρχεία που υπάρχουν στο /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/ να δούμε τι παίζει.. Έτσι!!! Και όταν σου έρθει με το καλό να έχουμε πιάσει δουλειά και να έχουμε επιτέλους ελ πληκτρολόγιο...!!!! Καλορίζικο και καλή ανώδυνη αναμονή φίλε μου!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 σε καμμιά βδομάδα περίπου θα' χω και το δικό μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Με κάνετε και ζηλεύω. Μήπως κάποιος φίλος σας έχει χώρο στη βαλίτσα του για ένα ακόμα;;;;;; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Με το καλό να σας έρθουν .... το jailbrake πως πήγε ? η εφαρμογές οκ ? ή πέρασες backup ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Thanx guys! Δυστυχώς το πράβλημα Νίκο δεν είναι να 'χεις χώρο, είναι να βρεις iPad!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts