Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΥΓ. Μήπως έχουμε κανένα link που να μπορούμε να δούμε την παρουσίαση ολόκληρη;;[/u][/i][/b]

Βεβαίως! Στην πρώτη σελίδα του apple.com κάτω κάτω :)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως έχουμε κανένα link που να μπορούμε να δούμε την παρουσίαση ολόκληρη;;

Κάτι τέτοιο?

http://events.apple.com.edgesuite.net/1001q3f8hhr/event/index.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

1. Ευγε νεε μου!!!!!
  2. Γιατι νομιζα οτι ειμαι ο μοναδικος φαν mac που εχω τοσες αντιρησεις.

Μα καλά ακόμα να καταλάβετε ότι εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει (να πουλάει!) η Apple?! :p

Βεβαίως! Στην πρώτη σελίδα του apple.com κάτω κάτω :)

Κάπως έτσι!!!

Ευχαριστώώώώ...! :D:D

Μα καλά ακόμα να καταλάβετε ότι εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει (να πουλάει!) η Apple?! :p

:lol::lol:

Σωστός...! :lol:

Πολύ μου άρεσε!!! :shifty:

apple, αντε γεια! με πραγματικο λειτουργικο!

http://www.engadget.com/2010/01/06/the-hp-slate/

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/01/07/article-1241300-07C82F10000005DC-792_306x445.jpg

επισης παιζει και το ακολουθο..

που παει η apple ξεβρακωτη?πλεον δε σηκωνει αμφιβολια οτι το ipad θα παρει βραβειο για αποτυχια της χρονιας!

http://www.youtube.com/watch?v=-5DYuVN6nuY&feature=related

http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2010-01-05u1hybridpage.jpg

Edited by el3ctronick

Ότι και αν λέγεται για το iPad δεν μπορεί παρά να μην είναι εντυπωσιακό αυτό το απόσπασμα από την Οδυσσεια του 2001 του Arthur Clarke: http://i.tuaw.com/2010/01/28/arthur-c-clarkes-2001-newspad-finally-arrives-nine-years-late/

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

προβλεπω με τοση γκρινια μεχρι να κυκολοφορησει να βγει η 4.0 με multitaksing, να τοποθετηθει και καμερα σε μερικα μοντελα, και τοτε να αρχισει να το παιρνει και η κουτση μαρια :lol:

αληθεια ποσοι απο εμας αν ειχε καμερα και μαλτιτασκ δεν θα ειχαμε διαφορετικη αποψη; :D

προβλεπω με τοση γκρινια μεχρι να κυκολοφορησει να βγει η 4.0 με multitaksing, να τοποθετηθει και καμερα σε μερικα μοντελα, και τοτε να αρχισει να το παιρνει και η κουτση μαρια :lol:

αληθεια ποσοι απο εμας αν ειχε καμερα και μαλτιτασκ δεν θα ειχαμε διαφορετικη αποψη; :D

Από τα συμφραζόμενα της παρουσίασης και του διαφημιστικού υλικού, καταλαβαίνω ότι τα 2 λειτουργικά (δηλαδή του iPhone και του iPad) ΔΕΝ είναι ακριβώς τα ίδια (βλέπε υποστήριξη ελληνικών και διαφορετική λειτουργικότητα εφαρμογών όπως το ημερολόγιο ...)

εγω παλι ιδια αποψη θα εχω :P γιατι δε θα μπορω να κοτσαρω usb stick με τα mp3s μου, ουτε τα βιντεο μου! προσωπικα θα σκεφτομουν να το κοιταζα(αν ηθελα κατι σε netbook) αν και μονο αν ειχε mac OS η κατι αντιστοιχο εστω για να μην υστερει σε δυνατοτητες..

εγω αυτο ακριβως θα περιμενω...;)

εγω παλι ιδια αποψη θα εχω :P γιατι δε θα μπορω να κοτσαρω usb stick με τα mp3s μου, ουτε τα βιντεο μου! προσωπικα θα σκεφτομουν να το κοιταζα(αν ηθελα κατι σε netbook) αν και μονο αν ειχε mac OS η κατι αντιστοιχο εστω για να μην υστερει σε δυνατοτητες..

Αν έχεις σκεφτεί κάποιο τροπο με τον οποίο θα μπορούσες να βάλεις το 64bitο OS X σε μία συσκευή με ίδιες διαστάσεις, ίδια αυτονομία και ίδια τιμή, να πείσεις όλους τους δημιουργούς να κάτσουν να σου γράψουν touch friendly εφαρμογές και να κανείς το δίκτυο της AT&T ικανό να σηκώνει κίνηση 1GB/ατομο/ημέρα είμαι σίγουρος ότι ο Steve Jobs ενδιαφέρεται να σε ακούσει :)

Αν έχεις σκεφτεί κάποιο τροπο με τον οποίο θα μπορούσες να βάλεις το 64bitο OS X σε μία συσκευή με ίδιες διαστάσεις, ίδια αυτονομία και ίδια τιμή, να πείσεις όλους τους δημιουργούς να κάτσουν να σου γράψουν touch friendly εφαρμογές και να κανείς το δίκτυο της AT&T ικανό να σηκώνει κίνηση 1GB/ατομο/ημέρα είμαι σίγουρος ότι ο Steve Jobs ενδιαφέρεται να σε ακούσει :)

δες το ποστ μου με το lenovo και το hp..:)

τι πιο user friendly απο windows 7? to lenovo εχει και windows και linux preinstalled.. :)

το ipad υστερει σε:

-camera

-battery life

-locked OS

-multitask

-flash support

-video support,Παιζει μονο quicktime

-usb plugs

no offence αλλα πραγματικα περα απ το σχεδιασμο, σε τι πιστευεις οτι υπερεχει του ipod touch?(με tablet εκανα μια προχειρη συγκριση και ειναι χειροτερο απ το πρωτο tablet τις microsoft to 2001...:( )

Δεν με καλύπτουν τα πρόχειρα, είτε αφορούν συγκρίσεις ή λειτουργικά. Σίγουρα η εικόνα με την πασιεντσα δεν με ενθουσίασε, ουτε τα στριμωγμενα κουμπιά των windows 7 που βλέπω στο HP Slate..

Αυτό που βλέπω στο iPad είναι μία εταιρεία να σχεδιάζει από την αρχή ένα λειτουργικό και να το προσφέρει στην αγορά παράλληλα με ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε πιο απαιτητικούς χρήστες. Ίσως τελικά να μην χρειαζόμαστε δυο υπολογιστές αλλά έναν υπολογιστή και κάτι συμπληρωματικό. Σίγουρα η αποψη αυτή δεν καλύπτει όλους, ο χρόνος θα δείξει κατα πόσο η Apple σκέφτεται μπροστά από την εποχή της ή όχι. Επιπλέον, το iPhone OS είναι ένα λειτουργικό το οποίο μετράει 3 χρόνια ζωής και σίγουρα έχει περιθώρια για εξέλιξη και βελτιώσεις. Αυτές όμως θα προκύψουν στην πορεία και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον και τις απαιτήσεις που θα υπάρξουν. Η Google δημιουργεί το Chrome OS το οποίο θα είναι στην ουσία ένας browser που δεν θα παρέχει πρόσβαση στο σύστημα αρχείων, κι αυτό μέγα λάθος ή η εξέλιξη του «προσωπικού» υπολογιστή; Την απάντηση δεν την έχω εγώ και πιθανότατα δεν την έχουν κι οι ίδιοι.

Παρόλα αυτά, αυτό που ξεχωρίζει το iPad από τα υπόλοιπα προϊόντα είναι το γεγονός ότι αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση, αξία να σταθεί στην αγορά εάν η αγορά το προτιμήσει. Η λέξη κλειδί είναι innovation, κάτι το οποίο η Microsoft αγνοεί και επιμένει να προσπαθεί να βάλει τα windows όπου βρει, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα και την σωστή χρήση του προϊόντος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν κατάφερε τίποτα με το tablet τόσα χρόνια ούτε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ξεκίνησαν οι υπόλοιπες εταιρείες να επενδύουν σε λειτουργικά για κινητά.

Σαν ιδέα, το iPad μου αρέσει. Το θεωρώ φρέσκο, πρωτότυπο, ολοκληρωμένο, με περιθώρια αλλα και δυνατότητες για βελτίωση. Στην πράξη θα ξέρω να σου πω όταν το αποκτησω.

Edited by pperiklis

δες το ποστ μου με το lenovo και το hp..:)

τι πιο user friendly απο windows 7? to lenovo εχει και windows και linux preinstalled.. :)

το ipad υστερει σε:

-camera

-battery life

-locked OS

-multitask

-flash support

-video support,Παιζει μονο quicktime

-usb plugs

no offence αλλα πραγματικα περα απ το σχεδιασμο, σε τι πιστευεις οτι υπερεχει του ipod touch?(με tablet εκανα μια προχειρη συγκριση και ειναι χειροτερο απ το πρωτο tablet τις microsoft to 2001...:( )

Φανταστικο το lenovo.

Επειδη εχω το Lenovo S10 εχω να πω οτι δεν υπάρχει πιο τιμιο μηχανακι.

Επειδη όμως ξερουμε πλέον, και εχουμε ξαναδει το εργο, αν δεν πιασουμε ολες τις συσκευες στα χερια μας δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.

Για παράδειγμα υπάρχουν πλέον smartphones που προσφερουν πολυ περισσοτερα από το iPhone, αλλα ο κόσμος συνεχιζει να αγοράζει iPhone.

Εχετε σκεφτει το γιατι;

Μα απλα γιατι κανει τελεια οσα υποσχεται αξεπεραστο multy touching που δεν το εχει καταφερει καμια ανταγωνιστικη εταιρεια αν και εχουν περασει 3 χρόνια.

Στην καθημερινη χρηση, παιζει μεγαλύτερο ρολο η ευκολια και η ταχυτητα παρα καποιες παραπανω δυνατοτητες.

Ομολογουμενως το Lenovo αν ειναι οντως αυτο που βλεπουμε, ειναι αυτο που θα θελαμε απο το iPad.

Ενα λειτουργικο κατι μεταξυ iphone os & mac osx. Bεβαια στην παρουσα φαση υπάρχουν οι δυσκολιες που αναφερει ο Περικλής, αλλα πιθανως καποια στιγμη να ξεπεραστουν.

Ξαναλέω οτι η αρνητικη σταση των περισσοτερων απο εμας που εχουμε προιοντα της apple, ειναι γιατι θα θελαμε κατι παραπανω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μήπως το θέμα της ανακοίνωσης έχει εξαντληθεί και τώρα πια αναλωνόμαστε σε συζητήσεις τύπου vs. και μάλιστα εντελώς θεωρητικού τύπου;

Θα συμφωνήσω με τον Περικλή, να κυκλοφορήσει πρώτα η συσκευή, να κυκλοφορήσουν με το καλό και οι εμφανιζόμενες ως αντίπαλα δέη (π.χ. το HP Slate νομίζω ότι δεν έχει καν ακόμη χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας στην αγορά εκτός της επίδειξης που έγινε στην πρόσφατη έκθεση - συγχωρέστε με αν δεν το έχω καταλάβει καλά αλλά είναι μια αγορά που δεν παρακολουθώ) και τότε να ξανανοίξει ο διάλογος μεταξύ των αντίθετων απόψεων μεταξύ όμως αυτών που τις έχουν στα χέρια τους και δικαιούνται να έχουν άποψη.

Δεν με καλύπτουν τα πρόχειρα, είτε αφορούν συγκρίσεις ή λειτουργικά. Σίγουρα η εικόνα με την πασιεντσα δεν με ενθουσίασε, ουτε τα στριμωγμενα κουμπιά των windows 7 που βλέπω στο HP Slate..

Αυτό που βλέπω στο iPad είναι μία εταιρεία να σχεδιάζει από την αρχή ένα λειτουργικό και να το προσφέρει στην αγορά παράλληλα με ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε πιο απαιτητικούς χρήστες. Ίσως τελικά να μην χρειαζόμαστε δυο υπολογιστές αλλά έναν υπολογιστή και κάτι συμπληρωματικό. Σίγουρα η αποψη αυτή δεν καλύπτει όλους, ο χρόνος θα δείξει κατα πόσο η Apple σκέφτεται μπροστά από την εποχή της ή όχι. Επιπλέον, το iPhone OS είναι ένα λειτουργικό το οποίο μετράει 3 χρόνια ζωής και σίγουρα έχει περιθώρια για εξέλιξη και βελτιώσεις. Αυτές όμως θα προκύψουν στην πορεία και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον και τις απαιτήσεις που θα υπάρξουν. Η Google δημιουργεί το Chrome OS το οποίο θα είναι στην ουσία ένας browser που δεν θα παρέχει πρόσβαση στο σύστημα αρχείων, κι αυτό μέγα λάθος ή η εξέλιξη του «προσωπικού» υπολογιστή; Την απάντηση δεν την έχω εγώ και πιθανότατα δεν την έχουν κι οι ίδιοι.

Παρόλα αυτά, αυτό που ξεχωρίζει το iPad από τα υπόλοιπα προϊόντα είναι το γεγονός ότι αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση, αξία να σταθεί στην αγορά εάν η αγορά το προτιμήσει. Η λέξη κλειδί είναι innovation, κάτι το οποίο η Microsoft αγνοεί και επιμένει να προσπαθεί να βάλει τα windows όπου βρει, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα και την σωστή χρήση του προϊόντος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν κατάφερε τίποτα με το tablet τόσα χρόνια ούτε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ξεκίνησαν οι υπόλοιπες εταιρείες να επενδύουν σε λειτουργικά για κινητά.

Σαν ιδέα, το iPad μου αρέσει. Το θεωρώ φρέσκο, πρωτότυπο, ολοκληρωμένο, με περιθώρια αλλα και δυνατότητες για βελτίωση. Στην πράξη θα ξέρω να σου πω όταν το αποκτησω.

χα!παλι θα ρθω σε αντιπαραθεση μαζι σου! :)

αυτο που λες γαι ολοκληρωμενη προταση δεν ισχυει αφου κανει το 1/10 απ αυτα που κανουν τα windows. ισως και λιγοτερα αν υπολογισεις και το γεγονος οτι εχει και kindle software..:)

αυτο που λες ακομα " σχεδιάζει από την αρχή ένα λειτουργικό και να το προσφέρει στην αγορά παράλληλα με ένα λειτουργικό που απευθύνεται σε πιο απαιτητικούς χρήστες" διαφωνω καθετα γιατι αν λες οτι ο bill gates βαζει τα windows παντου..τουλαχιστον βαζει το πιο διαδεδομενο παγκοσμιως λειτουργικο με δυνατοτητες ενος υπολογιστη...και η apple το λειτουργικο ενος κινητου στο netbook της..δεν προκειται για νεο λειτουργικο.. :)

που εχασα το innovation? γιατι περα απο το οτι κανει τα ελαχιστα πραγματα αλλα ομορφα, δεν προσφερει τιποτα νεο...μπορεις να μου δειξεις το innovation με συγκεκριμενα πραγματα? αδυνατω να το διακρυνω και εγω και ολα τα επισημα review sites στο διαδικτυο..τa μοναδικα innovations της apple οσο υπαρχει η apple ειναι το mouse και το clickwheel στα ipods.

υγ: Συζητηση κανουμε.. :) απλα πραγματικα μου φαινεται συγκεκριμενα οχι μονο απο εσενα αλλα και απο καποιους ακομα λιγο παροπιδες και βλεπεις μονο apple gadgets no matter what. δε λεω, η apple ειναι καλη, εχω παρει και ipod kai iphone μεχρι και imac ηθελα να παρω καποια στιγμη για να γνωρισω το λειτουργικο..το ipad ειναι αντικειμενικα ελλειπεστατο :)

καπου εδω σταματω γιατι σεβομαι την επιθυμια σου, αν δεν τα λεγα ομως θα εσκαγα!!! χαχα!

Edited by el3ctronick

Ίσως τελικά να μην χρειαζόμαστε δυο υπολογιστές αλλά έναν υπολογιστή και κάτι συμπληρωματικό.

Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και παρακαλώ να το προσέξουμε όλοι αν θέλουμε να κρίνουμε δίκαια το iPad.

Για να το κάνω πιο λιανά: αυτή τη στιγμή, ποιοι πραγματικά χρειάζονται δύο υπολογιστές (desktop και laptop);

-Οι φοιτητές (κι αυτό, συζητήσιμο είναι).

-Οι επαγγελματίες που επισκέπτονται πελάτες, είτε για να κάνουν πώληση είτε για να τους προτείνουν/σχεδιάσουν λύσεις επί τόπου.

Νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή όσοι απασχολούμαστε κυρίως είτε σε χειρωνακτικές εργασίες, είτε σε εργασίες με σταθερή έδρα (το γραφείο ή το κατάστημά μας), πιθανότατα μπορούμε να καλυφθούμε στο σπίτι με μόνο έναν ισχυρό υπολογιστή (το desktop μας) και το iPad να μπορεί να μας καλύψει για τις περιπτώσεις εκείνες που απαιτούν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία (π.χ. σερφάρισμα στον καναπέ κ.λπ.). Αυτή είναι, νομίζω, και η τάση που προσπαθεί να "περάσει" το iPad: ένας "οιονεί υπολογιστής" ως εργαλείο δικτύωσης δηλαδή, παρά ως εργαλείο εργασίας.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Δεν έχω πρόβλημα να μου απαντήσεις, ούτε περιμένω να σε πείσω (και δεν το επιδιώκω κιόλας!).

Το iPad κυκλοφόρησε μετά το iPhone ωστόσο προϋπηρξε και το iPhone είναι αυτό που ακολούθησε. Το γεγονός ότι τρέχει iPhone OS δεν μου προκαλεί εντύπωση.

Όσο για την διάδοση των Windows, αυτή δεν αφορά αποκλειστικά την υπεροχή τους ως λειτουργικό σύστημα.

Κι ένα τελευταίο για τις περιβόητες παρωπίδες: μου αρέσει η εταιρεία, μου αρέσουν τα προϊόντα της, μου αρέσει ο τρόπος σκέψης της, μου αρέσει η τόλμη της να διαφέρει και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθω σε κανέναν γι' αυτό. Μπορώ να έχω προϊόντα της Apple και να μου αρέσει και μία καινούρια πρόταση της εταιρείας γιατί μπορώ να έχω άποψη και δεν έχω πρόβλημα να την αποτυπωσω σε κάποιο forum :)

Προσωπικά θεωρώ πως έρχεται να καλύψει αυτούς που αγοράζουν netbooks, μόνο και μόνο για browsing ή/και για multimedia. Ακόμα και ένα Netbook αρκετές φορές είναι δύσχρηστο όταν είσαι π.χ. στον καναπέ ή στο κρεββάτι και θες να κάνεις λίγο browsing.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και παρακαλώ να το προσέξουμε όλοι αν θέλουμε να κρίνουμε δίκαια το iPad.

Για να το κάνω πιο λιανά: αυτή τη στιγμή, ποιοι πραγματικά χρειάζονται δύο υπολογιστές (desktop και laptop);

-Οι φοιτητές (κι αυτό, συζητήσιμο είναι).

-Οι επαγγελματίες που επισκέπτονται πελάτες, είτε για να κάνουν πώληση είτε για να τους προτείνουν/σχεδιάσουν λύσεις επί τόπου.

Νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή όσοι απασχολούμαστε κυρίως είτε σε χειρωνακτικές εργασίες, είτε σε εργασίες με σταθερή έδρα (το γραφείο ή το κατάστημά μας), πιθανότατα μπορούμε να καλυφθούμε στο σπίτι με μόνο έναν ισχυρό υπολογιστή (το desktop μας) και το iPad να μπορεί να μας καλύψει για τις περιπτώσεις εκείνες που απαιτούν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία (π.χ. σερφάρισμα στον καναπέ κ.λπ.). Αυτή είναι, νομίζω, και η τάση που προσπαθεί να "περάσει" το iPad: ένας "οιονεί υπολογιστής" ως εργαλείο δικτύωσης δηλαδή, παρά ως εργαλείο εργασίας.

εγω παντως ως τεχνικος συμβουλος σε IT εταιρια χρειαζομαι (και εχω φυσικα) business laptop. τρεχω εφαρμογες που θελουν εργαλειο επεξεργαστη και δυνατη μπαταρια..για την ιστορια, οταν ειμουν στην ibm ειχα ενα thinkpad(αλλιως δε θα ειχα παρει ποτε thinkpad) me centrino στα 1.8...οταν εφυγα για διαφορους λογους παρεμεινε στα χερια μου..το laptop αυτο λοιπον το εβαλα στη ντουλαπα και το αναψα παλι μετα απο 5 μηνες..ειχε μπαταρια 35%.......λολ? εχω και ενα νεο απ την πιο προσφατη δουλεια καθως και ενα που αγορασα για personal use..παρολα αυτα οταν καθομαι σαλονι η τουαλετα(λολ) παιρνω το ibm..κραταει η μπαταρια ατελειωτα και εχει και windows 7 και παει αερα!!τεσπα..

@pperiklis

περιμενα να μου πεις τις καινοτομιες του ipad να σου πω την αληθεια!!(μπιχτη λολ!:P)

@BestMan

-browsing δεν καλυπτει γιατι δεν υποστηριζει flash.

-multimedia δεν καλυπτει γιατι

α) βιντεο παιζει μονο quicktime

β) δεν εχει καμερα

γ) μουσικη αποκλειστικα απο itunes kai istore..

και στην α και γ περιπτωση δε μπορεις να χρησιμοποιησεις usb external device η οποιαδηποτε external device για να περασεις multimedia αρχεια.

υγ: ειμαι πολυ γκρινιαρης το ξερω! σορρυ!

Edited by el3ctronick

Εφόσον είσαι τεχνικός σύμβουλος είμαι σίγουρος ότι μπορείς να διακρινεις τις καινοτομίες του iPad πολύ καλύτερα από 'μένα.

Αν πάλι δεν μπορείς, ο,τι κι αν γράψω δεν θα κάνει διάφορα :)

@BestMan

-browsing δεν καλυπτει γιατι δεν υποστηριζει flash.

-multimedia δεν καλυπτει γιατι

α) βιντεο παιζει μονο quicktime

β) δεν εχει καμερα

γ) μουσικη αποκλειστικα απο itunes kai istore..

και στην α και γ περιπτωση δε μπορεις να χρησιμοποιησεις usb external device η οποιαδηποτε external device για να περασεις multimedia αρχεια.

υγ: ειμαι πολυ γκρινιαρης το ξερω! σορρυ!

OK, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

Έχε υπόψη ότι θα κυκλοφορήσει dock add-on (ως παρελκόμενα) για USB ή SD card-reader (iPad Camera Connection Kit), τουλάχιστον για να περνάς φωτογραφίες χωρίς να απαιτείται η χρήση του iTunes.

Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλές υφιστάμενες εφαρμογές για iPhone (που θα δουλεύουν στο iPad) για μεταφορά και διαχείριση αρχείων μέσω wiFi ή για τροποποίηση των video formats για να μπορούν να παίξουν σε iPod/iPhone/iPad.

Λύσεις υπάρχουν.

Δέχομαι πως δεν είναι PC (ή Mac). Νομίζω όμως πως δε σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει ή να ανταγωνιστεί το όποιο PC.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Εφόσον είσαι τεχνικός σύμβουλος είμαι σίγουρος ότι μπορείς να διακρινεις τις καινοτομίες του iPad πολύ καλύτερα από 'μένα.

Αν πάλι δεν μπορείς, ο,τι κι αν γράψω δεν θα κάνει διάφορα :)

χαααααααα!καλος :P

μπορω να το κανω αυτο βδομαδες! χαχααχ!

επιδη θα μας κραξουν για offtopic πλεον θα πω οτι δε διακρυνω τιποτα νεο! και οταν ερθει στην ελλαδα με το καλο το ipad θα παρω ενα, θα το σπασω και θα το ανεβασω στο youtube!(μολις βρηκα λογο να παρω ενα..για τα hits στο youtube!):P

OK, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

Έχε υπόψη ότι θα κυκλοφορήσει dock add-on (ως παρελκόμενα) για USB ή SD card-reader (iPad Camera Connection Kit), τουλάχιστον για να περνάς φωτογραφίες χωρίς να απαιτείται η χρήση του iTunes.

Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλές υφιστάμενες εφαρμογές για iPhone (που θα δουλεύουν στο iPad) για μεταφορά και διαχείριση αρχείων μέσω wiFi ή για τροποποίηση των video formats για να μπορούν να παίξουν σε iPod/iPhone/iPad.

Λύσεις υπάρχουν.

Δέχομαι πως δεν είναι PC (ή Mac). Νομίζω όμως πως δε σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει ή να ανταγωνιστεί το όποιο PC.

ελα..αμα θελω και δευτερο υπολογιστη για να περασω τα αρχεια μου ασε με! το ξερω το wifi..οσον αφορα το τα video converting εκτος απ το οτι τα quicktime ειναι χειροτερης ποιοτητας, νομιζα οτι το ipad ηταν για να κανει τη ζωη μας πιο ευκολη..αμα πρεπει να μπλεξεις με encoding..προσωπικα δε νομιζω υπαρχει γυναικα που θα μπει σε τετοια διαδικασια οπως και πολλοι ανδρες φυσικα!

οσον αφορα το docking station μολις εγινε non mobile το φορητο netbook :P και τα προγραμματα του istore και το docking station...τα ματια του Jobs ειναι καπως ετσι.. $_$

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα χρησιμοποιησε την πολλαπλη παραθεση

δωρακι...

http://img532.imageshack.us/img532/5610/wallpapert.png

και ενα Shrink και ειστε οκ...

εγω ετοιμαζομαι...

και μαλλον θα το αγορασω για καλοκαιρι αλλα και για οταν δεν εχεις το Μακ μαζι ειναι τελειο.(μονο το 3G μοντελο...)

θα φαει πωλησεις απο το νεο 4G αυτο...

δεν νομιζω οσοι εχετε 3gs να πατε σε 4G.

ενω το iPad σας τραβαει...

ο Στηβ μια φορα ειπε αν αξιζει καποιος να φαει πωλησεις απο τα προιοντα μας ας το κανουμε εμεις οι ιδιοι!

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ελα..αμα θελω και δευτερο υπολογιστη για να περασω τα αρχεια μου ασε με! το ξερω το wifi..οσον αφορα το τα video converting εκτος απ το οτι τα quicktime ειναι χειροτερης ποιοτητας, νομιζα οτι το ipad ηταν για να κανει τη ζωη μας πιο ευκολη..αμα πρεπει να μπλεξεις με encoding..προσωπικα δε νομιζω υπαρχει γυναικα που θα μπει σε τετοια διαδικασια οπως και πολλοι ανδρες φυσικα!

οσον αφορα το docking station μολις εγινε non mobile το φορητο netbook :P και τα προγραμματα του istore και το docking station...τα ματια του Jobs ειναι καπως ετσι.. $_$

To iPad Camera Connection Kit δεν είναι docking station. Είναι add-on, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε όλα τα iPods/iPhones από καταβολής των. Άρα, αν το έχεις στο ταξίδι και έχεις και την ψηφιακή μαζί, περνάς απλά τις φωτογραφίες σου ;) Μπορείς φυσικά να μου πεις πως θα μπορούσε να το έχει ενσωματωμένο. Σύμφωνοι, αλλά με ποιό κόστος (μέγεθος και τιμή);

Τώρα όσον αφορά τη μεταφορά αρχείων, ούτως η άλλως χρειάζεται δεύτερος υπολογιστής. Από υπολογιστή σε υπολογιστή δε θα τα μεταφέρεις; (για ψηφιακή ή κάρτα μνήμης το καλύψαμε πιο πάνω). Απαιτείται σύνδεση. Την έχεις, με WiFi.

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned